Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Ne bi puno komentarisao igru, iz istog razloga što nisam komentarisao i Mehinu utakmicu protiv Lihtenštajna, ipak je to protivnik kojeg nije relevantno držati uz svo dužno poštovanje.
Jedino mi je pohvalno što se baš ofanzivno igralo, a sve to opet pokazalo koliko smo sterilni postali naprijed. Strašno kako nam nedostaje efektivno krilo.
Jedino mi je pohvalno što se baš ofanzivno igralo, a sve to opet pokazalo koliko smo sterilni postali naprijed. Strašno kako nam nedostaje efektivno krilo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Evo da ti galia95 odgovori, kad već insistiraš na etiketiranju i stalno pominješ nekakve "zelene". Galia95, kojeg u životu zanimaju fudbal, sex, drugs and rock'n'roll, kojeg je uvijek boljela ona stvar za politiku, za zelene, crvene i ostale smradove jer je galia95 davno skontao da su svi manje-više ista gamad koja bi mater prodala za fotelju i komad vlasti, a kamoli državu. Veći sam patriota i više volim ovu državu od svih njih na vlasti. To što volim svoju domovinu i ne dopuštam da me gaze raznorazni chetalji, ustashe i separatisti, to me ne čini SDA botom, kako volite reći. Upravo zbog ovakvih etiketiranja od strane trojkaša koji bukvalno na svim forumima kritičare podaničke Trojke nazivaju SDA botovima, zelenima, talibanima, islamistima, kadirovcima, kozojebima i šta sve ne, galia95 ti kaže da su trojkaški "relaksatori odnosa", poltroni i pushikurci Dodika i Čovića za mene jednaki neprijatelji države kao i njihovi koalicioni partneri Dodik i Čović.Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:11Ma ne, zelene vrlo lako prepoznaš. Njih ne možeš promašiti, posebno sad kad su opozicija.Napoleon1921 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 15:52Cudite se sto SDA prisvaja patriotizam i drzavy, a vi svakoga ko pokaze i dozu patriotizma i zelje da se bori za drzavu okarkterisete kao SDA....
Evo recimo ovaj @galia95 ti je najbolji primjer. Tu nema fule.
Toliko od mene što se tiče politike, ne da mi se raspravljati, a ti ideš na block!

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 14 okt 2023, 19:52, ukupno mijenjano 11 puta.
Slažem se, zato i kažem da je prilično komplikovano i da je nemoguće trenutno sa sigurnošću znati ko će nam biti protivnici.BHFreak je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:09Koliko ima dezinformacija ovdje to nije normalno, prva ovo je moguce ako holandija se ne kvalifikuje, ako se holandija kvalifikuje onda ukrajina ima zrijeb gdje se odlucuje hocel u grupu a ili b sa nama. Eh sad finalni susreti isto tako se zrijeba gdje ce se igrati. Tako da ove kvazi twitter strucnjaci kao i uvijek pojma nemaju
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 14 okt 2023, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
- ferroviario
- Kontakt:
Slazem se al ovaj forum je dokaz da neki nece nikad naucit, pogotovo ovi sto minimalno ili nikako prate nasu ligu. Mora se ovome vise stati u kraj. Mada ste tu i vi krivi, citaj korona titula, lizanje Mirvica i Vice itd.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 15:49Nek nauce levati da prestanu bit robovi,bolje nikako nego ovako. Vecina ih repku samo bodri,dok mi bodrimo i nase klubove koje unistavaju svako kolo. Sva sreca pa vas niko nist apitat nece kao ni do sada.ferroviario je napisao/la: ↑14 okt 2023, 15:00Ma mi smo picqe najvece.TNT je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:49Sve dok vas pola ima takav podanicki mentalitet bice i gore.
Pola svijeta trenutno ratuje na neki nacin a dobre Bosnje bi sve finjaka nekog i laganice.
Sve sto si bolji ovi drugi su gori. Ovdje se neradi ko je ko vec ko je protiv i ko je za.
Mislim ako se svijest ovog naroda nije promjenula poslije Abdica i 90-ti nece nikad, a izgleda da nije.
