HahahahahahahahhahahahSuvorov je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:38Po huliganizmu i napetosti? Zasto je onda na ovoj listi Real - Barselona na 2. mjestu?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:31Sumnjam da je iko od njih cuo za engleski i najpoznatiji svjetski fudbalski casopis FourFourTwo. Ovima je plafon avazov sportCesc44 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:20https://www.sportbible.com/football/foo ... 1-20230819
Sve to stoji sto pisete, al na 90% navijackih stranica ili sportskih protala Mostarski je najbolji ne samo BiH nego balkanski derbi, sad necu ulazit koji su kriteriji i dali su u pravu, samo iznosim ono sto vidjam.
Evo kad sam na googlu ukuco top50 najvecih derbija, uso sam u ono sto mi je prvo izbacilo (najpopularnije).
I tu je mostarski na 17 mjestu, beogradski na 22., Dinamo - Hajduk 27. , a sarajevskog nema na listi uopce.
Stvarno me boli qurac za to ko ima veci qurac, jer nisam djete od 10 godina, al mi je ovo jedna podatak koju bas precesto vidjam, a eto koliko me zanima da nikad nisam ni procito ili analiziro zasto je to tako.![]()
Po huliganiznu napetosti i svemu ostalom sto pravi derbi cini derbijem 17 u svijetu![]()
Tamo jedino mozes dobiti udarac punjacem od Iphonea jer je ovaj do tebe ljut jer nije mogao da uslika Benzemu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Susjed ultrasa ti je 100 sto su srijedom isli u Tuzlu i 100 RA sto su isli u kupu u Visoko. Ostalo su ti sve simpatizeri pogotovo oni sto odu na evropsko gostovanjetutankamon1905 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:45Sabane, cak se i po europi ide s brojkama oko 1000. Nemoj svega ti o Ultrasima i njihovim brojkama, nemoj se brukat
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tanka je linija izmedju “Stadium full of fans” i “Here is a FACT: every time FK Sarajevo plays a home game at Kosevo - we lose money! The cost of organization is much higher then the income from tickets sold.”Virtu4l je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:27Joj ovoga, center of exellence & globally recognized brand.We didn’t win a trophy yet but FK Sarajevo is the main driver in transforming football in Bosnia. We have:
- globally recognized brand
- stability
- new infrastructure,
- experienced players with value
- incredible young talents with value
- professional coaching staff
- professional management
- stadium full of fans
- we are becoming a center of excellence and are
creating demand for our product daily…..![]()
Javite mu da je pobijedio nikad slabijeg Želju, a ne Mančester Junajted sa Fergusonom, Gigsom i Skolsom.![]()
- TurkishAirlines
Kakva nemoc, ako je to sve sto znas.MocMahale444 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:57Silovali ti mater pa je razapeli.TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:55Kad te neko izyebe, a to ne zelis, znaci da te dobro silovao. Il mozes zvati policiju ili ovako psovati. Ti si izabrao ovo drugoMocMahale444 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:46
kakav taj niger, only whites allowed.
**** mu mendela mater crnu.![]()
![]()
Podmazi malo pakas, manje ce da te boli.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Kakav je to cirkusant, ali neka ga, čovjek sam sebe hrabri i razumijem ga u potpunosti, nije lako tolike milione bacati u bunar. Svaka mu čast na tome.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:52Tanka je linija izmedju “Stadium full of fans” i “Here is a FACT: every time FK Sarajevo plays a home game at Kosevo - we lose money! The cost of organization is much higher then the income from tickets sold.”
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala brateCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:34Pa igrali kralju jos sa Borcem i Sarajevom znas kakvi su lopovi tamosvrakino1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:31
Gledaj Rođenih hoce u Europu a imaju tri boda u gostima
I to pobjedili Igman i prebili navijace Igmana na stadionu u Konjicu
A naplatili iz budzeta FBiH 10 miliona maraka
![]()
![]()
![]()
Nego kakav si ti **** gostujuce bodove
Dobro sam
Moram se pazit i cuvat
Ne smijem vise na Zeljine utakmice jer HZ ceka poslije utakmice za osvetom pa kad bi me uhvatili sa Zeljinim salon i poceli da me degenece umro bih
Ne znam dal bi me pustili na miru kad bih im pokazao otpisno pismo iz bolnice
Moram se raspitat
Fali mi LJEPOTICA
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nebitna stvar jer covjek zeli reci da ultrasi ili red army dobiju 600 ulaznica za gostovanje, da ih ne bi doslo tolko. Izmislili ljudi loptu i navijanje u Sarajevu, niko osim njih nije u tom svijetuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:51Susjed ultrasa ti je 100 sto su srijedom isli u Tuzlu i 100 RA sto su isli u kupu u Visoko. Ostalo su ti sve simpatizeri pogotovo oni sto odu na evropsko gostovanjetutankamon1905 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:45Sabane, cak se i po europi ide s brojkama oko 1000. Nemoj svega ti o Ultrasima i njihovim brojkama, nemoj se brukat
Pa nek vidi koliko je nas bilo pod bb od 2001. do 2009. pa ce im sve biti jasno. Zadnjih 10ak godina dobijamo ogranicen broj karata. Ako se ne varam, vas je najvise bilo na areni Rodjeni 2007. godinetutankamon1905 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:56Nebitna stvar jer covjek zeli reci da ultrasi ili red army dobiju 600 ulaznica za gostovanje, da ih ne bi doslo tolko. Izmislili ljudi loptu i navijanje u Sarajevu, niko osim njih nije u tom svijetuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:51Susjed ultrasa ti je 100 sto su srijedom isli u Tuzlu i 100 RA sto su isli u kupu u Visoko. Ostalo su ti sve simpatizeri pogotovo oni sto odu na evropsko gostovanjetutankamon1905 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:45Sabane, cak se i po europi ide s brojkama oko 1000. Nemoj svega ti o Ultrasima i njihovim brojkama, nemoj se brukat
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:27Joj ovoga, center of exellence & globally recognized brand.We didn’t win a trophy yet but FK Sarajevo is the main driver in transforming football in Bosnia. We have:
- stability
- new infrastructure,
- stadium full of fans
Javite mu da je pobijedio nikad slabijeg Želju, a ne Mančester Junajted sa Fergusonom, Gigsom i Skolsom.![]()

