Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

19vendetta87
Kontakt:

Re: Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)

Post Postao/la 19vendetta87 » 17 nov 2023, 15:24

Mow je napisao/la:
17 nov 2023, 15:17
Ko god ode na tekmu protiv Slovacke, neka ide bar samo bez djece. Grijehota je gledati kako nam djeca placu sto nam cetnicka loza unistava bh. sport. Zamrzit ce nam djeca zemlju i otici iz nje cim postanu punoljetni. Kad postanu neko i nesto, pa makar i solidni fudbaleri, igrat ce za Luksemburg, Lihtenstajn, Andoru, Gibraltar, Maltu i San Marino, samo da ne moraju gledati jade ocima unutar BiH. Pa covjece, dozivjeli smo da cak 4 igraca sa bh. korijenima igraju za nekakav Luksemburg (juce 3, Selimovic bi bio 4. kao jos aktivni fudbaler). Trebamo se zapitati da li smo i kad spremni nesto konkretno poduzeti. Ja sam bio na protestima 2008. i na humanitarnoj tekmi tada, na onim drugima kad su hordasi i manijaci fasovali pendreke na zalost nisam. Spreman sam danas/sutra krenuti na put i ucestvovati opet, ali budimo konkretni i prestanimo kriviti trenere i igrace za ono sto nam se radi u vlastitoj avliji!
Pa normalno da ce igrati za Luksemburg, kad nemaju sanse da igraju za nas.
Sva cetvorica su igraci na nivou PLBiH
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 nov 2023, 15:33

Odgovornost snose i klubovi koji su zarad svojih interesa odlučili da šute, šta to spriječiti može da Željo, Sarajevo, Velež, Tuzla, Igman pošalju pismo UEFI u kojem izražavaju sumnju na reguralnost takmičenja ?

Odgovornost snosi i igrači koji ne samo da šute na situaciju oko reprezentacije nego i sami biraju utakmice koje će igrati, ne vidim da je bilo ko od njih se ikad oglasio, kažu mahom da je njihovo da dođu igrati.

Šta će se to promjeniti i ako ode Vico ? Isti će princip ostati, isti će ljudi zarad svojih interesa birati i dizati ruke nekom novom Vici. Gdje još u svijetu ima da se predsjednik saveza bira po narodnosti pa je recimo iduci mandat najbitnije da bude Bošnjak a to koliko je on stručan je najmanje važno.

Na žalost kod nas je čitava struktura zaražena, od onih kantonalnih saveza pa do vrha, mahom ljudi koji su preko politike postavljeni tu gdje jesu i gdje imaju samo jedan cilj, zadržati svoju zicagu u fotelji i obezbjediti sebi novčanu korist.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 17 nov 2023, 15:37

invincible1921 je napisao/la:
17 nov 2023, 14:54
let3 je napisao/la:
17 nov 2023, 14:00
GalileoGalilei je napisao/la:
17 nov 2023, 10:59

Ništa nećeš dobiti, ni tim, ni bakljama. Vico sjedi i smije se, boli ga qurac za sve. Šta god da uradimo, njemu odgovara.
Upravo to.
Prekidima, bakljama, bojkotima, belajima itd se nista ne dobija, jer ovo je stvar politike. Zapravo, to Vico i prizeljkuje.
Frajer je postavljen od strane Dodika da minira BH fudbal i zasad radi odlican posao u tom pogledu. PLBIH je potpuno obesmislio i od nje napravio cirkus, a pri kraju je da unisti i reprezentaciju. Ostao je jos taj baraz da se odigra i to je to. Zavrsena pica.
Vico, Miske i ta ekipa bi najvise volili da napravimo neko teze sranje (sto je moguce da se desi) pa da nas UEFA ponovo suspenduje i izbaci.
Ma ajde sje uefa prije izbacivala...ne budi smijesan. Nek nas i izbace vraticemo se...al bagra cetnicka i uzpovska ce da zna da nece moc bit po njihovom i da cemo mi to nijemo posmatrat

Uostalom sta ti preldazes...da uleti bhf na teren i sjedne na centar kao znak protesta?

Pokusavate udarati na obraz ljudima koji ga nemaju, pokusavate udariti na empatiju prema drzavi ljudima koji je mrze...

