Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pošto se evo promijenio narativ i kreće priča da je sve ok, ja bih onda da čestitam borčevcima što čak dva kola nisu pokrali nikoga. Već možemo pričati o nizu regularnih utakmica: dvije.
Hvale vrijedan uspjeh, svaka čast momci.
Hvale vrijedan uspjeh, svaka čast momci.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kme kme kme kme kmeeeeHordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:53Prekršaj u 11. minuti za koji igrač nije ni žuti dobio. Prije svih tih "čistih kao suza" penala.![]()
Namjerni lakat u lice, naravno crveni ko kuća.
![]()
Crni Cerak 🐦⬛
A što mi nešto nema oklagija huligana @zbistrika? Da mu se nije sta desilo nedo Bog 

Jbg, broj prekrsaja 24 prema 9.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:42Kojih 1-1?Virtu4l je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:38Ja ne znam jesi li ti svjestan šta pišeš.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:23Opet pitam, kako bi taj penal uticao na ishod utakmice? Jesi pogledao cijelu utakmicu? Jesi vidio da nismo prilike kako treba imali?
Što se blamiraš?
Ako ti je 15,onda ništa, zaboravi.
Ako imaš više, prijateljski savjet... Ne piši gluposti. Sramotiš se.
Niko ne zna kako bi penal uticao na ishod utakmice, 1:1 mijenja sve. Ili hoćeš da mi kažeš da sudija procjenjuje penale na osnovu stanja ma terenu i aktuelnog rezultata.![]()
Zaista nekad niste svjesni kakve nebuloze lupate. Minimalno četvrti penal koji nije dosuđen protiv Sarajeva, tu priča počinje i završava.
U stvari, istu ste priču pričali i nakon Tuzla Sitija prošle sezone, kad je Tuzli sviran onaj komični ofsajd, eto kasnije ste i vi zakinuti pa je nevažno. 1:1 mijenja utakmicu iz temelja.
Džabe tebi pričati.
Danas nije moglo biti 1-1 nikako.
Al ti to ne kontaš.
Zato ti kažem, ofiraš se s pričom o guranju gdje smo izgubili 3-0.
Šta su nas gurali? Gdje? Na magistralu?
Ajde nadji neku utakmicu u nasoj ligi iz skorijeg perioda da je gostujeca ekipa imala 15 prekrsaja vise dosudjenih u svoju korist u odnosu na domacina.
Da ne pominjemo taj potencijalni penal kod 1:0 za Slogu.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Pravi papanski i kompleksaški naslov u maniru đikana.
23.09.23.Riquelme je napisao/la: ↑29 okt 2023, 08:29Jbg, broj prekrsaja 24 prema 9.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:42Kojih 1-1?Virtu4l je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:38
Ja ne znam jesi li ti svjestan šta pišeš.
Niko ne zna kako bi penal uticao na ishod utakmice, 1:1 mijenja sve. Ili hoćeš da mi kažeš da sudija procjenjuje penale na osnovu stanja ma terenu i aktuelnog rezultata.![]()
Zaista nekad niste svjesni kakve nebuloze lupate. Minimalno četvrti penal koji nije dosuđen protiv Sarajeva, tu priča počinje i završava.
U stvari, istu ste priču pričali i nakon Tuzla Sitija prošle sezone, kad je Tuzli sviran onaj komični ofsajd, eto kasnije ste i vi zakinuti pa je nevažno. 1:1 mijenja utakmicu iz temelja.
Džabe tebi pričati.
Al ti to ne kontaš.
Ajde nadji neku utakmicu u nasoj ligi iz skorijeg perioda da je gostujeca ekipa imala 15 prekrsaja vise dosudjenih u svoju korist u odnosu na domacina.
Tuzla - Borac 1-2 nije 15 ali jeste deset, faulovi 15-25
-
- Kontakt:
Nista u odnosu na naslove ovdje. Svako mora poceti sredjivati prvo u svom dvoristu ako hocemo da nam bude bolje, a ne osudjivati komsijino , a podrzavati svoje koje je mozda stetnije i gore. Svakako naslov kao da su pisali ispred neke zadruge sa pivom u rukama dok sjede na praznim gajbama... seljakluk teski , profesionalnost 0.
Ali pazi ti to infantilno razmišljanje. Znači nema veze što nije dosudio penal jer su igrali loše, nema veze što je rezultat bio 1:0 i što bi se sve iz temelja promijenilo. Da su igrali malo bolje, e onda bi bilo drugačije i Sloga bi bila oštećena, a ovako nisu oštećeni. Na stranu kako kažeš broj prekršaja Sloge i što im je skoro svaki kontakt svirao.Riquelme je napisao/la: ↑29 okt 2023, 08:29Jbg, broj prekrsaja 24 prema 9.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:42
Kojih 1-1?
Džabe tebi pričati.
Al ti to ne kontaš.
Prosto ne možeš vjerovati šta ljudi pišu.

Ne znam onda zašto su onoliko zakmečali kad je Borac zabio drugi gol protiv Veleža iz ofsajda, 1:0, 95. minut, apsolutno nebitan gol.
Svašta će se ovdje pročitati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fakat fasovaste.

Je.ben je Jado Vlagodić, Slobodina je to škola.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Semso Hasic ulazi u Mladost DK
Sta kazu Mostarci, je li fakat ovo ili suplja?

1921
Što ga niste sebi ?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:11Semso Hasic ulazi u Mladost DKSta kazu Mostarci, je li fakat ovo ili suplja?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni su uvijek surađivali zajedno, mislim da ulažu u iste kompanije i sl.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:11Semso Hasic ulazi u Mladost DKSta kazu Mostarci, je li fakat ovo ili suplja?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa oni su suvlasnici firme i veliki prijatelji.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:11Semso Hasic ulazi u Mladost DKSta kazu Mostarci, je li fakat ovo ili suplja?
Ništa čudno sad da će Hasić biti nešto izložen u javnosti previše ne vjerujem, možda neko mjesto u upravi ili tako nešto.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Da nisu suspendovali Hasica, Musija bi usao u UO Veleza. Inace, njih dvojica su ozenili 2 sestre, tako da je sve moguce jer su veoma bliski.MortemHz je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:25Oni su uvijek surađivali zajedno, mislim da ulažu u iste kompanije i sl.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:11Semso Hasic ulazi u Mladost DKSta kazu Mostarci, je li fakat ovo ili suplja?
-
- Kontakt:
Znao sam da su bliski, ali nisam ocekivao Semsu u DK. Neka, fino je to, dobro za ligu. Imacemo jos jednog jakog premijerligasa sa ozbiljnim kapitalom iza sebe.
1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je toMostarskiSin je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:28Da nisu suspendovali Hasica, Musija bi usao u UO Veleza. Inace, njih dvojica su ozenili 2 sestre, tako da je sve moguce jer su veoma bliski.MortemHz je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:25Oni su uvijek surađivali zajedno, mislim da ulažu u iste kompanije i sl.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:11Semso Hasic ulazi u Mladost DKSta kazu Mostarci, je li fakat ovo ili suplja?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sabotirat ce ih Vico na sve moguce nacine, ima da im Gigara sudi svako koloAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:37Znao sam da su bliski, ali nisam ocekivao Semsu u DK. Neka, fino je to, dobro za ligu. Imacemo jos jednog jakog premijerligasa sa ozbiljnim kapitalom iza sebe.