NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

denisov

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la denisov » 03 nov 2023, 12:12

flash84 je napisao/la:
03 nov 2023, 12:08
Ima dosta dobrih analiza o ovome sto nam se desilo ove sezone.

Po meni dok je bio neko i s malo mozga u sredini znali smo odigrati fine tekme (Salkic i Arezina). E sad prva greška po meni jeste da Duvnjak nije doveo ni približno takvog igraca i od tada naša igra ide na ho-ruk.

Druga stvar jeste da su igraci otišli dva koraka unazad a realno su trebali napredovati, kako kao tim tako i individualno.

Treća stvar kvantitet je stavljen ispred kvaliteta kod pojačanja.

Kolika god opravdanja tražili i stavljali Zrinjski u nebo, ne smije bit da je razlika između tima u PL i PLF 5x veća nego li razlika između Zrinjskog i Aston Vile.

Gledao sam taj “limitirani” Čelik kako je raznio Goska koji je bio lider PLF, a sada ekipa ne moze napraviti akciju protiv Jedinstva???

Moje mišljenje je da je nedostatak kreativnog veznjaka uništilo ovu ekipu.
Nisi imao mogucnost dovest kvalitetnog veznog

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 03 nov 2023, 12:25

@denisov

Ne bih se složio. I Salkic je doveden iz kantona ako me dobro sjećanje sluzi a bio je nivo i za PLF.

Istina je da je Duvnjak već fulao s prelaznim rokom i prije toga. Sad mi se čini da je Pavle bio puno bolji selektor igraca a Duvnjak trener (Truhlo je ovo već davno primijetio). Uglavnom lako se pravit i meni pametan sad nakon svega.

Volio bih opet nekad u budućnosti vidjeti Duvnjaka kao trenera al da mu sportski direktor dovede igrace.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 03 nov 2023, 12:31

Avdiju imenovat za sportakog direktora siguran sam da mu finansije nisu na prvom mjestu nego i njegova zelja za dokazivanjem. U prelaznom roku zahvalit se jedno 6 igraca i dovesti tri prava igraca dat im dobrunplatu uz prikljucenje par juniora i dobre pripreme na proljece zavfsit medju 6-7 ekipa
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 12:48

flash84 je napisao/la:
03 nov 2023, 12:25
@denisov

Ne bih se složio. I Salkic je doveden iz kantona ako me dobro sjećanje sluzi a bio je nivo i za PLF.
Ja se ne bih s tobom slozio. Gledao sam utakmice druge lige gdje Salkic niej mogao doci do izrazaja, tipa Moscanica.
Celik!3,2,2.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 03 nov 2023, 12:48

AllGunsBlazing je napisao/la:
03 nov 2023, 08:12
Pa zadrzali smo kostur te ekipe i jos je pojacali, i pritom postali gori. Mi smo mislili da ovi igraci mogu nositi ovaj rang, ispostavilo se da ne mogu.

Doveli smo 8-9 igraca, sto znaci da se i nije stedilo toliko koliko se zeli ovdje prikazati. Problem je sto ti je kostur ekipe propao. Normalno je da neces pogoditi sva pojacanja. Mi smo pogodili Horica, Masica, Bajramovica i donekle Sarica. I to je sasvim normalno.

Recimo da nam najbolji igrac iz prosle sezone, Sivac, ne igra ni blizu nivoa od prosle godine. Ali kao drugi najbolji je jos pet puta gori. Sijerkica si zamjenio. Zuna se ne snalazi. Isakovic nas je kostao dobrih bodova. Dodaj na to da smo imali losa krila i za DLC, ako gledamo njihov ucinak u golovima. 5 od 11 nije u formi ili jednostavno ne zna bolje. A to niko nije ocekivao.
Jeste Sivac na nivou nego nisu igrači u 1.FL na nivou DLC-a.Kad nam bude jasno, da igrači pojedini ne mogu dosegnuti veći nivo a to je pola od cjelokupne ekipe onda i oni koji nesto znaju i koji bi nesto pokazali nemaju skim da igraju.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 03 nov 2023, 13:05

03 nov 2023, 12:48
flash84 je napisao/la:
@denisov

Ja se ne bih s tobom slozio. Gledao sam utakmice druge lige gdje Salkic niej mogao doci do izrazaja, tipa Moscanica.
Vidi radi se o igraču amateru koji nije prošao ni ozbiljne pripreme. Sad uporedi njegove igre s bilo kim iz trenutne ekipe na sredini terena.

