Aljmedin il ce slozit dva komada snsdu il ce crveni fasovat
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bravo Amkooo
Evo brt samo za tebeAhmoveliki je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:15Bravo Amkooo
https://youtube.com/shorts/d_HF6STyOP8? ... uT6ymbivcG
Braćo ne znam za vas ali meni je povratak trube vrh, nadam se da će ostati i dalje u praksi

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ma trubu furati max 2 puta za polusezonu, kad zatrubi da to bude lud dozivljaj ko neki dan
NEMA NAZAD
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Hvala oci bratoveubipara je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:49Evo brt samo za tebeAhmoveliki je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:15Bravo Amkooo
https://youtube.com/shorts/d_HF6STyOP8? ... uT6ymbivcG
Leeeeeesinariiiiiiiiiii puseeeeee gaaaaaaaaaaa
Saraj'vooooo za tebeee živimooooooooooooooo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
A dobro od foruma se prenese na drustvene mreze pa dalje na tribinu. Nije se jednom neka neistina plasirala pa prosla dotle da se klub mora oglasiti?malibega je napisao/la: ↑13 okt 2023, 20:51Nije gigovic onako dobro sudio jer smo mi na forumu oprali o suđenju nego je čovjel iz Uefe sjedio na tribini i pratio može li gigi dalje u evropi napredovati. Provjerana info.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 okt 2023, 10:23da je regularno koliko treba i moze biti, nije! Svima je to jasno.. meni je bas ok sto pricamo u sudijama, jer se onda zna da se budnim okom prate i stvaramo se neki pritisak na sudiju da odradi posao kako treba.
Draze mi je sto smo oprali s Gigovicem, pa nas on demantuje.. nego da smo sutili ko zaliveni i uzdali se samo u ekipu, a on nas hladno na kraju pokrade.
Da se nije talasalo oko gigovica ne vjerujem da bi se clanci pisali kako se sumnja u regularnost a niti bi dosao covjek iz uefe.
Mi se moramo svaku utakmicu na taj nacin boriti da bi imali fer sudjenje. Prije se tako boriti nego sjedanjem na teren i odbijanjem igranja utakmice.
Mudriji moramo biti pocevsi od navijaca, javnosti, novinara, klubova itd
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
U17
FKS - Igman 1-1 ( 90min Karamehmedovic).
Sto ovo nasi cekaju. trebali nakon Zelje dobiti otkaz Dzakmic/Muminovic. 10 utakmica 11 boda
Igman sada ima 11 utakmica 2 boda 
FKS - Igman 1-1 ( 90min Karamehmedovic).
Sto ovo nasi cekaju. trebali nakon Zelje dobiti otkaz Dzakmic/Muminovic. 10 utakmica 11 boda
Stvarno je tanka U17, a fakat sumnjam da je do malaca, bolje da su Husrfa doveli nek djecu trenira 
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Po pravilu koliko je važan trener prvog tima, utoliko su važniji ovi treneri juniorskih timova...ali možemo se samo nadati da će Mirvah ubosti sa nekim Rožmanom i za juniore, pionire itd....ali nisam optimističan. 
Kad bude truba puno bude uskladjenije pjevanje...navijanje.. pogotovo kada nas je vise na tribini,
Derbiji kad su i to...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
kogmagie46
- Kontakt:
Hoce li nam Ziljkić igrati protiv Borca
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Sta ti mislis?
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ja se nadam da ce ostati u praksi da raja sa istoka i zapada dodju za derbi na sjever i pomognu da sve to bolje izgleda.
Hvala braci sa istoka i zapada koji su bili na sjeveru i nadam se da se i slijedeci derbi vidimo na sjeveru
Ja kurca i vikenda bez tekme Saraj'va 
- PeppermintSA
- Kontakt:
Menije truba bezveze samo bi je koristio na euro tekmama ponekad ubija ritam naboj gusi
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Orginal jeste, al meni djelu je nekako blago, ima i do sviraca samo zna jednu pjesmu da svira i nema nikako erupcije da bi covjek bacio topovski najvise sto me uzbudi je do dimne bombe,,Ahmoveliki je napisao/la: ↑14 okt 2023, 21:53E tu se vec mimoilazimo![]()
Truba je spicaaa![]()
A i bas nekako originalno![]()
I zato sam i reko ici sa ttrubom u evropu jer manje ce kkazne bit..
Bubanj je tito
najjaca
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.