Čergaši
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kvalitetna utakmica u Konjicu, otvoreno i muski s obje strane, mnostvo sansi, cvrstih duela i startova, lijepa atmosfera i na kraju zasluzena pobjeda Sarajeva. Takodjer i sudjenje dosta korektno, tako to izgleda kad se na suprotnim stranama nadju dva prava sportska kolektiva, bez oraha u dzepu. Jedina mala zamjerka su mozda preostro dodjeljeni kartoni igracima Igmana koji su bili pod prijetnom suspenzije, ali obzirom da im je sljedece kolo protivnik zeljeznicar, odgovor se sam namece...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ma ovakvim pristupom i zalaganjem Igman ce hladno zavrsiti mitomaniju,pogotovo zbog pit bula na klupi i danasnjeg poraza.
Ljudi nisu nikako za fenjera,sreca po njih tu su Zvijezda i Zeljkan. Realno bolji su od ove dvije ekipe pa mozda i od Sloge
Ljudi nisu nikako za fenjera,sreca po njih tu su Zvijezda i Zeljkan. Realno bolji su od ove dvije ekipe pa mozda i od Sloge
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- jurisicduska
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Sudar titana, sljedece sedmice.jurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:01Sličnost cajnoslu
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Jedan glupan bi mogao letiti s klupeTurkishAirlines je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:03Sudar titana, sljedece sedmice.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
HoNaj
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- TurkishAirlines
I jednog i drugog sudija zayebao
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- Konigsblau
- Kontakt:
Normalno da će da naguzi. Ne treba Zrinji sudija kao Borcu i Saraj'vu da ih "potkuje". Treba objektivan bit nakon krađe u BL moralo se u Konjicu vratit. I da, necete vi daleko sa Senijadom.
Wir leben dich Schalke 04!
Sudar goveda slijedeće kolo. Filozofija usrane, upišane, prljave i smrdljive bijede. Kad počnu urlikati obijica kao na koridi i šutati stvari oko sebe. Papanijada u najavi.
Nikad poraz, samo lekcija.
- jurisicduska
- Kontakt:
Kakav spoj inteligencija će se desit na toj tekmi.
7-8 promjena formacija
Build up
Pogibija
Dinamika
Tranzicija
Sistemi
Kohezija
Sinergija
Honaj
Intenzitet
Taktičke varijante
Hrabro smo igrali
Koliko šansi moramo stvorit 50
Dobri u polju
Po osvojenoj lopti
Muda
Volja
Zalaganje
Pita od 3 pita od 3,5 km
Imamo šta imamo
Uigravamo se
Radili smo dobro
Svaka čast upravi
23,564 navijača
Bakljada neviđena u Europi
Virtual opet ne dolazi na zakazanu tuču
Mislim da će od ovih rijeci gore bar 10 biti iskorišteno u najavi i poslije tekme.
7-8 promjena formacija
Build up
Pogibija
Dinamika
Tranzicija
Sistemi
Kohezija
Sinergija
Honaj
Intenzitet
Taktičke varijante
Hrabro smo igrali
Koliko šansi moramo stvorit 50
Dobri u polju
Po osvojenoj lopti
Muda
Volja
Zalaganje
Pita od 3 pita od 3,5 km
Imamo šta imamo
Uigravamo se
Radili smo dobro
Svaka čast upravi
23,564 navijača
Bakljada neviđena u Europi
Virtual opet ne dolazi na zakazanu tuču
Mislim da će od ovih rijeci gore bar 10 biti iskorišteno u najavi i poslije tekme.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 22 okt 2023, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan izgubio od Sarajeva iz tri poluprilike a drugi iz jedne poluprilike i autogolom .
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ovaj forum pršti od provociranja, i ti to vrlo dobro znaš. Psovanje, orgijanje, skidanje sa neba i slične stvari su, nažalost, na ovom forumu, svakodnevnica. To što se većina foruma ne zna kontrolisati, nije moj problem. Te njihove psovke me ni 2% ne dotiču, ne mogu sebi dopustiti da prozivanje tamo nekih, potpuno anonimnih zelenih majmuna, dotiče.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:50Ne opravdavam psovke, posebno ovako gnusne, ali realno provociraš prvi i neko ti odgovori vruće glave. Više puta dođeš iz čista mira, pišeš prije utakmice nek bude sve fer, da bolji pobijedi, a onda likuješ na temi. Malo kontradiktorno.AvantiBL je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:47Milo za drago. Pročitaj malo kakve se sve meni gadosti pišu javno, PP neću ni spominjati.Napapijri je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:35Avanti, ranije si bio korektan forumas, cemu ovakvi postovi sada? Shvatam da je bilo sumnjivih odluka, ali ako obratis paznju, vecina su bile ispravne (poput nedosudjenog penala za Igman u prvom poluvremenu, kao i ofsajda Sipovica). Ako su neke odluke donesene u nasu korist (pri tome ispravno), da li to znaci da neko pusi bilo kome u Savezu? Zar smo dosli do tog nivoa da, ako je sudjenje posteno, ide u neciju korist? Zapitaj se.
Uvijek za zdravu zayebanciju, bez psovanja mrtvih, djece, groba itd.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Ali kad Sablja nabi flasu i uhvati se za zadnju lozu! Kakav zeljkanov dnk! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobiju Igman kojeg su prije toga pokrali, zadrzavaju divovi loptu u nadoknadi, i opet samo o Zelji pisu. Strasno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- jurisicduska
- Kontakt:
Hahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahaha jest fkt istegao mišić. Ne znam sto ali meni je Sablja jedini njihov karakter koji mi nije mrzak. Ne volim ga a i ne mrzim ga. Ali ovaj Bašić je 10 puta gori seljak , Sablja je Sarajlija rođeni, čitav život tu. Ovaj pastir spodna Vlašića im uzima 7 karti mjesečno i ne može nikog da pobjedi. Definitivno trenercina za Cigeta.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sinergija
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amco46, avalPacidoroP, AvantiBL, bvsic, Cwirek, GrbavicaHrammm, Perotti, Resolute, rishovski, Suki46, Venom, zemuntrg, Zigazaga i 95 gostiju.