Kako da ne... Sjećaš li se šala Horde Zla SDA?ik0ik0 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:01Sarajevo, i ne, nisam navijač Sarajeva. Štoviše, nisu mi ni simpatični. Ali su daleko od političkog projekta kao što su Borac i Zrinjski. Samo najveće neznalice ne vide razliku u funkcioniranju između ta 3 kluba.Maradona10 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 10:49Daj navedi 1 klub u ovoj ligi koji je izasao u evropu da ne govorim o osvajanju titule od rata pa na ovamo a da nije imao politicku pozadinu? Puna vam usta Borca, a dvorista vam zasrana.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Koliko si ti dosadan frajer sa tim BG blizancima....ti da iole znaš stanje u BL a vidi se da ne znaš, znao bi da u BL nema niti jedan grafit niti natpis pomenutih klubova, a to je samo u BL tako, čim makneš dalje sve je u znaku cigana ili grobara...naravno da je veliki kontigent ljudi koji će prije gledazi zvezdu ili partizan, ali Banja Luka je dovoljno veliki grad da Borcu nikada neće nedostajati podrška, i kada crno je i kad mu ne ide ! ajd sad ne smaraj višefeniksptica je napisao/la: ↑31 okt 2023, 09:57Ne znam sto se raspravljate sa Borcevim isprdcima.
Njima je svjedno. Sutra nek se Borac ugasi, samo se prebace na bg blizance i boli ih.
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- StrikeWarzone
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 okt 2023, 08:33Navijaci FKs 2020:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaaZnamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad. Poy
Navijaci FKs 2023, nakon sto su shvatili da nema vise titula koliko god Mirvic oprao miliona preko njih.
Jednostavno jos jedan pokazatelj da se ne prodajemo za 100 000 eura. Ako treba sami protiv svih vlaha iz saveza uz podrsku karavlaha sa Grbavice.
Mi smo svoje rekli.Mi se borimo i za ostale klubove koji su pognuli glavu pod Vicom i telećom vilicom (Tegeltijom). Nažalost po državu BiH, jedino Sarajevo i Velež smiju progovoriti na suđenje. Zato kud i kamo imamo bolje suđenje nego ovi što prodaju ime, dostojanstvo i tradiciju Srbima da se nebi ugasili.
Oni su svoje rekli![]()
![]()

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo ko da su za tebe pisali. Kukaš i naričeš iz dana u dan.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:42Treca utakmica u zadnjih 5 gdje gubis bodove u zadnjim minutama, a kao branis se imas neke formacije i taktiku. Odlazi ubleho **** ti porijeklo zalizano!
KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:50ODLAZI BASICU NEK NIKO NE VODI EKIPU
ODLAZI GALICU NEK NIKO NE IGRA
KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 sep 2023, 12:57
Najjace je ovo za Rustemovica bilo, definitivno![]()
ODLAZI
KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 sep 2023, 13:45Ma nemoguce 60 000 mjesecno na plate a rekao da je bolje stanje od prosle godine!? U proslogodisnjem finansijskom izvjestaju na plate potroseno skoro 3 miliona. Ko koga ovdje ****?
ODLAZI **** I TEBE I MERKATOR
KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:07
+1
Najbolja gostujuca utakmica ove sezone.
Vraca ti se Basicu citavo ono filozofiranje i furanje kao da si Klopp pa te sada svaki drugi trener u BiH skoluje.
ODLAZITE SVI
JASAREVICU ODLAZI NEK NIKO NE IGRA
GALIICUUUUU
KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:03Mene samo zanima sta je strucnjak rekao na poluvremenu pa nismo mogli centra da predjemo u nastavku, dok smo u prvom itekako imali igru sve sa igracem manje. Kakav kontrast, kakva magija sa taktikama i izmjenama.
Odlazi zajedno sa Bekricem!
KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 okt 2023, 06:57Odlazi nek niko ne vodi, samo da ne gledam onu facu vise.
Evo jedna za sve one koji se pitaju zašto je KONTRASVIH uzrujan i napet nonstop. Moze li se otjerati iko tetrijebe a da nije Beca

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Cudi me da te niko citirao nije..
Uvijek su mi Fukare bili draga grupa pocelo je to s jogetom pa i prije toga i famozne torte... i evo opet zakucali ima nešto simpaticno u tome samo oni i robijaši znaju uvijek ubost s tim šabanskim potezima.

-
- Kontakt:
Imamo mi u gradu jedan politički projekat. Fala Bogu pa smo ih se kutarisali... I jednih i drugih i petih i desetih! Ugledni članovi predstavnika Bošnjakaik0ik0 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:01Sarajevo, i ne, nisam navijač Sarajeva. Štoviše, nisu mi ni simpatični. Ali su daleko od političkog projekta kao što su Borac i Zrinjski. Samo najveće neznalice ne vide razliku u funkcioniranju između ta 3 kluba.Maradona10 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 10:49Daj navedi 1 klub u ovoj ligi koji je izasao u evropu da ne govorim o osvajanju titule od rata pa na ovamo a da nije imao politicku pozadinu? Puna vam usta Borca, a dvorista vam zasrana.

Politička 'rava sa Grbavice!

