pogledaj postove doticnom i kad ih pise. Nije navijac FK Sarajeva uopste, taj je vidio Kosevo na razgledniciMiljacka je napisao/la: ↑06 nov 2023, 08:12Ne zamaraj se džukcem. Mogu misliti kako mu je muka gledati u nikad brojniji sjever i jesti svoja go.vna koja je izasrao za vrijeme bojkota.GalileoGalilei je napisao/la: ↑06 nov 2023, 08:00Natakarim ti sve najmilije keru smrdljiviEvander je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:43Razamn je ubleha, kojeg su navijaci nafurali samo iz zelje da se vec jednom krene naprijed, na neki drugi nacin. Mislim, ok je on, u rangu Varesanovica i slicnih. Realno, za njega je Vinko trener u svakom pogledu. Ali u sustini, nije do trenera ovo, dok je na celu kluba mrljo Mirvic, nema nama hajra.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ziljkic je upao i depresiju od odlaska Mirze i Dala. Otisla mu je raja, ekipica koja je vedrila i oblacila. I sa kojom je skoro poslije svake tekme isao na cuganje kod Hurema i slicnih krimosa.
- FKS -
Puno mi para trosimo za trece mjesto 

Ja da znam ko je puco bi mu u prsa.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 nov 2023, 09:24pogledaj postove doticnom i kad ih pise. Nije navijac FK Sarajeva uopste, taj je vidio Kosevo na razglednici
ISTINA ZA VEDRANA!
Poslje prespavane noći kad sagledaš dobro je, ne zbog boda koji smo osvojili niti što smo njima otkinuli dva, jednostavno zbog naslađivanja jednih drugih i trećih.
Od igrača Đuričkovic Hasić Mustafić Julardžija Duraković Peneranda su savim dobro odigrali. Keremeh i Vrančić moraju imati više minuta jeenostavnom Francis nas je podigao kad je ušao a Pena na svoj poziciji predobro igrao. Ziljić Avramovski Šahinović pa i Hamza ništa. Više štete nego koristi. Gol je 100% Ziljkićev.
Volio bih ako je ikako moguće u napadu vidjeti u sredini Olivieru ljevo/ desno Pena Frencis. Jer mi djeluje bravo ubitačno.
Sudija Peljto je na momente bio stvarno loš ali ko je bio na stadionu morao je primjetiti da je bas on svojim odlukama podigao atmosferu raja se jednostavno iznervirala i probudila i krenula napravila pritisak i grači su odma krenuli jače. Nikad ne bi dao crveni onom da nije onoliki pritisak sa tribina bio.
Još bi zamolio administraciju iz kluba da nikad više ne stavlja istu cijenu karte za istok i zapad. Ok sve, poštujem tu istočnu tribinu i ljude koji tamo dolaze i to je takav temperamnt ne možeš ih promjeniti i jednostavno odeš ali sinoć opet ti likovi isti zbog kojih odeš pojave se oko tebe. Ustajanje na svaki naš napad i komentarisanje tj psovanje na svaki loš pas. Likovi od 5 minute ne da zvižde nego psuju našim igračima kunu priklinju pa majku mu dokle više.
Horde i sjever mislim da bi se trebalo malo popričati sa tim momcima.
Od igrača Đuričkovic Hasić Mustafić Julardžija Duraković Peneranda su savim dobro odigrali. Keremeh i Vrančić moraju imati više minuta jeenostavnom Francis nas je podigao kad je ušao a Pena na svoj poziciji predobro igrao. Ziljić Avramovski Šahinović pa i Hamza ništa. Više štete nego koristi. Gol je 100% Ziljkićev.
Volio bih ako je ikako moguće u napadu vidjeti u sredini Olivieru ljevo/ desno Pena Frencis. Jer mi djeluje bravo ubitačno.
Sudija Peljto je na momente bio stvarno loš ali ko je bio na stadionu morao je primjetiti da je bas on svojim odlukama podigao atmosferu raja se jednostavno iznervirala i probudila i krenula napravila pritisak i grači su odma krenuli jače. Nikad ne bi dao crveni onom da nije onoliki pritisak sa tribina bio.
