Ima li neko da ovoj spodobi kopira njegov čuveni post o Vici Zeljkoviću.

Ima li neko da ovoj spodobi kopira njegov čuveni post o Vici Zeljkoviću.
Eto ni instagram ti nije inače na ćirilici nego htio da provjeriš da li ispravno radi ili je automatsku. Zayebi šuplju
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:33Svaka cast predsjednice, objava je za 10. Kad ste vec tu, ako moze u pp kontakt od vaseg brata, treba mi nesto, Amidza je. Hvala vam i zivjeli.IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:28Iskren da budem, i mislio sam da ce se ljudima svidjeti ova objava, jer donekle je inspirisana odredjenim stvarima koje su se ovdje pisale, ali zaista nisam ocekivao ovakve reactions.
Bordo porodica![]()
Instagram uopšte ne koristim godinama, što je svakako nebitno, kao i pismo.
Postovanje predsjednice,IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:28Iskren da budem, i mislio sam da ce se ljudima svidjeti ova objava, jer donekle je inspirisana odredjenim stvarima koje su se ovdje pisale, ali zaista nisam ocekivao ovakve reactions.
Bordo porodica![]()
Ahahahahahahahahahaha
Bravo, ispadali, ključna riječ ! sad ćopajte pitu od vanago što ste napravili !NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:15Mi rangiramo cijene karata prema protivniku
Pa eto po cijenama znate o kakvom se protivniku radi![]()
Realno i ne vrijedi vise ekipa koja je uvijek bila sredina tabele i cesto ispadala,kakav protivnik takve cijene
Jedna obična objava na društvenim mrežama raspameti ljude. Još su jači ovi s parolama podrške Tegeltiji zbog "odgovora"
Nikad nismo cutali,vazda smo bili na pravoj strani od protesta pa nadaljeOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:33Jednostavno jos jedan pokazatelj da se ne prodajemo za 100 000 eura. Ako treba sami protiv svih vlaha iz saveza uz podrsku karavlaha sa Grbavice.
Mi smo svoje rekli.