FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tako je.JuricaSpindl je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:12Kako onu kazu, ti ako si pravi uvalis 3 komada i briga te za sudiju
NEMA NAZAD
Smiješni ste sa takvim razmišljanjem.
Lagano je to reći, ali ako si na terenu pa te sudija **** u prosjeku svakih 10 sekundi, onda je to druga stvar.
Lagano je to reći, ali ako si na terenu pa te sudija **** u prosjeku svakih 10 sekundi, onda je to druga stvar.
nijedna odluka u savezu se ne moze donijeti ako svi bosnjaci glasaju protiv. Kazni sudije nakon ovakve utakmice pa ces vidjeti kakvo ce biti sudjenje na trećoj, svi ovo rade zato sto nema posljedica. Za sve ima rješenje ali dok SDA u savezu nama nema napretka, ljudi su vece stvari od saveza prodaliBordotim je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:01A šta vi mislite, da ovi naši "Bosanci" koji trenutno sjedu u Savezu, da njiha vise nema i da umjesto takvi izdajica, uzmes 6 novi ljudi iz ovoga foruma ili iz našeg drustva, jeli vi stvarno mislite da bi drugačije bilo? Na kraju krajeva mi svi gledamo svoja posla. Malo ih koji su iskreni i realni.
Eto jedan primjer naš klub i naš predsjednik Ismir, zasto svi šutu? Objasni te mi, zašto šuti Ismir na ovu nepravdu prema svom klubu??? Zašto svi klubovi šutu (osim Borca), zašto?
Kad vidim da Džeko šuti u reprezentaciji i kad vidim da Ismir se slika sa vicom, kud ces dalje.
Mi kao narod neznamo za bolje, i nismo spremni da se borimo za bolje, žalostno.
- morsecode
- Kontakt:
Momci opusteno. -5 je, oni imaju tezak raspored, a mi priliku za osvetu imamo brzo.
90% nas bi potpisalo x prije utakmice. Oni su kita, a tu su gdje jesu samo zbog sudija.
Hajmo mi lagano uzeti 15 od 15 u narednih 5. Ima jos 2 mjeseca fudbala i 9 utakmica.
Pa onda na proljece seks
90% nas bi potpisalo x prije utakmice. Oni su kita, a tu su gdje jesu samo zbog sudija.
Hajmo mi lagano uzeti 15 od 15 u narednih 5. Ima jos 2 mjeseca fudbala i 9 utakmica.
Pa onda na proljece seks
"To je jednostavno SARAJEVO"
90 brate svaka cast. Od mene naredna na Kosevu piva kod Meše.
Zakletvo
Zakletvo

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Pokradose nas kako sam i ocekivao. Jednostavno vico sa svojim hostaplerima radi na tome da Bojac bude prvak i druge nema. To sto ce ispasti expresno iz Evrope to nema veze. Nasim momcima svaka cast na zalaganju, Rozman gospodin a Vinko jadu, pogledaj malo utakmice gdje se 4 od 5 utakmica silji da mali Bojac dobije. Uglavnom idemo dalje a u ovisnosti hocemo li kuci imati pravedno sudjenje treba im se krvi napiti !!!!!!
U novi boj ...
Morto, organizuj da covjeku uzmemo godisnju ili dres! Ovo je najjaci trenutak u historiji foruma! Hahahah
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uputite me šta je uradio 90ka, nisam u toku
Koja tema, koja stranica?

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Moramo se skupit čovjeku kupit dres i godišnju obavezno. Gigant 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ne vidim da ti je iko odgovorio pa evo...Pitarsam je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:35Nazalost,moram uputiti dobronamjernu kritiku treneru!
globalno dobro radi i vodi ekipu.
Njegov je uspjeh bod ali i veliki neuspjeh izgubljena
2 ili bolje napisano 2+1=3
Nikako,ali bas nikako nije smio praviti izmjene pri kraju
Tekme.U produžetku svakako.2-3-4 izmjene 3 minuta.
Odmoris odbranu Itd.
Ali na sve to još uvesti Traku kojeg ovde na forumu članovi
Izgleda sada već objektivno”pljuju”,na ovakvoj super
Važnoj utakmici je već diskutabilna odluka!!
Negdje tamo su Balta i Serbercic,Anicic zna ali od stakla
Napravljen.Jest da je taj Trako naša škola,možda je čak i
veoma talentiran,ali vidi se da je izgubljen u svemiru.
P.S.Čini mi se 6 žutih nam kriminalac dade?!
Kako te bolan nije stid Simona u negativnom kontekstu spominjati...
3 boda su ti sudije oduzele, a ne njegove rokade!
U kukuruzu covjek ti Simona spominjes, bjezi ba...
Aktuelno, unazad 15 stranica. Dogovorio se da se nadje sa Virtualom i rekao da pratimo cameru, da ce mahat, i eto ga dosao brat, a onog popisanka nigdje

Sarajevo ljubavi moja.
Tesko je ali realno opet nismo bili na nivounokee je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:48Sta ima Musa kakav si? Dajte ba ljudi s ovim se ne moze boriti, jednostavno nisi toliko jaci da ovo izdrzis.meraba je napisao/la: ↑13 okt 2023, 15:01Pa i nije bas tako. Prvo protiv listice su nasi odigrali ispod svojih mogucnosti, bezmudo.nokee je napisao/la: ↑13 okt 2023, 14:43
Protiv listice odigrali odlicno veci dio utakmice. I jako je bitan sudija, kad te u startu sreze i pokaze da se neces naigrati, ono i sto bi odigrao možda ne uspijes. Tako da ta priča nije bitno ko sudi ne da je SMIJESNA, nego presmijesna. Pa nismo mi Real pa da smo toliko bolji od ostalih da ti sudija ne može ništa, daleko smo od toga.
Drugo, ovo za sudije- ako te u startu podje rezati onda je opet do tebe kako ces to prihvatiti. Mozes biti pichkica (kao u 90% slucajeva do sada) ili da budes mudonja i da ti se probudi inat i ponos u tebi pa da navalis jos jace i bolje. Da u inat i sudijama i svima das 200% od sebe i razvalis ih. Samo nisam siguran imamo li mi takve igrace ili su vecina jos uvjek picokare.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ajdohordas, alacious, benko21, bhfanatic14, EastMadness, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, johntravolta123, keli, Lavcina, Mahalac7, PapakIzSa, Posejdon, Rule_hz, samoFKS, THEC, UltraSa46, USB, Vanja8, zagorski i 151 gost.