Premijer liga BiH - aktuelno

samoposmatram
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la samoposmatram » 19 okt 2023, 17:13

CampobelloDiMazara je napisao/la:
19 okt 2023, 17:07
samoposmatram je napisao/la:
19 okt 2023, 17:03

Nemoze nista bez aminovanja iz vlastitih redova.
Suspenzija odbijena, a Husnic bio pri SDA i unazadio vas na ovaj sad nivo. Nadati se da ce Kevelj vas vratiti.

Svi klubovi imaju istu bolest.
Ja znam da ti je bolno procitati da se Zeljkan prodao za neku mizernu pozajmicu ali nema potrebe da izmisljas :wave:
Da da izmisljotina, sve sto vam je valjalo dzaba kod komsinica zavrsilo. Jednom podguz, uvijek podguz.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 19 okt 2023, 17:13

Peljto je isto lopov i ako je dobio instrukcije da pokrade nekoga on ce to uraditi. Samo on to kulturno odradi i ne mora se ofirati kao Gigovic Kazlagic Music ili Topalovic

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 okt 2023, 17:15

19 okt 2023, 17:13
Peljto je isto lopov i ako je dobio instrukcije da pokrade nekoga on ce to uraditi. Samo on to kulturno odradi i ne mora se ofirati kao Gigovic Kazlagic Music ili Topalovic
ma jok.. to ce biti "postena" bitka. Bojac vjeruje da su jaci od zrinjskog. Ide tu x
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 19 okt 2023, 17:16

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
19 okt 2023, 17:15
19 okt 2023, 17:13
ma jok.. to ce biti "postena" bitka. Bojac vjeruje da su jaci od zrinjskog. Ide tu x
Najvjerovatnije da ce posteno odsvirati nego govorim da delegiranje Peljte u nekoj utakmici nista ne znaci. Ako je dobio instrukcije on ce to i obaviti samo profesionalno bez ofiranja

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 19 okt 2023, 17:17

miky_hz je napisao/la:
19 okt 2023, 17:10
IceTea je napisao/la:
19 okt 2023, 17:05
Peljto znači sudi.

Tuče to Zrinja lagano. Vrijeme je da Borac grohne pošteno.
Peljto uvijek sudi Zrinjskom,znam da smo ga zaj.ebali u gradu da je njihov sudija jel samo njima ide sudit :mrgreen:

Sad sam gledao statistiku 35 puta im je sudio,puno više nego ostalim klubovima.
Ma neka, nek se stane u kraj ovim krađama više.

Jbg ipak je Zrinjski dugogodišnji prvak, zaslužuje najbolji tretman.

Vama bi X najviše godio. :mrgreen:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 okt 2023, 17:17

Nemas druge opcije do napadati fizicki sudije, paliti im auta tako to.
Isto i goFnima iz saveza ali fokus staviti na sudije.
Zlostavljati ih.

Jufke prezirem organski ih ne mogu ali jbga Bojac ima sudije hoce titulu na silu preko cetnika vice.
Cak i navijaci Bojca se ibrete.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 19 okt 2023, 17:18

Pisamo po pijacarima

:kafa:
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 okt 2023, 17:20

19 okt 2023, 16:39
DamirT je napisao/la:
19 okt 2023, 16:34

A uhodana procedura je? Ne sjecam se nesto da je Sloboda dobijala ikakve pozajmice ili guranja saveza na utakmicama. :kafa:
Kupio vas licencom i Sloboda je prvi klub koji je izasao iz inicijative. Vas licencom Zeljkana pozajmicom objasnio Semsudin Hasic nedavno sve
. Mi smo pokrenuli inicijativu 4R. Jedna od stvari o kojoj smo pričali je bilo suđenje. Klubovi zbog raznoraznih razloga, neko zbog licence, neko zbog donacije od Svaeza, pristaju na raznorazne stvari koje nisu ljudske i korektne već spadaju u sferu korupcije. Prvi klub koji je izašao zbog straha i pritiska da će se nešto desiti bila je Sloboda, pa potom Željezničar, onda je smijenjen predsjednik FK Sarajevo Damir Kasum, i na kraju smo ostali mi i Tuzla City i samim tim je inicijativa izgubila smisao. Ugasili su nas i time su sebi dali vjetar u jedra da mogu raditi šta hoće. Tu se ne radi samo u sudijskoj organizaciji već o sprezi najvišeg rukovodstva Saveza i sudijske organizacije i naravno klubova koji uživaju u tim blagodetima.”
Ovo njihovo redovno citiranje nekog Semsudina je krvavo :rol: Ko da citiraju hadise Allahovog poslanika :lol:

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 19 okt 2023, 17:20

killafrommanilla je napisao/la:
19 okt 2023, 17:09
DTzmu30 je napisao/la:
19 okt 2023, 17:06
opalaopala je napisao/la:
19 okt 2023, 16:51
FACT: Zanimljivo da najbolji bh sudija Peljto sudi Borcu samo kad igraju protiv Medjugoraca.
#samokazem
Možeš li nam napisati kada je zadnju utakmicu Borca i Zrinjskog sudio Peljto?
Netačan fakt. Peljto je sudio i Velež-Borac 1:0 ja mislim. Ovo mi više liči da je postavljen Peljto da se smiri ova prašina što se digla.