Da su Albanci merhametli davno bi nestali, a ovako ce jednog dana biti najveci na Balkanu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sad ce 7 dana a vi jos kmecite, nevjerovatno..ferroviario je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:55Slazem se al ovaj forum je dokaz da neki nece nikad naucit, pogotovo ovi sto minimalno ili nikako prate nasu ligu. Mora se ovome vise stati u kraj. Mada ste tu i vi krivi, citaj korona titula, lizanje Mirvica i Vice itd.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 15:49Nek nauce levati da prestanu bit robovi,bolje nikako nego ovako. Vecina ih repku samo bodri,dok mi bodrimo i nase klubove koje unistavaju svako kolo. Sva sreca pa vas niko nist apitat nece kao ni do sada.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ja za ovih 20 godina raspada sistema u bhpl, nikada nisam vidio da navijači Sarajeva i Želje stupe u bojkot lige. Kolektivno, zajedno, beskompromisno i do kraja.ferroviario je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:55Slazem se al ovaj forum je dokaz da neki nece nikad naucit, pogotovo ovi sto minimalno ili nikako prate nasu ligu. Mora se ovome vise stati u kraj. Mada ste tu i vi krivi, citaj korona titula, lizanje Mirvica i Vice itd.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 15:49Nek nauce levati da prestanu bit robovi,bolje nikako nego ovako. Vecina ih repku samo bodri,dok mi bodrimo i nase klubove koje unistavaju svako kolo. Sva sreca pa vas niko nist apitat nece kao ni do sada.
Uvijek je važnija Europa i 200k eura, uvijek je važnije što će jedan osvojit titulu, što će im selektor zovnut igrača u reprezentaciju, što je neko njihov u savezu glavni, uvijek su neki sitni interesi važniji. Liga je sjajna, kad sudije šilje za moj tim. Zato tonemo sve niže i niže, i tu postoji žalosno jedinstvo.
Ovdje se klupski navijači izruguju s reprezentacijom, raduju kad izgubimo, jer valjda u reprezentaciji igra dijaspora i navija dijsapora.
Mrze bhf, jer bhf neće da reaguje kako odgovara i kada odgovara klupskim interesima.
Ključ je u rukama domaćih navijača. To neće niko uradit za njih. Ni funkcioneri, ni vlasnici, ni dijaspora, ni UEFA.Oni jedino mogu da da urede ligu, kako za sopstveni interes i kvalitet fudbala, tako i za interes reprezentacije. Jasno je da su ljudi koji vode bh fudbal, naprosto procijenili da im se može da rade šta hoće, da niko ne reaguje i zato rade šta hoće.
Nema kvalitetne reprezentacije, bez barem profesionalne lige. Mi imamo poluprofesionalnu ligu i to je tužna realnost.
Haj sad vrijeđajte, tu smo najjači

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Cista bolest, ali neka si nam otvorio dusu.galia95 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 15:07Zaboli nas khurac!![]()
![]()
Pošto se ovdje redovno spominje i politika, jer je sve naravno vrlo usko povezano, samo da dodam da trenutno nema gore gamadi od poganih ujkana iz Širokog Brijega i abdićevskih botova, beskičmenjaka i podguznih muha Dine Konakovića i ostalih ghovnara iz "Trojke".
Još jednom, bravo za Fanaticose, u inat chetaljima Vici i Dodiku i Čovićevim uzpovcima iz Širokog Brijega i Posušja.
Svaka čast Fanaticosima jer su chetaljima Vici i Dodiku poslali signal da ovdje još uvijek ima živih ljudi i patriota kojima je stalo do svoje domovine Bosne i Hercegovine!
Dabogda nakon svake utakmice dobili kaznu po 50.000 KM, sjeme im se zatrlo separatističko!
Sta reci osim da je ovo dominantno razmisljanje na ovoj temi, iz kog razloga sam i napisao ovaj gore post.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Tri selektora u 6 mjeseci tebi nije kap koja treba da prelije čašu? Lakrdija u BHPL, Srbi na svim važnim pozicijama u savezu... Nikad manji interes za reprezentacijom, kurcobolja igrača, rasulo u reprezentaciji...RollingPaper je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:20Šta rade Fanatikosi? Šta je prelomna tačka bila da ovo urade? Što su do sad šutili? Otkako je došao Vico šute? Šta je kap koja je prelila čašu? Savo jel? Ma de ba..BenjooJutub je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:17Očigledno da ne znas kakvi momci su na vrhu hijerarhije u BHF-u. Od inzinjera do doktora, uspješnih biznismena i privatnika. Oni su davno prestali biti primitivna ultras grupa, ali u očima javnosti ih se uvijek izjednačava sa narkomanskim navijačkim grupama.jestamaji je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:22naš savez je za podvoz, nivo crne afrike, ali fanatikosi taman isto tako
ova objava danas dno dna, nisu u stanju ništa konkretno napisati nego filozofiraju … čuj oni da filozofiraju![]()
ta gomila kretena nije u stanju u svojim koka mozgovima da shvati da ovo što rade rade prvo protiv svoje reprezentacije pa tek onda protiv saveza. na kraju bi rezultat toga mogao biti da igramo baraž u zenici pred delegatima, novinarima i skupljačima lopti.
