Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Juče sjedim da Bašićem na kafi. Mislim sa drugom, ali dođe i on. Dobro vi ikakvih bodova imate šta se sve radi po klubu.
🇵🇸
Ti taj šal nadji na Koševu evo ti šta god hoćeš...bio je sal, ko ga je pravio ne znam, al očito zalutao i pogriješio!!!AvantiBL je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:08Kako da ne... Sjećaš li se šala Horde Zla SDA?ik0ik0 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:01Sarajevo, i ne, nisam navijač Sarajeva. Štoviše, nisu mi ni simpatični. Ali su daleko od političkog projekta kao što su Borac i Zrinjski. Samo najveće neznalice ne vide razliku u funkcioniranju između ta 3 kluba.Maradona10 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 10:49Daj navedi 1 klub u ovoj ligi koji je izasao u evropu da ne govorim o osvajanju titule od rata pa na ovamo a da nije imao politicku pozadinu? Puna vam usta Borca, a dvorista vam zasrana.
Jedini klub u kojem nema politike je FCS!!! Dodji sad na tekmu neutralno (istok zapad) pogledaj, nema tog javasluka zar razliku od nekih prepoznat će se
- KONTRASVIH
- Kontakt:
TOP 10 grupa u BiH nakon sto se vodja Fukara oprostio
1. Manijaci
2. Horde Zla
3. Lesinari/Ultrasi
4. Robijasi
5. Poskoci
6. Skripari
7. Alcohol Boys
8. Red Army
9. Hahari Stolac
10. Fukare
1. Manijaci
2. Horde Zla
3. Lesinari/Ultrasi
4. Robijasi
5. Poskoci
6. Skripari
7. Alcohol Boys
8. Red Army
9. Hahari Stolac
10. Fukare
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
A SIUOX LUKAVAC da bude iza Fukara,ma nemas ti pojma kumeKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 okt 2023, 12:06TOP 10 grupa u BiH nakon sto se vodja Fukara oprostio
1. Manijaci
2. Horde Zla
3. Lesinari/Ultrasi
4. Robijasi
5. Poskoci
6. Skripari
7. Alcohol Boys
8. Red Army
9. Hahari Stolac
10. Fukare

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Fin je bio momak , ali trenira sa ****, trebali su mu oklagiju dati.svrakino1921 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:45Naš borac je u kavez ušao sa šalom FK Željezničar, te zastavom Palestine, a upravo sa tom fotografijom je uputio izvinjenje uz poruku:
"Sve dok si na pravo jstrani šampion si. Izvini Palestino! #FreePalestine", napisao je Šehić.
![]()
🇵🇸
-
- Kontakt:
Cuo sam i da se hvali kako mu je pravo leglo sto tu gdje jeste nema navijaca koji bi ga otjerali da je naprimjer u slucaju neki drugi klub

Sta kaze bil mogao I ti postat video analiticar. Da radis na sinergiji i koheziji.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
Only Left hocemo li na meso u Jablanicu danas imas li vremena ...ja ću platit nije problem
-
Manijaci su trenutno broj 1 ali po čemu su Horde ispred Ultrasa molim te pojasni nam .....KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 okt 2023, 12:06TOP 10 grupa u BiH nakon sto se vodja Fukara oprostio
1. Manijaci
2. Horde Zla
3. Lesinari/Ultrasi
4. Robijasi
5. Poskoci
6. Skripari
7. Alcohol Boys
8. Red Army
9. Hahari Stolac
10. Fukare
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne mijesajte efka sarajevo s nama ostalim politickim klubovima, ne grijesite dusu 

