Premijer liga BiH - aktuelno

MocMahale444

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MocMahale444 » 16 okt 2023, 22:53

ZhuzhiJelinek je napisao/la:
16 okt 2023, 22:49
MocMahale444 je napisao/la:
16 okt 2023, 21:39
Yebo repku dok su cete i uje u istoj s **** balijama.

Kad ode prasence vicko, jel tad bojac ide u drugu ligu aBd?
Kako ce da ljohnu nece ih putin spasiti.
Bušiiiiiiiiii
Zabolio te moj koment od prije, proganjas me po temama :urnebes:
Sta je rec?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 okt 2023, 22:56

A nakon reprezentativnog seksa na Areni 1 imate i klupski.
Tek je drugi minut, uživajte.
NEMA NAZAD

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 okt 2023, 09:55

tutankamon1905 je napisao/la:
16 okt 2023, 16:25
@killa smetnuh i tebi odgovorit. Jel protiv ikog Zrinjski odmarao igrace? 90posto prve momcadi je izguralo ovo sve dosad tako da ce i ove tri igrati oni najjaci...dokad ce se moc tako ne znam. Pa sad ovo tvoje: odmarajte igrace za Legiu i Borac nema bas smisla zar ne
Druze vi imate 35 igraca. Rotirate po 2-3 igraca svaki mec i ne osjeti se nista jer su svi kvalitetom tu negdje. Kis je nominalno klupa, pa je igrao i protiv TC i Posusja. Nemoj da ti ja objasnjavam boga ti, mozes sve naci. Ti si ih poredao i ako imas tako dva bitnija meca, onda odmoris 6 igraca. Ali problem je los redoslijed vaznosti :)

Nego, jel vam stvarno potreban Bandic pored svega toga? I trebamo li se mi praviti da je Bandic uredan sudija bez mrlje u svojoj karijeri a posebno bez mrlje vezane za Zrinjski? Ti ces se pretpostavljam drzati te da moze svako suditi svakome, ali zar mora sudija koji je 90% svojih utakmica ove sezone sudio vama, plus sve ono sto se veze za njega iz proslosti? To dokazuje da je itekako bitan mec, najbitniji od sva ta tri sto si ih ti po vaznosti poredao pogresno. I da su svjesni da bi poraz nanio ogromnu stetu, pa iako ste kvalitetniji puno, nista ne prepustate slucaju.

Ako ces pricat posteno, pricaj posteno, ne pravi se grbav ni retardiran, bez obzira sto si u Njemackoj :D Nadam se ipak na kraju da je ova prica uzalud i da Bandic nece biti na centru jer je to iskreno smijesno. Puno vise postujem Borac koji se ne pravi grbav i na sva zvona znas da cete pokrasti i ides tako, ali ovaj hinjavluk sa Bandicem je bas za povratit :D
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 okt 2023, 11:09

Koji je ovo put da če pojedinci sa ovog foruma zajedno sa glavnim urednikom pojesti ono što su posrali a nikada im dosta....Nastaviće se 😂
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 okt 2023, 11:14

PiazzaGrande je napisao/la:
17 okt 2023, 11:09
Koji je ovo put da če pojedinci sa ovog foruma zajedno sa glavnim urednikom pojesti ono što su posrali a nikada im dosta....Nastaviće se 😂
Nema veze, ja cu s gustom pojesti gov.no ako ne bude Bandic. Ali necete ni na kvarno delegirati njega, a mislili ste :mrgreen:

Ocekujemo Musica ili Franu Jelica kao manje zlo, ali superjaki ucesnik grupnih faza ne moze bez sudije :)

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 okt 2023, 11:21

Nije majka klela sina zato što je kockao nego zato jer se pokušao vaditi!
Ti si veteran u ovome!
Nekada i samoizolacija dobro dođe da se preispitaju neki stavovi...nadam se da si razumio
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 okt 2023, 12:08

17 okt 2023, 11:21
Nije majka klela sina zato što je kockao nego zato jer se pokušao vaditi!
Ti si veteran u ovome!
Nekada i samoizolacija dobro dođe da se preispitaju neki stavovi...nadam se da si razumio
Sto si ljut prijatelju, kakvi stavovi? Meni stav kroje cinjenice, a tebi rekla-kazala i to sto ti je neko rekao da nece biti Bandic i sad si heroj poslije bitke, a da se sutilo, itekako bi bio Bandic, kao prosli put. Opet te pitam, sta od navedenog iz clanka nije istina pa da preispitam stavove, odradit cemo i samoizolaciju ako treba samo ti meni napises sta nije istina i zasto se brinemo a ne trebamo se brinuti kada derbi sudi Antoni Bandic. Ako imamo sudiju koji toliko cesto sudi Zrinjskom, je li se trebamo pravit mutavi i reci da je to cista slucajnost?

I btw. posto vidim da znas da nece biti Bandic, sta se ceka ovoliko sa objavom sudija? Kad je sve tako crno i bijelo

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 okt 2023, 12:26

Sabriiiijaaaaaaaaaaaaaaaa, oooooooo Saaaaaaaabrijaaaa.
- FKS -

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 okt 2023, 12:27

Antoni Bandić je u svojoj karijeri bio 5 puta glavni sudac na utakmicama Zrinjskog a 25 puta na utakmicama Veleža...
Toliko o činjenicama.
Čovječe prestani se brukati više!
Volim te bola'!

