Svaki minut što rumenko provede u klubu je štetan po klub.
Keru u Mostar pa glumi gospodina, legendu, mamicu igracima.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svaki minut što rumenko provede u klubu je štetan po klub.
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 nov 2023, 05:03Sa Amarom smo zavrsili odnosno sam je sebe sjebo. Zasluzeno.Pablo11 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 00:59Kako bi Amarovci trpili da se izgradi jos jedna tribina,da djelujemo nevjerovatno stabilno? Zamisli da udje..Mamba21 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:09Uprava sve dok vraća dugove, danas odlična vijest da smo prepolovili dug, nisam vidio da je iko išta napisao na forumu. Ovo je bitnije od nekog Bašića i Bekrića.
Ako je vama Bašić i Misimovič iznad Želje, meni nije. Bekrić je posljednja "smetnja" da Hadžija uđe u klub.
Zahvaljujući Bekriću igrali smo Evropu, Santos, Hodžić, Amoah. Bašić je samo pokupio kajmak i to je to.
Napomena za neupucene, Senad je zajahao kada je u klub uslo najvise kesa od Njukastla. Pare od Europe koju je Oda odradio, zamal uzeo titulu sezonu prije, a onda dobio klanfu ko da je zadnji papak ( to nam se i vraca, zato nas nema nigdje poslije toga, jer smo bas jazavci i debili ispali ), prodaja Bajica, Kvesica, Amir na zimu otisao, pare od Dzeke, ostao Memija i jos nekoliko igraca.
Hvala Senadu na Istoku, ali podjelu koju su unijeli njegovi botovi mu ne mogu i necu zaboraviti. Ostao je tovar dugova iza njega i zapikana zemlja. Tribina - ostao dug i to bez dozvola, poslovni prostori godinu ipo nit su sredjeni , nit su papiri zavrseni, teren - ostao dug, do nedavno dolazile presude o kojima klub pojma nema jer je ovaj odnio dokumentaciju kada je odlazio. Osim dokumentacije odveo je i dio administracije i neke sponzore. Pravi navijac.
Ostala 0 na racunu, dugovi na sve strane, unisten OP, skart i dobro preplacena ekipa koja nam je napravila minus kada je ovaj otisao jer su igraci bili pod vazecim ugovorima, a ne da ih nisi mogao prodati nego si morao nekome da platis za odvoz sute.
Dva igraca pogodili, Miru i Lendrica od 50-ak kojih je doslo. Zijan Europe i zijan titule jer se pravio postenjacina, milionski gubici i sjeban koeficient. Zrinjski "uze"i gledaj gdje su oni, a gdje mi.
I botovi, nabijem ih na hasima. Opet su se uzjebali i dosadjuju, a zapravo mu prave kontra uslugu.
Ovo sto je pomogao klubu je da zakuca Amara, a ne da pomogne Zeljeznicaru.
Neka hvala, ne vracaj se ziv bio. Dosta.
Ps. Slobodno me demantuj, al u kurcu, ne mozes, samo ono sta jeste i kako jeste. Ima jos toga, al nije za pisanja po forumu.
Ma tom čovjeku su ego i sujeta najveća prepreka. Upropastio je najveću šansu koju je ovaj klub imao poslije rata, imao je sve preduslove za uspjeh, mnogo para, veliki klub kojeg igrači nisu odbijali, navijače na svojoj strani, a na kraju se doveo u situaciju da ide podvijenog repa. Klub je funkcionisao tako da se on za apsolutno sve pitao, od kadeta do prvog tima. To vjerovatno prolazi u njegovoj firmi, zato je toliko i uspješan, ali u Želji ne prolazi.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 nov 2023, 05:03Hvala Senadu na Istoku, ali podjelu koju su unijeli njegovi botovi mu ne mogu i necu zaboraviti. Ostao je tovar dugova iza njega i zapikana zemlja. Tribina - ostao dug i to bez dozvola, poslovni prostori godinu ipo nit su sredjeni , nit su papiri zavrseni, teren - ostao dug, do nedavno dolazile presude o kojima klub pojma nema jer je ovaj odnio dokumentaciju kada je odlazio. Osim dokumentacije odveo je i dio administracije i neke sponzore. Pravi navijac.
Upravo suprotnoVirtu4l je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:53Ma tom čovjeku su ego i sujeta najveća prepreka. Upropastio je najveću šansu koju je ovaj klub imao poslije rata, imao je sve preduslove za uspjeh, mnogo para, veliki klub kojeg igrači nisu odbijali, navijače na svojoj strani, a na kraju se doveo u situaciju da ide podvijenog repa. Klub je funkcionisao tako da se on za apsolutno sve pitao, od kadeta do prvog tima. To vjerovatno prolazi u njegovoj firmi, zato je toliko i uspješan, ali u Želji ne prolazi.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 nov 2023, 05:03Hvala Senadu na Istoku, ali podjelu koju su unijeli njegovi botovi mu ne mogu i necu zaboraviti. Ostao je tovar dugova iza njega i zapikana zemlja. Tribina - ostao dug i to bez dozvola, poslovni prostori godinu ipo nit su sredjeni , nit su papiri zavrseni, teren - ostao dug, do nedavno dolazile presude o kojima klub pojma nema jer je ovaj odnio dokumentaciju kada je odlazio. Osim dokumentacije odveo je i dio administracije i neke sponzore. Pravi navijac.