Salkic nije bitan, važno je to da je neko doveo igraca iz kantona koji je itekako sluzio u dva ranga iznad.

Ako za Zrinjski postoje dva igraca u Stupcanici nemoj mi reci da ne postoje 2-3 igraca za nas u drugim ligama.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 13:11

flash84 je napisao/la:
03 nov 2023, 13:05
03 nov 2023, 12:48
flash84 je napisao/la:
@denisov

Vidi radi se o igraču amateru koji nije prošao ni ozbiljne pripreme. Sad uporedi njegove igre s bilo kim iz trenutne ekipe na sredini terena.

Salkic nije bitan, važno je to da je neko doveo igraca iz kantona koji je itekako sluzio u dva ranga iznad.

Ako za Zrinjski postoje dva igraca u Stupcanici nemoj mi reci da ne postoje 2-3 igraca za nas u drugim ligama.
Ma jasno mi je sta zelis reci. Samo hocu da kazem da ni Salkic nije bio adekvatan, kako ce tek njegova zamjena biti.

Ma ima igraca. Mene jedino brine ova atmosfera jer i ovi trenutni igraci MORAJU bolje. I igrali su bolje i pokazali su da mogu. Ja stvarno sad ne zanm sta se vise desava.
Celik!3,2,2.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 03 nov 2023, 13:19

@allgunsblazing

Iskreno se nadam da će ovaj ili idući trener posvetit vise pažnje skautingu. Trebaju nam karakterni momci, radnici koji ce uz 2-3 bolja igraca izrastati u bolje igrace.

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 03 nov 2023, 13:20

Ja se samo bojim kazne saveza za pirotehniku i vatromet, sto bi veoma lako moglo potpuno obezvrijedit utakmicu u kojoj se lijepo moglo zaraditi. A vise od toga me strah zbog ove parole "zidovska ****" koja bi nas mogla kostati vise nego je iko svjestan. Nije dzaba Zrinjski postavio sliku parole i napisao "stratesku" izjavu. Znate i sami koliko je jak cionisticki lobi, pogotovo u fudbalu, a jedva cekaju da bilo sta proglase antisemitizmom. Tu bi moglo bit jakog lobiranja kod saveza da nas rigorozno kazne. Molim Boga da se sve to zavrsi samo sa novcanom kaznom od par hiljada KM.

A sto se tice lige i kupa, svejedno mi. Samo da je ostat u sredini do kraja sezone uradit maksimalnu stabilizaciju kluba a onda i pojacat sportski segment, od trenera pionira,juniora, kadeta (jer vidimo po nasim juniorima koliko im fali radni mentalitet i osnovno znanje fudbalsko) pa na dalje. I jasno i glasno ZAPRIJETIT svim igracima da je neoprostivo nezalaganje. Pa ko god da je. Jedno je ne znat, ali trcat i borit se to se MORA inace noga.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 03 nov 2023, 13:26

Zenca1988 je napisao/la:
03 nov 2023, 13:20
Ja se samo bojim kazne saveza za pirotehniku i vatromet, sto bi veoma lako moglo potpuno obezvrijedit utakmicu u kojoj se lijepo moglo zaraditi. A vise od toga me strah zbog ove parole "zidovska ****" koja bi nas mogla kostati vise nego je iko svjestan. Nije dzaba Zrinjski postavio sliku parole i napisao "stratesku" izjavu. Znate i sami koliko je jak cionisticki lobi, pogotovo u fudbalu, a jedva cekaju da bilo sta proglase antisemitizmom. Tu bi moglo bit jakog lobiranja kod saveza da nas rigorozno kazne. Molim Boga da se sve to zavrsi samo sa novcanom kaznom od par hiljada KM.

