tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 16:25
@killa smetnuh i tebi odgovorit. Jel protiv ikog Zrinjski odmarao igrace? 90posto prve momcadi je izguralo ovo sve dosad tako da ce i ove tri igrati oni najjaci...dokad ce se moc tako ne znam. Pa sad ovo tvoje: odmarajte igrace za Legiu i Borac nema bas smisla zar ne
Druze vi imate 35 igraca. Rotirate po 2-3 igraca svaki mec i ne osjeti se nista jer su svi kvalitetom tu negdje. Kis je nominalno klupa, pa je igrao i protiv TC i Posusja. Nemoj da ti ja objasnjavam boga ti, mozes sve naci. Ti si ih poredao i ako imas tako dva bitnija meca, onda odmoris 6 igraca. Ali problem je los redoslijed vaznosti
Nego, jel vam stvarno potreban Bandic pored svega toga? I trebamo li se mi praviti da je Bandic uredan sudija bez mrlje u svojoj karijeri a posebno bez mrlje vezane za Zrinjski? Ti ces se pretpostavljam drzati te da moze svako suditi svakome, ali zar mora sudija koji je 90% svojih utakmica ove sezone sudio vama, plus sve ono sto se veze za njega iz proslosti? To dokazuje da je itekako bitan mec, najbitniji od sva ta tri sto si ih ti po vaznosti poredao pogresno. I da su svjesni da bi poraz nanio ogromnu stetu, pa iako ste kvalitetniji puno, nista ne prepustate slucaju.
Ako ces pricat posteno, pricaj posteno, ne pravi se grbav ni retardiran, bez obzira sto si u Njemackoj

Nadam se ipak na kraju da je ova prica uzalud i da Bandic nece biti na centru jer je to iskreno smijesno. Puno vise postujem Borac koji se ne pravi grbav i na sva zvona znas da cete pokrasti i ides tako, ali ovaj hinjavluk sa Bandicem je bas za povratit