Dobro oni znaju šta rade.
Nijedno saopštenje protiv saveza ni skandiranje, zašto se čekao Liteštajn? Po meni najgori mogući trenutak za tako nešto je bio jučer.
Kad se prosli put "ratovalo" protiv saveza samo su momci iz domacih grupa iz BIH najebali, drugačije je kad ti baciš baklju u Liteštajnu i odeš u Švicu kuci, i ti si patriota a ja sam pseto neko kao.
I prošli put nakon njihovog rata i pobjede (kakve takve) stvari su krenule na bolje.
Tako je, raja se polako budi iz dubokog zimskog sna.Kajzer10 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 17:59Cista bolest, ali neka si nam otvorio dusu.galia95 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 15:07Zaboli nas khurac!![]()
![]()
Pošto se ovdje redovno spominje i politika, jer je sve naravno vrlo usko povezano, samo da dodam da trenutno nema gore gamadi od poganih ujkana iz Širokog Brijega i abdićevskih botova, beskičmenjaka i podguznih muha Dine Konakovića i ostalih ghovnara iz "Trojke".
Još jednom, bravo za Fanaticose, u inat chetaljima Vici i Dodiku i Čovićevim uzpovcima iz Širokog Brijega i Posušja.
Svaka čast Fanaticosima jer su chetaljima Vici i Dodiku poslali signal da ovdje još uvijek ima živih ljudi i patriota kojima je stalo do svoje domovine Bosne i Hercegovine!
Dabogda nakon svake utakmice dobili kaznu po 50.000 KM, sjeme im se zatrlo separatističko!
Sta reci osim da je ovo dominantno razmisljanje na ovoj temi, iz kog razloga sam i napisao ovaj gore post.

U ponedjeljak očekujem hiljade ljiljana na tribinama Bilinog polja, u inat fašistima i domaćim izdajnicima i pushikurcima!
A ti i onaj Virtu4l i vama slični nastavite ga dudlati chetalju Vici i "relaksirati odnose" sa Dodikom i Čovićem, zajedno sa ostalim abdićevcima iz Trojke, sve po zaslugama!
Bgm ti je sramota što porediš bilo koga sa abdićevcima, koliko god ih ti ne volio. Ne volim ih ni ja (niti bilo kog političara) ali takve usporedbe su previše 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Galla izvisio za obećano uhljebljenje u nekim od elitnih državnih institucija nakon izbora pa bljuje vatru
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
babino je napisao/la: ↑14 okt 2023, 11:18pushi khurac, takvi svakako ne igraju za ovu reprezentaciju!
bosnje im lizu dupe 30 god kroz sve omladinske repke i cim malo odskoci, ponada se da je dobar za 'maticu', odleprsa.
yebite se i vi svi tolerantni bosnjaci, tj. oni koji samo ime takvo nose jer su im ga tate i mame odabrale.
Uzivao sam u svom zenickom domu, nemam veze sa dijasporom, gledajuci bakljadu, i opet cu uzivati. Neka nas kazne svim mogucim kaznama, zasto ne. Neka nas i izbace..
Kazu sta se postize ovim, da vam nije bilo bakljada i prekida tekmi prije 15ak godina, khitu bi vi sad navijali i saginjali se chetnicima vici i gici.

Srećom, ne ovisim ni o jednoj od karinaških stranaka pa ne moram da botujem po forumima za parče sendviča. Svako ko kritikuje dugogodišnji poltronski i podanički odnos prema državnim neprijateljima i separatistima, automatski ga svrstavaju u SDA botove i "radikalne islamiste", jer zaboga kako se neko usuđuje da kritikuje velikog vođu Dinu Konakovića, koji inače ne izlazi iz Čovićevog i Dodikovog dupeta i kojeg hvale ustashka kucketina Željana Zovko i uzp general Ante Prkačin, koji Bošnjake naziva "polunarodom".BosniaBoston je napisao/la: ↑14 okt 2023, 18:33Galla izvisio za obećano uhljebljenje u nekim od elitnih državnih institucija nakon izbora pa bljuje vatru
Za većinu fgr jadova koji sada kenjaju o kompromisu i relaksaciji odnosa, Alija je glavni krivac za rat, a "radikalni Bošnjaci" su za njih najveće zlo u državi, veće i od chetnika i ustasa koji su nas ubijali. Upravo takvi jadovi i petokolonaši sjede u Savezu i dopuštaju Vicinoj kriminalnoj bandi da orgijaju i rade šta požele u svom planu uništenja bh. fudbala. Takvi jadovi nemaju ništa protiv zabrane unošenja zastave s ljiljanima na stadione, dok se bez problema vijore trobojke, šahovnice i chetnicko-ustaski simboli i poruke ratnim zločincima.