A sto se tice lige i kupa, svejedno mi. Samo da je ostat u sredini do kraja sezone uradit maksimalnu stabilizaciju kluba a onda i pojacat sportski segment, od trenera pionira,juniora, kadeta (jer vidimo po nasim juniorima koliko im fali radni mentalitet i osnovno znanje fudbalsko) pa na dalje. I jasno i glasno ZAPRIJETIT svim igracima da je neoprostivo nezalaganje. Pa ko god da je. Jedno je ne znat, ali trcat i borit se to se MORA inace noga.
Ovo je pa skoro 100%.
Kur.čimo se, a nit imamo s čim, nit smo kome pomogli s bakljama, dimom i tansparentima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 03 nov 2023, 13:43

03 nov 2023, 07:51
JonSnow je napisao/la:
03 nov 2023, 07:45
03 nov 2023, 07:40
Rezultat je u drugom planu. I bice u drugom planu pa i u ligi dok ne postanemo stabilan i normalan klub bez pritiska dugovanja. Kome to nije jasno?

Momci su dobili podrsku Juga na kraju kao i dijela zapada, barem onog sto je ostao i sto ce doci i protiv Buducnosti. Da li mislite da je to dzaba tako? Da li mislite da njima nije krivo? Da li mislite da su oni uzivali? A opet nisu poletili na forume da popljuju sve zivo.

@convict35 znaci grad duzan Celiku pare, ali ce grad vratiti dugove? :sick:

Trebali smo i mi kao i Sloboda preusmjeriti sve u ekipu, **** reprogram, vracanje dugova, hajmo mi napraviti ekipu da forum bude zadovoljan, da rezultati budu u prvom planu. Izguramo tako 2 godine i onda se lijepo ugasimo, ali bar ce nam biti lijepo.
Mi smo trebali naći balans između sportskog i financijskog aspekta, a ne autistično tvrdit kako je sportski aspekt u drugom planu. Evo ti sad rezultat toga.
Ne. Mi nismo trebali slusati mahniti forum i "navijace" koji su trazili borbu za visi rang pod svaku cijenu. Ocigledno je da finansijski nismo spremni da "balansiramo". Mogli smo ostati jos godinu u DLC-u, vratiti jos dugova, deblokirati racun, a ova ekipa bi nam bila sasvim dovoljno.
Od čega bi vraćao te tvoje dugove da si ostao još jednu jednu godinu u DLC-u?O kakvom ti bolan računu blokiranom pričaš, račun ti je gotova stvar, zna se šta koći i da je stvar procedure, pootvaralo se računa i kod moje nane i to sada traje radi 20 godina javasluka.Priča o blokirano računu je završila.
Druga stvar, jel ti razumiješ šta je realnost?Misliš narod ce vracati samo tuđe dugove, a tebe da gleda 4 godine kako se vucaras u amaterskim rangovima, a da pri tome nemas nikakve ambicije.Mislis da bi imao isti broj sponzora, 12. igrača,primarnu zaradu od karata i da bi vratio za godinu dana 1 milion KM.Ti si vidio kolko se vratilo u godini dana i ti mislis da bi se ta zarada prenjela i da bi isto zaradio da si ostao u DLC i da bi prije onda vratio dug?Bi ti imao manje troškova, ali ako ćemo po tvojoj logici, onda bi najmanje troškova imao u kantonalnoj ligi i lakse vracao.Sve to stoji ali da si ostao u DLC, to ti ne znači da bi prije vratio dug, jer nebi bio ni blizu ove zarade, niti uspio vratiti za godinu dana ovoliko.To samo budala moze tvrditi.Druže to bi bilo samoubistvo.Pa bolan prvu sezonu kad smo usli u DLC prosjek je odma padao jer se govorili da nema ambicija za ulazak u veci rang.Drugu sezonu najavljujes ulazak prosjek ulaznica se povećava.Ulazis u 1.FL ponovo se prosjek povećava.Jel ti sad jasno kako svijet napolju funkcionise?
Lahko je tuđim k.urcem slamu miješat, narod je taj koji je vratio dugove i vraća preko posjete karata, učestvovanjem u raznim akcijama, kupovina po fan šopu i narod ako izgubi volju za Čelikom nema para ni za dugove i onda ide sve sporije.Ne mozes uzimati od naroda samo pare, a ništa ne davati na terenu godinama i jos tako zamisli četvrtu godinu u DLC-u.Da se moglo ostati ostalo bi se, a ne lupati slušao se forum :rol: Ima papir i olovka, a ne lupati napamet, bez plana.Trebao si ti predstaviti plan vraćanja duga 3 godine u DLC-u i da vidimo kako se moglo ostati još jednu godinu.