Pa je sljedeću sudio poslije te za godinu dana, nadamo se da tako neće biti i sada. Mada bi i to mogla biti opcija, zamisli još udalje Peljtu a promovišu Sanela Silića :kafa: Pa pokriju svih 6 utakmica svojim sudijama, Kazlagić Halkić Silić Gigović Topalović i Sivac :ljepota:
Naravno da je netočan!
Inače, Peljto je zadnju utakmicu Zrinjskog i Borca sudio u pobjedi Zrinjskog od 4:1 Pod BB, u sezoni 2021/2022, gotovo prije dvije godine.
U prošloj sezoni nije sudio niti jednu utakmicu između Borca i Zrinjskog.
Isto mislim da je Peljto delegiran da se smire tenzije.
On će suditi korektno, nije lud da šilji i da se blamira. Trenutno je u elitnoj skupini UEFA sudaca. To su 30 najboljih sudaca cijele Europe, i gotovo sigurno ide dogodine na prvenstvo u Njemačku.
Zadnja izmjena: DTzmu30, dana/u 19 okt 2023, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 okt 2023, 17:23

let3 je napisao/la:
19 okt 2023, 17:20
DamirT je napisao/la:
19 okt 2023, 16:34

A uhodana procedura je? Ne sjecam se nesto da je Sloboda dobijala ikakve pozajmice ili guranja saveza na utakmicama. :kafa:
Kupio vas licencom i Sloboda je prvi klub koji je izasao iz inicijative. Vas licencom Zeljkana pozajmicom objasnio Semsudin Hasic nedavno sve
. Mi smo pokrenuli inicijativu 4R. Jedna od stvari o kojoj smo pričali je bilo suđenje. Klubovi zbog raznoraznih razloga, neko zbog licence, neko zbog donacije od Svaeza, pristaju na raznorazne stvari koje nisu ljudske i korektne već spadaju u sferu korupcije. Prvi klub koji je izašao zbog straha i pritiska da će se nešto desiti bila je Sloboda, pa potom Željezničar, onda je smijenjen predsjednik FK Sarajevo Damir Kasum, i na kraju smo ostali mi i Tuzla City i samim tim je inicijativa izgubila smisao. Ugasili su nas i time su sebi dali vjetar u jedra da mogu raditi šta hoće. Tu se ne radi samo u sudijskoj organizaciji već o sprezi najvišeg rukovodstva Saveza i sudijske organizacije i naravno klubova koji uživaju u tim blagodetima.”
Ovo njihovo redovno citiranje nekog Semsudina je krvavo :rol: Ko da citiraju hadise Allahovog poslanika :lol:
Da ovo nisi napisao ti, očekivao bih tebe da napišeš kako vas nije stid pisati tako o Allahovim poslanicima. Sjećam se da si se upalio kad je neko spomenuo "Batko nije ... kao vi", a ti se upalio da morališeš.

A na ovo ne morališeš? Uredu je upoređivati Hasića i poslanike?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 okt 2023, 17:24

19 okt 2023, 17:23
let3 je napisao/la:

Da ovo nisi napisao ti, očekivao bih tebe da napišeš kako vas nije stid pisati tako o Allahovim poslanicima. Sjećam se da si se upalio kad je neko spomenuo "Batko nije ... kao vi", a ti se upalio da morališeš.

A na ovo ne morališeš?
De nam sad malo vazi, sta jos rekao Semsudin :lol:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 okt 2023, 17:26

let3 je napisao/la:
19 okt 2023, 17:24
19 okt 2023, 17:23
let3 je napisao/la:

A na ovo ne morališeš?
De nam sad malo vazi, sta jos rekao Semsudin :lol:
:nene: :nene:

Vazit ću, a citirat ćemo se, kad prvi put otkažete poslušnost misleći da ste ozdravili, a Vico vas lansira u federalnu (kao Slobodu). Tad ću ti još jednom ponoviti kad ste mogli spasiti klub :salut: Jer ako na kvalitetu mislite opstat... bit će zanimljivo kad se sagnete da ga obletite za opstanak, a Vico zakopča šlic jer vas zapravo očima ne može :mrgreen: A ono tamo Sloga Borac zadnje kolo, Borac prvak a vama treba pobjeda Borca. Jagodić će uć da ga zabije ako treba :D

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 okt 2023, 17:31

Cuj ovog bumbara, prije ce se ugasiti liga nego da Zeljo ode u cvajtu kao nasa Slobodanka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 19 okt 2023, 17:34

