Aljmedin il ce slozit dva komada snsdu il ce crveni fasovat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo brt samo za tebeAhmoveliki je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:15Bravo Amkooo
Ma trubu furati max 2 puta za polusezonu, kad zatrubi da to bude lud dozivljaj ko neki dan
Hvala oci bratoveubipara je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:49Evo brt samo za tebeAhmoveliki je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:15Bravo Amkooo
https://youtube.com/shorts/d_HF6STyOP8? ... uT6ymbivcG
A dobro od foruma se prenese na drustvene mreze pa dalje na tribinu. Nije se jednom neka neistina plasirala pa prosla dotle da se klub mora oglasiti?malibega je napisao/la: ↑13 okt 2023, 20:51Nije gigovic onako dobro sudio jer smo mi na forumu oprali o suđenju nego je čovjel iz Uefe sjedio na tribini i pratio može li gigi dalje u evropi napredovati. Provjerana info.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 okt 2023, 10:23da je regularno koliko treba i moze biti, nije! Svima je to jasno.. meni je bas ok sto pricamo u sudijama, jer se onda zna da se budnim okom prate i stvaramo se neki pritisak na sudiju da odradi posao kako treba.
Draze mi je sto smo oprali s Gigovicem, pa nas on demantuje.. nego da smo sutili ko zaliveni i uzdali se samo u ekipu, a on nas hladno na kraju pokrade.
Kad bude truba puno bude uskladjenije pjevanje...navijanje.. pogotovo kada nas je vise na tribini,
Sta ti mislis?
Ja se nadam da ce ostati u praksi da raja sa istoka i zapada dodju za derbi na sjever i pomognu da sve to bolje izgleda.
Orginal jeste, al meni djelu je nekako blago, ima i do sviraca samo zna jednu pjesmu da svira i nema nikako erupcije da bi covjek bacio topovski najvise sto me uzbudi je do dimne bombe,,Ahmoveliki je napisao/la: ↑14 okt 2023, 21:53E tu se vec mimoilazimo![]()
Truba je spicaaa![]()
A i bas nekako originalno![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, galia95, MaroonWhite1946, mosarajvosa83, svihsedamsamuraja i 70 gostiju.