Čovjek se nije pojavio na sjednici Skupštine i ugrozio kvorum, to je moglo biti fatalno po klub. Sujeta i ego.
Da izuzmemo to...moj licni stav i ono sto mu najvise zamjeram je to da je u vrijeme njegovog mandata unisten svaki potencijalni skok koji smo mogli napravit.MrAmarOsim je napisao/la: ↑02 nov 2023, 07:14Ali zamisli, zatekneš barem 3 miliona u kasi, barem, i rezultat toga svega je da su ti navijači od svojih usta odvajali da bi napravio tribinu koju si sfušerio maksimalno jer nisi mogao odmah dobiti papire za prostore ispod iste te tribine. Te silne pare u kasi si skršio na stotinu raznih panjeva od trenera pa do igrača, klub ostavio sa dugovanjima po pitanju terena, tribine, određenih bivših uposlenika i na kraju si ti i dalje predstavljen kao nešto najbolje što se Želji desilo ikad stavljen si u istu ravan sa pokojnim Ivicom Osimom. Ustvari ne bi me sekunde iznenadilo da je lik za ove ljude mnogo važniji i mnogo veća legenda od Ivice Osima.
Ma dobro, nije ni to sve crno-bijelo. Puno je on dobrog posla odradio. I ako ne das licno svoj kes nepovratno, valja obezbijediti da neko da. Zato mi je glupo kad se ljudi podsmjehuju jer ova uprava zavrsi pare od grada, vlade ove i one, navijaca itd. Ne padne to s neba, treba prici ljudima, izlobirati, predociti im neke ideje. Nije samo "daj" i gotova prica. Da ne govorim kako je ozbiljan posao ustrojiti jedan klub koliko-toliko. Kod njega je problem sto je bolesno egoistican covjek koji se voli okruziti pusikurcima. Pa on kad hoce interview, on nazove kolegu Hadzica, predsjednika mu skupstine, da klima glavom i sutiinvincible1921 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 11:08Da izuzmemo to...moj licni stav i ono sto mu najvise zamjeram je to da je u vrijeme njegovog mandata unisten svaki potencijalni skok koji smo mogli napravit.MrAmarOsim je napisao/la: ↑02 nov 2023, 07:14Ali zamisli, zatekneš barem 3 miliona u kasi, barem, i rezultat toga svega je da su ti navijači od svojih usta odvajali da bi napravio tribinu koju si sfušerio maksimalno jer nisi mogao odmah dobiti papire za prostore ispod iste te tribine. Te silne pare u kasi si skršio na stotinu raznih panjeva od trenera pa do igrača, klub ostavio sa dugovanjima po pitanju terena, tribine, određenih bivših uposlenika i na kraju si ti i dalje predstavljen kao nešto najbolje što se Želji desilo ikad stavljen si u istu ravan sa pokojnim Ivicom Osimom. Ustvari ne bi me sekunde iznenadilo da je lik za ove ljude mnogo važniji i mnogo veća legenda od Ivice Osima.
Imao si pare od prije, navijace, euforiju, dobre ekipe se pravile...i ti si skrsio pare na s 349 igraca, nismo osovjili skoro nista, pare se potrosile, omladinski pogon haman ne posotji..i kad vise bukvalno nista nije ostalo ti si digo sidro i napustio sve.
Da ne me se krivo ne shvati ne kazem ja da je to uradjeno u zloj namjeri, ali ne cinjenica da se sve desilo dok
je on bio alfa i omega tako da odgovornost itekako snosi.
U sustini od tog sunovrata se necemo oporavit ni za 20 godina..jer sva "nada" i pocetni kapital je ispario
Ja zaista ne mogu da shvatim da ljudi i dalje takvog egoistu koji nas je u crno zavio i dalje prizivaju...
Uostalom moze li mi neko objasnit otkud se stvorio mit da je miske davao svoje parePa taj ako ti kafu plati ocekuje da je ti njemu platis iduci put
marke ne bi u rizik pustio...
Samo je par ljudi bilo spremno rizikvoat svoje pare radi kluba...neki su cak dali bespovratno..al nejse eto miske legenda najveca
Edit: Odma da kazem postedite me sta je Amar radio jer o tom nisam ni pisao..
