Mozda se mislilo Palestinu..
Jutros sam postavio pitanje, ko je postavio KODRU i onog kloca prije njega? Vico ili IO? svi znamo da ih bosnjacka strana postavila.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mozda se mislilo Palestinu..
Hajde da onda ti i ja pokušamo ovako.
Valjda Vico isto tako moze dobiti i drugi mandat? Zar nije takva prica bila?Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 22:24Hajde da onda ti i ja pokušamo ovako.
Vici Zeljkoviću mandat ističe u martu 2025. godine, znači još tačno godinu i po dana.
Složićeš se sa mnom da je to veoma brzo tako da i da hoće ne može napraviti neku ozbiljniju štetu.
Sad ti meni objasni smisao, odnosno besmisao ovoga što radi BHF. Imamo još jedno okupljanje ove godine, baraž u martu i možda EP, to će proletiti u trenu.
Za to vrijeme se može nanijeti ogromna šteta reprezentaciji, prekinuti nekoliko utakmica, suspenzije, zabrane, i taman kad se sve to desi, Vico svakako ide.
Ovo ti govorim zbog besmisla koji radi BHF, jer Zeljković svakako ide.
Zar nije pametnije taj bijes usmjeriti na naše predstavnike u Savezu, da im ne padne da pamet da Zeljkoviću daju drugi mandat? Pazi, tu se mi pitamo.
Moze, ali mora biti izglasan, ne ide po automatizmu. Mada se pretpostavlja da ce biti izglasan jer su svi u talu - osim ako mu Ceferin ne sredi neku funkciju. Ali ko nam je kriv kad pustamo svakakve debile da glasaju za to ko ce u Savez iz kojeg kantona.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 22:38Valjda Vico isto tako moze dobiti i drugi mandat? Zar nije takva prica bila?Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 22:24Hajde da onda ti i ja pokušamo ovako.
Vici Zeljkoviću mandat ističe u martu 2025. godine, znači još tačno godinu i po dana.
Složićeš se sa mnom da je to veoma brzo tako da i da hoće ne može napraviti neku ozbiljniju štetu.
Sad ti meni objasni smisao, odnosno besmisao ovoga što radi BHF. Imamo još jedno okupljanje ove godine, baraž u martu i možda EP, to će proletiti u trenu.
Za to vrijeme se može nanijeti ogromna šteta reprezentaciji, prekinuti nekoliko utakmica, suspenzije, zabrane, i taman kad se sve to desi, Vico svakako ide.
Ovo ti govorim zbog besmisla koji radi BHF, jer Zeljković svakako ide.
Zar nije pametnije taj bijes usmjeriti na naše predstavnike u Savezu, da im ne padne da pamet da Zeljkoviću daju drugi mandat? Pazi, tu se mi pitamo.
Sta da im idu od vrata do vrata sa fantomkama?
Bez obzira što mi volimo vjerovati u mit da su baklje jednom kao nešto promijenile, svako ko se jasno sjeća tog vremena veoma dobro zna da nisu.
Slazem se, cak mislim kada bi krenuli Zeljo i Sarajevo u neki bojkot da bi se mozda i moglo nesto postici, jer su to 2 najveca kluba u drzavi. Samo sto iz milion razloga tu nece nikad biti neke sloge.Horoz je napisao/la: ↑14 okt 2023, 17:16Ja za ovih 20 godina raspada sistema u bhpl, nikada nisam vidio da navijači Sarajeva i Želje stupe u bojkot lige. Kolektivno, zajedno, beskompromisno i do kraja.ferroviario je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:55Slazem se al ovaj forum je dokaz da neki nece nikad naucit, pogotovo ovi sto minimalno ili nikako prate nasu ligu. Mora se ovome vise stati u kraj. Mada ste tu i vi krivi, citaj korona titula, lizanje Mirvica i Vice itd.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 15:49Nek nauce levati da prestanu bit robovi,bolje nikako nego ovako. Vecina ih repku samo bodri,dok mi bodrimo i nase klubove koje unistavaju svako kolo. Sva sreca pa vas niko nist apitat nece kao ni do sada.
Uvijek je važnija Europa i 200k eura, uvijek je važnije što će jedan osvojit titulu, što će im selektor zovnut igrača u reprezentaciju, što je neko njihov u savezu glavni, uvijek su neki sitni interesi važniji. Liga je sjajna, kad sudije šilje za moj tim. Zato tonemo sve niže i niže, i tu postoji žalosno jedinstvo.
Ovdje se klupski navijači izruguju s reprezentacijom, raduju kad izgubimo, jer valjda u reprezentaciji igra dijaspora i navija dijsapora.
Mrze bhf, jer bhf neće da reaguje kako odgovara i kada odgovara klupskim interesima.
Ključ je u rukama domaćih navijača. To neće niko uradit za njih. Ni funkcioneri, ni vlasnici, ni dijaspora, ni UEFA.Oni jedino mogu da da urede ligu, kako za sopstveni interes i kvalitet fudbala, tako i za interes reprezentacije. Jasno je da su ljudi koji vode bh fudbal, naprosto procijenili da im se može da rade šta hoće, da niko ne reaguje i zato rade šta hoće.
Nema kvalitetne reprezentacije, bez barem profesionalne lige. Mi imamo poluprofesionalnu ligu i to je tužna realnost.
Haj sad vrijeđajte, tu smo najjači![]()
Jesu, jesu, baš se sjećam kako ih je cijela nacija pomnožila sa nulom kad je Ćiro došao za selektora. Zamalo se nisu ugasili poslije toga.
Eh tebi bi zaista trebalo saznati identitet,pa ti svaku kost polomit,degenriku pokvareni fgr_ ovsko smeće.....Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 19:27Pravi Bakirov taliban.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 okt 2023, 18:33Galla izvisio za obećano uhljebljenje u nekim od elitnih državnih institucija nakon izbora pa bljuje vatru![]()
Ovi su ili rodjeni ili odrasli vani. Naucili se na sistem gdje sve funckionise kako treba, dosli u BiH repku gdje je kako jeste.DamirT je napisao/la: ↑14 okt 2023, 22:01Pa kako cemo znati tacno sta je u pitanju kad svi sute i lajkovima iskazuju podrsku? Ti mislis sve idealno? Eto iznad je @antisisoja napisao pa procitaj. Ne mogu Ahmedhodzic, Begovic, Lulic i ostali biti ludi, a ostali svi pametni. Nisam ni na strani Ahmedhodzica, a jel mislis da je on onako odlucio da propusti ovo sad okupljanje (proslo ne racunam)?
Sjeti se i Peteva, cim je poceo davati rezultate za reprezentaciju, otjerase ga pod izgovorom istekao mu ugovor. Nije to naucna fantastika, pa da se ne moze novi isprintati i dogovoriti nastavak saradnje. Jos su poceli govoriti kao trazio vise para. Ma bjezi...
Ma pusti smrada, samo ga na ignore. Čitav dan se raspravljam sa dupeuvlakačima i pushikurcima jer smo se usudili da kritikujemo njihove gazde za koje bestidno botuju 24 sata dnevno. Drago mi je da se raja polako budi i otvara oči o kakvoj se izdajničkoj gamadi radi.konjicanin01 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:46Eh tebi bi zaista trebalo saznati identitet,pa ti svaku kost polomit,degenriku pokvareni fgr_ ovsko smeće.....Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 19:27Pravi Bakirov taliban.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 okt 2023, 18:33Galla izvisio za obećano uhljebljenje u nekim od elitnih državnih institucija nakon izbora pa bljuje vatru![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 40 gostiju.