FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

moreno123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moreno123 » 18 okt 2023, 22:44

Pa majku mu jbm hocemo li se mi kao klub krenuti boriti protiv ove sudijske stoke i njihovog nadredjenog pice zeljkovica?? Moze li klub da angazuje advokatski tim i da se prikupe dokazi da se posalje uefi, da se ovom lopovluku i lakrdiji stane vise u kraj? Jbte pa samo sutimo i nista ne radimo. Al od pice su definitivno gore ove balije Colpa, Duric i ostale prodane duse koje bi za placeno ljetovanje u Makarskoj brata rodjenog prodali. Sto se tice utakmice, momci su takticki odlicno odigrali i ostvarili na terenu Simonove namjere. Zamjerka su Renanove neiskoristene sanse, nismo to navikli od njega ali los dan Boze moj, nije on robot i ono Julardzijino smotano izbacivanje lopte koje je dovelo do gola, osutaj je jadan na suprotnu polovicu kako Bog zapovijeda. Sahinovic odlican, u zadnjih 10 minuta je imao nekoliko bravuroznih interevencija.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 18 okt 2023, 22:45

AvantiBL je napisao/la:
18 okt 2023, 22:43
Sad vam se ipak izvinjavam na upadu, nemam namjeru provocirati, ova slika što je Tegeltija objavio i "označio" Kvržića, mislim da to uopšte nije Kvržić, nego je Kvržić skroz lijevo, najbliži Šahinoviću.
Mrš više

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 18 okt 2023, 22:46

napoleon72 je napisao/la:
18 okt 2023, 22:37
Sanchez87hz je napisao/la:
18 okt 2023, 22:32
insegnante je napisao/la:
18 okt 2023, 22:06
Zašto Udruženje navijača HZ ne pozove na proteste pred zgradu nakaradnog saveza, je li trebamo biti majmuni i preći preko ovoga-trojica u ofsajdu???
+1
I sta da pozovu? Bilo bi "ma hocu qrac, ja sutra u prvu moram, nemoj mene, zima, ima film dobar na TVu, sta cu promijenit, jos trebam pendrek dobit..." i slicno. Da je ova danasnja generacija bila ziva 5.4.1992. od Dobrinje do Parlamenta bi se skupilo 50ak momaka. Ako bi i oni do gore dosli, negdje oko Otoke bi se vratili kuci. Puno ba ocekujete od ovog naroda.

Ima nacina borbe more, al nema niko muda da povede. Sto u narednom kolu svi klubovi koji su protiv ovog ne dogovore da se sjede na teren i da 90 minuta niko i ne pogleda u loptu? Ili barem prvih 5 minuta utakmice, nek slike obidju svijet, pa onda da igramo. Znas sta bi ti bilo? Neki balija bi uzeo loptu i dao gol i poceo slavit.
+1, Baš tako. Mi smo sami krivi, jer smo dopustilo ovo sve. Jos kad čitam komentara kao neče Vico zauvjek biti tu. Znači čekat čemo do 2030, dok vici ne dojadi ovo sve ili šta? Nismo bolje ni zaslužili, kad neznamo za bolje. Umjesto da se mi svi borimo protiv nepravde, mi samo gledamo svoja posla, i zato smo tu gdje jesmo! Nema od nas ništa, bitno je da smo pobjedili derbi i da je gigović tu sudio dobro, i da smo ga pohvalili. Da je on danas sudio umjesto ovoga, bio bi gigović najgori insan u državi.
Mi kao narod nula bodova!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 18 okt 2023, 22:47

sonpenn je napisao/la:
18 okt 2023, 22:40
slika
A **** ti mater bezobraznu

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 18 okt 2023, 22:48

meraba je napisao/la:
13 okt 2023, 15:01
nokee je napisao/la:
13 okt 2023, 14:43
AVNOJ je napisao/la:
13 okt 2023, 12:10
Nama samo da je naći krivca i onda opleti po njemu nije bitno ko je gigović...vico...hajd doklene i razumijem al kad po našim igračima..Dal...Avramovski Šahinović pa psovanje i nazivanje kojekakvim imenima...ma tu smo šampioni.

