Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

simonknows
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la simonknows » 18 okt 2023, 15:41

Ako je ko pokušao biti normalan s njima, ja sam. Medjutim, sad ih moram nazvati onim što ustvari oni i jesu, debili, mentoli, retardi itd... I nemojte da se ljutite, jer prvo pričate kako nema plata, pa onda da ima ali se posudilo, pa sad opet da nema nikako. Odlučite se hebem mu mater. I to što pričate da se posudilo, evo ja vam kažem, dobili smo para istina je, ali dobili, ne posudili, a vi ako stvarno imate prave informacije, recite mi od koga, koliko i zašto. Ne citirajte me ako mi nećete odgovoriti na ova pitanja jer vas do tad smatram neupućenima, a kao takvi niste za rasprave.

Sportski, treba ih satrati, ali nipošto potcijeniti, jer kao i uvijek, male ekipe poginu da se dokažu jačima, mada čak i u slučaju njihove pobjede koja može biti ili guzovača ili navlačenje, dovoljno smo daleko i od prvog pratitelja, a pogotovo od njih da bi nas to poremetilo. Tako da, bez velikog imperativa, hladne glave, ići na pobjedu i rasturanje, oni su ti koji su pod većim imperativom što zbog terena, što zbog pozicije na tabeli. A rasturanje su zaslužili, i zreli su.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 okt 2023, 15:42

IceTea je napisao/la:
18 okt 2023, 15:37
Convicts je napisao/la:
18 okt 2023, 15:33
IceTea je napisao/la:
18 okt 2023, 15:30

Kujice nešto šutiš, kitu mi ukrutiš. :kuknjava:

Nestalo debilnih argumenata, pa se nadate padu Slobode.

Počistit svoje dvorište prvo. Ima ispast opet šta fali. :salut:

Bahati, bahati Černobilci. :kafa:
Siuuuu
Nemoj više molim te. :kuknjava:
Ništa ispod 200 fukareština.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 18 okt 2023, 15:52

Convicts je napisao/la:
18 okt 2023, 15:42
IceTea je napisao/la:
Convicts je napisao/la:
18 okt 2023, 15:33

Siuuuu
Ma šprdaju se sa njima njihovi

slika

slika

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 18 okt 2023, 15:55

Nulatridva je napisao/la:
18 okt 2023, 15:52
Convicts je napisao/la:
IceTea je napisao/la:

slika

slika
Poćeraj Jolda, inekcija i put Zenice! :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:

Samo nemojte da vas osjećaj opet vodi oko Zenice, sad morate ući u Zenicu :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 18 okt 2023, 16:02

Za razliku od "najvatrenijih" :urnebes: navijača Slobode koji su od svog predsjednika kluba dobili poticaj da mu ne lijepe prekriženu glavu po gradu i ne prozivaju ga na društvenim mrežama, navijači Čelika odlučili su podržati humanitarnu akciju za bebu Afana Šehića koji mora na operaciju sluha u Tursku. Od svake ulaznice navijači Čelika će direktno donirati 1 KM za liječenje malog Afana.

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 18 okt 2023, 16:02

IceTea je napisao/la:
18 okt 2023, 14:57
FliX je napisao/la:
18 okt 2023, 14:51
IceTea je napisao/la:
18 okt 2023, 11:18
Muslim championship hahahahahahahahaha

Sjećaš li se sezone a ni rodili se nisu tad. :rol:

Daj nemojte me zajebavat. Možete vi bolje. Kažite da možete bolje. :kuknjava:

Čak su i ona tri posta od Truhle što non stop postavlja kulturniji od ovog sranja. :rol: :rol:
I kolko vas je Celik draufno u toj utakmici 3 kola prije kraja prvenstva? To je veca tragedija nego kup. Kup je osvajo i ugasli Olimpik, al nije iznadstoljetna Sloboda.
Druže ne hvatajte se nečeg što je bilo prije 100 godina i što nije uopšte relevantno sad. Koga briga šta se osvajali za vrijeme rata.

Pogledaj malo međusobni skor. Tučemo vas redovno. Najsvježije je kad ste očekivali bodove na Tušnju za spas i ostanak u PL. Tad smo vam onu ruku koju ste pružili za spas žestoko nagazili i istjerali vas iz lige. Tj. trebali smo vas istjerati, ne mogu se sjetiti šta je ono tačno bilo pa ste ipak ostali premijerligaš te sezone. Ali već iduće ste ipak ispali. I od tad se ne možete sastaviti. Gledajte sadašnjost i prema budućnosti, ono što vas čeka sutra. A loše vam se piše. Deblokada računa neuspješna, igrači katastrofa, treneri isto, sponzori ništa, posjeta sve slabija, rezultata nema.

