Čergaši
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kvalitetna utakmica u Konjicu, otvoreno i muski s obje strane, mnostvo sansi, cvrstih duela i startova, lijepa atmosfera i na kraju zasluzena pobjeda Sarajeva. Takodjer i sudjenje dosta korektno, tako to izgleda kad se na suprotnim stranama nadju dva prava sportska kolektiva, bez oraha u dzepu. Jedina mala zamjerka su mozda preostro dodjeljeni kartoni igracima Igmana koji su bili pod prijetnom suspenzije, ali obzirom da im je sljedece kolo protivnik zeljeznicar, odgovor se sam namece...
-
- Kontakt:
Ma ovakvim pristupom i zalaganjem Igman ce hladno zavrsiti mitomaniju,pogotovo zbog pit bula na klupi i danasnjeg poraza.
Ljudi nisu nikako za fenjera,sreca po njih tu su Zvijezda i Zeljkan. Realno bolji su od ove dvije ekipe pa mozda i od Sloge
Ljudi nisu nikako za fenjera,sreca po njih tu su Zvijezda i Zeljkan. Realno bolji su od ove dvije ekipe pa mozda i od Sloge
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TurkishAirlines
Sudar titana, sljedece sedmice.jurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:01Sličnost cajnoslu
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Jedan glupan bi mogao letiti s klupeTurkishAirlines je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:03Sudar titana, sljedece sedmice.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- TurkishAirlines
I jednog i drugog sudija zayebao
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- Konigsblau
- Kontakt:
Normalno da će da naguzi. Ne treba Zrinji sudija kao Borcu i Saraj'vu da ih "potkuje". Treba objektivan bit nakon krađe u BL moralo se u Konjicu vratit. I da, necete vi daleko sa Senijadom.

Wir leben dich Schalke 04!
Sudar goveda slijedeće kolo. Filozofija usrane, upišane, prljave i smrdljive bijede. Kad počnu urlikati obijica kao na koridi i šutati stvari oko sebe. Papanijada u najavi.
-
- Kontakt:
Kakav spoj inteligencija će se desit na toj tekmi.
7-8 promjena formacija
Build up
Pogibija
Dinamika
Tranzicija
Sistemi
Kohezija
Sinergija
Honaj
Intenzitet
Taktičke varijante
Hrabro smo igrali
Koliko šansi moramo stvorit 50
Dobri u polju
Po osvojenoj lopti
Muda
Volja
Zalaganje
Pita od 3 pita od 3,5 km
Imamo šta imamo
Uigravamo se
Radili smo dobro
Svaka čast upravi
23,564 navijača
Bakljada neviđena u Europi
Virtual opet ne dolazi na zakazanu tuču
Mislim da će od ovih rijeci gore bar 10 biti iskorišteno u najavi i poslije tekme.
7-8 promjena formacija
Build up
Pogibija
Dinamika
Tranzicija
Sistemi
Kohezija
Sinergija
Honaj
Intenzitet
Taktičke varijante
Hrabro smo igrali
Koliko šansi moramo stvorit 50
Dobri u polju
Po osvojenoj lopti
Muda
Volja
Zalaganje
Pita od 3 pita od 3,5 km
Imamo šta imamo
Uigravamo se
Radili smo dobro
Svaka čast upravi
23,564 navijača
Bakljada neviđena u Europi
Virtual opet ne dolazi na zakazanu tuču
Mislim da će od ovih rijeci gore bar 10 biti iskorišteno u najavi i poslije tekme.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 22 okt 2023, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan izgubio od Sarajeva iz tri poluprilike a drugi iz jedne poluprilike i autogolom .

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ovaj forum pršti od provociranja, i ti to vrlo dobro znaš. Psovanje, orgijanje, skidanje sa neba i slične stvari su, nažalost, na ovom forumu, svakodnevnica. To što se većina foruma ne zna kontrolisati, nije moj problem. Te njihove psovke me ni 2% ne dotiču, ne mogu sebi dopustiti da prozivanje tamo nekih, potpuno anonimnih zelenih majmuna, dotiče.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:50Ne opravdavam psovke, posebno ovako gnusne, ali realno provociraš prvi i neko ti odgovori vruće glave. Više puta dođeš iz čista mira, pišeš prije utakmice nek bude sve fer, da bolji pobijedi, a onda likuješ na temi. Malo kontradiktorno.AvantiBL je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:47Milo za drago. Pročitaj malo kakve se sve meni gadosti pišu javno, PP neću ni spominjati.Napapijri je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:35Avanti, ranije si bio korektan forumas, cemu ovakvi postovi sada? Shvatam da je bilo sumnjivih odluka, ali ako obratis paznju, vecina su bile ispravne (poput nedosudjenog penala za Igman u prvom poluvremenu, kao i ofsajda Sipovica). Ako su neke odluke donesene u nasu korist (pri tome ispravno), da li to znaci da neko pusi bilo kome u Savezu? Zar smo dosli do tog nivoa da, ako je sudjenje posteno, ide u neciju korist? Zapitaj se.
Uvijek za zdravu zayebanciju, bez psovanja mrtvih, djece, groba itd.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ali kad Sablja nabi flasu i uhvati se za zadnju lozu! Kakav zeljkanov dnk! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobiju Igman kojeg su prije toga pokrali, zadrzavaju divovi loptu u nadoknadi, i opet samo o Zelji pisu. Strasno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Hahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahaha jest fkt istegao mišić. Ne znam sto ali meni je Sablja jedini njihov karakter koji mi nije mrzak. Ne volim ga a i ne mrzim ga. Ali ovaj Bašić je 10 puta gori seljak , Sablja je Sarajlija rođeni, čitav život tu. Ovaj pastir spodna Vlašića im uzima 7 karti mjesečno i ne može nikog da pobjedi. Definitivno trenercina za Cigeta.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sinergija

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