Budemo li igrali kao protiv Goška ili lištice zar je bitno ko sudi i kako ce suditi isto tako ponovi utakmicu ko protiv Zrinskog ili kona opet ti sudija nije bitan.
Protiv listice odigrali odlicno veci dio utakmice. I jako je bitan sudija, kad te u startu sreze i pokaze da se neces naigrati, ono i sto bi odigrao možda ne uspijes. Tako da ta priča nije bitno ko sudi ne da je SMIJESNA, nego presmijesna. Pa nismo mi Real pa da smo toliko bolji od ostalih da ti sudija ne može ništa, daleko smo od toga.
Pa i nije bas tako. Prvo protiv listice su nasi odigrali ispod svojih mogucnosti, bezmudo.
Drugo, ovo za sudije- ako te u startu podje rezati onda je opet do tebe kako ces to prihvatiti. Mozes biti pichkica (kao u 90% slucajeva do sada) ili da budes mudonja i da ti se probudi inat i ponos u tebi pa da navalis jos jace i bolje. Da u inat i sudijama i svima das 200% od sebe i razvalis ih. Samo nisam siguran imamo li mi takve igrace ili su vecina jos uvjek picokare.
Sta ima Musa kakav si? Dajte ba ljudi s ovim se ne moze boriti, jednostavno nisi toliko jaci da ovo izdrzis.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 18 okt 2023, 22:48

Hebo si nas Alija kad si se zaustavio pred Banja Lukom.

Čast i slava pradjedovima koji su znali gdje je kmetovima mjesto i za šta su sposobni. Radimo na tome da vratimo slavna vremena.
JURIŠ

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 18 okt 2023, 22:52

AvantiBL je napisao/la:
Sad vam se ipak izvinjavam na upadu, nemam namjeru provocirati, ova slika što je Tegeltija objavio i "označio" Kvržića, mislim da to uopšte nije Kvržić, nego je Kvržić skroz lijevo, najbliži Šahinoviću.

E ovako, posto vidim da nekad znas biti “ normalan “ jedno pitanje….

Iskreno mi odgovori. Da li je tebe kao navijaca i građanina Banja Luke stid da jedan bezkicmenjak kao ovaj Telgetija upravlja klubom. Jel te stid da kao navijaca Borca svaku **** utakmicu sudija nagradi, pomogne i pogura.

Znam da znas, da kad se ova **** sklone u stranu ( a hoce kad -tad ) sta ce biti onda od Borca 🤔

Iskreno, bez bilo kakve provokacije.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 18 okt 2023, 22:53

Hamagara je napisao/la:
18 okt 2023, 22:52
AvantiBL je napisao/la:

Iskreno mi odgovori. Da li je tebe kao navijaca i građanina Banja Luke stid da jedan bezkicmenjak kao ovaj Telgetija upravlja klubom. Jel te stid da kao navijaca Borca svaku **** utakmicu sudija nagradi, pomogne i pogura.

Znam da znas, da kad se ova **** sklone u stranu ( a hoce kad -tad ) sta ce biti onda od Borca 🤔

kakav on i borac
ovo ti je neki nas ubacen na forum da zakuhava

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 okt 2023, 22:54

Hamagara je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:

Udji na temu PL Opcenito pa ces vidjet kako je "normalan". Njega sigurno nije stid, al dosta Banjalucana jest, nekad je derbi sa Sarajevom privlacio 10 hiljada i punio se Gradski, danas ni 5 milja, uglavnom SNSD pudlice. Prave navijace je stid ovih lakrdija, na Banjaluka forumu mozes procitat normalne i realne komentare.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 18 okt 2023, 22:54

AvantiBL je napisao/la:
Ko ovog degenerika pusta vise na temu yebo djecu genocidnu. Banujte ga vise, na opcenito psuje i vrijedja nasu svetinju, a ovdje glumi dobricinu neku!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 18 okt 2023, 22:57

Ovdje samo treba neko da pogine pa da se stvari počnu mijenjati,ovom balijskom paščetu što nas je pokrao večeras želim da mu se vrati na najmilijim,yebem ti djecu i kosti umrlih jado balijski

