Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 nov 2023, 21:23
Neobicna utakmica. Ocekivao sam laganu pobjedu Borca i brutalnu kradju. Kone su odigrale iznad svih ocekivanja, posebno s obzirom na to da im je falilo bitnih igraca. Mislim da je @AVNOJ u pravu da je 50-50 onaj prekrsaj, mada nekako vise nije nego jeste.
Posto pricate i o tabeli, rano je za prave prognoze, ali i ja mislim da cemo mi tesko do titule ove godine, ali nada umire zadnja. Da je bio Rozman od pocetka, da je imao pripreme i prelazni rok, druga bi prica bila. Ovako, vidi se da smo ekipa koja se tek stvara i pronalazi, a takve ekipe ne uzimaju titule, pogotovo ne u ovoj Vicinoj ligi.
Sto se tice cetvrtog mjesta, prednost dajem filijali. Cinjenica je da su losi, ali su najmanje losi. Siroki pravi igrace Hajduku, njih Europa ne zanima, a kone su bas previse kiksale sa Klaunom. Imaju fore da se izvade, zavisi koliko im para ulete ovi Arapi, ali ne vjerujem iskreno, usrali su motku.
Definitivno ispada Zvijezda, a ko ce sa njima to je sad nemoguce reci. Sta se desava sa Tuzlom, je li to Sisa digao ruke? Nisu oni toliko losi, ali izgleda kao da se spremaju za federalnu.