Korektan post, pa da se nadovezem.chily-rz je napisao/la: ↑24 okt 2023, 18:52Pa realni smo mi, ja kad vidim ovaj jug današnji vidim momke koji žive Čelik, zadnje pare odvajaju za grupu i klub. Vidim prijetnje, ucijene, mahanje pištoljima i tu su, opstali, dignute glave koliko god da ih ima. Jedino što fali je brojnost na domacim ali to je najmanje njihova krivica, mislim da će sa Premijer ligom i ta brojka rasti ako se u medjuvremenu ne iselimo i mi što smo ostali ovdje.
Ja eto ne znam kad sam zadnji put propustio domacu utakmicu na Tusnju, mozda prije nekih 10 godina.
Upratio sam otprilike ko gdje sjedi, a kamoli sta drugo.
Tako da ti provjereno mogu reci da je trenutno na zapadu svaku utakmicu po 200 Fukara, a koje vise nisu u kopu.
Ovdje nije problem samo ovih ispada sto su se desavali prije pocetka ove sezone, ovdje se problemi nakupljaju vec godinama.
Vise nisu 2 struje, imas sigurno 5-6 struja i svako svoje vuce.
Prvi ja nisam 4 godine stao u kop, nit ko iz moje ekipe.
A bilo nas je 40-50 u ekipi. Da se se razumijemo, dobar dio je van BiH.
Ja ti garantujem cim hoces, da bi samo jedna osoba, da se vrati na celo grupe, uspjela vec sljedecu utakmicu skupit 500-600 ljudi u kopu. Jer jedino je on u stanju dovesti sve ovo u normalu.
A do tad, ne ocekujem neki veliki iskorak po pitanju grupe, tako je kako je.
Takodjer, nista manje vaznom ne smatram podrsku koju ljudi sa zapada daju Slobodi na gostovanju od one koju Fukare daju.