Još bi zamolio administraciju iz kluba da nikad više ne stavlja istu cijenu karte za istok i zapad. Ok sve, poštujem tu istočnu tribinu i ljude koji tamo dolaze i to je takav temperamnt ne možeš ih promjeniti i jednostavno odeš ali sinoć opet ti likovi isti zbog kojih odeš pojave se oko tebe. Ustajanje na svaki naš napad i komentarisanje tj psovanje na svaki loš pas. Likovi od 5 minute ne da zvižde nego psuju našim igračima kunu priklinju pa majku mu dokle više.
Horde i sjever mislim da bi se trebalo malo popričati sa tim momcima.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Rogić
Beganović-Aničić-Đuričković-Duraković
Hasić-Julardžija-Buljubašić-Kyeremeh
Oliveira-Panaranda
Mislim da je ovo najbolje što možemo izvesti, 4-4-2 sa Hasićem i Kyeremehom koji dosta pomažu bekovima i Oliveirom i Penarandom koji nije klasična špica već se može po potrebi spuštati na 10.
Bez Avramovskog i Ziljkića koji uspore igru maksimalno svakim dodirom. Naravno bez parmaka na golu gdje bi Buljubašić bio U21
Beganović-Aničić-Đuričković-Duraković
Hasić-Julardžija-Buljubašić-Kyeremeh
Oliveira-Panaranda
Mislim da je ovo najbolje što možemo izvesti, 4-4-2 sa Hasićem i Kyeremehom koji dosta pomažu bekovima i Oliveirom i Penarandom koji nije klasična špica već se može po potrebi spuštati na 10.
Bez Avramovskog i Ziljkića koji uspore igru maksimalno svakim dodirom. Naravno bez parmaka na golu gdje bi Buljubašić bio U21
- napoleon72
- Kontakt:
Ziljkic je za samara i raskida ugovora a ne samo za klupe. Pa nek u Novom Pazaru suta po klupi kad izadje. Slina mala kvazibosnjacka, ljigo koji bi se sutra prekrstio i u Siroki otisao ako ga zovnu.
Bez Renana smo 70% slabiji i bezopasniji, nevjerovatno kakav impact na ekipu ima. Avram takodje zasluzio hladjenje. Druze da si Maddison, dosta je, cekamo te mjesecima a nismo dobili nista znacajno. Sto neko kaze, od Rahmana mi nemamo AMFa, a nadam se da je necemo ni imat, da ce doc neka bomba od osmice i da ce se bas preci u 433 formaciju kao sto se igralo sa Rozmanom u one prve 2-3 utakmice.
Bez Renana smo 70% slabiji i bezopasniji, nevjerovatno kakav impact na ekipu ima. Avram takodje zasluzio hladjenje. Druze da si Maddison, dosta je, cekamo te mjesecima a nismo dobili nista znacajno. Sto neko kaze, od Rahmana mi nemamo AMFa, a nadam se da je necemo ni imat, da ce doc neka bomba od osmice i da ce se bas preci u 433 formaciju kao sto se igralo sa Rozmanom u one prve 2-3 utakmice.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Gledajuci bodovno stanje i skoro sve utakmice lige sto su se mogle pogledari,razliku Sarajeva i Borca su donjeli direktno golmani.
Golman Borca je donio sigurno cistih bodova onoliko koliko smo mi izgubili golmanskim greskama.
Ok u situaciji smo takvoj da nam je bitno da istrpimo neke mlade igrace radi te daljnje prodaje,oni(Borac,Zrinjski)nisu njima je fokus samo na trenutni rezultat i da moraju biti tu gdje su planirali,mi ocigledno gledamo u drugom pravcu,koji možes reci da je "prirodan" medjutim u trenutnoj situaciji to malo nervira jel ti direktno utice na trenutni rezultat to što ti gledaš u buducnost.
Tako da smo malo u raskoraku mi bi i da razvijamo za dalje,da trpi rezultat zbog toga a opet da ganjamo rezultat.Mislim da cemo morati to nekako balansirat jel se ovo igra radi rezultata,a to što ces ti njega kasnije prodati za xx para to je sve na dalekom štapu,pa na kraju da je neznam kakva prodaja opet mislim da ti kroz sam rezultat ces zaraditi puno više.Ima brate raznoraznih nacina da se momci kale i celice za dalju prodaju,nemora te to baš u ovolikoj mjeri koštati.
Golman Borca je donio sigurno cistih bodova onoliko koliko smo mi izgubili golmanskim greskama.