-
- Kontakt:
Jel dobio sat od grupe kakav za doprinos i razvoj grupe ?Devedesetka je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:15Cudi me da te niko citirao nije..
Uvijek su mi Fukare bili draga grupa pocelo je to s jogetom pa i prije toga i famozne torte... i evo opet zakucali ima nešto simpaticno u tome samo oni i robijaši znaju uvijek ubost s tim šabanskim potezima.![]()
Ili neki poklon za rastanak

-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zato je i zijaniosvrakino1921 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:45Naš borac je u kavez ušao sa šalom FK Željezničar, te zastavom Palestine, a upravo sa tom fotografijom je uputio izvinjenje uz poruku:
"Sve dok si na pravo jstrani šampion si. Izvini Palestino! #FreePalestine", napisao je Šehić.
![]()
Popularnog Benhu je u trećoj rundi prekidom savladao portugalski borac Mario Pinto

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 31 okt 2023, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
OsmaDolazi je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:19Imamo mi u gradu jedan politički projekat. Fala Bogu pa smo ih se kutarisali... I jednih i drugih i petih i desetih! Ugledni članovi predstavnika Bošnjakaik0ik0 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:01Sarajevo, i ne, nisam navijač Sarajeva. Štoviše, nisu mi ni simpatični. Ali su daleko od političkog projekta kao što su Borac i Zrinjski. Samo najveće neznalice ne vide razliku u funkcioniranju između ta 3 kluba.Maradona10 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 10:49Daj navedi 1 klub u ovoj ligi koji je izasao u evropu da ne govorim o osvajanju titule od rata pa na ovamo a da nije imao politicku pozadinu? Puna vam usta Borca, a dvorista vam zasrana.
Kompletna historija jednog kluba u jednoj slici!
![]()
Nakaradni pogani abortus zelene SDA mafije Zeljeznicar.
- FKS -
- Shategabri
- Kontakt:
A mi se ko usrećili u toj SDA eri? Šta smo dobili?AvantiBL je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:08Kako da ne... Sjećaš li se šala Horde Zla SDA?ik0ik0 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:01Sarajevo, i ne, nisam navijač Sarajeva. Štoviše, nisu mi ni simpatični. Ali su daleko od političkog projekta kao što su Borac i Zrinjski. Samo najveće neznalice ne vide razliku u funkcioniranju između ta 3 kluba.Maradona10 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 10:49Daj navedi 1 klub u ovoj ligi koji je izasao u evropu da ne govorim o osvajanju titule od rata pa na ovamo a da nije imao politicku pozadinu? Puna vam usta Borca, a dvorista vam zasrana.
Mi nismo dobili ni 10% ovog od SDA, ako smo i toliko.“Ministarstvo porodice, omladine i sporta odnosno Vlada Republike Srpske, je u periodu 2018-2022. godine za potrebe Fudbalskog kluba Borac Banjaluka, odnosno realizaciju projekata koji se odnose na sufinansiranje pripremnih i takmičarskih aktivnosti svih uzrasnih selekcija kluba, nabavku sportske opreme i rekvizita, nastupe na domaćim i međunarodnim takmičenjima, te unaprijeđenje sportske infrastrukture, izdvojilo sredstva u iznosu od 11.079.000,00 KM“, odgovor je Vlade Republike Srpske, odnosno resornog ministarstva.
Niti smo profitirali na drugi način, da se njih pitalo, FKS danas ne bi postojalo.
Koševo Zapad
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Fascinantna grupaDevedesetka je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:15Cudi me da te niko citirao nije..
Uvijek su mi Fukare bili draga grupa pocelo je to s jogetom pa i prije toga i famozne torte... i evo opet zakucali ima nešto simpaticno u tome samo oni i robijaši znaju uvijek ubost s tim šabanskim potezima.![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Malo ću van teme... nebi ja oprostio ovoj Sebiji baš je napeta i gori ne znam gdje je onog duduka Bakira našla ...prava gospođaOsmaDolazi je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:19Imamo mi u gradu jedan politički projekat. Fala Bogu pa smo ih se kutarisali... I jednih i drugih i petih i desetih! Ugledni članovi predstavnika Bošnjakaik0ik0 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:01Sarajevo, i ne, nisam navijač Sarajeva. Štoviše, nisu mi ni simpatični. Ali su daleko od političkog projekta kao što su Borac i Zrinjski. Samo najveće neznalice ne vide razliku u funkcioniranju između ta 3 kluba.Maradona10 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 10:49Daj navedi 1 klub u ovoj ligi koji je izasao u evropu da ne govorim o osvajanju titule od rata pa na ovamo a da nije imao politicku pozadinu? Puna vam usta Borca, a dvorista vam zasrana.
Kompletna historija jednog kluba u jednoj slici!
![]()
Trebo je vama uručiti kao drugoplasiranoj ekipi.StrikeWarzone je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:09KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 okt 2023, 08:33Navijaci FKs 2020:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaaZnamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad. Poy
Navijaci FKs 2023, nakon sto su shvatili da nema vise titula koliko god Mirvic oprao miliona preko njih.
Jednostavno jos jedan pokazatelj da se ne prodajemo za 100 000 eura. Ako treba sami protiv svih vlaha iz saveza uz podrsku karavlaha sa Grbavice.
Mi smo svoje rekli.Mi se borimo i za ostale klubove koji su pognuli glavu pod Vicom i telećom vilicom (Tegeltijom). Nažalost po državu BiH, jedino Sarajevo i Velež smiju progovoriti na suđenje. Zato kud i kamo imamo bolje suđenje nego ovi što prodaju ime, dostojanstvo i tradiciju Srbima da se nebi ugasili.
Oni su svoje rekli![]()
![]()
![]()

🇵🇸
-
- Kontakt:
Vi niste interesantni politici zbog male baze navijaca ali genetski vam je u DNK uklesana ispruzena ruka tako da se stvara jako cudna situacija za nas normalne koji vas sa strane posmatramo