Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
@winters
Svaka cast, eto vidis da mozes normalno, ne moras se slagati.
Razumijes zasto nece da pristanu jel tako? Nece da pristanu jer smatraju da je to njihova kuca i da su zgurani u sobicu. Realnost je da ovi nikad nece otic i da im je bilo bolje da su pristali. Eto mozemo se i u necemu sloziti.
@bediun
Pa dobro ne mislim u smislu da ce pobiti nekoliko miliona ljudi, nego da ce nestati s te teritorije. Izrael ce zauvijek imati problem, i ako ne bude Palestinaca, vazda ce biti sa Libanonom u tenziji, Sirijom itd.
Svaka cast, eto vidis da mozes normalno, ne moras se slagati.
Razumijes zasto nece da pristanu jel tako? Nece da pristanu jer smatraju da je to njihova kuca i da su zgurani u sobicu. Realnost je da ovi nikad nece otic i da im je bilo bolje da su pristali. Eto mozemo se i u necemu sloziti.
@bediun
Pa dobro ne mislim u smislu da ce pobiti nekoliko miliona ljudi, nego da ce nestati s te teritorije. Izrael ce zauvijek imati problem, i ako ne bude Palestinaca, vazda ce biti sa Libanonom u tenziji, Sirijom itd.
- Pensioner26
- Kontakt:
Nedefinisani su totalno.Tekashi je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:41Navija za Izrael, a velica Pavelica.Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:38https://reddit.com/r/CombatFootage/s/kT6xD6nlgD
Ravnaj stoku
Skutore treba izucavati.
Tako je druze. Hrvati su ime zapadne kulture i evropskih vrijednosti klali, ubijali, protjerivali i zatvarali muslimane Bosnjake u logore....Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:11Ovi sirokobrijezani su barem okrenuti zapadnjackoj kulturi ma kakva god ona bila19vendetta87 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:06Smrt Jevreji...ovaj Hamasu
Zivio ND...ovaj Široki Brig![]()
![]()
![]()
99% nas tezi otici na zapad nitko ne pomislja na ove dole islamske pripizdine gdje se divljaci i dan danas kolju u ime laznih bogova.![]()
Sta su radili tamo tim istim Bosnjacima to ovim kozojebima iz arapskih pripizdina ne moze ni u snu doc

-
- Kontakt:
Kakve veze ima koje kome okrenut? Ovdje rijec da štovatelji režima koji je imao za cilj da izbriše Židove sa lice zemlje odjednom poceo da se solidarise sa istim tim židovima. I ne vidim razloga za vrijeđanje religije, nisam ni ja nigdje naveo da su ovi naklonjeni svestenim licima koji djeci obećavaju raj ako odrade kvalitetan handjob čiki u crnoj mantiji iz oltaraAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:11
Ovi sirokobrijezani su barem okrenuti zapadnjackoj kulturi ma kakva god ona bila![]()
99% nas tezi otici na zapad nitko ne pomislja na ove dole islamske kozojebe gdje se divljaci i dan danas kolju u ime laznih bogova.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Koga ce se rijesiti, Hamasa u ratnim okolnostima?sljivo je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:07U moru negativnosti ovo vidim kao priliku da se palestinski narod riješi ovih grupa unutar koji ih na ovaj ili onaj način habaju, izraelci ako ne završe posao sad ovo će se opet produbiti u godinama poslije, što nikome ne odgovara, i na žalost, kako god stvari izgledale negdje se mora presjeći. To će biti na strani Palestine, jer Izrael, u današnjim odnosima ne može biti jedina poražena strana.
The same poll found that more than half of Palestinians living in Gaza and the West Bank would vote for Hamas over the Palestinian Authority.
The group's popularity grew after a two-week conflict with Israel in 2021, with roughly 75% of those polled viewing Hamas as safeguarding the al Aqsa Mosque and other Muslim holy sites in East Jerusalem.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Religije su najvece zlo.Narod se morao kontrolirati i bojati necega a religiju su mu nametnuli da se boji neceg tamo nevidljivog,nisam zagovornik niti jedne posto su sve stoljecima u sluzbi politike.Kad vidim taj scenarij pedofilije i zatucanosti vjerskih fanatika u 21.stoljecu onda ti bude jasno zasto netko tek tako moze pobiti preko 200 mladih dusa na nekom festivalu ,pola onih hipika je kao i ja,boli ih **** za bogomoljke koje ubijaju u ime laznih bogova i vjerskih vodja idiota.Zalim omladinu koja umire a ovaj svijet je zasluzio dobar nuklearni rat da dozivimo restart sto je netko vec i napisao.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:18Kakve veze ima koje kome okrenut? Ovdje rijec da štovatelji režima koji je imao za cilj da izbriše Židove sa lice zemlje odjednom poceo da se solidarise sa istim tim židovima. I ne vidim razloga za vrijeđanje religije, nisam ni ja nigdje naveo da su ovi naklonjeni svestenim licima koji djeci obećavaju raj ako odrade kvalitetan handjob čiki u crnoj mantiji iz oltaraAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:11
Ovi sirokobrijezani su barem okrenuti zapadnjackoj kulturi ma kakva god ona bila![]()
99% nas tezi otici na zapad nitko ne pomislja na ove dole islamske kozojebe gdje se divljaci i dan danas kolju u ime laznih bogova.![]()
Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 09 okt 2023, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Pensioner26
- Kontakt:
I oni bi nekog sravnili sa zemljom. Kao oni imaju pravo odlučivati ko će biti sravljen. Nešto se uzdigli da su iznad nekog, jadna majko.FKBilder je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:15Tako je druze. Hrvati su ime zapadne kulture i evropskih vrijednosti klali, ubijali, protjerivali i zatvarali muslimane Bosnjake u logore....Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:11Ovi sirokobrijezani su barem okrenuti zapadnjackoj kulturi ma kakva god ona bila19vendetta87 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:06
Smrt Jevreji...ovaj Hamasu
![]()
![]()
99% nas tezi otici na zapad nitko ne pomislja na ove dole islamske pripizdine gdje se divljaci i dan danas kolju u ime laznih bogova.![]()
Sta su radili tamo tim istim Bosnjacima to ovim kozojebima iz arapskih pripizdina ne moze ni u snu doc![]()
Legitimno je ako imaju dokaze da se to koristi u vojne svrhe, u ovom slucaju terorizam. Samo sto je to lahko dokazivo a Izrael sumnjam da je ista morao dokazivati. Osjetili su to Bosnjaci na svojoj kozi, kad su se grantairale bolnice sa "vojnom legitimnosti" da se tu kriju Zelene beretke, samo sto se dokazalo da to nije istina.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:10Sta kaze onaj iznad, dobrodusni Izraelci govore civilima da napuste svoje domove kako bi ih oni mogli raznijeti![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ali religija je skoro uvijek bila lična stvar, hoćeš li praktikovati ili ne. Ne kontam narativ o kontroli.
