Premijer liga BiH - aktuelno

killafrommanilla
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la killafrommanilla » 16 okt 2023, 09:19

DTzmu30 je napisao/la:
16 okt 2023, 08:24
killafrommanilla je napisao/la:
16 okt 2023, 08:13
Znaci, mi smo krivi sto vi delegirate svog sudiju za derbi? :mrgreen: Izvinjavamo se stvarno :wtf:
Tko i gdje je to napisao?
Po pitanju sudca Bandića sam ti već napisao svoj osobni stav. Valjda ne trebam dva puta pisati.
Vi već tri dana pred derbi tražite alibij. Pa mi onda ti napišeš kao eto vi nemate strah, nikad niste dobili Zrinjski Pod BB, al eto po zakonu velikih brojeva Zrinjski mora jednog dana i izgubiti od Veleža Pod BB, pa vam nije jasno zašto mi sami sebi delegiramo hrvata iz Gruda koji zapravo živi u Mostaru i ispija kavice sa igračima Zrinjskog.
Jest, strah nas je nogometno jakog i financijski siromašnog Veleža, treba nam hrvat iz zapadnog Mostara Bandić da ne izgubimo, jer u nedjelju idemo u Banja Luku i očekujemo arbitražu Ace, a u srijedu nam dolazi Legija. Treba prodati 500 ulaznica.
:urnebes:
https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-v ... ija/460686

Opet kazem, je li treba da sutimo na ovo i pustimo opet Bandica da ovakve stvari radi? Je li alibi ako upozorimo na proslost ovog sudije, imas ovdje dosta primjera? I sta si dobio s ovim sto si ponovio ono sto sam napisao, to je istina ziva. Ne mozes traziti alibi za poraz negdje gdje nisi nikad dobio. Ne moze to biti strah nego motiv. Od 2016. smo skinuli svaki skalp svakom klubu na strani, osim vas.

A vasi ocito smatraju da sad nije trenutak da vas uzmemo. Tebi svaka cast ako ne trebas sudiju, neko treba. I sto je najtuznije, ne biste prodali 500 ulaznica kad bi izgubili i derbi i u BL, ali to je druga prica i to ja na tvom mjestu ne bih koristio kao sarkasticno nesto :D
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 16 okt 2023, 10:00, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 16 okt 2023, 09:24

DTzmu30 je napisao/la:
16 okt 2023, 08:24
Znaci, mi smo krivi sto vi delegirate svog sudiju za derbi? :mrgreen: Izvinjavamo se stvarno :wtf:
Tko i gdje je to napisao?
Po pitanju sudca Bandića sam ti već napisao svoj osobni stav. Valjda ne trebam dva puta pisati.
Vi već tri dana pred derbi tražite alibij. Pa mi onda ti napišeš kao eto vi nemate strah, nikad niste dobili Zrinjski Pod BB, al eto po zakonu velikih brojeva Zrinjski mora jednog dana i izgubiti od Veleža Pod BB, pa vam nije jasno zašto mi sami sebi delegiramo hrvata iz Gruda koji zapravo živi u Mostaru i ispija kavice sa igračima Zrinjskog.
Jest, strah nas je nogometno jakog i financijski siromašnog Veleža, treba nam hrvat iz zapadnog Mostara Bandić da ne izgubimo, jer u nedjelju idemo u Banja Luku i očekujemo arbitražu Ace, a u srijedu nam dolazi Legija. Treba prodati 500 ulaznica.
:urnebes:
Nit je Posušje nogometno jače ni financijski bogatije od Veleza, pa je trebao Bandić da upadne bar za jedan penal, jel tako ? Očigledno se prepustilo slučaju naši su pustit će nam.
O financijama nebi sa klubom koji ima milionske dugove i koje svoje “vjerne” navijače ostavlja na neke neuslovne stepenice iz kojih viri armatura gdje prilikom svakog skoka može neko poginut. Tako da nebi o financijama, kad postoje dugovi poreznoj i vodovodu. Na kraju i sam znaš da su sve te stvari u derbiju nebitne, i da ništa ne smiješ prepustit slučaju.
I sto se praviš pametan zar ne znaš kome na ruku ide Bandić? Kome na ruku ide Giga, Kazlagic, Njegomirovic ? Javna tajna zašto ti ljude rade i sude je da nekom idu na ruku, za svakog se zna koke ide tako da nema potrebe da se pravimo blesavi kad se dodijeli nekoj ekipi
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 16 okt 2023, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 okt 2023, 09:24

donDondon je napisao/la:
16 okt 2023, 08:43
Stroj1946 je napisao/la:
16 okt 2023, 06:32
Paromlinac je napisao/la:
15 okt 2023, 23:45