Sa ovakvim situscijama samo sirova sila, stoc u glavu i mrsnut ga pa cemo onda pricat :bih:
Pa sta je onda rijesenje? Necemo prekid, baklje, bojkot, sta onda hocemo, cekat do izbore ili sta? Sta ako vico bude opet predsjednik do 2030, sta onda? Vi ste tako naivni, misli te da poslje vice nemoze gore da bude, odkud vi to znate? Uvjek moze gore i ako ubacis svoje ljude neznaci da ce biti bolje odmah, novac ljudi novac se pita, a ne neki moral.

Munib, begic, beus i vico svi su to lopovi. Kad smo otisli na sp2014 pokojni ivica osim je bio predsjednik, tad smo imali koliko toliko normalan savez. A kako smo dosli do toga? Uefa nas izbacila JER NEZNAMO SAMI RIJESAVAT STVARI.
Ovo sto sad imamo je kriminaluk plus covjek mrzi BiH. Nema tu sta ocekivat vise.

Meni je bojkot super rijesenje. Grci i slovaci su pokazali kako ide. Poslat sliku u javnost, nema navijaca dok su lopovi tu. I ja znam da savez to hoce i trazi sve tako, i treba to uradit. Od sutnje i kao necemo nista radit, jer ne pomaze, to je luzerski mentalitet kao sto ga ima nedim jusufbegovic. Samo se nece nista rijesavat. Ti mozes 100000 baklje ubacit, mislis da ce vico iz svog dzepa platit? Eh ljudi moji koliko ima te godina pa tako imate razmisljanje. Vico poslje ovoga ce izaci kao bogat covjek. Kad neki znaju bojkotirat bingo zbog izrael, sto tako ne bojkotiraju ovo sve zbog lopova i saveza?

U evropi kad nesto ne ide, kad je savez lopov ili su losi rezultati, kad je klub los ili kad su lopovi tu, znas sta narod radi? Stadion je prazan kao znak nemoze vise ovako ili pravis javno proteste. A najlakse je rijeci, to se ne isplati, jer njega briga.
Kad jedan Vico lazni srbin javno kaze, da NE CUJE nas navijace, i da se moramo bolje organizovat onda znas koliko je sati. Covjek se smije jer nista ne radimo protiv njega, on to zna i vidi sve. Cekaj te vi samo i dalje do izbore, pa ce doci jos gori munib, beus, vico ili begic. Jeste naivan narod Boze sacuvaj...
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 17 nov 2023, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 17 nov 2023, 15:38

Ako nam ovo stanje nije dovoljan razlog za kolektivni bojkot, šta je? Čija je ovo uopšte reprezentacija?
Ne mogu da vjerujem da ljudi uopšte pričaju o baražu i odlasku na EP, ovakve grupe razbojnika.
Koliki smo mi mazohisti yebo te, pa to je za izučavanje :crazy: zaslužili smo sve što nam se dešava.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 17 nov 2023, 15:46

Ma najbolje je da nam usade jos jednog visokog predstavnika kao u OHR-u, po mogucnosti iz njemacke ili slovenije, pa nek taj isti povede sa sobom i sudije kao poslje rata birvaktile, jer tad je se i u PLBiH igrao najbolji fudbal uz mnogo eksponiranih igraca iz nase lige u repci...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 17 nov 2023, 15:53

Samo BOJKOT utakmica moze mraku otjerat!! Pod hitno uspostavi Komitet za stabilizaciju 2.0 i na celo postavit jednu ikonu BiH nogometa koji ce ljude profesionalce i ljude iz fudbal okupit. Svako ko se nije PROFESINALNO bavio fudbalom MRS iz saveza sve vam j…..m!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 nov 2023, 15:58

Mene samo zanima da sad dodje Barbarez..Spahic Lulic na celo saveza da l bi igrali bolje. Ja nešto sumnjam u to
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 17 nov 2023, 16:01

Horoz je napisao/la:
17 nov 2023, 15:38
Ako nam ovo stanje nije dovoljan razlog za kolektivni bojkot, šta je? Čija je ovo uopšte reprezentacija?
Ne mogu da vjerujem da ljudi uopšte pričaju o baražu i odlasku na EP, ovakve grupe razbojnika.
Koliki smo mi mazohisti yebo te, pa to je za izučavanje :crazy: zaslužili smo sve što nam se dešava.
Covjece grcka i slovacka kad su losi rezultati imali stadion je bio prazan, jer navijaci su rekli dosta je. Jeste zaboravili poraz BiH u slovackoj ili u grckoj? Prazan je bio stadion, prazan osim nasi navijaci bili tu. A mi imamo puno vise razloga za bojkot, zbog lopova, zbog saveza i zbog rezultata.