Sve neću,pa neću al’ moram!KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:52Tanka je linija izmedju “Stadium full of fans” i “Here is a FACT: every time FK Sarajevo plays a home game at Kosevo - we lose money! The cost of organization is much higher then the income from tickets sold.”Virtu4l je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:27Joj ovoga, center of exellence & globally recognized brand.We didn’t win a trophy yet but FK Sarajevo is the main driver in transforming football in Bosnia. We have:
- stability
- new infrastructure,
- stadium full of fans
Kad kokuzi i botovi kao neumorni@kontras i guzni mu
Haver@saobracajka pocnu brojat necije pare iz daljine?!
Pa za vas frontalne kokuze je i stoja misaona imenica.
Sta ces,kroz historiju sve zivi hamali i fukara!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Ma ne treba se s njima raspravljat nikako bude ih 2000 u kopu od toga 1500 simpatizera. Kod nas je to puno cistije bez obzira sto su puno manje brojketutankamon1905 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:56Nebitna stvar jer covjek zeli reci da ultrasi ili red army dobiju 600 ulaznica za gostovanje, da ih ne bi doslo tolko. Izmislili ljudi loptu i navijanje u Sarajevu, niko osim njih nije u tom svijetuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:51Susjed ultrasa ti je 100 sto su srijedom isli u Tuzlu i 100 RA sto su isli u kupu u Visoko. Ostalo su ti sve simpatizeri pogotovo oni sto odu na evropsko gostovanjetutankamon1905 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:45Sabane, cak se i po europi ide s brojkama oko 1000. Nemoj svega ti o Ultrasima i njihovim brojkama, nemoj se brukat
-
- Kontakt:
Pumpa se i u vas isto koliko u Velez ako ne i vise.Virtu4l je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:37Ja, da budem iskren, nisam imao pojma da se u Velež pumpa ovoliko novca poreskih obveznika, odnosno građana Federacije. Zbog toga sam malo pogriješio u nekim procjenama, ali rezultat će na kraju biti isti, prva liga Federacija BiH, samo će se malo duže koprcati.
Kad uračunata otpise nelegalne, spašavanja u zadnji momenat, reprograme reprograma, opstinu, grad, kanton, federaciju. To su vam otprilike u jedini prihodi. I kao i vaši navijači Veležovi skupe hladno 500.000 km na jednoj noći samo ne traže zauzvrat akademiju da vode i da budu generalni sponzor, nego daju iz ljubavi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prije mostarskog derbija, po zanimljivosti, sadrzaju i brojnosti izabrao bih sljedece:
Zeljeznicar - Sarajevo
Prazno mjesto
Prazno mjesto
Borac - Zeljo
Sarajevo - Borac
Celik - Zeljo
Sarajevo - Celik
Zeljeznicar - Sarajevo
Prazno mjesto
Prazno mjesto
Borac - Zeljo
Sarajevo - Borac
Celik - Zeljo
Sarajevo - Celik
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mostarski derbi ne moze u istu recenicu sa sarajevskim i kraj price.
Imaju ljudi bolje stadione i bolje atmosfere,plus o brojnosti da ne pricamo ako gledamo derbi kroz prizmu nogometnih stvari,pa one jucer koreografije mi mostarci ne mozemo izvesti sve da i imamo brojnost kakve su navijacke tribine ,nakaradne na obe strane pogotovo nase stajanje.
Mostar kao grad fura dobru pricu ali jednostavno mali kapacitet ljudi da bi taj derbi ikada bio blizu sarajevskom,mislim u nas je to simpaticno ali i omrvila je atmosfera pogotovo kako Zrinjski postaje ozbiljan klub a Velez tapka na mjestu uz pokoji bljesak kao pod Fedjom Dudicem.Osim toga komsije su uvijek pisale da njima utakmica sa Zrinjskim uopce nije derbi vec sa Slobodom,Celikom i Iskrom iz Bugojna. 
Imaju ljudi bolje stadione i bolje atmosfere,plus o brojnosti da ne pricamo ako gledamo derbi kroz prizmu nogometnih stvari,pa one jucer koreografije mi mostarci ne mozemo izvesti sve da i imamo brojnost kakve su navijacke tribine ,nakaradne na obe strane pogotovo nase stajanje.

Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 09 okt 2023, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Mr. President, if I may, nije professional javljati se prvo na forumu pa tek satima kasnije preko Instagrama. Znam da imate hangover, ali nije opravdanje. Pozdrav od jednog fan gradskog rivala.IsmirMirvic je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:54Hangover me ubija i nakon tri Advila, ali vrijedilo je. Moralo se obiljeziti i proslaviti. Kakva pobjeda, kakva velicanstvena noc. Nemam obicaj da izdvajam igrace pojedinacno, ali ovaj momak me odusevio sinoc. Nevjerovatan je bio, sto sam od njega i ocekivao. Ponovo su skepticima usta zacepljena.
Navijanje je bilo wow. Steta za prekide, ali necu o tome. Ambiance kao u Latin America, zaista nevjerovatno. Gospodin Gigovic je svoj posao obavio fantasticno i na tome mu zahvaljujem ovim putem. Lijepo je bilo vidjeti i naseg novog selectora na tribinama, mada navija za suparnicki klub.
Od nula do 10, ovaj derby bih ocijenio sa 7.5. Ima jos prostora za napredak, ali bilo je fantastic, od igre na terenu do navijanja na tribinama. Cherry on top je bila proslava na kraju.
Hvala svima koji su u ovome ucestvovali na bilo koji nacin, a posebno vama koji ste vjerovali u ovaj project i kad stvari nisu isle najbolje.
![]()
1921
Sarajevo - ZrinjskiKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:06Prije mostarskog derbija, po zanimljivosti, sadrzaju i brojnosti izabrao bih sljedece:
Zeljeznicar - Sarajevo
Prazno mjesto
Prazno mjesto
Borac - Zeljo
Sarajevo - Borac
Celik - Zeljo
Sarajevo - Celik
Velež - Zrinjski
Sarajevo - Borac
Zrinjski - Borac
Sarajevo - Velež
Top 5 u PL.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Nego samo mali osvrt na tekmu!
Generalni sponzor došao sa iskrivljenim”plavim štitom “

Trener Bašić sa “sa plavim srcem”?!
Igraci zeljini?
Ma to da vam lezbace prave.
Da im je trener prije tekme dao kilu vijagre da popiju
Bilo bi im za djaba.
Mozda plavim lezbacama bio kurcic nekako i narastao
Kad bi se napregli
ali muda sigurno ne.
Generalni sponzor došao sa iskrivljenim”plavim štitom “

Trener Bašić sa “sa plavim srcem”?!
Igraci zeljini?
Ma to da vam lezbace prave.
Da im je trener prije tekme dao kilu vijagre da popiju
Bilo bi im za djaba.
Mozda plavim lezbacama bio kurcic nekako i narastao
Kad bi se napregli
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Ma **** derby gdje se okupi max 4-5 hiljada ljudi uz to dodje 153 navijaca gostujucaKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:06Prije mostarskog derbija, po zanimljivosti, sadrzaju i brojnosti izabrao bih sljedece:
Zeljeznicar - Sarajevo
Prazno mjesto
Prazno mjesto
Borac - Zeljo
Sarajevo - Borac
Celik - Zeljo
Sarajevo - Celik

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Hvala Pitari na Tariku Ramiću mali će biti zvijer

-
- Kontakt:
Mislis nesto poput Zeljeznicara trenutno? Samo se nadam da necemo bas na niske grane poput vas da uzimamo 100k od Vice.Virtu4l je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:37Ja, da budem iskren, nisam imao pojma da se u Velež pumpa ovoliko novca poreskih obveznika, odnosno građana Federacije. Zbog toga sam malo pogriješio u nekim procjenama, ali rezultat će na kraju biti isti, prva liga Federacija BiH, samo će se malo duže koprcati.
U 2023. godini vam ljudi igraju za 2000KM do 3000KM mjesecno, necemo dalje.
Trenutno korisnika/ca: supervizor, Vanja8, VolimBiH96 i 22 gosta.