FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Šta je ovo ljudi počeli iz paštete iskakati.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Brigada spremna

Izgleda da i ti imas iste informacijeVirtu4l je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:56On se treba forsirati i zbog mnogo drugih razloga. Na stranu to što svakako zaslužuje minutažu.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:33Al-Jaber okruglo 78 minuta odigrao kako je došao. Mislim da bi trebali forsirati tog momka, zaslužuje minute sigurno.

-
- Kontakt:
Al jaber nas iduci generalni sponzor.
-
- Kontakt:
Zasluzen otkaz Basicu ne vidim problem.
- invincible1921
- Kontakt:
A dobro sad, sta ako se zarati sutraBlagoje je napisao/la: ↑03 nov 2023, 15:05Odlicno i slazem se.invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:17Ma nisam ni mislio ni na tebe niti na bilo kojeg pojednica pojedinacno, nego generalni stav:itatabisine je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:03
Ja kao pojedinac se nikad nisam ni bunio, "svario" sam u svojoj glavi da nemamo igracki kvalitet i kapacitet za vece domete.
Moja obaveza koju sam i ispunio jeste da sam svaku utakmicu prisutan na Grbavici i iz ljubavi odem i pruzim podrsku igracima i Klubu.
Slicna situacija je bila prije 8-9 godina kada je Gredic tada izasao javno i rekao kako idemo u proces stabilizacije pa smo prihvatili Odovica kao trenera i njegove igrace, pa nas je veoma malo dijelilo da osvojimo titulu.
Sad su druga vremena, ispred sebe imamo najmanje 6-7 finansijski jacih klubova i moramo se boriti s tim.
Moja ocekivanja ce porast tek od naredne sezone jer ce se mnoge stvari iskristalizirati i moci cemo dovoditi bolje i kvalitetnije igrace, a samim time ocekivati i bolje rezultate.
Ne treba snagu trositi na bespotrebna prepucavanja, vec nasu snagu trebamo pokazati sutra na stadionu, gdje cemo doci i pruziti podrsku voljenom klubu.
Piskaranjem SIGURNO nista necemo promjeniti, a dolaskom na stadion mozemo mnogo dobrog napravit.
Napunimo Dolinu cupova i pokazimo DUSMANIM sa svih strana da je najjace Zeljino oruzje armija njegovih navijaca
Uprava: Vracamo dugove
Raja: Bravo podrska
Rezltat: Mi sredina tabele
Raja: Yebe mater svima hoce rezultat
...e pa neces rezultat ljudino jer ga tako nece bit
Da bi napravio rezultat moraces u dug, i sta kad ga napravis onda opet stabilizacija....kao sto rekoh, dolaskom na nulu neces dobit nikakv bonus...
Evo da ti odma kazem da nit ces doves bolje igrace ovim pristupom niti ces sta vise napravit od ovog sad..eto slobodno me se sjeti iduce sezone i citiraj
I jos jednom da ponovim, ja nisam ni protiv ovog niti kazem da neko lose radi...ja bi mogo rec licni stav,medjutim ne mora znacit da je taj stav ispravan jer nisam ja napmaetniji, ali ako je ovo konsenzus raje i uprave onda ok podrzacu i ja...
Samo sam vrlo dobro svjestan mogucnosti i gdje nas to vodi
Ali, sta ako se sasvim odredjenoj osobi stvara prostor da, nakon sto klub dodje na tu nulu i postane sportska nula, preuzme klub? I konacno dobije priliku da pravi kule, ali ne u oblacima, nego na pomocnom?
Kao sto kazes, nakon nule opet treba para. Odakle? Mozda neko dobronamjeran, opet, posudi, kao i prvi put. I opet klubu namakne omcu.
Mnogi bi jedva docekali. Navijaci placenih poreza i doprinosa. I cistih stolica.![]()

Nisam stvarno nikakav insajder niti imam pojma ko sta pokusava

Takodjer evo nek mi neko objasni na koji nacin se misli napravit sporski iskorak kad dodjemo na nulu?

