Aljmedin il ce slozit dva komada snsdu il ce crveni fasovat
jedva cekam da neko postavi one lude vehabije kako skacu, a u pozadini... Banjaaaaaaa luku jjebeeeeeem jaaaaaaaaaaaaaa, lesinariiiiiii puseeeeeee gaaaaaaaa
jedva cekam da neko postavi one lude vehabije kako skacu, a u pozadini... Banjaaaaaaa luku jjebeeeeeem jaaaaaaaaaaaaaa, lesinariiiiiii puseeeeeee gaaaaaaaa
da je regularno koliko treba i moze biti, nije! Svima je to jasno.. meni je bas ok sto pricamo u sudijama, jer se onda zna da se budnim okom prate i stvaramo se neki pritisak na sudiju da odradi posao kako treba.
Draze mi je sto smo oprali s Gigovicem, pa nas on demantuje.. nego da smo sutili ko zaliveni i uzdali se samo u ekipu, a on nas hladno na kraju pokrade.
Nije gigovic onako dobro sudio jer smo mi na forumu oprali o suđenju nego je čovjel iz Uefe sjedio na tribini i pratio može li gigi dalje u evropi napredovati. Provjerana info.
A dobro od foruma se prenese na drustvene mreze pa dalje na tribinu. Nije se jednom neka neistina plasirala pa prosla dotle da se klub mora oglasiti?
Da se nije talasalo oko gigovica ne vjerujem da bi se clanci pisali kako se sumnja u regularnost a niti bi dosao covjek iz uefe.
Mi se moramo svaku utakmicu na taj nacin boriti da bi imali fer sudjenje. Prije se tako boriti nego sjedanjem na teren i odbijanjem igranja utakmice.
Mudriji moramo biti pocevsi od navijaca, javnosti, novinara, klubova itd
Po pravilu koliko je važan trener prvog tima, utoliko su važniji ovi treneri juniorskih timova...ali možemo se samo nadati da će Mirvah ubosti sa nekim Rožmanom i za juniore, pionire itd....ali nisam optimističan.
Braćo ne znam za vas ali meni je povratak trube vrh, nadam se da će ostati i dalje u praksi
Ja se nadam da ce ostati u praksi da raja sa istoka i zapada dodju za derbi na sjever i pomognu da sve to bolje izgleda.
Hvala braci sa istoka i zapada koji su bili na sjeveru i nadam se da se i slijedeci derbi vidimo na sjeveru
Menije truba bezveze samo bi je koristio na euro tekmama ponekad ubija ritam naboj gusi
E tu se vec mimoilazimo
Truba je spicaaa
A i bas nekako originalno
Orginal jeste, al meni djelu je nekako blago, ima i do sviraca samo zna jednu pjesmu da svira i nema nikako erupcije da bi covjek bacio topovski najvise sto me uzbudi je do dimne bombe,,
I zato sam i reko ici sa ttrubom u evropu jer manje ce kkazne bit..