Penu u par situacija naši igrači uopšte ne shvataju. Situacija prvo poluvrijeme - Pena vuče loptu prema 16, kapiten na ivici 16, Pena mu dodaje i nastavlja kretnju prema njemu, već dolazi do/iza odbrane Borca. Kapiten umjesto da ostavi loptu Peni gdje bi ga već spojio s golom on povlači loptu nazad. Pena totalno poludio na taj Ziljkicev potez. Čitav stadion je vidio šta Pena hoće i da bi došao u šansu da kapiten ima gram mozga. Zbog takvih situacija ispada da je Pena lošiji nego što jest. Malo ima i do toga da nema s kim igrati.bordobjelac je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:54Jeste Šahinović primio go kroz uši ali kako je igrač Borca došao u priliku da neometano šutira sa par metara. Realno golman nije imao kada odreagovati jer je to bio snažan šut izbliza. Prestanite više kriviti golmana, krivite odbranu jer kada igrač dođe do golmana po pravilu je već prekasno.
Čitam komentare i ne vjerujem da neko može reći da je Pena bio dobar. Čovjek imao izgubljenih lopti koliko svi igrači Sarajeva zajedno. Da je toliko griješio neki domaći igrač davno bi ga razapeli. Peneranda uopšte ne zna da se lopta može i dodati.
Francis unio mnogo živosti u igru i treba dobiti veću minutažu.
Hasić opet najbolji.
Buljubašić treba da igra u prvih 11. Do sada nije razočarao i ne znam zašto ne igra.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Dobar je bio Penaranda. Pogotovo kad je prešao na svoju poziciju.
ISTINA ZA VEDRANA!
Samo cu ti reci da ti je ovo sad borba sa vjetrenjacama. Sad ce te napasti 20 njih koji ce po defaultu Bosnjackom traziti izgovore, nikad nece niko reci onako kako jeste. Zaboravio si spomenuti da Zrinjski igra grupne faze KL i to jako dobro.ado-hz je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:132013/14 dosao TanOsmaDolazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:50Nije sve tako kao sto ti se predstavlja. Dovoljno je samo da ti kazem da trosimo u 5 deka sa Zrinjskim i Borcem. Pogledaj sirinu i kvalitet igraca i kod jednih i kod drugih. Ne moze se vise ova liga ni igrati bez buđeta od 3-4 miliona KM i to da se boris da ne ispadnes.
Do dan danas a to je 10 sezona
Zrinjski 6 titula
Sarajevo 3 titule od toga jedna poklonjena Corona titula
Borac 1 titula
Kad smo mi dovodili Stepanove Ikande i ostale "zvijezde" i bacali pare na njih Zrinja je osvajao tiltule sa Todorovicem i Filipovicem
Zrinja nije trosio ni upola tih godina kao mi pa opet osvajao titule.
IMA NESTO I DO ZNANJA![]()
Nase neznanje u vodjenju kluba i sportskoj politici, trosenje para i lopovluk je dalo vremena da se Zrinjski digne na noge i napravi sto je napravio.Stroj1946 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:21Samo cu ti reci da ti je ovo sad borba sa vjetrenjacama. Sad ce te napasti 20 njih koji ce po defaultu Bosnjackom traziti izgovore, nikad nece niko reci onako kako jeste. Zaboravio si spomenuti da Zrinjski igra grupne faze KL i to jako dobro.ado-hz je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:132013/14 dosao TanOsmaDolazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:50
Nije sve tako kao sto ti se predstavlja. Dovoljno je samo da ti kazem da trosimo u 5 deka sa Zrinjskim i Borcem. Pogledaj sirinu i kvalitet igraca i kod jednih i kod drugih. Ne moze se vise ova liga ni igrati bez buđeta od 3-4 miliona KM i to da se boris da ne ispadnes.
Zrinjski 6 titula
Sarajevo 3 titule od toga jedna poklonjena Corona titula
Borac 1 titula
Kad smo mi dovodili Stepanove Ikande i ostale "zvijezde" i bacali pare na njih Zrinja je osvajao tiltule sa Todorovicem i Filipovicem
Sad i Borac uz Vicu i Dodika, al to je zadnje 2 godine. Sta cemo za proslih 8godina kad smo imali priliku da mi imamo 6 titula a Zrinja 2-3.
Imali smo priliku da napravimo klub sad cemo zadugo cekati na titulu!!!