Poslije zimske pauze bit će druga priča i po prvi put ce se moci usmjeriti sredstva tamo gdje treba i to nakon samo polusezone u ovom rangu, tako da vjerujem da ce lagano na proljece rezultat ovoga sto smo trpili polahko dolaziti i u sportskom segmentu i na zelenom terenu.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 13:50

Prema izvještaju saveza sinoć 5500 gledaoca na Bilinom, najposjećeniji u prvom kolu kupa. Očekujem neku brojku od malo više od 3000 ulaznica, što bi trebalo biti nekih 20 000 KM. Kad odbijemo troškove organizacije utakmice, paprenu novčanu kaznu koja će doći od saveza za pirotehniku i političke poruke, ne vjerujem da će u kasi ostati ni 5000 KM....

Stvarno bi se trebali suzdržati od pirotehnike dok je klubu svaka marka bitna. Kako da motivišeš donatore i male firme da sponzorišu, kada se za dvije utakmice protiv Zrinjskog i Slobode izbiju godišnji iznosi 10 12ti igrača...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 03 nov 2023, 13:50

Igraci su nam bahati, umisljeni, puni sebe. Donekle smo i mi navijaci krivi zbog toga jer smo ih dizali u zvijezde poslije jedne sezone. Polazim od sebe prvog.

Dovoljno vidjet Arnautovica sinoc sta radi, "mangupski" potezi za trebe i raju, a nije odigrao dvije utakmice poštene u ovoj ligi.

Koliko god bila nasa djeca mora se napraviti klasifikacija. Prvo sa njima porazgovarati, sta oni planiraju raditi u zivotu, kako zarađivati, jer od fudbala definitivno nece uzeti velike pare. Ako je neko talenat, on se iskazuje svaku utakmicu, i budala vidi da to dijete odskace u odnosu na ostale na terenu. Mi nemamo takve, vjerovali u Međuseljca ali nista. I on je obicni prosjek. Da li je to sto je i ostatak ekipe los, ili smo nezdrava sredina za razvijanje mlađih igraca, ne bih mogao reci. Jedno je sigurno, a to je da niko od ove omladine nece uspjeti u fudbalu. Najvise sto mogu uraditi je potpisati u budućnosti za neki klub u PL i to je to.

Ako sebi misle dobro, neka se ostave fudbala. Ucite skolu, strane jezike i budite korisni drustvu. Proci ce vam godine u sutanju lopte, a kasnije nikakve koristi od toga. Evo Žuna se cesto spominje na forumu. Nemam tiktok niti ga pratim na društvenim mrežama ali po pisanju ostalih vidim da se bavi kuhanjem, jel? Njemu su 23 godine. Ako do sada nije uspio napraviti neki mega transfer i biti redovan igrac u startnoj postavi u nekom vecem klubu od Čelika, nece to napraviti ni u budućnosti. Okusaj se u necemu drugom, prijavi se na kakvo kulinarsko takmicenje pa vidi kako ce tu ici. Koliko vrhunskih kuhara ima bolju platu od vecine fudbalera. Ako neces to, onda mozes ostati u Čeliku i igrati fudbal rekreativno i bez neke prevelike želje za uspjehom, ali tu onda treba da se pokaze nasa Uprava i kaze halo momak, ovaj klub nece biti vjecna stanica za fudbalske termine zeničkoj djeci koja su limitirana u fudbalu. Nisi se pokazao, hvala ti i doviđenja. Da si sto puta Žuna ili Međuseljac ili Arnautović tako mora biti.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 03 nov 2023, 14:01

