Što ne odgovoriš na post od @gruezi ? Interesuje me tvoj odgovor na prve 3 rečenice .Beduin je napisao/la: ↑14 okt 2023, 00:57To bez sumnje, ako i tu Vico ne bi donio odluku da se ne smiju palestinske zastave unositi. Bila bi tekma pod lupom, siguran sam, kao i da bi grmilo za Palestinu.
To svi prate, kao sto svi prenose saopstenje navijaca Celtica ili St. Paulija. Mozda to nije dobro za nas imidz, ali ja mrzim Izrael iz dna duse i iskreno se nadam da ce jednog dana nestati sa lica zemlje.
Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Samo da Ukrajina upadne u grupu A playoff i lagani smo inace byebye
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
- VensanKasel
- Kontakt:
Hahahahah pa tako je , krivi su četalji i ustaše a to što je bez balije nemoguće da oni ostvare svoje "ciljeve" ma yebo to ...Napoleon1921 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 01:20Ti debili su potrci i nebitni...isto ko sto su bilo k abdicev bez cetnikagalia95 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 01:13Pa onaj karinaš Čolpa je izvgnut ruglu otkako se saznalo da je glasao za utakmicu s Rusijom usred invazije na Ukrajinu, pa šta se promijenilo - ništa! Jednostavno, ovi iz saveza se ponašaju kao da su Cosa Nostra i osjećaju se nedodirljivo, baš kao i političari koji formiraju vlast, jedne te iste face evo već 20 godina. Zato stalno povlačim paralele između Fudbalskog saveza i stanja na političkoj sceni, jer su agenda i modus operandi državnih neprijatelja i domaćih veleizdajnika apsolutno identični i za sport i za politiku. Ta gamad poznaje samo jezik sile, zato još jednom svaka čast Fanaticosima koji su barem poslali signal da ovdje još ima živih ljudi kojima je stalo do domovine Bosne i Hercegovine.Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 00:46
Nikad, ali nikad oni ne mogu shvatiti ovo što si napisao. Prosto je nevjerovatno da ni nakon 30 godina nisu shvatili kako stvari funkcionišu.
Umjesto da svoj bijes adresiraju na one koji su ga izabrali, a zna se ko su delegati koji su glasali za njega, posebno oni iz reda Bošnjaka, pa onda na članove Izvršnog Odbora, oni biraju najgori mogući put, put koji će nam nanijeti još veću štetu.
Napišite legende imena svih onih koji su ga izabrali, imate transparente, izvrgnite ih ruglu da ne mogu otići na kafu, ali nemojte praviti štetu momcima na terenu.![]()
Buraz prvo čistiš svoje dvorište , pa onda ideš dalje .
Ja se iskreno nadam da u ovom svemu ne uplićete selektora.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Momak je iz Jablanice.NerminFatic je napisao/la: ↑14 okt 2023, 09:50Lijepo me bi stid sinoc kad se onaj bradati neandertalac, mozda iz Miknena, ko zna, s tribina izdera na Dzeku, naseg najveceg fudbalera svih vremena. Pa sta je ono!? Sreca pa je Dzeko uvijek pribran i saburli pa istrpi i samo okrenu glavu i poce pricati s nekim normalnijim navijacem.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Treba sve Bošnjake vratiti u BiH.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
-
- Kontakt:
Ali kaže lik ne treba nam ovo sad kad smo počeli dobro igrati
Igrali protiv reprezentacije čija je vrijednost na transfermarktu manja od Stupčanice iz Olova.
I ne,nije zajebancija nego činjenica,ko ne vjeruje nek provjeri transfermarkt.

Igrali protiv reprezentacije čija je vrijednost na transfermarktu manja od Stupčanice iz Olova.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
A ne, to se ne smije spominjati, to im ruši snješka. Nisu njega Bošnjaci izabrali, hologrami su digli ruke kad se birao.VensanKasel je napisao/la: ↑14 okt 2023, 09:58
Hahahahah pa tako je , krivi su četalji i ustaše a to što je bez balije nemoguće da oni ostvare svoje "ciljeve" ma yebo to ...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Yeheš vrijednost, vidjela se drugačija zamisao i taktika a odmah na prvoj utakmici. I da nije bilo prekida istim bi se tempom nastavilo i dali bi još golova. Ali syebe malo ona atmosfera, ne bude ti svejedno.
- TurkishAirlines
Kajmacar, yebo oca i mater.BenjooJutub je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:00Momak je iz Jablanice.NerminFatic je napisao/la: ↑14 okt 2023, 09:50Lijepo me bi stid sinoc kad se onaj bradati neandertalac, mozda iz Miknena, ko zna, s tribina izdera na Dzeku, naseg najveceg fudbalera svih vremena. Pa sta je ono!? Sreca pa je Dzeko uvijek pribran i saburli pa istrpi i samo okrenu glavu i poce pricati s nekim normalnijim navijacem.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Imas ljudi koji nisu podguzne muhe,kojnece gledat ovo,svakako niste bitni,ni na teibini ni ovako noti cete vi protestvovati,gledajte na tv i to je to nece vas svakako niko nista pitat. Neka kapiten lize pakas Vici,neka gleda kako terorise nase klubove,naravno to vas nije briga jer vam puca k za klubovimaBenjooJutub je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:00Momak je iz Jablanice.NerminFatic je napisao/la: ↑14 okt 2023, 09:50Lijepo me bi stid sinoc kad se onaj bradati neandertalac, mozda iz Miknena, ko zna, s tribina izdera na Dzeku, naseg najveceg fudbalera svih vremena. Pa sta je ono!? Sreca pa je Dzeko uvijek pribran i saburli pa istrpi i samo okrenu glavu i poce pricati s nekim normalnijim navijacem.
neka tebe u švedskoj ovakvu sramotu ne bi zeljeli nazad ni u BiH

- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja ne znam zašto javnost misli da je raja koja živi u BiH normalnija od dijaspore? Seljak je seljak ma gdje god da je. Glupan je glupan gdje god da je.TurkishAirlines je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:11Kajmacar, yebo oca i mater.BenjooJutub je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:00Momak je iz Jablanice.NerminFatic je napisao/la: ↑14 okt 2023, 09:50Lijepo me bi stid sinoc kad se onaj bradati neandertalac, mozda iz Miknena, ko zna, s tribina izdera na Dzeku, naseg najveceg fudbalera svih vremena. Pa sta je ono!? Sreca pa je Dzeko uvijek pribran i saburli pa istrpi i samo okrenu glavu i poce pricati s nekim normalnijim navijacem.
Nemali broj usporedbi onih koji se protive prekidu utakmice sa Fikretom Abdicem.
Hocemo savez po mjeri ovih.
Hocemo savez po mjeri ovih.
-
- Kontakt:
Poradi malo na pravopisu, ovako odaješ sebe da si neškolovan i zaostao. Barem sakrij malo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:13Imas ljudi koji nisu podguzne muhe,kojnece gledat ovo,svakako niste bitni,ni na teibini ni ovako noti cete vi protestvovati,gledajte na tv i to je to nece vas svakako niko nista pitat. Neka kapiten lize pakas Vici,neka gleda kako terorise nase klubove,naravno to vas nije briga jer vam puca k za klubovimaBenjooJutub je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:00Momak je iz Jablanice.NerminFatic je napisao/la: ↑14 okt 2023, 09:50Lijepo me bi stid sinoc kad se onaj bradati neandertalac, mozda iz Miknena, ko zna, s tribina izdera na Dzeku, naseg najveceg fudbalera svih vremena. Pa sta je ono!? Sreca pa je Dzeko uvijek pribran i saburli pa istrpi i samo okrenu glavu i poce pricati s nekim normalnijim navijacem.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma sve su to SDA botovi , balije , najveći neprijatelji naše države .Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:08A ne, to se ne smije spominjati, to im ruši snješka. Nisu njega Bošnjaci izabrali, hologrami su digli ruke kad se birao.VensanKasel je napisao/la: ↑14 okt 2023, 09:58
Hahahahah pa tako je , krivi su četalji i ustaše a to što je bez balije nemoguće da oni ostvare svoje "ciljeve" ma yebo to ...
Za ovakve izjave im je Bakir isprao mozak , ukradu par miliona kriv Dodik i tako ponavljaj i postade "istina" .
- JohnCleese
- Kontakt:
Dzeko, Čolpa, Demidžić i sl. Sve fina gradska raja
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Igraci 3-4 lige Svic,à znamo ni da prva nije nesto jaka,pa eto saberemo i to je to..Espiritosanto je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:06Ali kaže lik ne treba nam ovo sad kad smo počeli dobro igrati![]()
Uz duzno postovanje prema Dzeki,on kao i vecina igraca a vidim i navijaca tzv. intelektualaca se prave da je sve normalno,da nam.ruze cvjetaju i da su toboze oni neko pred kome se treba klanjat..
Naravno da je vrijedjanje neprihvatljivo,medjutim s bagrom se drugacije ne moze.
Ovo treba nastavit,svaku utakicu i sve vise da se bagra rastjera,pa nek.Misimovic i dalje govori takva nam je drzava,upucen je u sve marifetluke politike i sl.
Protiv Save nemam nista,djeluje ok u svim segmentima.
-
- Kontakt:
Ustaska gluperdo,ocigledno brzo tipkam pa fulim slovo ili razmak. Da ti se sjetim ustaske familije i na ovoj temi,hebem ti svu familiju. Nema te na temi FK. Sarajevo da ti tamo hebem familiju kao nekad? Evo boli me lijevo damu sta ce ustasa da misli. Ja sam avganistanski taliban,nisam pismen i moram da ucim od vas europejca ustaskih.Vjeverica777 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:21Poradi malo na pravopisu, ovako odaješ sebe da si neškolovan i zaostao. Barem sakrij malo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:13Imas ljudi koji nisu podguzne muhe,kojnece gledat ovo,svakako niste bitni,ni na teibini ni ovako noti cete vi protestvovati,gledajte na tv i to je to nece vas svakako niko nista pitat. Neka kapiten lize pakas Vici,neka gleda kako terorise nase klubove,naravno to vas nije briga jer vam puca k za klubovima
-
- Kontakt:
Joj guslaraVensanKasel je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:22Ma sve su to SDA botovi , balije , najveći neprijatelji naše države .Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:08A ne, to se ne smije spominjati, to im ruši snješka. Nisu njega Bošnjaci izabrali, hologrami su digli ruke kad se birao.VensanKasel je napisao/la: ↑14 okt 2023, 09:58
Za ovakve izjave im je Bakir isprao mozak , ukradu par miliona kriv Dodik i tako ponavljaj i postade "istina" .

Kad mrzite balije toliko idite na drugu stranu koja je prosperitetna, izboricemo se mi i bez vas
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot], katalinski, KrajinaKing, No99, Proximic i 45 gostiju.