Slobodno se može reći da su nam bekovi trenutno možda i najjača karika u ekipi. Beganović fantastičan već nekoliko utakmica, Radović isto i više nego dobar, kad se uzme u obzir da sam čuva kompletnu lijevu stranu. Uz to ofanzivno ima dosta dobar impakt, ubacuje se u 16 metara često, donio pobjedu protiv Igmana, a i sinoć jedan od zaslužnijih za izjednačenje. Na sve to imamo i Durakovića i Mulalića koji su također ok.
Hasić nam je već neko vrijeme uz Renana najbolji igrač u ekipi i njega treba probati završiti sa Bešiktašom za stalno da se otkupi. Grehota je izgubiti ovu zvjerku.
Što se tiče zime, Ziljkića poslati u Igman(pošto vjerujem da ga ni ovi u Novom Pazaru ne bi htjeli) na posudbu taman bi se uklopio sa rekreativcima Bodulom, Ahmetovićem i Hebibovićem. Golman se mora dovesti, i ne treba štediti ni marke. Što veće i jače ime, kvalitetnije, treba dovesti. Imamo u21 i Buljubašića i Mulalića i nećemo s njima sigurno više patiti nego što patimo trenutno sa Šahom koji nam je svojim greškama izbio hladno 5-6 bodova i to i jes ovaj zaostatak za Borcem.
Štoper je isto pod moranje, u Aničića se ne možeš pouzdati, a osim Đurićkovića koji je fenomenalan, svi ostali su odron. Potrebna je i desetka nevezano za to hoće li Avramovski otići ili ostati.
U suštini otprilike ovako,
golman
štoper
desetka
lijevo krilo
i ako izleti neki kvalitetan centralni vezni što da i ne to.
Bez ozbiljnih pojačanja na ove 4 deficitarne pozicije mi nemamo šta tražiti u drugom dijelu sezone, a treći ćemo ostat svakako, ne možemo ispod.
Hasić nam je već neko vrijeme uz Renana najbolji igrač u ekipi i njega treba probati završiti sa Bešiktašom za stalno da se otkupi. Grehota je izgubiti ovu zvjerku.
Što se tiče zime, Ziljkića poslati u Igman(pošto vjerujem da ga ni ovi u Novom Pazaru ne bi htjeli) na posudbu taman bi se uklopio sa rekreativcima Bodulom, Ahmetovićem i Hebibovićem. Golman se mora dovesti, i ne treba štediti ni marke. Što veće i jače ime, kvalitetnije, treba dovesti. Imamo u21 i Buljubašića i Mulalića i nećemo s njima sigurno više patiti nego što patimo trenutno sa Šahom koji nam je svojim greškama izbio hladno 5-6 bodova i to i jes ovaj zaostatak za Borcem.
Štoper je isto pod moranje, u Aničića se ne možeš pouzdati, a osim Đurićkovića koji je fenomenalan, svi ostali su odron. Potrebna je i desetka nevezano za to hoće li Avramovski otići ili ostati.
U suštini otprilike ovako,
golman
štoper
desetka
lijevo krilo
i ako izleti neki kvalitetan centralni vezni što da i ne to.
Bez ozbiljnih pojačanja na ove 4 deficitarne pozicije mi nemamo šta tražiti u drugom dijelu sezone, a treći ćemo ostat svakako, ne možemo ispod.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sportski direktor Hajduka sinoć bio na Koševu
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Pa to sam pisao ima par sedmica pa su neki pisali da pojma nemamOsttribine je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:07Ziva istina, i meni se tako sa Istoka ucinilo, drug malo zakasnio, pita me kakav gol su nam dali, rekoh eurogol u suprotne raslje, nije rekoh mali nista mogaoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:37Sa tribina mi se ucini da je gol Borca bio u suprotne raslje i da nije imao ni promil sanse.Sad gledam hajlajtse i vidim kakav je gol primio![]()
![]()
Sreca njegova pa pola stadiona nije ni skontalo
Fkt lik je rang Kanurica i Ostrakovica.![]()
Kad sam sinoc vidio ovaj snimak, gluho bilo, istina ispala nam je strana bravurama kapitencine i Radovica, ali onakav gol primiti zalosno. Puno nas je ovaj mali Sahinovic bodova kostao. Ali i u veznom redu ne cvjetaju ruze, nemas igraca da nesto zna prema naprijed, imas ovu makedonsku verziju TSS koji eto po forumasima obavlja neki nevidljivi posao, povezuje kao linijeUporedis recimo ucinak Rahmanovica na toj poziciji i ovog Avramovskog sve ti se samo kaze. A tek onaj izblajhani cirkusant od kojeg mnogi vidim nesto kao na proljece ocekuju, smijurija bgm.