Truhlo je napisao/la:
03 nov 2023, 13:50
Prema izvještaju saveza sinoć 5500 gledaoca na Bilinom, najposjećeniji u prvom kolu kupa. Očekujem neku brojku od malo više od 3000 ulaznica, što bi trebalo biti nekih 20 000 KM. Kad odbijemo troškove organizacije utakmice, paprenu novčanu kaznu koja će doći od saveza za pirotehniku i političke poruke, ne vjerujem da će u kasi ostati ni 5000 KM....

Stvarno bi se trebali suzdržati od pirotehnike dok je klubu svaka marka bitna. Kako da motivišeš donatore i male firme da sponzorišu, kada se za dvije utakmice protiv Zrinjskog i Slobode izbiju godišnji iznosi 10 12ti igrača...
Robija lagano da se organizuje i plati kaznu.Umjesto da napravis kakvu dobru koreografiju i to sto bi dao za kaznu da ostavis u klubu, jer nam je svaka marka bitna još ti uprava kaže na pressu.Poštujem i to, hoces karambol, pirotehniku, ali kao sto kaze ona narodna, čejf nije nimalo skup, tako da onda i platis.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 03 nov 2023, 14:06

Celicni je napisao/la:
03 nov 2023, 14:01
Truhlo je napisao/la:

Robija lagano da se organizuje i plati kaznu.Umjesto da napravis kakvu dobru koreografiju i to sto bi dao za kaznu da ostavis u klubu, jer nam je svaka marka bitna još ti uprava kaže na pressu.Poštujem i to, hoces karambol, pirotehniku, ali kao sto kaze ona narodna, čejf nije nimalo skup, tako da onda i platis.
Slažem se, ali i samo plaćanje kazne je bespotrebno bacanje para, koje su mogle biti poklonjene klubu kroz neku akciju.
Dobro si rekao, mi bi čejfili i krčili se, a situacija loša.
Bez krca se ne ide u svatove.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 14:14

Celicni je napisao/la:
03 nov 2023, 14:01
Truhlo je napisao/la:

Stvarno nemam ništa protiv pirotehnike, palilo se i palit će se, ali nekako loš tajming totalno. Direktor na presu fino iznio koliko će nam značiti 30, 40k od ulaznica da se više skinu s qrca ti reprogrami povjerioca, a ovako samo otežavaš bitku za zdrav klub...

Samo da se hoće više završiti ova polusezona, muka na sve strane...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 03 nov 2023, 14:15

Kakav danak neiskustvu sa parolom.
Šuk je dobar, ali će da bude skup u suštini.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 03 nov 2023, 14:17

Mi bi kao odbili židovske pare. :urnebes:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 14:19