Levatine kao da prvi put vide vucaranje tijela i pokolj. U Južnoj Americi je to svakodnevnica, u ime svojih frakcija i droge.
Levatine kao da prvi put vide vucaranje tijela i pokolj. U Južnoj Americi je to svakodnevnica, u ime svojih frakcija i droge.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Pensioner26
- Kontakt:
Najveći apsurd prije svega što o moralnosti nekoj pričaju Ameri koji su istrijebili jedan cijeli narod da bi se naselili, ili ti ga recimo Britanci, Francuzi najveći svjetski kolonijazatori, a onda recimo Švabe i NDH koji su tušili židove k‘o tvorove. Oni se kao brinu o nekoj Ukrajini ili Izraelu
Bore se protiv terorizma, hahahaha…

Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 09 okt 2023, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa mislis da je kod ovih drugacije? Koriste "vojne mete" kao ispriku da uniste 99% infrastrukture tamo. Rusi pobiju brdo civila i onda kazu to su bile vojne mete lol. Bi li ti napustio kucu da ti neko kaze to je za tvoje dobro jer cemo ti raznijeti kucu. Kakav je to izbor covjece.alemsa je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:28Legitimno je ako imaju dokaze da se to koristi u vojne svrhe, u ovom slucaju terorizam. Samo sto je to lahko dokazivo a Izrael sumnjam da je ista morao dokazivati. Osjetili su to Bosnjaci na svojoj kozi, kad su se grantairale bolnice sa "vojnom legitimnosti" da se tu kriju Zelene beretke, samo sto se dokazalo da to nije istina.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:10Sta kaze onaj iznad, dobrodusni Izraelci govore civilima da napuste svoje domove kako bi ih oni mogli raznijeti![]()
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 09 okt 2023, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Spremi se za napad jarane, gdje ćeš protiv "Land of the free" šta napisati ovdje...Pensioner26 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:33Najveći apsurd prije svega što o moralnosti nekoj pričaju Ameri koji su istrijebili jedan cijeli narod da bi se naselili, ili ti ga recimo Britanci, Francuzi najveći svjetski kolonijazatori, a onda recimo Švabe i NDH koji su tušili židove k‘o tvorove. Oni se kao brinu o nekoj Ukrajini ili IzraeluBore se protiv terorizma, hahahaha…
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Armija BiH nije koristila civilne objekte kao sklonista i zivi stit. Ne povlacite nikakve paralele izmedju nase borbe i Hamasa, to je ekstremno idiotski.
- Pensioner26
- Kontakt:
A što smo ono mi dobili embargo na oruzje u ratu? Da li je to mozda sto smo predstavljeni kao neki muhadzedini ili se varam? Nekome kao da je isto bilo u cilju da nas istrijebi 90-ih? Nije čudo što ljudi povlače paralele.
Ma neće ti odgovoriti na ovoFKBilder je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:15Tako je druze. Hrvati su ime zapadne kulture i evropskih vrijednosti klali, ubijali, protjerivali i zatvarali muslimane Bosnjake u logore....Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:11Ovi sirokobrijezani su barem okrenuti zapadnjackoj kulturi ma kakva god ona bila19vendetta87 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:06
Smrt Jevreji...ovaj Hamasu
![]()
![]()
Sta su radili tamo tim istim Bosnjacima to ovim kozojebima iz arapskih pripizdina ne moze ni u snu doc![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Um, s obzirom na plozaj Gaze (okruzeni + voda) poprilicno sam siguran da je hamas sad pod zemljom, i da tako dobijaju sta im je potrebno. Ovo zgrade i ovo su u velikoj vecini civilni objekti, koje Izrael rusi jer im se moze. Pa govorili su da smo to radili sto si prvo nspisao, samo sto su morali dokazati, zato su i dobili 1k godina klavira koliko vec. Dok Izrael ne odgovara, nego se uzme da je tako.
-
- Kontakt:
A ko ti govori da ih koriste kao zivi stit, pouzdani zapadni mediji kao sto su BBC i CNN? Jeste naivni ljudi kao francuske sobarice. Pusite svu propagandu sto vam se servira. Da Amerikanci i Britanci govore kako su Palestinci dobri a Izraelci losi, opet bi se presaltali za sekund.
I am not yet born; O hear me.
Na stranu ta prica, koje medije da pratimo ako su to propagandne novine? Kurir, ruske, kineske, Avdu Avdica?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mario Nawfal twitter space je za mene najjače mjesto za pratiti vijesti
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.