Mislis, da ih " Atalantiramo " ? Volio bih, ali, tesko...Na danasnjem vaktu, samo se rijetki mogu pohvaliti da popiju 7 komada, a ne igraju u kantonalnoj.
Pa primili ste od Litexa nije tako teško izgleda i btw. Ne Seri
nije on pratio fudbal kad se tad igralo i ne zna hudo dijete.
to ti je dokaz ko sve pise ovdje i onda dodje pitar sa 2,3 posta napise im historiju i sve ih razjebbe a oni ne znaju sta ce pa krenu psovati
Uzimaju što im odgovora, a ono što ne odgovora, to odbacuju. Mitomanska posla.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 16 okt 2023, 10:52

tabba77 je napisao/la:
15 okt 2023, 21:50
Haj uvalite 7 Zvijezdi ako smijete. Lahko se na Fojnici iživljavati.
Mislis, da ih " Atalantiramo " ? Volio bih, ali, tesko...Na danasnjem vaktu, samo se rijetki mogu pohvaliti da popiju 7 komada, a ne igraju u kantonalnoj.
Ne morate vi njih Atalantirati, dovoljno je da ih bar dobijete, za početak sa jednim golom razlike. :mrgreen:
Lahko je frustracije iskaliti na Fojnici. :tralala:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 okt 2023, 11:03

Uh, eto derbija, eto tekme Željkan-Zvijezda! Već me neka nervoza hvata...
Bahati, bahati Željkan!
1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 okt 2023, 11:05

joker90 je napisao/la:
16 okt 2023, 11:03
idemoooooo
NEMA NAZAD

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 16 okt 2023, 11:57

tabba77 je napisao/la:
15 okt 2023, 21:50
Haj uvalite 7 Zvijezdi ako smijete. Lahko se na Fojnici iživljavati.
E sad vidi kakva je razlika kad te nabuši Atalanta koja nabuši i Juventus ili kad te nabuši jedan Litex koji je k.arina i u jakoj Bugarskoj,više su smetljari slavili 2:2 protiv Sarajeva nego Sarajevo protiv Atalante

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 16 okt 2023, 13:35

Kasno Narko na Kosevo stize :kafa:

slika

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 16 okt 2023, 13:54

ali mnogo je napredovala nasa liga,to ko ne vidi glup je
do nekoliko godina smo samo mogli kod engleza citati o sudijama prije utakmica,gdje ekipe analiziraju sudije koje im sude ,koliko daju zutih kakvu igru dopustaju ,kakvi su na crvenim kartonima itd,
a evo nekoliko godina poslije i kod nas se prica o sudijama prije utakmica,i to 5,6 dana prije dok i ne znas ko sudi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 okt 2023, 14:31

Jel zna neko gdje smo mi igrali ovu prijateljsku sa Zrinjom
Izgleda ko vukoyebina neka

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 16 okt 2023, 14:33

Ne drzi vam momci ova politicka prica vode. Evo reci cemo da je Bandic Marsovac, derbi ne moze suditi sudija koji vam je poklonio titulu i dobio godinu suspenzije za to, koji vam je delegiran ove godine vec 7 puta. Odnosno moze, jer sta ako Velez dobije pred Legiju, postrojavanje opet ...
Imamo prije Legie i poslije vas jos jednu bitniju utakmicu gdje igramo s klubom protiv kojeg cemo se najvjerovatnije borit za titulu..ovo s vama je u prolazu

1. Borac
2. Legia
3. Velez

poredano po vaznosti

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 16 okt 2023, 14:47

joker90 je napisao/la:
16 okt 2023, 11:03
Nema potrebe za nervozom.
Naše vedete (Drljo, Gasal, Turanjanin i Haracic) su bili strijelci protiv Fojnice, tako da vjerujem da ce tu formu prenijeti i u ligaske utakmice.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 16 okt 2023, 15:14

tutankamon1905 je napisao/la:
16 okt 2023, 14:33

Ne drzi vam momci ova politicka prica vode. Evo reci cemo da je Bandic Marsovac, derbi ne moze suditi sudija koji vam je poklonio titulu i dobio godinu suspenzije za to, koji vam je delegiran ove godine vec 7 puta. Odnosno moze, jer sta ako Velez dobije pred Legiju, postrojavanje opet ...
Imamo prije Legie i poslije vas jos jednu bitniju utakmicu gdje igramo s klubom protiv kojeg cemo se najvjerovatnije borit za titulu..ovo s vama je u prolazu

1. Borac
2. Legia
3. Velez

poredano po vaznosti
Haj za Borac se mozda i mogu sloziti, jer ipak je titula u pitanju. Protiv Legie nema sanse, jer ste i sami vise puta podvukli da ne treba pridavati neki veliki znacaj, nego igrati rastereceno pa ako sta bi bi. Protiv Legie nemate nikakve vaznosti, ako sta ubodete dobro i jest, to je samo bonus za sve ono sto ste uspjesno u posljednje 2ipo godine ostvarili.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 16 okt 2023, 15:26

1. Borac
2. Legia
3. Velez

poredano po vaznosti
Po vaznosti malo sutra, potpisali bi svi redom da od legie i borca izgubite 5 razlike, a da nas pobjedite
Ko vas ne zna..