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 18 okt 2023, 22:57

ko sto rekoh bod maksimum sto nije ni lose al yebiga zbog sudijske nadoknade
Renan je mogao rijesit
isti Zaha ljubi ga brat
bice zeznuto i u Konjicu mada nam moraju vratiti pogurali smo ih u zadnjem kolu
protiv Sloge ocekujem isto siljenje ko veceras
Rozman gospodski

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 18 okt 2023, 22:58

18 okt 2023, 22:54
Hamagara je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:

Udji na temu PL Opcenito pa ces vidjet kako je "normalan". Njega sigurno nije stid, al dosta Banjalucana jest, nekad je derbi sa Sarajevom privlacio 10 hiljada i punio se Gradski, danas ni 5 milja, uglavnom SNSD pudlice. Prave navijace je stid ovih lakrdija, na Banjaluka forumu mozes procitat normalne i realne komentare.
Pazi, znam dosta ljudi iz BL i okolice koji se smiju i fakat ih je sramota sta se desava. To su ozbiljni ljudi koji u ovome vide problem Borca na duze staze. Znaju da od ovoga nema nista i da je samo mazanje ociju.

Sto kaze lik : sve ce se ovo vratiti, Birac ostaje navijacima a Telgetija i Vico sa par miliona na vikendicama…
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 18 okt 2023, 22:58

AvantiBL je napisao/la:
Hebemo ti ženu :kralj:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 18 okt 2023, 22:59

Sad trebamo dati još veću podršku klubu a ova četnička lakrdija će propasti svakako kad tad

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 18 okt 2023, 23:00

Od kukanja nema nista , niti cemo sta promjeniti . Izvuci pouke da sve prilike koje napravimo i iskoristimo , da ne budemo sebicni u ovakvim utakmicama gdje ce nas pustiti da udjemo u 2-3 sanse maksimalno . I sta se hebote desava sa Zilkicem on ne moze da hoda u 5 minuti , daj ga Rozmane na klupu a Andjusic u igru . Ne mogu da vjerujem da je frajer onoliko grohnuo .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 okt 2023, 23:00

Vraćam se kući pa nisam u prilici sad da očistim temu, oko pola 1 ću završiti sve, ne mogu prije.
Uglavnom sabura i probajte čuvati zdravlje i živce, valja se sa ovim zlom boriti na duže staze.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 18 okt 2023, 23:01

A šta vi mislite, da ovi naši "Bosanci" koji trenutno sjedu u Savezu, da njiha vise nema i da umjesto takvi izdajica, uzmes 6 novi ljudi iz ovoga foruma ili iz našeg drustva, jeli vi stvarno mislite da bi drugačije bilo? Na kraju krajeva mi svi gledamo svoja posla. Malo ih koji su iskreni i realni.

Eto jedan primjer naš klub i naš predsjednik Ismir, zasto svi šutu? Objasni te mi, zašto šuti Ismir na ovu nepravdu prema svom klubu??? Zašto svi klubovi šutu (osim Borca), zašto?
Kad vidim da Džeko šuti u reprezentaciji i kad vidim da Ismir se slika sa vicom, kud ces dalje.
Mi kao narod neznamo za bolje, i nismo spremni da se borimo za bolje, žalostno.

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 18 okt 2023, 23:02

Samo bi nam u revanšu valjao jedan rahman ili balta onog kvrzica da povrijede da fudbal vise u zivotu ne zaigra
NO FEAR

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 18 okt 2023, 23:02

Hamagara je napisao/la:
18 okt 2023, 22:58
18 okt 2023, 22:54
Hamagara je napisao/la:

Pazi, znam dosta ljudi iz BL i okolice koji se smiju i fakat ih je sramota sta se desava. To su ozbiljni ljudi koji u ovome vide problem Borca na duze staze. Znaju da od ovoga nema nista i da je samo mazanje ociju.

Sto kaze lik : sve ce se ovo vratiti, Birac ostaje navijacima a Telgetija i Vico sa par miliona na vikendicama…
Ne budi ublehas ba, tri lika na tom forumu satro se bune protiv ovoga, 95 posto i njih uziva i govori i treba turke pokrast. Cuj vratice im se, pa to je veci supljak od onoga da ce allah kaznit izrael jer pobise palestince. I jedno i drugo su bajke da glupi bosnjo moze lakse zaspat, a da ne mora nista konkretno uraditi

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 15 gostiju.