=\_1921_/=
Ova uprava ne može vratiti dug narednih 20 godina,kako lijepo rade.
-
- Kontakt:
Bas nam je trebala Hulahopka, ko hepek nas sve pomiri
-
Zamisli da ovih 1,8 miliona nismo morali dati Poreskoj,invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:35A dobro sad, sta ako se zarati sutraBlagoje je napisao/la: ↑03 nov 2023, 15:05Odlicno i slazem se.invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:17
Ma nisam ni mislio ni na tebe niti na bilo kojeg pojednica pojedinacno, nego generalni stav:
Uprava: Vracamo dugove
Raja: Bravo podrska
Rezltat: Mi sredina tabele
Raja: Yebe mater svima hoce rezultat
...e pa neces rezultat ljudino jer ga tako nece bit
Da bi napravio rezultat moraces u dug, i sta kad ga napravis onda opet stabilizacija....kao sto rekoh, dolaskom na nulu neces dobit nikakv bonus...
Evo da ti odma kazem da nit ces doves bolje igrace ovim pristupom niti ces sta vise napravit od ovog sad..eto slobodno me se sjeti iduce sezone i citiraj
I jos jednom da ponovim, ja nisam ni protiv ovog niti kazem da neko lose radi...ja bi mogo rec licni stav,medjutim ne mora znacit da je taj stav ispravan jer nisam ja napmaetniji, ali ako je ovo konsenzus raje i uprave onda ok podrzacu i ja...
Samo sam vrlo dobro svjestan mogucnosti i gdje nas to vodi
Ali, sta ako se sasvim odredjenoj osobi stvara prostor da, nakon sto klub dodje na tu nulu i postane sportska nula, preuzme klub? I konacno dobije priliku da pravi kule, ali ne u oblacima, nego na pomocnom?
Kao sto kazes, nakon nule opet treba para. Odakle? Mozda neko dobronamjeran, opet, posudi, kao i prvi put. I opet klubu namakne omcu.
Mnogi bi jedva docekali. Navijaci placenih poreza i doprinosa. I cistih stolica.![]()
![]()
Nisam stvarno nikakav insajder niti imam pojma ko sta pokusavaGovorim sa stanovista ovih cinjenica koje su neumoljive..ovaj model je dobar za stabilnost al za rezultat nikakav.
Takodjer evo nek mi neko objasni na koji nacin se misli napravit sporski iskorak kad dodjemo na nulu?...a da pri tom se mic po mic me vratis dje si sad
nego da smo ih mogli investirati u igracki kadar.
ODLAZI HELNAKO ZVANA BEKRIC!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Hansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:02nije ono helanka, vec svecana trenerka, nerijetko se moze da vidi cak i u urbanijim dijelovima glavnog grada, dalje da ne pricam naravno

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakvih bolan 1.8 miliona da smo mi imali a pogotovo da smo vratili,jesi ti dobar u glavu?Paromlinac je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:52Zamisli da ovih 1,8 miliona nismo morali dati Poreskoj,invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:35A dobro sad, sta ako se zarati sutraBlagoje je napisao/la: ↑03 nov 2023, 15:05
Odlicno i slazem se.
![]()
Nisam stvarno nikakav insajder niti imam pojma ko sta pokusavaGovorim sa stanovista ovih cinjenica koje su neumoljive..ovaj model je dobar za stabilnost al za rezultat nikakav.
Takodjer evo nek mi neko objasni na koji nacin se misli napravit sporski iskorak kad dodjemo na nulu?...a da pri tom se mic po mic me vratis dje si sad
- MocMahale444
Djesi Laki pickin dime.
Reci nam kako lažov Bekric manipulise rajom.
Reci nam kako lažov Bekric manipulise rajom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jarane porezna objavila na zvanicnoj stranici imas u pdf formatu izvjestaj pa skini i procitajLaki26 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:12Kakvih bolan 1.8 miliona da smo mi imali a pogotovo da smo vratili,jesi ti dobar u glavu?Paromlinac je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:52Zamisli da ovih 1,8 miliona nismo morali dati Poreskoj,invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:35
A dobro sad, sta ako se zarati sutra![]()
Nemoj da ti pucaju cirevi carapo
E kakvi glupani da misle da smo vratili 2 miliona. Nema smisla ovo. Za ove ne možeš reći da su botovi uprave. Ovo besmisleno kakvo bezmozgovici.
Zadnja izmjena: Laki26, dana/u 03 nov 2023, 17:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Nazalost upravu je ovaj hulahopka jer smo vratili 660k a skinute su nam kamate1921ljoze je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:26Jarane porezna objavila na zvanicnoj stranici imas u pdf formatu izvjestaj pa skini i procitajLaki26 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:12Kakvih bolan 1.8 miliona da smo mi imali a pogotovo da smo vratili,jesi ti dobar u glavu?Paromlinac je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:52
Zamisli da ovih 1,8 miliona nismo morali dati Poreskoj,
Nazalost upravu je ovaj hulahopka jer smo vratili 660k a skinute su nam kamate1921ljoze je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:26Jarane porezna objavila na zvanicnoj stranici imas u pdf formatu izvjestaj pa skini i procitajLaki26 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:12Kakvih bolan 1.8 miliona da smo mi imali a pogotovo da smo vratili,jesi ti dobar u glavu?Paromlinac je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:52
Zamisli da ovih 1,8 miliona nismo morali dati Poreskoj,
- dubioza144
- Kontakt:
Fazon je sto i te pare nije namakla uprava svojim radom nego su im pare samo na racun dolazile, ovo sto trenut a uprava radi moze svako 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ma.nemoj tako, sad armija ili ti ga brigada objasni kako su 2 milion vratili, al sasvim ozbiljni.. ovo sto radi uprava može muha raditi od kucedubioza144 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:36Fazon je sto i te pare nije namakla uprava svojim radom nego su im pare samo na racun dolazile, ovo sto trenut a uprava radi moze svako![]()

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, Rule_hz i 15 gostiju.