Iduće sezone Šumari će biti još jači, ispast će iz PL neko od Igman/TC. Tomislavgrad prijeti, Goražde isto. Biti će vam sve teže.

Kažem vam ja da ćete tavorit u Cvajti, surovo ali istinito jbg. :wave:
U svoj ovoj prici samo je Sloboda 100 godina, necemo je se hvatat. Tukli vas u finalu kupa na Tusnju, uzeli vam titulu tri kola prije kraja na Tusnju. Dobro se poklopi.. Ma hajd vazno vam je ucestvovat.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 18 okt 2023, 16:05

Od svih zenićana, redbull se bas trudi da bude najgluplji i ko kakav balavac.
Pa daj druze ako nemas sta pametno napisat nemoj se ko petogodisnjak ponasat, odrasti jbt.
(Ocekujem njegovo velikoumno Siuu kao odgovor)
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 okt 2023, 16:09

simonknows je napisao/la:
18 okt 2023, 15:41
Ako je ko pokušao biti normalan s njima, ja sam. Medjutim, sad ih moram nazvati onim što ustvari oni i jesu, debili, mentoli, retardi itd... I nemojte da se ljutite, jer prvo pričate kako nema plata, pa onda da ima ali se posudilo, pa sad opet da nema nikako. Odlučite se hebem mu mater. I to što pričate da se posudilo, evo ja vam kažem, dobili smo para istina je, ali dobili, ne posudili, a vi ako stvarno imate prave informacije, recite mi od koga, koliko i zašto. Ne citirajte me ako mi nećete odgovoriti na ova pitanja jer vas do tad smatram neupućenima, a kao takvi niste za rasprave.

Sportski, treba ih satrati, ali nipošto potcijeniti, jer kao i uvijek, male ekipe poginu da se dokažu jačima, mada čak i u slučaju njihove pobjede koja može biti ili guzovača ili navlačenje, dovoljno smo daleko i od prvog pratitelja, a pogotovo od njih da bi nas to poremetilo. Tako da, bez velikog imperativa, hladne glave, ići na pobjedu i rasturanje, oni su ti koji su pod većim imperativom što zbog terena, što zbog pozicije na tabeli. A rasturanje su zaslužili, i zreli su.
Nemoj tako, ipak im je rekao Nermin Alibasic da nema plata :rol: :rol:

Ja mislim da ni oni ne znaju sta vise hoce. Ima plata, nema plata. Posudili, nismo posudili. A jos je interesantnije sto se brinu i o nasim finansijama :bow:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 18 okt 2023, 16:09

FliX je napisao/la:
18 okt 2023, 16:02
IceTea je napisao/la:
FliX je napisao/la:
18 okt 2023, 14:51

I kolko vas je Celik draufno u toj utakmici 3 kola prije kraja prvenstva? To je veca tragedija nego kup. Kup je osvajo i ugasli Olimpik, al nije iznadstoljetna Sloboda.
Druže ne hvatajte se nečeg što je bilo prije 100 godina i što nije uopšte relevantno sad. Koga briga šta se osvajali za vrijeme rata.

Pogledaj malo međusobni skor. Tučemo vas redovno. Najsvježije je kad ste očekivali bodove na Tušnju za spas i ostanak u PL. Tad smo vam onu ruku koju ste pružili za spas žestoko nagazili i istjerali vas iz lige. Tj. trebali smo vas istjerati, ne mogu se sjetiti šta je ono tačno bilo pa ste ipak ostali premijerligaš te sezone. Ali već iduće ste ipak ispali. I od tad se ne možete sastaviti. Gledajte sadašnjost i prema budućnosti, ono što vas čeka sutra. A loše vam se piše. Deblokada računa neuspješna, igrači katastrofa, treneri isto, sponzori ništa, posjeta sve slabija, rezultata nema.

Iduće sezone Šumari će biti još jači, ispast će iz PL neko od Igman/TC. Tomislavgrad prijeti, Goražde isto. Biti će vam sve teže.

