https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-v ... ija/460686DTzmu30 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 08:24Tko i gdje je to napisao?killafrommanilla je napisao/la: ↑16 okt 2023, 08:13Znaci, mi smo krivi sto vi delegirate svog sudiju za derbi?Izvinjavamo se stvarno
Po pitanju sudca Bandića sam ti već napisao svoj osobni stav. Valjda ne trebam dva puta pisati.
Vi već tri dana pred derbi tražite alibij. Pa mi onda ti napišeš kao eto vi nemate strah, nikad niste dobili Zrinjski Pod BB, al eto po zakonu velikih brojeva Zrinjski mora jednog dana i izgubiti od Veleža Pod BB, pa vam nije jasno zašto mi sami sebi delegiramo hrvata iz Gruda koji zapravo živi u Mostaru i ispija kavice sa igračima Zrinjskog.
Jest, strah nas je nogometno jakog i financijski siromašnog Veleža, treba nam hrvat iz zapadnog Mostara Bandić da ne izgubimo, jer u nedjelju idemo u Banja Luku i očekujemo arbitražu Ace, a u srijedu nam dolazi Legija. Treba prodati 500 ulaznica.
![]()
Opet kazem, je li treba da sutimo na ovo i pustimo opet Bandica da ovakve stvari radi? Je li alibi ako upozorimo na proslost ovog sudije, imas ovdje dosta primjera? I sta si dobio s ovim sto si ponovio ono sto sam napisao, to je istina ziva. Ne mozes traziti alibi za poraz negdje gdje nisi nikad dobio. Ne moze to biti strah nego motiv. Od 2016. smo skinuli svaki skalp svakom klubu na strani, osim vas.
A vasi ocito smatraju da sad nije trenutak da vas uzmemo. Tebi svaka cast ako ne trebas sudiju, neko treba. I sto je najtuznije, ne biste prodali 500 ulaznica kad bi izgubili i derbi i u BL, ali to je druga prica i to ja na tvom mjestu ne bih koristio kao sarkasticno nesto