FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj Ziljkić izgleda prava koka. Da je on sinoć istrčo protiv Aston Ville, ja mislim da bi zanijemio. Daj ba malo garda i stav paša, čemu strah.
Sasvim korektna pressica. Smireno i odmjereno. Ako nista siguran sam da se nikad necemo zacrveniti od stida zbog pressica Rozmana. Covjek gospodin sa 0% krkanluka.
U čemu je sada problem sa Ziljkićevom izjavaom? Sasvim korektna. Respect konama dao i šta je problem? Jel trebao reći nije pitanje hoćemo li nego koliko? Dajte više samo se žalite.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
A sta treba reci Ziljkic?? Izaci cemo sutra i dobiti jel? Treba reci ma kakvi oni? Trcite pred rudu i nije pressica šabanijada za takve stvari. Normalno da ce dati odmjerenu izjavu bez puno hajke i slicnog.
Napravio sam profil samo da objavim ovu sliku koju sam nasao. Ne znam jeli se ranije objavljivala. Uglavnom 1996 je nastala slika, poslije ratni vihor i entuzijazam u ljudima. Nekako tih godina je sjever bio na zavidnom nivou. U nedelju vracamo tribinu na najveci mogu nivo, gdje joj je i mjesto. Ako se neko prepozna od starije raje neka se javi. Sarajevo je ono sto nas cini sretnim pored svih zivotnih problema kojr imamo, nekako odlazak na utakmicu, pobjeda naseg kluba je nesto sto nas odrzava u zivotu i daje nam nadu da ce biti bolje. U nedelju svi u isti glas da pokazemo ko je najjaci i da pruzimo ovim momcima i upravi podrsku. VOLIM TE SARAJEVO

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kad uporedis rozmana sa onom njuskom njihovom... ono bi ulaznica i ono bi nesto filozofiralo. Da Bog da ih oderali pa nek ponudi ostavku, pa poslije toga daBog da se ugasili
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
cuj ti emira delica s al jazzere, osjeca li Rozman pritisak jer nismo dobili 2 godine kone. A oni nas duze nisu pobijedili. Kakav spin!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Poznajem svu raju sa Koševskog.Galantni je napisao/la: ↑06 okt 2023, 15:41Napravio sam profil samo da objavim ovu sliku koju sam nasao. Ne znam jeli se ranije objavljivala. Uglavnom 1996 je nastala slika, poslije ratni vihor i entuzijazam u ljudima. Nekako tih godina je sjever bio na zavidnom nivou. U nedelju vracamo tribinu na najveci mogu nivo, gdje joj je i mjesto. Ako se neko prepozna od starije raje neka se javi. Sarajevo je ono sto nas cini sretnim pored svih zivotnih problema kojr imamo, nekako odlazak na utakmicu, pobjeda naseg kluba je nesto sto nas odrzava u zivotu i daje nam nadu da ce biti bolje. U nedelju svi u isti glas da pokazemo ko je najjaci i da pruzimo ovim momcima i upravi podrsku. VOLIM TE SARAJEVO
![]()

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Samo uz preporuku/garanciju nekog od starijih clanova foruma se moze uci na info.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sta treba predociti? hajde nek se zauzme neko, nece mi zirant bitiBordoSaga2 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 15:59Samo uz preporuku/garanciju nekog od starijih clanova foruma se moze uci na info.f0rest1946 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 15:09Napravio sam acc na info ima 4 mjeseca, sto ne pustaju unutra![]()
- 1 9 4 6 -
Koliko je otišlo karata dosad ?
Zeko87 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 15:49Poznajem svu raju sa Koševskog.Galantni je napisao/la: ↑06 okt 2023, 15:41Napravio sam profil samo da objavim ovu sliku koju sam nasao. Ne znam jeli se ranije objavljivala. Uglavnom 1996 je nastala slika, poslije ratni vihor i entuzijazam u ljudima. Nekako tih godina je sjever bio na zavidnom nivou. U nedelju vracamo tribinu na najveci mogu nivo, gdje joj je i mjesto. Ako se neko prepozna od starije raje neka se javi. Sarajevo je ono sto nas cini sretnim pored svih zivotnih problema kojr imamo, nekako odlazak na utakmicu, pobjeda naseg kluba je nesto sto nas odrzava u zivotu i daje nam nadu da ce biti bolje. U nedelju svi u isti glas da pokazemo ko je najjaci i da pruzimo ovim momcima i upravi podrsku. VOLIM TE SARAJEVO
![]()
![]()
Jesi li to ti kukicu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Šta mislite raja hoce li sutra karte za sjever nestati? Nisam u prilici danas da uzmem 

Kupih online zapad, dobih A3 ulaz, koji mi se nikako ne svidja. Tamo ce i strumfova biti. Pokusati uci na A5 ili A6, valjda upali.
- napoleon72
- Kontakt:
Zar su otvoreni svi ulazi? Mozda online aplikacija rasporedi random, a ulazis gdje hoces, svakako oni skeneri ne rade. Neko je na temi PL Opcenito pisao da je cijeli dio od loze do juga tampon zona. Cisto sumnjam da ce ti ulazi i bit otvoreni.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Gleda li ko ovu tekmu? Guli odlican u filijali. Opasan, agresivan, nudi se, ulazi u 16. Njemu ce ova posudba odlicno doci. Onaj mali Orec me vise odusevio. Nevjerovatno kakve igrace Hrvati prave i koliko su odmakli od nas po tom pitanju. Ko je ikad cuo za nekog Oreca, a kako igra dijete. Lik igro u Sesvetama i Kustosiji Bog te vidio, ne znam ni je li to drugi ili treci HNL, a ovdje ubija. Treba iz HR dovoditi mladje igrace kad se vec vise ne pikaju ko stranci.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Ado_77, Aduka87, bhfanatic14, Dave, kogmagie46, nedimmmm1337, Posejdon, relativizam i 58 gostiju.