Celicni je napisao/la:
03 nov 2023, 13:43
Od čega bi vraćao te tvoje dugove da si ostao još jednu jednu godinu u DLC-u?
Od cega si vracao do sad? :urnebes:
Celicni je napisao/la:
O kakvom ti bolan računu blokiranom pričaš, račun ti je gotova stvar, zna se šta koći i da je stvar procedure, pootvaralo se računa i kod moje nane i to sada traje radi 20 godina javasluka.Priča o blokirano računu je završila.
Pa odblokiran je jer je grad uplatio 500.000. Navijaci traze bolje balansiranje i jacu ekipu, sto bi logicno zahtjevalo da dio tih para ide u ekipu. Shodno tome imamo i losije rezultate jer smo vise para preusmjerili u dugove. A u DLC-u bi imali bolje rezultate.
Celicni je napisao/la:
Druga stvar, jel ti razumiješ šta je realnost?Misliš narod ce vracati samo tuđe dugove, a tebe da gleda 4 godine kako se vucaras u amaterskim rangovima, a da pri tome nemas nikakve ambicije.Mislis da bi imao isti broj sponzora, 12. igrača,primarnu zaradu od karata i da bi vratio za godinu dana 1 milion KM.Ti si vidio kolko se vratilo u godini dana i ti mislis da bi se ta zarada prenjela i da bi isto zaradio da si ostao u DLC i da bi prije onda vratio dug?Bi ti imao manje troškova, ali ako ćemo po tvojoj logici, onda bi najmanje troškova imao u kantonalnoj ligi i lakse vracao.Sve to stoji ali da si ostao u DLC, to ti ne znači da bi prije vratio dug, jer nebi bio ni blizu ove zarade, niti uspio vratiti za godinu dana ovoliko.To samo budala moze tvrditi.Druže to bi bilo samoubistvo.Pa bolan prvu sezonu kad smo usli u DLC prosjek je odma padao jer se govorili da nema ambicija za ulazak u veci rang.Drugu sezonu najavljujes ulazak prosjek ulaznica se povećava.Ulazis u 1.FL ponovo se prosjek povećava.Jel ti sad jasno kako svijet napolju funkcionise?
Eto ti ces mi reci sta je realno. Kukas ovdje tri dana i pricas o realnom. Kakav broj 12. igraca? Pratis li uopste sta se desava tu? Obnavljaju ljudi iz kruga u krug. Manje vise isti ljudi. Kakvom ti padu pricas? To su ljudi koji donose klubu pare i u kantonu i sada, nece ni jedan kome su rezultati prioritet dati tolike pare. Ko kaze da ne bi zaradio? Pa eto pogledaj budzet iz prosle godine i ove godine. Sta je razlika? 20% maksimalno, a rang puno skuplji.
Celicni je napisao/la:
Lahko je tuđim k.urcem slamu miješat, narod je taj koji je vratio dugove i vraća preko posjete karata, učestvovanjem u raznim akcijama, kupovina po fan šopu i narod ako izgubi volju za Čelikom nema para ni za dugove i onda ide sve sporije.Ne mozes uzimati od naroda samo pare, a ništa ne davati na terenu godinama i jos tako zamisli četvrtu godinu u DLC-u. Da se moglo ostati ostalo bi se, a ne lupati slušao se forum :rol: Ima papir i olovka, a ne lupati napamet, bez plana.Trebao si ti predstaviti plan vraćanja duga 3 godine u DLC-u i da vidimo kako se moglo ostati još jednu godinu.
Ti izgleda i nemas pojma koliko smo mi bili u DLC-u. Ko prica o cetvrtoj godini? Drugo, lahko je tudjim. Tako i ti trazis igrace, trazis pojacanja, boli te **** da li cemo imati pare za doprinose od kojih nam zavisi reprogram. Tebe to ne interesuje. Bitan je teren, da se ne "sramotimo". A da li cemo mi imati za doprinose sada za 4 mjeseca bez fudbala, koga boli ****? I uporno tako pisete. Spominjete neke sponzore, neke navijace, a mi malo bolji od DLCa, gdje su ti navijaci? Ah da, ne mogu gledati antifudbal, trebas sad potrositi 200.000 KM godisnje da zaradis 50.000 KM.

Moram kaze u visi rang, vise sponzora i vise navijaca. Dosli u visi rang, karine, moramo kaze bolju ekipu vise sponzora, vise navijaca. Kad skupimo ekipu, bice moramo u visi rang, vise sponzora, vise navijaca. Mi cemo opet biti karine, onda cemo morati praviti bolju ekipu, vise sponzora, vise navijaca. Ne vidite da ste se uhvatili u jedan opak krug i stalno trazite nesto vise. A ne razmisljamo ko ce nastaviti ovaj rad UO. Koga cemo izabrati?

Na kraju krajeva, Robijasi su sinoc nakon utakmice pozdravili ekipu. Vrijeme je da i forum isto uradi i prestane srati. Svi smo svjesni situacije, stoga nema potrebe dodatno srati.
Celik!3,2,2.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 03 nov 2023, 14:24

Da vidimo bas koliko ce vas pametnjakovica u nedjelju dati podrsku dolaskom na stadion. Ako bude 1.000 na stadionu sjeci mi glavu, ali glavni smo na pametovanju.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.