Sve u svemu rezultat realan, nije nas Borac nicim ubio kako pojedinci pisu, i oni sem gola i jedne sanse u drugom poluvremenu nista specijalno.
2 godine mu se ovdje nekakve nevidljive i lazne uloge izmisljaju a lik nigdje veze sa vezom.2 godine cekamo nesto da proigra a nikad da docekamo
Ne mozes narod supljirati,svi imaju oci.Pogledaj ucinak Rahmanovica,za polusezonu 8-9 golova i 8-9 asistencija.To je prava 10ka.Kad lik uzme loptu odma je povuce,3 igraca predje i zabije ili asistira.To nama treba sad.Bas u toj sezoni 20/21 se vidjelo sta znaci imati pravog igraca na toj poziciji a sta znaci imati pokusaje od igraca ko Mustedanagic.Igras odma iza napadaca,tvoj posao je da zabijas,asistiras i izbacujes igrace u sanse,sve ostalo su suplje i izmisljanja.Avram radi sve samo ne to.Nesto bezveze se vrti oko svoje ose,nekakve pete i finte provlaci(bez ikakvog znacaja),svaki napad drasticno uspori i upropasti.Sve u svemu uzas pa nek ga brane koliko hoce.Ziljkic je zasluzio jucer zvizduke ali i on je.Ne znam sta vise cekamo kojeg qurca i sta neki vide u njemu eto samo nek mi se objasni.
Podsjecam,on kad je stigao kod nas stigao je kao mega giga pojacanje,tako da ima i platu top 3 u ekipi sigurno.Frajer je malcice bolja verzija TSS.Prespor,bez ikakvog ucinka.
Prvo sto se mora dovesti na zimu je stoper i prednji vezni.Necemo se proslavit mi s njim.
Hvala mu na trudu i sve ali nikakvog ucinka nema i najbolje je da se razidjemo na zimu.Svakako mu istice ugovor
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kako prenosi 24sata.hr, Nikolčius je bio u društvu Ismira Mirvića, prvog čovjeka Sarajeva, a Nikoličiiusu je u Sarajevu zanimljiv fudbaler koji zapravo sinoć i nije bio na terenu, Muhamed Buljubašić
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da ovo nije istina.
Riječ je o igraču koji sa Sarajevom ima ugovor do 2025. godine, a odšteta bi bila između 300 i 400 tisuća eura.
Riječ je o igraču koji sa Sarajevom ima ugovor do 2025. godine, a odšteta bi bila između 300 i 400 tisuća eura.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nevezano da li je ovo istina ili ne meni stvarno nije jasno zašto Buljubašić konstantno sjedi na klupi, a Julardžija igra. Bolji igrač, a i ispunjava U21 pravilo.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ni govora.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad je povrijeđen brate
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Otkud to, protiv Borca nije igrao jer je imao tri zuta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Osttribine
- Kontakt:
Zanimljivo, ovakva smo opravdanja slusali i citali za TSSa pa nakon nas nije sastavio ni 10 utakmica u par drugih klubova i zavrsio kod sisoje da se bori za opstanak u ovoj ligi. Za sada tanko je to sve od najplacenijeg igraca u istoriji ove lige pa mu pravite opravdanja koliko hocete, ovde je cinjenica da su ti neki izvikani igraci naseg kluba pod nekom tako reci zastitom pa kako god da odigraju, evo i za ovog Avramovskog stalno neka opravdanja se pisu itd., a takodje se radi o jednom od najplacenijih igraca lige. Sto ovaj gore napisa, puno mi para trosimo za borbu za trece mjesto, ali dobro sad ce ona standardna pa ne placas ih ti.Zutti je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:15Penu u par situacija naši igrači uopšte ne shvataju. Situacija prvo poluvrijeme - Pena vuče loptu prema 16, kapiten na ivici 16, Pena mu dodaje i nastavlja kretnju prema njemu, već dolazi do/iza odbrane Borca. Kapiten umjesto da ostavi loptu Peni gdje bi ga već spojio s golom on povlači loptu nazad. Pena totalno poludio na taj Ziljkicev potez. Čitav stadion je vidio šta Pena hoće i da bi došao u šansu da kapiten ima gram mozga. Zbog takvih situacija ispada da je Pena lošiji nego što jest. Malo ima i do toga da nema s kim igrati.bordobjelac je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:54Jeste Šahinović primio go kroz uši ali kako je igrač Borca došao u priliku da neometano šutira sa par metara. Realno golman nije imao kada odreagovati jer je to bio snažan šut izbliza. Prestanite više kriviti golmana, krivite odbranu jer kada igrač dođe do golmana po pravilu je već prekasno.