Ok u situaciji smo takvoj da nam je bitno da istrpimo neke mlade igrace radi te daljnje prodaje,oni(Borac,Zrinjski)nisu njima je fokus samo na trenutni rezultat i da moraju biti tu gdje su planirali,mi ocigledno gledamo u drugom pravcu,koji možes reci da je "prirodan" medjutim u trenutnoj situaciji to malo nervira jel ti direktno utice na trenutni rezultat to što ti gledaš u buducnost.
Tako da smo malo u raskoraku mi bi i da razvijamo za dalje,da trpi rezultat zbog toga a opet da ganjamo rezultat.Mislim da cemo morati to nekako balansirat jel se ovo igra radi rezultata,a to što ces ti njega kasnije prodati za xx para to je sve na dalekom štapu,pa na kraju da je neznam kakva prodaja opet mislim da ti kroz sam rezultat ces zaraditi puno više.Ima brate raznoraznih nacina da se momci kale i celice za dalju prodaju,nemora te to baš u ovolikoj mjeri koštati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:08Gledajuci bodovno stanje i skoro sve utakmice lige sto su se mogle pogledari,razliku Sarajeva i Borca su donjeli direktno golmani.
Igraci FK Sarajeva sa 16 i 17 godina moraju biti kadri i spremni odigrati sezonu u bilo kojem premijeligasu bez ikakvih problema. I to da budu medju najboljim tamo. Kad to apsolviras onda si za bordo ekipu.
Golman je bitna karika a ovaj nije bezze reprezentativac svoje zemlje.
@AVNOJ
tribina istok je katastrofa. Pritisak veci na nase igrace nego na protivnicke. Umejsto da sutimo kad nasi igraci krenu u napad, da razmisle u miru kako sto bolje odigrati potez, dati pas, bolidi s tribine gledaju da sto boljim uzvikom dekoncentrisu naseg igraca.
- 1 9 4 6 -
Ma nije problem istrpiti igrača, normalno je da kod mladih se dešavaju greške, problem je kad svaku utakmicu napravi kardinalnu grešku i kad ti izbije 10 bodova za polusezonu.miky_hz je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:08Gledajuci bodovno stanje i skoro sve utakmice lige sto su se mogle pogledari,razliku Sarajeva i Borca su donjeli direktno golmani.
Greške su bile i kod Vladana i Mujakića i ostalih, al si trpio jer je mlad i nije im se dešavalo svaku **** utakmicu.
Trako i Šahinović su potrošene godine u treningu i kraj priče
Taman po zasluzi, iskrene cestitke doticnom na kazni koja ga slijedinapoleon72 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:03Dovoljno je nayebao, imao je taj peh da pored njega sjedi drot koji mu je slikao licnu i laser i legitimisao ga.![]()

U novi boj ...
Mislis da Borca nije, pa ubrizgao Vicin ujka Dodo milione u Borca, nebudite naivni !!!!
Pa sta mislis odkud i ovoliko siljenje, nije to samo Vico, Borac je jedan politicki projekat koji po njima nesmije propasti. Pa samim tim sto im je zubatalo predsjednik dovoljno govori!!!!
U novi boj ...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
valja pare vratiti.hz033 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:42Mislis da Borca nije, pa ubrizgao Vicin ujka Dodo milione u Borca, nebudite naivni !!!!
Pa sta mislis odkud i ovoliko siljenje, nije to samo Vico, Borac je jedan politicki projekat koji po njima nesmije propasti. Pa samim tim sto im je zubatalo predsjednik dovoljno govori!!!!
Mi ne trebamo da odlutamo s kursa i zapadnemo u neke snove i nerealna ocekivanja, jer ce to za rezultat imati potpuni kolaps - raspad sistema.
I s pojacanjima na pauzi mi nismo najozbiljniji kandidati za titulu i to je tako.
S takvim stavom zivjeti i bit ce sve lakse. Prevelika ocekivanja ubiju covjeka.