Od sutnje nema nista. Ili pravit javno proteste ili bojkotirat utakmice kao znak nemoze vise ovako, dosta je. A sad kao unaprijed vec pricati to se ne isplati jer njega briga, to su luzeri kao onaj nedim sto prica, nije tragedija izgubit od luksemburga. Samo se nece nista rijesavat. Ljudi su mislili da nemoze gore od munib, begic beus i eto ti vico. Poslje vice moze takodje da bude jos gore.

Danas je sve interes i novac nema veze koja nacija ili koja vjera. Nema veze jesi li iz sarajeva, travnik, banja Luka, prijedor, gradiska, zenica, tuzla ili gorazde, danas ti je sve interes i novac. Upitaj te se, zasto igraci sute na ovo sve? Gdje njihov govor? Svako gleda svoja posla i da je njemu fino. Tako je vico i tako su bili munib beus begic i svi ostali. Zato moraju svi da kazu, dosta je. Mozes ti cekati do 100 izbora i 100 godina, ako narod sam od sebe nista ne poduzima protiv kriminaluk, nema od toga nista. Niko nam nije kriv osim mi sami, jer smo dozvolili ovo sve.
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 17 nov 2023, 16:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 nov 2023, 16:03

HarisZe je napisao/la:
17 nov 2023, 15:53
Samo BOJKOT utakmica moze mraku otjerat!! Pod hitno uspostavi Komitet za stabilizaciju 2.0 i na celo postavit jednu ikonu BiH nogometa koji ce ljude profesionalce i ljude iz fudbal okupit. Svako ko se nije PROFESINALNO bavio fudbalom MRS iz saveza sve vam j…..m!!!
Nema sad ko da uspostavi taj komitet. Dovoljno govori da smrad Vico tuzi jednog Glavasa zbog "klevete" jer je covjek svu istinu iznio u intervjuu na dnevniku :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 nov 2023, 16:05

Momci sad ce izbori na kantonalnom nivou.

U Tz ce naprimjer ostat isti lopovi. Od tog idemo dalje prema FBiH i onda svi upiru prst samo na vrh piramide. **** vas Secerbegovic i co
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 17 nov 2023, 16:32

Pa to jedina moć koju navijači imaju u ovoj korumpiranoj zemlji.
Ne možeš mijenjati sisem, ne možeš urediti savez u kom sjede ljudi koje boli k.... za reprezentaciju, nacionalizam se koristi kao izgovor za kriminal itd.
Šta može jedan navijač?
Može da odluči da ne ide na utakmice i ne pruža nikakvu podršku ovom cirkusu. Barem to nam ne mogu zabranit.
Pa koliko izdržimo, ili mi ili oni. Bolje je nemati reprezentaciju, nego gledati ovo mučenje i ponižavanje koje nema veze sa sportom.
Hoćemo li čekati novu turu jeftine ložione pred baraž, pa opet poraz i poniženje. Onda će smijeniti Miloševića i dovesti još goreg.
ne znam je li gore to ili da se nekim čudom plasiramo, pa da ispadne da ovaj polusvijet još radi dobra posao.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 17 nov 2023, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 nov 2023, 16:36

Deen je napisao/la:
17 nov 2023, 15:37
let3 je napisao/la:

Upravo to.
Prekidima, bakljama, bojkotima, belajima itd se nista ne dobija, jer ovo je stvar politike. Zapravo, to Vico i prizeljkuje.
Frajer je postavljen od strane Dodika da minira BH fudbal i zasad radi odlican posao u tom pogledu. PLBIH je potpuno obesmislio i od nje napravio cirkus, a pri kraju je da unisti i reprezentaciju. Ostao je jos taj baraz da se odigra i to je to. Zavrsena pica.
Vico, Miske i ta ekipa bi najvise volili da napravimo neko teze sranje (sto je moguce da se desi) pa da nas UEFA ponovo suspenduje i izbaci.
Ma ajde sje uefa prije izbacivala...ne budi smijesan. Nek nas i izbace vraticemo se...al bagra cetnicka i uzpovska ce da zna da nece moc bit po njihovom i da cemo mi to nijemo posmatrat

Uostalom sta ti preldazes...da uleti bhf na teren i sjedne na centar kao znak protesta?

