Ima li neko da ovoj spodobi kopira njegov čuveni post o Vici Zeljkoviću.

Ima li neko da ovoj spodobi kopira njegov čuveni post o Vici Zeljkoviću.
Eto ni instagram ti nije inače na ćirilici nego htio da provjeriš da li ispravno radi ili je automatsku. Zayebi šuplju
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:33Svaka cast predsjednice, objava je za 10. Kad ste vec tu, ako moze u pp kontakt od vaseg brata, treba mi nesto, Amidza je. Hvala vam i zivjeli.IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:28Iskren da budem, i mislio sam da ce se ljudima svidjeti ova objava, jer donekle je inspirisana odredjenim stvarima koje su se ovdje pisale, ali zaista nisam ocekivao ovakve reactions.
Bordo porodica![]()
Instagram uopšte ne koristim godinama, što je svakako nebitno, kao i pismo.
Postovanje predsjednice,IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:28Iskren da budem, i mislio sam da ce se ljudima svidjeti ova objava, jer donekle je inspirisana odredjenim stvarima koje su se ovdje pisale, ali zaista nisam ocekivao ovakve reactions.
Bordo porodica![]()
Ahahahahahahahahahaha
Bravo, ispadali, ključna riječ ! sad ćopajte pitu od vanago što ste napravili !NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:15Mi rangiramo cijene karata prema protivniku
Pa eto po cijenama znate o kakvom se protivniku radi![]()
Realno i ne vrijedi vise ekipa koja je uvijek bila sredina tabele i cesto ispadala,kakav protivnik takve cijene
Jedna obična objava na društvenim mrežama raspameti ljude. Još su jači ovi s parolama podrške Tegeltiji zbog "odgovora"
Nikad nismo cutali,vazda smo bili na pravoj strani od protesta pa nadaljeOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:33Jednostavno jos jedan pokazatelj da se ne prodajemo za 100 000 eura. Ako treba sami protiv svih vlaha iz saveza uz podrsku karavlaha sa Grbavice.
Mi smo svoje rekli.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, GradKamena2, MikiPirs, rishovski i 29 gostiju.