-
- Kontakt:
Mislim da pogresnu osobu citiras. Najveca mu akcija u zivotu ukrao staroj ne premazanu palacinku dok je ova otisla u spajz po dzem i eurokremSokolPravde je napisao/la: ↑31 okt 2023, 12:19Manijaci su trenutno broj 1 ali po čemu su Horde ispred Ultrasa molim te pojasni nam .....KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 okt 2023, 12:06TOP 10 grupa u BiH nakon sto se vodja Fukara oprostio
1. Manijaci
2. Horde Zla
3. Lesinari/Ultrasi
4. Robijasi
5. Poskoci
6. Skripari
7. Alcohol Boys
8. Red Army
9. Hahari Stolac
10. Fukare

Može kod vas ko hoće, ne mora biti pametan ko ja. Imate mahanje od porodice Keljemendi.
🇵🇸
Maksumic?SokolPravde je napisao/la: ↑31 okt 2023, 12:16Only Left hocemo li na meso u Jablanicu danas imas li vremena ...ja ću platit nije problem
Moze. Posalji mi pp
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Pozdrav.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 okt 2023, 12:06TOP 10 grupa u BiH nakon sto se vodja Fukara oprostio
1. Manijaci
2. Horde Zla
3. Lesinari/Ultrasi
4. Robijasi
5. Poskoci
6. Skripari
7. Alcohol Boys
8. Red Army
9. Hahari Stolac
10. Fukare
Ko od manijaka drzi to prvo mjesto?
19V22
Hvalite me moja usta....
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Po cemu nisu?SokolPravde je napisao/la: ↑31 okt 2023, 12:19Manijaci su trenutno broj 1 ali po čemu su Horde ispred Ultrasa molim te pojasni nam .....KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 okt 2023, 12:06TOP 10 grupa u BiH nakon sto se vodja Fukara oprostio
1. Manijaci
2. Horde Zla
3. Lesinari/Ultrasi
4. Robijasi
5. Poskoci
6. Skripari
7. Alcohol Boys
8. Red Army
9. Hahari Stolac
10. Fukare
Moja greska, mogli bi u top 10 umjesto Hahahara i na 8.mjesto komotno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Na ulici manijaci i jesu da su aktivni aktivni su..
Na tribini barem ove sezone Horde daleko ispred.
Na tribini barem ove sezone Horde daleko ispred.
- invincible1921
- Kontakt:
Danasnji Borac i danasnja BL ima veze sa tadasnjom otprlike koliko ja imam sa Londom u kojem nisam nikad bioletsgofighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:45Marijan Beneš je simbol grada, on je van konkurencijePitarsam je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:40Zaboravio si i bokserski klub!letsgofighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:30
Borac ima 14 sezona u prvoj ligi jugoslavije...Grad u to vrijeme nije mogao na dva fronta, uzeći u obzir da je rukometni klub bio jedan od najvećih klubova u državi...![]()
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Isto se onda može reći i za Sarajevo ! Ovaj tvoj komentar je čisti medijska reakcija, jer površno gledaš na stvari, tj onako kako ti predstave mediji iz FBIH....majstore dodji kod mene na Čaire u kafanu Kobac, pa da vidiš malo staru Banja Luku, raju svih religija, Nikolu Pejakovića, Abaza Arslanagića, da ne nabrajam....generalizujete na osnovu naslova i komentara iz Klixa i sličnih portala...Marijan Beneš je do zadnjeg danas svog života hodao ulicama grada a raja ga je obožavala, ćuti i ne kenjaj englezinvincible1921 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 12:35Danasnji Borac i danasnja BL ima veze sa tadasnjom otprlike koliko ja imam sa Londom u kojem nisam nikad bioletsgofighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:45Marijan Beneš je simbol grada, on je van konkurencije![]()
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
… i naravno zijanio!svrakino1921 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:45Naš borac je u kavez ušao sa šalom FK Željezničar, te zastavom Palestine, a upravo sa tom fotografijom je uputio izvinjenje uz poruku:
"Sve dok si na pravo jstrani šampion si. Izvini Palestino! #FreePalestine", napisao je Šehić.
![]()
Gubitnik kao mu i klub kojeg podržava.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, laszlo i 17 gostiju.