U svoj ovoj prici samo je Sloboda 100 godina, necemo je se hvatat. Tukli vas u finalu kupa na Tusnju, uzeli vam titulu tri kola prije kraja na Tusnju. Dobro se poklopi.. Ma hajd vazno vam je ucestvovat.
Kažem ti opet hvataš se prahistorije. Tučemo vas redovno, u ligi smo vas derali i na Tušnju i na Bilinom koliko se sjećam. Čak smo vas i u Kupu dobili na dvije odigrane, tačnije prošli. Igrali Evropu na vašem stadionu, dok ste vi za svo to vrijeme uspjeli ispasti u niži rang a zatim i u najniži. To treba da te zanima. Kako se sad izvući iz go.vana. A po svemu sudeći, ne piše vam se dobro. Čak i ako se desi deblokada.
Convicts je napisao/la:
IceTea je napisao/la:

slika

slika
Nemoj nas i ti majke ti. Dosta je što nas Convicts ubi i crveni bik.

Znači sad ja napravim fejk profil i komentarišem Robijaše i Čelik na njihovoj fejs stranici i to ćemo shvatiti kao nešto bitno i relevantno. Tačno me ponekad sramota kad vidim s kim se raspravljam. :facepalm:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 18 okt 2023, 16:11

Kakvi retardi, uhvate se skupine od 50 ljudi gdje je 90% djeca 7. 8. razred, kao oni uzimaju od nekoga, od koga će oni uzimati? Znači i da neko uzima uzimaju možda 2-3 momka na osnovu kojih osudjuju 5-6 hiljada ostalih, pa mislio sam iskreno da ćete u posjeti biti bolji bar ako ne rezultatski, vi ni to, ubijemo vas svako kolo i u tome, a vi se onda uhvatite navijačke grupe. Da mi je vidjeti tog ko će zamijeniti 4 hiljade običnih navijača za skupinu od 500 a ne 50 koliko je Fukara.

Poenta priče, manite se toga kakvi smo mi navijači jer je nas svako kolo par hiljada, a Fukara je 50 i na osnovu njihovog mentaliteta vi stvarate sliku o mentalitetu više hiljada drugih ljudi.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 18 okt 2023, 16:13

antisisoja1919 je napisao/la:
18 okt 2023, 16:05
Pa daj druze ako nemas sta pametno napisat nemoj se ko petogodisnjak ponasat, odrasti jbt.
Bez ikakve zajebancije, tačno se vidi nemoć. Kakve sam im postove iskopao sinoć, pa ove činjenice oko deblokade, oko fanshopa, pa evo i rezultati na terenu, pa posjeta, pa igrači, pa otkaz treneru, pa Simm Bau, pa svašta nešto.

Zauzvrat dobijem tri ista posta Truhlonija koja vrti 400x, kopiraju svi onaj post od Avenije sa cijenom članske koji je tragikomedija, pa ovaj jedan piše Siuuuu, ovaj postavlja neke fejk komentare s fejsa i tako dalje.

Mislim, hajmo bit realni, zar je moguće da imaju tako nizak nivo inteligencije i da ne mogu ni na kakav način parirat u raspravi.

Šta je ovo jbt. Obdanište. :kuknjava:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 18 okt 2023, 16:14

A ovaj tuzla istok istok je bivsi vodja ili sta je vec bio oko grupe, lik koji želi da preuzme grupu koju toliko pljuje. Kakva slučajnost da pljuje trenutnog vodju, ali sta znaju glupani. Vazno je napisati komentar.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 18 okt 2023, 16:18

Što je najjače s ovim SIUUU sami sebe prozivaju. Kakav je ono seljakluk na Bilinom i oko njeg Tito dragi. Po kafićima i fast food objektima im rade toliko nekulturni i neobrazovani ljudi da je to strašno. Hajd to halalim. 0-5 od Portugala halalim. Ali debili sa tribine slave gol Ronalda. Drugi zovu fuckin Dalota da se slika s njima. Treći onog iz Milana i tako dalje. Pored mene sjedio par neki momak i cura svađaju se, tačno vidiš koliko to nema obzira prema ostalom narodu, još smaraju, nešto zapitkuju, pa se opet svađaju. Pa me taj lik pita odakle sam kažem Tuzla, on kao ja sam iz Zenccee, pa me opet nešto tuši, curu jadnu onu sramota bilo. Iza mene dva reda nena neka došla, skoro umrla tobejarabi, sisa joj ispala ona došla utakmicu da gleda. Bio i neki lik da li je travu pušio ili šta, puše čitavo vrijeme u narod, slika i snima utakmicu, psuje Bogove što pada tiket. Nevjerovatno šta se u Černobilu sve može doživit. Ali smrad oko stadiona, uf. Đubrivo ne smrdi onako.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 18 okt 2023, 16:19

