Copa90 samo veliki europski klubovi i ozbiljne navijačke grupe.
Bez brige i ekipa RTV Slon će ispratiti invaziju 27 fukara u Zenicu
Moderator/ica: GracanicaAA
FliX je napisao/la: ↑14 okt 2023, 19:14Ovo ce da bude borba za opstanak.
Dolazi Sloboda, idemo Jedinstvu, dolazi Buducnost. Bod realno u te tri utakmice i u zoni smo ispadanja. Sad treba napravit trans "Je8o Robijase, je8o Zenicu, igrajte za dugove i licencu" hahah.. U sustini to je politika kluba sadasnja.
Gledaj ti zen‘ćkog Gebelsa
Kažu fanshop ovo ono..stokasaistoka je napisao/la: ↑13 okt 2023, 18:14registrovo sam se da kritiku dam za majice iz fanšopa
drugo pranje na tri majice koje sam kupio print unisten,naizvrat okrenute bile.bolja je ponuda bila u proslom fanšopu definitivno,od printa,dizajna,ponude,sad makron samo nesto svoje gura niđe veze sa vezom
Mi višestruki prvak i osvajač kupa BiH, a vi najveći luzeri 90tih. Organizovali finale kupa u Tuzli u nadi da se Čelik neće pojaviti zbog četničke okupacije vozuće, ali ipak moralo se kroz šumu ići da se spriječi dodjela trofeja fukareštini
Drugi trofej kupa BiH
Finale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.
![]()
U haustoru tuzlanskom, prčija iskarana
Nagradno pitanje. Šta Truhloni iduće postavlja?
Da mu Havenija dzenazu otklanja?IceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:55Nagradno pitanje. Šta Truhloni iduće postavlja?
a) Mujkanović, Fukare, 5000
b) Ribice, fejk trofeji Kupa
c) a
d) b
![]()
![]()
Kako je ponestalo argumenata idu jedni te isti postovi 300x. Piše mi njihov lik u pp, kaže brate ovaj naš smorio s ovim glupostima.![]()
A ja im samo štancam nove, pojest će se tek od muke.
Samo zakovat posljednji ekser u subotu.![]()
U studentskom domu tuzlanskom, zeničanke iskarane.
Mi ćemo ga poslat na smetljište.LeonBest je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:56Da mu Havenija dzenazu otklanja?IceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:55Nagradno pitanje. Šta Truhloni iduće postavlja?
c) a
d) b
![]()
![]()
Kako je ponestalo argumenata idu jedni te isti postovi 300x. Piše mi njihov lik u pp, kaže brate ovaj naš smorio s ovim glupostima.![]()
IceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:57U studentskom domu tuzlanskom, zeničanke iskarane.
Mi ćemo ga poslat na smetljište.LeonBest je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:56Da mu Havenija dzenazu otklanja?IceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:55
Nagradno pitanje. Šta Truhloni iduće postavlja?
c) a
d) b
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.