Raja mora skontati da PARE nisu = USPJEH! mozda da ulozis u ovu nasu ligu 50 miliona u prvih 11 pa da se prosetas istom. To bi jednu godinu tako bilo, pa bi se i to raspalo iducu.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Nije sve tako kao sto ti se predstavlja. Dovoljno je samo da ti kazem da trosimo u 5 deka sa Zrinjskim i Borcem. Pogledaj sirinu i kvalitet igraca i kod jednih i kod drugih. Ne moze se vise ova liga ni igrati bez buđeta od 3-4 miliona KM i to da se boris da ne ispadnes.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kabiri ulaže više nego Mirvić trenutno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fali taj pravi ACMtabba77 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 09:05Sinoć je trebao još jednog igrača koji će ispratiti njegove kretnje i gurnuti mu loptu u prostor. Imali smo bar 3 situacije gdje sa dobrim pasom ide 1 na 1 s golmanom.FoSte95 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 08:52Pena je sinoć tri pozicije promijenio i opet je bio sasvim okej. Vjerovatno i igra za sebe ali momak bar nešto pokušava, nekim driblingom, potezom stvoriti akciju i podići ekipuSHZ82 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 05:21tuzno je citati da se opet psuje majka i porodica Sahinovicu. Ja zaista ne razumijem te glave, pa zar nemate ni gram mozga.
Da ocekujemo da bolje reaguje, ali decko nije top klasa vec prosjecni golman u jednoj od najlosijih liga Europe.
Mene vise brine nonsalancija Ziljkica koji ie usput kapiten, nadam se da mu je ova jesen zadnja u dresu Sarajeva. Radovica se ovde sinoc isto pljuvalo, alidecko je ostavljan sam da brani i krilo i beka Borca, a nike ni Radovic neka top klasa da to moze iznijeti sam.
Oliveira nam bas mnogo fali.
Pena svi smo ocelivali da ce poceti da pravi razliku, ali on igra za sebe i svakom utakmicom mislim da je on samo reklama.
Kad se sve sabere -6 je ok, vidjet cemo sta ce biti na kraju ovog dijela. Od proljeca ocekujem konkretnije Sarajevo jer ce Rozman imati prelazni rok i pripreme da digne ekipu
Pozitivna stvar u vezi njega je da je odigrao 90 minuta.
Koliko god je kriv Šahinović za gol, isto toliko je i Ziljkić koji je morao ispratiti igrača i bar mu otežati da uputi udarac prema golu. Onako neometan, imao sasvim dovoljno vremena i prostora da se namjesti i opali po njoj iz sve snage. Ziljkić prije poziva za repku i Ziljkić nakon poziva za repku drugi igrač skroz. Sinoć na zapadu par likova govori šta je sa Buljubašićem, što ga nema u zapisniku![]()
![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Ziva istina, i meni se tako sa Istoka ucinilo, drug malo zakasnio, pita me kakav gol su nam dali, rekoh eurogol u suprotne raslje, nije rekoh mali nista mogaoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:37Sa tribina mi se ucini da je gol Borca bio u suprotne raslje i da nije imao ni promil sanse.Sad gledam hajlajtse i vidim kakav je gol primio![]()
![]()
Sreca njegova pa pola stadiona nije ni skontalo
Fkt lik je rang Kanurica i Ostrakovica.

Kad sam sinoc vidio ovaj snimak, gluho bilo, istina ispala nam je strana bravurama kapitencine i Radovica, ali onakav gol primiti zalosno. Puno nas je ovaj mali Sahinovic bodova kostao. Ali i u veznom redu ne cvjetaju ruze, nemas igraca da nesto zna prema naprijed, imas ovu makedonsku verziju TSS koji eto po forumasima obavlja neki nevidljivi posao, povezuje kao linije

Sve u svemu rezultat realan, nije nas Borac nicim ubio kako pojedinci pisu, i oni sem gola i jedne sanse u drugom poluvremenu nista specijalno.
2013/14 dosao TanOsmaDolazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:50Nije sve tako kao sto ti se predstavlja. Dovoljno je samo da ti kazem da trosimo u 5 deka sa Zrinjskim i Borcem. Pogledaj sirinu i kvalitet igraca i kod jednih i kod drugih. Ne moze se vise ova liga ni igrati bez buđeta od 3-4 miliona KM i to da se boris da ne ispadnes.
Do dan danas a to je 10 sezona
Zrinjski 6 titula
Sarajevo 3 titule
Borac 1 titula
Kad smo mi dovodili Stepanove Ikande i ostale "zvijezde" i bacali pare na njih Zrinja je osvajao tiltule sa Todorovicem i Filipovicem
Zrinja nije trosio ni upola tih godina kao mi pa opet osvajao titule.
IMA NESTO I DO ZNANJA