18 okt 2023, 15:41

Kako im ekipa igra, mozda je najbolje da se zapitaju da li su kod njih redovne plate i kad ce deblokada
Volim tebe, više od sebe

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 18 okt 2023, 16:19

Ko kad ste mi vi inteligentni da vodim diskusiju sa vama na tom nivou. Ovaj placenik od uprave slobode vam orgija ovdje, zelis mi reci da ga normalno moram shvatiti? Ovaj tvoj post vise govori o vama.
Siuuuuu
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 18 okt 2023, 16:20

IceTea je napisao/la:
18 okt 2023, 16:09
FliX je napisao/la:
18 okt 2023, 16:02
IceTea je napisao/la:

Kažem ti opet hvataš se prahistorije. Tučemo vas redovno, u ligi smo vas derali i na Tušnju i na Bilinom koliko se sjećam. Čak smo vas i u Kupu dobili na dvije odigrane, tačnije prošli. Igrali Evropu na vašem stadionu, dok ste vi za svo to vrijeme uspjeli ispasti u niži rang a zatim i u najniži. To treba da te zanima. Kako se sad izvući iz go.vana. A po svemu sudeći, ne piše vam se dobro. Čak i ako se desi deblokada.
Convicts je napisao/la:

slika

slika
Nemoj nas i ti majke ti. Dosta je što nas Convicts ubi i crveni bik.

Znači sad ja napravim fejk profil i komentarišem Robijaše i Čelik na njihovoj fejs stranici i to ćemo shvatiti kao nešto bitno i relevantno. Tačno me ponekad sramota kad vidim s kim se raspravljam. :facepalm:
Volio bih ti da je fejk profil, ali i sam znaš da nije i ko je ustvari taj lik...sjedi jedan, pa čekaj u sub sendvič...

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 okt 2023, 16:20

Daaaloooo

Ronaaanndooo

Leeeaaooo

Kanseeeloooo
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 18 okt 2023, 16:22

18 okt 2023, 16:14
A ovaj tuzla istok istok je bivsi vodja ili sta je vec bio oko grupe, lik koji želi da preuzme grupu koju toliko pljuje. Kakva slučajnost da pljuje trenutnog vodju, ali sta znaju glupani. Vazno je napisati komentar.
Fejk profil. Već ispitano. :salut:
redbull93 je napisao/la:
18 okt 2023, 16:19
Ko kad ste mi vi inteligentni da vodim diskusiju sa vama na tom nivou. Ovaj placenik od uprave slobode vam orgija ovdje, zelis mi reci da ga normalno moram shvatiti? Ovaj tvoj post vise govori o vama.
Siuuuuu
Pisao si to i kad me nije bilo par dana. Ne kontam furku da prozivate sami sebe al hajde. Od tebe svakako ne može čovjek ništa više ni očekivat.

Još jači su mi ovi što su se naložili ko fol jel dolazite, jel dolazite? Pa niko od vas bolan ne ide na utakmice. Dokazano i provjereno. Jedino @prisonu skidam kapu. Znam da lik prati Čelik. Vi stream navijači niste uopšte dorasli ovim našim raspravama. U rupice miševi. :salut:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 18 okt 2023, 16:23

redbull93 je napisao/la:
Siuuuuu
Za razliku od tebe, inteligentni koliko-toliko.
Da si pametan, kao sto nisi, samo bi ignorisao.
Al posto si poglupi zenićanin, postavljas postove koji i jesu tvoj krajnji domet.
A sad adio.
Volim tebe, više od sebe

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 18 okt 2023, 16:25

18 okt 2023, 16:23
redbull93 je napisao/la:
Siuuuuu
Za razliku od tebe, inteligentni koliko-toliko.
Da si pametan, kao sto nisi, samo bi ignorisao.
Al posto si poglupi zenićanin, postavljas postove koji i jesu tvoj krajnji domet.
A sad adio.
Kontas sad ?
Siuuuuu
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.