Da da izmisljotina, sve sto vam je valjalo dzaba kod komsinica zavrsilo. Jednom podguz, uvijek podguz.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:07Ja znam da ti je bolno procitati da se Zeljkan prodao za neku mizernu pozajmicu ali nema potrebe da izmisljassamoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:03
Nemoze nista bez aminovanja iz vlastitih redova.
Suspenzija odbijena, a Husnic bio pri SDA i unazadio vas na ovaj sad nivo. Nadati se da ce Kevelj vas vratiti.
Svi klubovi imaju istu bolest.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Peljto je isto lopov i ako je dobio instrukcije da pokrade nekoga on ce to uraditi. Samo on to kulturno odradi i ne mora se ofirati kao Gigovic Kazlagic Music ili Topalovic
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma jok.. to ce biti "postena" bitka. Bojac vjeruje da su jaci od zrinjskog. Ide tu xCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:13Peljto je isto lopov i ako je dobio instrukcije da pokrade nekoga on ce to uraditi. Samo on to kulturno odradi i ne mora se ofirati kao Gigovic Kazlagic Music ili Topalovic
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije da ce posteno odsvirati nego govorim da delegiranje Peljte u nekoj utakmici nista ne znaci. Ako je dobio instrukcije on ce to i obaviti samo profesionalno bez ofiranjaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:15ma jok.. to ce biti "postena" bitka. Bojac vjeruje da su jaci od zrinjskog. Ide tu xCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:13Peljto je isto lopov i ako je dobio instrukcije da pokrade nekoga on ce to uraditi. Samo on to kulturno odradi i ne mora se ofirati kao Gigovic Kazlagic Music ili Topalovic
Ma neka, nek se stane u kraj ovim krađama više.
Jbg ipak je Zrinjski dugogodišnji prvak, zaslužuje najbolji tretman.
Vama bi X najviše godio.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- MocMahale444
Nemas druge opcije do napadati fizicki sudije, paliti im auta tako to.
Isto i goFnima iz saveza ali fokus staviti na sudije.
Zlostavljati ih.
Jufke prezirem organski ih ne mogu ali jbga Bojac ima sudije hoce titulu na silu preko cetnika vice.
Cak i navijaci Bojca se ibrete.
Isto i goFnima iz saveza ali fokus staviti na sudije.
Zlostavljati ih.
Jufke prezirem organski ih ne mogu ali jbga Bojac ima sudije hoce titulu na silu preko cetnika vice.
Cak i navijaci Bojca se ibrete.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pisamo po pijacarima

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ovo njihovo redovno citiranje nekog Semsudina je krvavoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:39Kupio vas licencom i Sloboda je prvi klub koji je izasao iz inicijative. Vas licencom Zeljkana pozajmicom objasnio Semsudin Hasic nedavno sve
. Mi smo pokrenuli inicijativu 4R. Jedna od stvari o kojoj smo pričali je bilo suđenje. Klubovi zbog raznoraznih razloga, neko zbog licence, neko zbog donacije od Svaeza, pristaju na raznorazne stvari koje nisu ljudske i korektne već spadaju u sferu korupcije. Prvi klub koji je izašao zbog straha i pritiska da će se nešto desiti bila je Sloboda, pa potom Željezničar, onda je smijenjen predsjednik FK Sarajevo Damir Kasum, i na kraju smo ostali mi i Tuzla City i samim tim je inicijativa izgubila smisao. Ugasili su nas i time su sebi dali vjetar u jedra da mogu raditi šta hoće. Tu se ne radi samo u sudijskoj organizaciji već o sprezi najvišeg rukovodstva Saveza i sudijske organizacije i naravno klubova koji uživaju u tim blagodetima.”