Jao komedije na ovoj temi sinoc. Devedeseteka Tito :tokralju:

Mozda i najbolji momenat na forumu nakon Envera u Australiji. Ono je ipak daleko najbolje, ko se onoga sjeca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tad je ispisano nekoliko stotina stranica za sat :rol:
Zadnja izmjena: User14, dana/u 19 okt 2023, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 okt 2023, 17:34

19 okt 2023, 17:26

Vazit ću, a citirat ćemo se, kad prvi put otkažete poslušnost misleći da ste ozdravili, a Vico vas lansira u federalnu (kao Slobodu). Tad ću ti još jednom ponoviti kad ste mogli spasiti klub :salut: Jer ako na kvalitetu mislite opstat... bit će zanimljivo kad se sagnete da ga obletite za opstanak, a Vico zakopča šlic jer vas zapravo očima ne može :mrgreen: A ono tamo Sloga Borac zadnje kolo, Borac prvak a vama treba pobjeda Borca. Jagodić će uć da ga zabije ako treba :D
Ne znam da li si primjetio, ali u zadnje vrijeme si poprilicno opterecen za međunožjem raznih muskaraca o kojima stalno pises, npr. sa genitalijama Edisa Kovacevica, evo sad sa slicom Vice Zeljkovica itd :hmmmmm:

Sta je reci brate, da je nije neka homo-erotska faza u pitanju :mrgreen:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 okt 2023, 17:36

Topuz je Zeljin sudija
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 okt 2023, 17:37

let3 je napisao/la:
19 okt 2023, 17:34
19 okt 2023, 17:26

Ne znam da li si primjetio, ali u zadnje vrijeme si poprilicno opterecen za međunožjem raznih muskaraca o kojima stalno pises, npr. sa genitalijama Edisa Kovacevica, evo sad sa slicom Vice Zeljkovica itd :hmmmmm:

Sta je reci brate, da je nije neka homo-erotska faza u pitanju :mrgreen:
Najjace mi je sto mislim da imas 30+ i ovo ti je sve sto mozes smisliti :bow: :bow:

Pa navijao bih za maticni klub ped.era u svom gradu da je takva faza :mrgreen: hajde necu te vise, zamisli kad si se morao potruditi da ovo napises, dovoljno si ocajan :D

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 okt 2023, 17:38

IceTea je napisao/la:
19 okt 2023, 17:17
miky_hz je napisao/la:
19 okt 2023, 17:10
IceTea je napisao/la:
19 okt 2023, 17:05
Peljto znači sudi.

Tuče to Zrinja lagano. Vrijeme je da Borac grohne pošteno.
Peljto uvijek sudi Zrinjskom,znam da smo ga zaj.ebali u gradu da je njihov sudija jel samo njima ide sudit :mrgreen:

Sad sam gledao statistiku 35 puta im je sudio,puno više nego ostalim klubovima.
Ma neka, nek se stane u kraj ovim krađama više.

Jbg ipak je Zrinjski dugogodišnji prvak, zaslužuje najbolji tretman.

Vama bi X najviše godio. :mrgreen:
Vole oni njega vjeruj,sjetit ce se raja tekme protiv Radnika u Mostaru kad se on probijao na scenu :mrgreen:
U centru pažnje bila su dešavanja sa stadiona Pod Bijelim brijegom u Mostaru, gdje su Zrinjski i Radnik podijelili bodove, odigravši 1:1.

Banjac smatra kako je glavni sudac tog meča Irfan Peljto u dva navrata teško oštetio goste iz Bijeljine. Zrinjskom je, kako kaže, dosudio nepostojeći penal, dok je Radniku poništio regularan gol.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 19 okt 2023, 17:39

Da sumiramo, u borbi protiv saveza:

Velež: zapaljen sudija, suspendovan stadion, suspendovan predsjednik, oduzeti bodovi, sudski proces na CAS-u

Željezničar: prodali se za 100k.

Sloboda: prodali se za licencu.

I onda dođu pomahnitali skretničari i pišu po forumu zašto se Velež ne žali :rol: :tokralju:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 okt 2023, 17:40

19 okt 2023, 17:37

Najjace mi je sto mislim da imas 30+ i ovo ti je sve sto mozes smisliti :bow: :bow:

Pa navijao bih za maticni klub **** u svom gradu da je takva faza :mrgreen:
Nemoj se ti ljutiti, sta ja ovako malo :P
Samo konstatujem da cesto koristis Semdusina kao da je njegova rijec bozija objava, sta je rekao Semsudin to je to, nema dalje :D i da si malo opterecen genitalijama muskaraca.

Da nisam sta slagao, nedo Bog :mrgreen:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 okt 2023, 17:41, ukupno mijenjano 3 puta.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Vanja8 i 27 gostiju.