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 16 okt 2023, 15:33

1. Borac
2. Legia
3. Velez

poredano po vaznosti
Jeste tebi u Njemačkoj, upitaj kolege s tribine šta je bitnije :) Ako je tako, onda očekujem da ćete odmarati ekipu protiv nas, ne treba vam ni Bandić onda, bitnije su te dvije utakmice? Razumijem malo da si se ti odmakao od toga ali nećemo se lagati. Da je tako "nebitan" derbi ne bi se ni potezao Bandić po kuloarima.. Nego bi bio Bilbija, ili čak Borčev neki sudija, Gigović recimo. Bilo bi koga god delegirate isto nam je, imamo bitnije tekme, ali neee :D

Što reče kolega, ko vas ne zna.. :mrgreen: Vjerujem u veću posjećenost na derbiju nego protiv Legije.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 16 okt 2023, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 16 okt 2023, 15:35

Tutankamon ti sigurno nisi iz Mostara jer da si znao bi kako su se vrsili razgovori od vasih navijaca sa vasim igracima da krv moraju propisati da nas dobiju,**** alkmar i aston vilu Veleza dobijte,e ovako ovih dana vasi ultrasi pricaju sa vasim igracima,od danas definitivno sa tobom se netreba raspravljati jer apsolutno veze nemas!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 16 okt 2023, 16:25

Radobolja insajder, zna kako nasi navijaci pricaju s nasim igracima i sta su im rekli pred ove utakmice. S radoboljom se raspravljajte, sa mnom nemojte, jer ja veze nemam, a on ima. Bjeri bola, mani me se tih djecjih prica.

Svakom navijacu je derbi bitan, najvatrenijim pogotovo..ali smo se makli malo od toga da je samo derbi 'highlight' sezone.

Mostarwolf1981, jel stvarno mislis da bi netko potpisao debakle protiv legie i borca, u zamjenu za pobjedu protiv veleza? Samo da vidim jel podjebajes ko i ja ili stvarno to mislis..da znam ima li ti smisla odgovarat vise :mrgreen:

@killa smetnuh i tebi odgovorit. Jel protiv ikog Zrinjski odmarao igrace? 90posto prve momcadi je izguralo ovo sve dosad tako da ce i ove tri igrati oni najjaci...dokad ce se moc tako ne znam. Pa sad ovo tvoje: odmarajte igrace za Legiu i Borac nema bas smisla zar ne

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 16 okt 2023, 17:02

16 okt 2023, 16:25
Radobolja insajder, zna kako nasi navijaci pricaju s nasim igracima i sta su im rekli pred ove utakmice. S radoboljom se raspravljajte, sa mnom nemojte, jer ja veze nemam, a on ima. Bjeri bola, mani me se tih djecjih prica.

Svakom navijacu je derbi bitan, najvatrenijim pogotovo..ali smo se makli malo od toga da je samo derbi 'highlight' sezone.

Mostarwolf1981, jel stvarno mislis da bi netko potpisao debakle protiv legie i borca, u zamjenu za pobjedu protiv veleza? Samo da vidim jel podjebajes ko i ja ili stvarno to mislis..da znam ima li ti smisla odgovarat vise :mrgreen:

@killa smetnuh i tebi odgovorit. Jel protiv ikog Zrinjski odmarao igrace? 90posto prve momcadi je izguralo ovo sve dosad tako da ce i ove tri igrati oni najjaci...dokad ce se moc tako ne znam. Pa sad ovo tvoje: odmarajte igrace za Legiu i Borac nema bas smisla zar ne
Pa ste poslje AZ pjevali samo pjesme posvecene nama poslje pobjede, ma jok nije vam vazno da nas pobjedite :rol:

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 16 okt 2023, 17:18

Mostarac45 je napisao/la:
16 okt 2023, 17:02

Pa ste poslje AZ pjevali samo pjesme posvecene nama poslje pobjede, ma jok nije vam vazno da nas pobjedite :rol:
Nije se pjevalo nista upuceno vama, nego Zelji, tada nasem sljedecem protivniku...
Nismo mi nista odmarali ovih par kola, sve smo uzeli s 20% snage pa i nije bilo potrebe za nekom rotacijom, samo su se odmarali Tica i Corluka zbog potrosenosti u Europi, rotirali malo Canadjiju i Ivancica jer Ramic mora igrat i to je sve. Tako ce biti i protiv Veleza i Borca.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 16 okt 2023, 17:20

Mostarac45 je napisao/la:
16 okt 2023, 17:02

Kako ono sebi u par komentara preokrene pricu, evo skoro me uvjerili da sam reko da mi je utakmica apsolutno nebitna. Vi ste kraljevi zivotami.
Ne ! Bitna je, vazna je, 3 boda su 3 boda..ne smije se kiksati na takvim utakmicama gdje si favorit ako zelimo titulu. Poredao sam ove tri utakmice po vaznosti, a nisam rekao da je nebitna.
Legia bi bila ispod veleza u drugim okolnostima..al ovako kad je malo europa zamirisala, ponadas se da mozes jos vise.

A to za pjesme...de zivotati. poslije alkmaara? :urnebes:

Navijači i igrači Veleža zajedno su zapjevali pred derbi sa Zrinjskim. Imali su i poruku za gradskog rivala.

wow

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.