Pokusavate udarati na obraz ljudima koji ga nemaju, pokusavate udariti na empatiju prema drzavi ljudima koji je mrze...

Sa ovakvim situscijama samo sirova sila, stoc u glavu i mrsnut ga pa cemo onda pricat :bih:
Pa sta je onda rijesenje? Necemo prekid, baklje, bojkot, sta onda hocemo, cekat do izbore ili sta? Sta ako vico bude opet predsjednik do 2030, sta onda? Vi ste tako naivni, misli te da poslje vice nemoze gore da bude, odkud vi to znate? Uvjek moze gore i ako ubacis svoje ljude neznaci da ce biti bolje odmah, novac ljudi novac se pita, a ne neki moral.

Munib, begic, beus i vico svi su to lopovi. Kad smo otisli na sp2014 pokojni ivica osim je bio predsjednik, tad smo imali koliko toliko normalan savez. A kako smo dosli do toga? Uefa nas izbacila JER NEZNAMO SAMI RIJESAVAT STVARI.
Ovo sto sad imamo je kriminaluk plus covjek mrzi BiH. Nema tu sta ocekivat vise.

Meni je bojkot super rijesenje. Grci i slovaci su pokazali kako ide. Poslat sliku u javnost, nema navijaca dok su lopovi tu. I ja znam da savez to hoce i trazi sve tako, i treba to uradit. Od sutnje i kao necemo nista radit, jer ne pomaze, to je luzerski mentalitet kao sto ga ima nedim jusufbegovic. Samo se nece nista rijesavat. Ti mozes 100000 baklje ubacit, mislis da ce vico iz svog dzepa platit? Eh ljudi moji koliko ima te godina pa tako imate razmisljanje. Vico poslje ovoga ce izaci kao bogat covjek. Kad neki znaju bojkotirat bingo zbog izrael, sto tako ne bojkotiraju ovo sve zbog lopova i saveza?

U evropi kad nesto ne ide, kad je savez lopov ili su losi rezultati, kad je klub los ili kad su lopovi tu, znas sta narod radi? Stadion je prazan kao znak nemoze vise ovako ili pravis javno proteste. A najlakse je rijeci, to se ne isplati, jer njega briga.
Kad jedan Vico lazni srbin javno kaze, da NE CUJE nas navijace, i da se moramo bolje organizovat onda znas koliko je sati. Covjek se smije jer nista ne radimo protiv njega, on to zna i vidi sve. Cekaj te vi samo i dalje do izbore, pa ce doci jos gori munib, beus, vico ili begic. Jeste naivan narod Boze sacuvaj...

Ovi pojedini ovdje hoce da se to rijesi al da se nista ne uradi...ko biva eto gurnucemo glavu u pijesak dok ne prodje, a dok je glava u piejski primices ga do grla
=\_1921_/=

