invincible1921 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 14:54
let3 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 14:00
GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2023, 10:59
Ništa nećeš dobiti, ni tim, ni bakljama. Vico sjedi i smije se, boli ga qurac za sve. Šta god da uradimo, njemu odgovara.
Upravo to.
Prekidima, bakljama, bojkotima, belajima itd se nista ne dobija, jer ovo je stvar politike. Zapravo, to Vico i prizeljkuje.
Frajer je postavljen od strane Dodika da minira BH fudbal i zasad radi odlican posao u tom pogledu. PLBIH je potpuno obesmislio i od nje napravio cirkus, a pri kraju je da unisti i reprezentaciju. Ostao je jos taj baraz da se odigra i to je to. Zavrsena pica.
Vico, Miske i ta ekipa bi najvise volili da napravimo neko teze sranje (sto je moguce da se desi) pa da nas UEFA ponovo suspenduje i izbaci.
Ma ajde sje uefa prije izbacivala...ne budi smijesan. Nek nas i izbace vraticemo se...al bagra cetnicka i uzpovska ce da zna da nece moc bit po njihovom i da cemo mi to nijemo posmatrat
Uostalom sta ti preldazes...da uleti bhf na teren i sjedne na centar kao znak protesta?
Pokusavate udarati na obraz ljudima koji ga nemaju, pokusavate udariti na empatiju prema drzavi ljudima koji je mrze...
Sa ovakvim situscijama samo sirova sila, stoc u glavu i mrsnut ga pa cemo onda pricat
Pa sta je onda rijesenje? Necemo prekid, baklje, bojkot, sta onda hocemo, cekat do izbore ili sta? Sta ako vico bude opet predsjednik do 2030, sta onda? Vi ste tako naivni, misli te da poslje vice nemoze gore da bude, odkud vi to znate? Uvjek moze gore i ako ubacis svoje ljude neznaci da ce biti bolje odmah, novac ljudi novac se pita, a ne neki moral.
Munib, begic, beus i vico svi su to lopovi. Kad smo otisli na sp2014 pokojni ivica osim je bio predsjednik, tad smo imali koliko toliko normalan savez. A kako smo dosli do toga? Uefa nas izbacila JER NEZNAMO SAMI RIJESAVAT STVARI.
Ovo sto sad imamo je kriminaluk plus covjek mrzi BiH. Nema tu sta ocekivat vise.
Meni je bojkot super rijesenje. Grci i slovaci su pokazali kako ide. Poslat sliku u javnost, nema navijaca dok su lopovi tu. I ja znam da savez to hoce i trazi sve tako, i treba to uradit. Od sutnje i kao necemo nista radit, jer ne pomaze, to je luzerski mentalitet kao sto ga ima nedim jusufbegovic. Samo se nece nista rijesavat. Ti mozes 100000 baklje ubacit, mislis da ce vico iz svog dzepa platit? Eh ljudi moji koliko ima te godina pa tako imate razmisljanje. Vico poslje ovoga ce izaci kao bogat covjek. Kad neki znaju bojkotirat bingo zbog izrael, sto tako ne bojkotiraju ovo sve zbog lopova i saveza?
U evropi kad nesto ne ide, kad je savez lopov ili su losi rezultati, kad je klub los ili kad su lopovi tu, znas sta narod radi? Stadion je prazan kao znak nemoze vise ovako ili pravis javno proteste. A najlakse je rijeci, to se ne isplati, jer njega briga.
Kad jedan Vico lazni srbin javno kaze, da NE CUJE nas navijace, i da se moramo bolje organizovat onda znas koliko je sati. Covjek se smije jer nista ne radimo protiv njega, on to zna i vidi sve. Cekaj te vi samo i dalje do izbore, pa ce doci jos gori munib, beus, vico ili begic. Jeste naivan narod Boze sacuvaj...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.