simonknows je napisao/la: ↑18 okt 2023, 15:41Ako je ko pokušao biti normalan s njima, ja sam. Medjutim, sad ih moram nazvati onim što ustvari oni i jesu, debili, mentoli, retardi itd... I nemojte da se ljutite, jer prvo pričate kako nema plata, pa onda da ima ali se posudilo, pa sad opet da nema nikako. Odlučite se hebem mu mater. I to što pričate da se posudilo, evo ja vam kažem, dobili smo para istina je, ali dobili, ne posudili, a vi ako stvarno imate prave informacije, recite mi od koga, koliko i zašto. Ne citirajte me ako mi nećete odgovoriti na ova pitanja jer vas do tad smatram neupućenima, a kao takvi niste za rasprave.
Sportski, treba ih satrati, ali nipošto potcijeniti, jer kao i uvijek, male ekipe poginu da se dokažu jačima, mada čak i u slučaju njihove pobjede koja može biti ili guzovača ili navlačenje, dovoljno smo daleko i od prvog pratitelja, a pogotovo od njih da bi nas to poremetilo. Tako da, bez velikog imperativa, hladne glave, ići na pobjedu i rasturanje, oni su ti koji su pod većim imperativom što zbog terena, što zbog pozicije na tabeli. A rasturanje su zaslužili, i zreli su.
Kako im ekipa igra, mozda je najbolje da se zapitaju da li su kod njih redovne plate i kad ce deblokada