Ja sam namjerno rekao i naglaso BEZ LOSE NAMJERE...Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 nov 2023, 11:19Ma dobro, nije ni to sve crno-bijelo. Puno je on dobrog posla odradio. I ako ne das licno svoj kes nepovratno, valja obezbijediti da neko da. Zato mi je glupo kad se ljudi podsmjehuju jer ova uprava zavrsi pare od grada, vlade ove i one, navijaca itd. Ne padne to s neba, treba prici ljudima, izlobirati, predociti im neke ideje. Nije samo "daj" i gotova prica. Da ne govorim kako je ozbiljan posao ustrojiti jedan klub koliko-toliko. Kod njega je problem sto je bolesno egoistican covjek koji se voli okruziti pusikurcima. Pa on kad hoce interview, on nazove kolegu Hadzica, predsjednika mu skupstine, da klima glavom i sutiinvincible1921 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 11:08Da izuzmemo to...moj licni stav i ono sto mu najvise zamjeram je to da je u vrijeme njegovog mandata unisten svaki potencijalni skok koji smo mogli napravit.MrAmarOsim je napisao/la: ↑02 nov 2023, 07:14Ali zamisli, zatekneš barem 3 miliona u kasi, barem, i rezultat toga svega je da su ti navijači od svojih usta odvajali da bi napravio tribinu koju si sfušerio maksimalno jer nisi mogao odmah dobiti papire za prostore ispod iste te tribine. Te silne pare u kasi si skršio na stotinu raznih panjeva od trenera pa do igrača, klub ostavio sa dugovanjima po pitanju terena, tribine, određenih bivših uposlenika i na kraju si ti i dalje predstavljen kao nešto najbolje što se Želji desilo ikad stavljen si u istu ravan sa pokojnim Ivicom Osimom. Ustvari ne bi me sekunde iznenadilo da je lik za ove ljude mnogo važniji i mnogo veća legenda od Ivice Osima.
Imao si pare od prije, navijace, euforiju, dobre ekipe se pravile...i ti si skrsio pare na s 349 igraca, nismo osovjili skoro nista, pare se potrosile, omladinski pogon haman ne posotji..i kad vise bukvalno nista nije ostalo ti si digo sidro i napustio sve.
Da ne me se krivo ne shvati ne kazem ja da je to uradjeno u zloj namjeri, ali ne cinjenica da se sve desilo dok
je on bio alfa i omega tako da odgovornost itekako snosi.
U sustini od tog sunovrata se necemo oporavit ni za 20 godina..jer sva "nada" i pocetni kapital je ispario
Ja zaista ne mogu da shvatim da ljudi i dalje takvog egoistu koji nas je u crno zavio i dalje prizivaju...
Uostalom moze li mi neko objasnit otkud se stvorio mit da je miske davao svoje parePa taj ako ti kafu plati ocekuje da je ti njemu platis iduci put
marke ne bi u rizik pustio...
Samo je par ljudi bilo spremno rizikvoat svoje pare radi kluba...neki su cak dali bespovratno..al nejse eto miske legenda najveca
Edit: Odma da kazem postedite me sta je Amar radio jer o tom nisam ni pisao..
Uz sve to, ja sam poprilicno siguran da bi on puno, puno bolje kotirao medju navijacima da se nije sjetio genijalne ideje da formira brigadu internet botova. Bruku ljudi znam kojima su upravo oni zgadili Senada sa svojim konstantnim branjenjem neodbranjivog, lazima, dezinformacijama i teorijama urota koje su plasirali i dan danas plasiraju s istog mjesta.
Ja sam poprilično siguran da on nema veze sa tim i da su to na svoju ruku uradili njegovi dupeuvlakači. Znaš da ti bogati ljudi uvijek imaju pješadiju koja kao kerovi trče za njim.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 nov 2023, 11:19Uz sve to, ja sam poprilicno siguran da bi on puno, puno bolje kotirao medju navijacima da se nije sjetio genijalne ideje da formira brigadu internet botova.
Pa vjerovatno, ali strasno maliciozni ljudi. Evo sad izmisljaju neke menadzerske talove. Kao, Bekric napravio talove da igra odredjenih 4-5 igraca uvijek. On je kriv, ne Basic sto ih stavlja u igru. U isto vrijeme, daj da ostane Basic kojem ljudi govore koga da ubaci, a on ih slusa
Pokusava se napraviti neka prica,zna se ko ide okolo i mahala to je pojavi kako pokusava uci. Prije par mjeseci su pokusali opet, ali ne ide im.Viking1921 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:11Kakvi su ovo klosari i botovi ja to nikad nisam viidio u zivotu da se prizivaju dva grobara kluba sto su nas razjebali haman do temelja.
Nikad vise u klub!!!
ZELJO IZNAD SVIH !!!!
Pisao je covjek iznad zasto da otjeraju bekrica kojem je limit da moze ponuditi igracu ogranicen na minimalno , ljudi ne zavaravajte se , nisam pripadnik ni ovih ni onih PROTIV TJERANJA SAM LJUDI KOJI SU PA BILO KAKO DA SU I OVAKO I ONAKO I OD NAS I BEZ NAS ali su prepolovili dug nas omcu oko vrata vise od pola duga su ljudi vratili. Kad se dugovi isplate ili malo ostane kad budemo ulagali u ekipu i igrace i trenere onda cu da im sudim i da ih tjeram.
Do zadnjeg sam branio i basica ali sam skontao da na kraju se izgubio ili su ga igraci bojkotovali.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Argentina, Austinpowers, F1921B, Orvel, sassari, tiagofaria25, zeljovolimte i 85 gostiju.