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 17 okt 2023, 12:32

Zrinjski - Velež
Gedžić Darko - Brčko

Borac - Sarajevo
Musa Mateo - Čitluk
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 okt 2023, 12:37

Neka nam je sa srećom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 okt 2023, 12:38

17 okt 2023, 12:27
Antoni Bandić je u svojoj karijeri bio 5 puta glavni sudac na utakmicama Zrinjskog a 25 puta na utakmicama Veleža...
Toliko o činjenicama.
Čovječe prestani se brukati više!
Pa sta ce bit prijatelju dao vam titulu i dobio godinu suspenzije i sudio u federalnoj u kojoj je Velez tada bio, pa sve se moze provjeriti :mrgreen: Zato nisi spomenuo od tih 5 puta da su 3 bila ove godine, a znamo za taj jedan put jos u Bijeljini. I sta, trebao vam je sudit jos poslije toga, a :D

Malo ja vise pratim ligu da mi mozes te ublehe bacati. Odlican je Darko Gedzic isto
Iako su dobili pozive za seminar, o čemu je Faktor pisao prošle sedmice, nakon dopisa koji je iz SIPA-a stigao na adresu Nogometnog saveza Federacije BiH, seminaru nisu mogli prisustvovati: Darko Gedžić,

Pozdrav za superjaki Zrinjski :salut:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 okt 2023, 12:48

Sudija ako je dobio instrukciju da nekoga osteti onda je njegovo ime i prezime nebitno

Mada se meni ovdje cini da bi po prvi put neostecen mogao biti ostecen :mrgreen:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 okt 2023, 12:49

A hebalo majku ovo nigdje nema...nacrtaš čovjeku ali on dalje vergla po svome..davno sam rekao da je rasprava s tobom gubljenje vremena, samo ti nastavi :rol:
Volim te bola'!

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 17 okt 2023, 12:51

@killa, znači ne paše vam ni bošnjak pravoslavne vjeroispovijesti?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 okt 2023, 12:51

17 okt 2023, 12:49
A hebalo majku ovo nigdje nema...nacrtaš čovjeku ali on dalje vergla po svome..davno sam rekao da je rasprava s tobom gubljenje vremena, samo ti nastavi :rol:
Kad cemo poceti s vrijedjanjem jer sam ti pobio jedinu cinjenicu koju si pokusao izvuci iz konteksta. Opet pitam, kazes samo sta sam pogresno rekao i svi sretni, a te smajlije i ovo nigdje nema ostavi za nekog drugog :) Ne bi da sam ja izmislio penal i suspenziju sad :rol:

@DT

Ma pase na kraju krajeva. Svejedno mi je jer sam i rekao da je Vico instalirao 18 lopova otkako je dosao i sav sljam iz federalne je promovisan. Ali je preglupo da to bude Bandic, to si i sam priznao. Vidim fino hendlate te izraze bosnjak XXX vjeroispovjesti, hocemo li skidat to hrvatski iz imena onda :)

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 17 okt 2023, 12:55

Darko Gedzic nam je sudio prvu protiv Zelje i imo je par odluka na nasu stetu, namjerno ili ne, siguran sam da ce nas kartonirat za iducu, Ramic zuti karton kvota 1.000000000001

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 17 okt 2023, 13:05

killafrommanilla je napisao/la:
17 okt 2023, 12:51
Kad cemo poceti s vrijedjanjem jer sam ti pobio jedinu cinjenicu koju si pokusao izvuci iz konteksta. Opet pitam, kazes samo sta sam pogresno rekao i svi sretni, a te smajlije i ovo nigdje nema ostavi za nekog drugog :) Ne bi da sam ja izmislio penal i suspenziju sad :rol:

@DT

Ma pase na kraju krajeva. Svejedno mi je jer sam i rekao da je Vico instalirao 18 lopova otkako je dosao i sav sljam iz federalne je promovisan. Ali je preglupo da to bude Bandic, to si i sam priznao. Vidim fino hendlate te izraze bosnjak XXX vjeroispovjesti, hocemo li skidat to hrvatski iz imena onda :)
Čim se dogovorite za konačni naziv nacije, mi ćemo to promptno primijeniti.
Još ne možemo, jer je čas to bosanac, pa malo bosnijak, pa opet bošnjak.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 17 okt 2023, 13:11

TuzlaCityfighter je napisao/la:
13 okt 2023, 11:39
Espiritosanto je napisao/la:
12 okt 2023, 19:11
TuzlaCityfighter je napisao/la:
12 okt 2023, 19:03
🇧🇦🇵🇸
Balja jedino još nema termina za našu utakmicu,mogli bi vjerojatno u ponedjeljak tek igrati.
Šta očekuješ od utakmice, prognoza neka?
Subota 16,00 uz TV prenos (arena)
Ponedjeljak 14:30 ???
Jesu normalni :wtf:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 okt 2023, 13:13

DTzmu30 je napisao/la:
17 okt 2023, 13:05
killafrommanilla je napisao/la:
17 okt 2023, 12:51

@DT

Čim se dogovorite za konačni naziv nacije, mi ćemo to promptno primijeniti.
Još ne možemo, jer je čas to bosanac, pa malo bosnijak, pa opet bošnjak.
Predlazem da onako kako ste odlucili da se zove Zrinski ili Zrinjski ili Zrinjaeski (cuj Bosnijak, majstori falsifikovanja :rol:), ili Torcida Mostar, Ultras ili Zrinjevci, da istim principom odlucite i za ovo :)

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, NeSamSafetee, Suki46, VivaLaLiberta i 15 gostiju.