I je li gorio ?

Stila samo da prozove Azmira, ovaj ce mu ponuditi 15 milja platu i dozivotni ugovor. Cudi me da se pati sa Nerkom Frizurkom. Dosao covjek da se penzionise, prvo mu Amar ne da plate dvije godine, pa igra za milju kod Sablje i ovog travnickog Mourniha. Na kraju ce ga otjerati iz kluba ko zadnjeg kera, odigrace oprostajnu u federalnojHajdeee je napisao/la: ↑11 okt 2023, 17:44A ti ne bi popizdio da te vode Bekric i BasicNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 okt 2023, 17:41Kone, jeste skontale sto je Stilic onako popizdio? Jednom sam imao priliku da se nadjem sa njim u drustvu. Izuzetno miran, povucen i inteligentan momak. Bas se moras dobro potruditi da takvog iznervirasNa koga se onoliko ljutio, je li na Klauna ili pomocnika mu?
![]()
Nisam vidio,
Nađi slobodno gdje ja kažem ime i prezime nekoga
A znaci jos pola godine.godinu. Lik je hodajuci grob.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 okt 2023, 18:04Stila samo da prozove Azmira, ovaj ce mu ponuditi 15 milja platu i dozivotni ugovor. Cudi me da se pati sa Nerkom Frizurkom. Dosao covjek da se penzionise, prvo mu Amar ne da plate dvije godine, pa igra za milju kod Sablje i ovog travnickog Mourniha. Na kraju ce ga otjerati iz kluba ko zadnjeg kera, odigrace oprostajnu u federalnojHajdeee je napisao/la: ↑11 okt 2023, 17:44A ti ne bi popizdio da te vode Bekric i BasicNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 okt 2023, 17:41Kone, jeste skontale sto je Stilic onako popizdio? Jednom sam imao priliku da se nadjem sa njim u drustvu. Izuzetno miran, povucen i inteligentan momak. Bas se moras dobro potruditi da takvog iznervirasNa koga se onoliko ljutio, je li na Klauna ili pomocnika mu?
![]()
![]()
meraba je napisao/la: ↑07 okt 2023, 22:59Largohu nga këtu KOPIL! Kjo nuk është India për ju ciganët me erë të keqe. Qyqe baba që nuk të thith! Po qij familjen tënde, o nënë e prapambetur.Virtu4l je napisao/la: ↑07 okt 2023, 22:55Isto tako, malo je degutantno čitati pogrdne nazive tipa Šiptar na bosanskohercegovačkom forumu, ono baš fuj. Valjda su do sad naučili da mene ne mogu uvrijediti, ali sve se nadam da imaju bar toliko mozga da shvate da taj izraz nije primjeren da se koristi kod našeg naroda, na kraju shvatim da ipak nemaju.
![]()
Pa tu su oni negdje u rangu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.