Zbog takve idiotske mantre o kompromisu i relaksaciji odnosa, države je sve manje i Bošnjaci postaju manjina koja se više neće pitati nizašta. Zbog "kompromisa" smo i ostali bez te zastave s ljiljanima, ostali smo bez svoje himne, bez svoje armije. Milion kompromisa i ustupaka smo do sada napravili, a ništa se s njihove strane nije promijenilo, i dalje nas jednako mrze kao i 1992. i žele da ova država ne postoji.
Zato velika podrška BH Fanaticosima i svim patriotama kojima je Bosna i Hercegovina jedina domovina!

Naprijed Zmajevi, svi sa ljiljanima na tribine!
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 14 okt 2023, 20:02, ukupno mijenjano 18 puta.
-
- Kontakt:
Alo, šta ti bi...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:28Ustaska gluperdo,ocigledno brzo tipkam pa fulim slovo ili razmak. Da ti se sjetim ustaske familije i na ovoj temi,hebem ti svu familiju. Nema te na temi FK. Sarajevo da ti tamo hebem familiju kao nekad? Evo boli me lijevo damu sta ce ustasa da misli. Ja sam avganistanski taliban,nisam pismen i moram da ucim od vas europejca ustaskih.Vjeverica777 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:21Poradi malo na pravopisu, ovako odaješ sebe da si neškolovan i zaostao. Barem sakrij malo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:13
Imas ljudi koji nisu podguzne muhe,kojnece gledat ovo,svakako niste bitni,ni na teibini ni ovako noti cete vi protestvovati,gledajte na tv i to je to nece vas svakako niko nista pitat. Neka kapiten lize pakas Vici,neka gleda kako terorise nase klubove,naravno to vas nije briga jer vam puca k za klubovima
Šta reći, Rahmanoviću svaka čast, BHF amnestije nek se qrca napuše! Kratko i jasno. Ronaldo welcome!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Šta je riješenje po vama ? Žmiriti se i praviti se da je sve ok i čekati da ova garnitura u savezu sama podnese ostavke?
Koji je plan? Imate li ga ?
Koji je plan? Imate li ga ?
da su nuklearni fizičari nema veze kad se ponašaju ko neandertalciBenjooJutub je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:17Očigledno da ne znas kakvi momci su na vrhu hijerarhije u BHF-u. Od inzinjera do doktora, uspješnih biznismena i privatnika. Oni su davno prestali biti primitivna ultras grupa, ali u očima javnosti ih se uvijek izjednačava sa narkomanskim navijačkim grupama.jestamaji je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:22naš savez je za podvoz, nivo crne afrike, ali fanatikosi taman isto tako
ova objava danas dno dna, nisu u stanju ništa konkretno napisati nego filozofiraju … čuj oni da filozofiraju![]()
ta gomila kretena nije u stanju u svojim koka mozgovima da shvati da ovo što rade rade prvo protiv svoje reprezentacije pa tek onda protiv saveza. na kraju bi rezultat toga mogao biti da igramo baraž u zenici pred delegatima, novinarima i skupljačima lopti.
Dobro oni znaju šta rade.
što se saveza tiče, i za begića i za vice je u pitanju dno dna, i biće vrlo vjerovatno i sa slijedećim ko dođe, kad dođe. njima treba prkositi bez da se šteti reprezentaciji. protiv portugala donijeti najmanje hiljadu zastava sa ljiljanima pa da vidimo šta će uraditi! ja sam uvijek bio za to da se na utakmice nosi državna zastava ali sada više ne, sada treba najmanje fifti fifti
Pa ako je cilj da reprezentaciju navija trokut i dio Krajine onda nastaviti sa zastavama Armije. Vicu to nece otjerat. Otjerace talente koji ne zele pod tom zastavom igrat. Na gubitku Bosna i Hercegovina.
E hebem ti takve inženjere,doktore i biznismene kada im je borba psovanje Džeki i bacanje baklji u teren i prekidi utakmice,tipa neka nas što više kazne pa će otići,nivo amebe.Kada su takva inteligencija zašto ne potegnu veze kod Čeferina ili nekog bliskog UEFI pa da se ta bagra rastjera i sam sistem rada nogometnog saveza promijeni.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 40 gostiju.