Gdje si vidoviti Džemil, poderaćete, jel to ti ko znao nešto oko ovih Arapa, pa kontaš do idućeg derbija ima da budete sila nebeska, ima da nas nema?!Orden43 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 10:21Kao prvo, prije nego krenes odgovarati nekome na post prvo procitaj par puta sta je napisano jer ocigledno je da si ispodprosjecno inteligentan pa ne mozes odma skontati sta pise, ja nisam nigdje ni napisao da smo mi vas poderali, nego da cemo vas poderati kada bude trebalo...Shategabri je napisao/la: ↑07 nov 2023, 08:51Poderali? Koga ste poderali? Misaona stvar za vas. Reci kako jeste. Dobili na guzove.Orden43 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 07:33Joj ovih pitara, oni istresu milione da bi izgubili od Sloge iz Doboja, daj malo ucite od vecih klubova tipa kako mi to radimo, sa dosta slabijim igrackim kadrom vise od vas postigli u Evropi, poderali Slogu, poderat cemo i vas ako treba samo malo tobe dodjite
Za nas, ne znam šta da ti kažem, da ti nisi roćko gledao kakav prenos iz Sjeverne Koreje?!
Ako imaš Arenu, vrati, pogledaj opet, pa ćeš vidjeti kako ste nas ''poderali''.
Kad bude trebalo? A kad ne treba? Jel ovaj što smo mi vas nije trebalo? AKo je tako, onda svaka ćas'.