Naravno da je netočan!killafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:09Netačan fakt. Peljto je sudio i Velež-Borac 1:0 ja mislim. Ovo mi više liči da je postavljen Peljto da se smiri ova prašina što se digla.DTzmu30 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:06Možeš li nam napisati kada je zadnju utakmicu Borca i Zrinjskog sudio Peljto?opalaopala je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:51FACT: Zanimljivo da najbolji bh sudija Peljto sudi Borcu samo kad igraju protiv Medjugoraca.
#samokazem
Pa je sljedeću sudio poslije te za godinu dana, nadamo se da tako neće biti i sada. Mada bi i to mogla biti opcija, zamisli još udalje Peljtu a promovišu Sanela SilićaPa pokriju svih 6 utakmica svojim sudijama, Kazlagić Halkić Silić Gigović Topalović i Sivac
![]()
Inače, Peljto je zadnju utakmicu Zrinjskog i Borca sudio u pobjedi Zrinjskog od 4:1 Pod BB, u sezoni 2021/2022, gotovo prije dvije godine.
U prošloj sezoni nije sudio niti jednu utakmicu između Borca i Zrinjskog.
Isto mislim da je Peljto delegiran da se smire tenzije.
On će suditi korektno, nije lud da šilji i da se blamira. Trenutno je u elitnoj skupini UEFA sudaca. To su 30 najboljih sudaca cijele Europe, i gotovo sigurno ide dogodine na prvenstvo u Njemačku.
Zadnja izmjena: DTzmu30, dana/u 19 okt 2023, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Da ovo nisi napisao ti, očekivao bih tebe da napišeš kako vas nije stid pisati tako o Allahovim poslanicima. Sjećam se da si se upalio kad je neko spomenuo "Batko nije ... kao vi", a ti se upalio da morališeš.let3 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:20Ovo njihovo redovno citiranje nekog Semsudina je krvavoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:39Kupio vas licencom i Sloboda je prvi klub koji je izasao iz inicijative. Vas licencom Zeljkana pozajmicom objasnio Semsudin Hasic nedavno sve
. Mi smo pokrenuli inicijativu 4R. Jedna od stvari o kojoj smo pričali je bilo suđenje. Klubovi zbog raznoraznih razloga, neko zbog licence, neko zbog donacije od Svaeza, pristaju na raznorazne stvari koje nisu ljudske i korektne već spadaju u sferu korupcije. Prvi klub koji je izašao zbog straha i pritiska da će se nešto desiti bila je Sloboda, pa potom Željezničar, onda je smijenjen predsjednik FK Sarajevo Damir Kasum, i na kraju smo ostali mi i Tuzla City i samim tim je inicijativa izgubila smisao. Ugasili su nas i time su sebi dali vjetar u jedra da mogu raditi šta hoće. Tu se ne radi samo u sudijskoj organizaciji već o sprezi najvišeg rukovodstva Saveza i sudijske organizacije i naravno klubova koji uživaju u tim blagodetima.”Ko da citiraju hadise Allahovog poslanika
![]()
A na ovo ne morališeš? Uredu je upoređivati Hasića i poslanike?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
De nam sad malo vazi, sta jos rekao Semsudinkillafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:23Da ovo nisi napisao ti, očekivao bih tebe da napišeš kako vas nije stid pisati tako o Allahovim poslanicima. Sjećam se da si se upalio kad je neko spomenuo "Batko nije ... kao vi", a ti se upalio da morališeš.let3 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:20Ovo njihovo redovno citiranje nekog Semsudina je krvavoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:39
Kupio vas licencom i Sloboda je prvi klub koji je izasao iz inicijative. Vas licencom Zeljkana pozajmicom objasnio Semsudin Hasic nedavno sve
Ko da citiraju hadise Allahovog poslanika
![]()
A na ovo ne morališeš?

-
- Kontakt:
let3 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:24De nam sad malo vazi, sta jos rekao Semsudinkillafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:23Da ovo nisi napisao ti, očekivao bih tebe da napišeš kako vas nije stid pisati tako o Allahovim poslanicima. Sjećam se da si se upalio kad je neko spomenuo "Batko nije ... kao vi", a ti se upalio da morališeš.
A na ovo ne morališeš?![]()

Vazit ću, a citirat ćemo se, kad prvi put otkažete poslušnost misleći da ste ozdravili, a Vico vas lansira u federalnu (kao Slobodu). Tad ću ti još jednom ponoviti kad ste mogli spasiti klub

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- MocMahale444
Cuj ovog bumbara, prije ce se ugasiti liga nego da Zeljo ode u cvajtu kao nasa Slobodanka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jao komedije na ovoj temi sinoc. Devedeseteka Tito
Mozda i najbolji momenat na forumu nakon Envera u Australiji. Ono je ipak daleko najbolje, ko se onoga sjeca