Čitam komentare i ne vjerujem da neko može reći da je Pena bio dobar. Čovjek imao izgubljenih lopti koliko svi igrači Sarajeva zajedno. Da je toliko griješio neki domaći igrač davno bi ga razapeli. Peneranda uopšte ne zna da se lopta može i dodati.
Francis unio mnogo živosti u igru i treba dobiti veću minutažu.
Hasić opet najbolji.
Buljubašić treba da igra u prvih 11. Do sada nije razočarao i ne znam zašto ne igra.
-
- Kontakt:
Stvarno treba da pocnete da pratite fudbal. Juraldzija iznosio loptu svaki nas napad,vracao se i oduzimao i pored toga sve i jednu iznosio,odigrao strasan mec,Buljubasic trenutno nije taj nivo.
-
- Kontakt:
Ja mislim da je sinoc imao kartone. Nije povredjen
Buljubasic nije bolji od Julardzije ne laprdajte. Sto se tice ziljkica uzasna forma ali ne treba ni sad toliko pljuvati. Malo ga klupirati da se dozove jer kako je igrao proslu polusezonu i pocetak ove pokazao je da moze samo treba ovaj period pametno odraditi dok se ne dozove.
-
- Kontakt:
Imao je kartone jucer
300-400k

To nek Jadranu i Kustosiji daju,Muhameda ne bi pustio ispod milion+procenat.Jedan od bolji igraca iz akademije sto sam gledao u prvom timu.Imat ce on opasnu karijeru zapamtite.Kompletniji igrac i od Andreja cak,a tek 19 godina
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zar nije samo suspendovan bio ovu? Kažem uopšteno, protiv Sloge poluvrijeme, okej Igman je igrao, a prije Igmana protiv Borca pred kraj ušao, protiv kona presjedio na klupi, igrao protiv Zvijezde i prije toga Lišticu i Zrinjski presjedio na klupi. Ne znam vala, Rožman zna najbolje, al za mene je bolji od Julardžije koji svaku počinje i skoro svaku po 90 minuta.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- napoleon72
- Kontakt:
U Zrinjskom prije svega nema naseg poganog mentaliteta. Onog mentaliteta zbog kojeg mi kao najbrojniji narod imamo najmanje od ove drzave. Kod nas svaki pojedinac prvo gleda sebe pa onda opce dobro. Zrinjski nema legende kojim se navijaci klanjaju a oni da yebu klub godinama kao mi. Zrinjskog ne mrzi svaki klub u drzavi, mi jedni drugim podmecemo nogu a Zrinjski to koristi i fura dalje. Jos se sjecamo komentara "bolje Zrinjski nego cigani", a i one tekme u aprilu 2018. kad smo gostovali Zrinjskom a oni se tad ganjali sa Zeljom za titulu, pa dobar dio navijaca bio u fazonu "ma nek i izgubimo, nije neka steta" (to se na forumu lahko moze iskopat, utakmica kad je Bilbija zabio nekad oko 70. minute za 1:0 a mi "odahnuli"). Jbg, manji im je pritisak, vece mogucnosti, al najvise je do znanja i cistog rada, radne etike koja nama fali.ado-hz je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:132013/14 dosao TanOsmaDolazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:50Nije sve tako kao sto ti se predstavlja. Dovoljno je samo da ti kazem da trosimo u 5 deka sa Zrinjskim i Borcem. Pogledaj sirinu i kvalitet igraca i kod jednih i kod drugih. Ne moze se vise ova liga ni igrati bez buđeta od 3-4 miliona KM i to da se boris da ne ispadnes.
Zrinjski 6 titula
Sarajevo 3 titule
Borac 1 titula
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, budzak, Burberry46, Giuseppe1, Hamagara, J1897, James1987, johntravolta123, Kaunas, Komercijala19, ledesma, miguelramos, rimljanin90, Riziko, sarajevo19461987, skoJaa, Tarapi i 138 gostiju.