Tad je ispisano nekoliko stotina stranica za sat

Mozda i najbolji momenat na forumu nakon Envera u Australiji. Ono je ipak daleko najbolje, ko se onoga sjeca

Tad je ispisano nekoliko stotina stranica za sat

Zadnja izmjena: User14, dana/u 19 okt 2023, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ne znam da li si primjetio, ali u zadnje vrijeme si poprilicno opterecen za međunožjem raznih muskaraca o kojima stalno pises, npr. sa genitalijama Edisa Kovacevica, evo sad sa slicom Vice Zeljkovica itdkillafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:26
![]()
![]()
Vazit ću, a citirat ćemo se, kad prvi put otkažete poslušnost misleći da ste ozdravili, a Vico vas lansira u federalnu (kao Slobodu). Tad ću ti još jednom ponoviti kad ste mogli spasiti klubJer ako na kvalitetu mislite opstat... bit će zanimljivo kad se sagnete da ga obletite za opstanak, a Vico zakopča šlic jer vas zapravo očima ne može
A ono tamo Sloga Borac zadnje kolo, Borac prvak a vama treba pobjeda Borca. Jagodić će uć da ga zabije ako treba
![]()

Sta je reci brate, da je nije neka homo-erotska faza u pitanju

- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najjace mi je sto mislim da imas 30+ i ovo ti je sve sto mozes smislitilet3 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:34Ne znam da li si primjetio, ali u zadnje vrijeme si poprilicno opterecen za međunožjem raznih muskaraca o kojima stalno pises, npr. sa genitalijama Edisa Kovacevica, evo sad sa slicom Vice Zeljkovica itdkillafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:26
![]()
![]()
Vazit ću, a citirat ćemo se, kad prvi put otkažete poslušnost misleći da ste ozdravili, a Vico vas lansira u federalnu (kao Slobodu). Tad ću ti još jednom ponoviti kad ste mogli spasiti klubJer ako na kvalitetu mislite opstat... bit će zanimljivo kad se sagnete da ga obletite za opstanak, a Vico zakopča šlic jer vas zapravo očima ne može
A ono tamo Sloga Borac zadnje kolo, Borac prvak a vama treba pobjeda Borca. Jagodić će uć da ga zabije ako treba
![]()
![]()
Sta je reci brate, da je nije neka homo-erotska faza u pitanju![]()

Pa navijao bih za maticni klub ped.era u svom gradu da je takva faza

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Vole oni njega vjeruj,sjetit ce se raja tekme protiv Radnika u Mostaru kad se on probijao na scenuIceTea je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:17Ma neka, nek se stane u kraj ovim krađama više.
Jbg ipak je Zrinjski dugogodišnji prvak, zaslužuje najbolji tretman.
Vama bi X najviše godio.![]()

U centru pažnje bila su dešavanja sa stadiona Pod Bijelim brijegom u Mostaru, gdje su Zrinjski i Radnik podijelili bodove, odigravši 1:1.
Banjac smatra kako je glavni sudac tog meča Irfan Peljto u dva navrata teško oštetio goste iz Bijeljine. Zrinjskom je, kako kaže, dosudio nepostojeći penal, dok je Radniku poništio regularan gol.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da sumiramo, u borbi protiv saveza:
Velež: zapaljen sudija, suspendovan stadion, suspendovan predsjednik, oduzeti bodovi, sudski proces na CAS-u
Željezničar: prodali se za 100k.
Sloboda: prodali se za licencu.
I onda dođu pomahnitali skretničari i pišu po forumu zašto se Velež ne žali

Velež: zapaljen sudija, suspendovan stadion, suspendovan predsjednik, oduzeti bodovi, sudski proces na CAS-u
Željezničar: prodali se za 100k.
Sloboda: prodali se za licencu.
I onda dođu pomahnitali skretničari i pišu po forumu zašto se Velež ne žali

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nemoj se ti ljutiti, sta ja ovako malokillafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:37
Najjace mi je sto mislim da imas 30+ i ovo ti je sve sto mozes smisliti![]()
Pa navijao bih za maticni klub **** u svom gradu da je takva faza![]()

Samo konstatujem da cesto koristis Semdusina kao da je njegova rijec bozija objava, sta je rekao Semsudin to je to, nema dalje

Da nisam sta slagao, nedo Bog

Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 okt 2023, 17:41, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.