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 17 nov 2023, 16:53

Riba smrdi od glave ali krenimo redom
Vico i ekipa se igra sa savezom
Prvo tereni koji su lose uradjeni a pare uzete,stimanje Borcu,ukidanje da su igraci iz prostora bivse drzave vise nisu stranci na taj nacin ugrozava nase mlade igrace......
Utakmica sa rusijom koja je narusila ugled,par puta pokusaj zabrane Ljijana itd.....
Onda (nisam bio za peteva u startu)ali nakon kvalf. Za mundijal 2022 koje su bile najlosije u istoriji savez je jasno rekao glavni cilj peteva je euro 2024,ostavis ga na klupi citavu 2022 godinu covjek izbori ligu A ,baraz i 2 pot na izvlacenju kvalf...nakon tekme sa crnom gorom u Zenici atmosfera top,igraci zadovoljni sve top....Petev bio na izvlacenju grupa i onda dobije otkaz kao treba nam nesto novo....pa Faruk pa Kodro sve bez plana i cilja ,pa smo ostali bez Anela i sad Savo.....sve gore od gorega
Miske isto treba da ode pa doveo je 4 trenera za godinu......
Dalje
Igraci:ma njih boli **** repka im je sprdnja..
Pjanic je trebao nakon ukrajnine i onih slika i videa da zavrsi sa repkom a sad i bira utakmice,ostali isto pa barem se borite picke jedne.....Seha kaze nema vise kafa ovo ono a opet okupljanje na Ildzi
Dzeku sam volio a l ovo je i od njega ruzno,znaci nakon ovakvih kvalf losih umjesto da si sa ekipom kad trebas ti odes na more sa cetnikom Dzanijem :bow:
Ronaldo igra svaku role,Modric odigra finale lp pa dodje igra za Hrvatsku svaku utakmicu
Znaci nije im stalo da odu na euro i igraju za svoju drzavu......jer da im je stalo pa barem bi na borbenost u ovakvoj grupi uzeli 15 bodova
I da kazu igraci nas niko ne pita nista,pa momci kad je petev dobio otkaz trebali ste se pobuniti....
Island uzeli prvo kolo,i jos liht 2 puta jedva :bow:
Baraz je samo gubljenje vremena

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2023, 16:55

let3 je napisao/la:
GalileoGalilei je napisao/la:
17 nov 2023, 10:59

Ništa nećeš dobiti, ni tim, ni bakljama. Vico sjedi i smije se, boli ga qurac za sve. Šta god da uradimo, njemu odgovara.
Upravo to.

Od nasilja nema nista, odmah da se razumijemo.
Stavise, to bi Vico najvise i volio da se desi, to on i prizeljkuje ;)

Opet kazem, ovo je sve politika ! politika dovela i instalirala Dodikove ljude u NSBIH - koji rade po njegovom nalogu, to je jasno ko dan....po dogovoru, njima prepustili fudbal.. i politicari to trebaju rijesti :!: nemoj mi samo one price "ne mjesaj politiku sa spotom", ne, kod nas je sve politika, sve ! takva drzava i uređenje... kakav ba stoc u glavu, sta vam je.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 17 nov 2023, 17:01

Toliko je jadna ova priča kako reprezentacija nije igrački kvalitetna. U poređenju s kim? U poređenju sa Albanijom, Slovenijom, Rumunijom, Slovačkom, pa i Mađarima, sve ekipe koje će vjerovatno igrati na Euru....eto kod njih svi igrači po ligama petice.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 17 nov 2023, 17:09

Samo bojkot reprezentacije, jer svakako od nje nemamo ništa. Dok se barem na čelo reprezentacije i za selektora ne dovedu ljudi kojim se može vjerovati. Da je sreće i navijači klubova bi se tome priključili. Da se jednom pokasže ovim kriminalcima iz sva tri naroda, da ako ih ne možemo mijenjati, možemo ih ignorisati pa nek im familija dolazi na utakmice.
Patriote kažu kao - pa oni to i hoće da se ugasi reprezentacija :D Pa ovo je još gore, ugasili su je , a igraju i uzimaju pare.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 17 nov 2023, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 17 nov 2023, 17:13

chily-rz je napisao/la:
17 nov 2023, 15:33
Odgovornost snose i klubovi koji su zarad svojih interesa odlučili da šute, šta to spriječiti može da Željo, Sarajevo, Velež, Tuzla, Igman pošalju pismo UEFI u kojem izražavaju sumnju na reguralnost takmičenja ?

Odgovornost snosi i igrači koji ne samo da šute na situaciju oko reprezentacije nego i sami biraju utakmice koje će igrati, ne vidim da je bilo ko od njih se ikad oglasio, kažu mahom da je njihovo da dođu igrati.

Šta će se to promjeniti i ako ode Vico ? Isti će princip ostati, isti će ljudi zarad svojih interesa birati i dizati ruke nekom novom Vici. Gdje još u svijetu ima da se predsjednik saveza bira po narodnosti pa je recimo iduci mandat najbitnije da bude Bošnjak a to koliko je on stručan je najmanje važno.

Na žalost kod nas je čitava struktura zaražena, od onih kantonalnih saveza pa do vrha, mahom ljudi koji su preko politike postavljeni tu gdje jesu i gdje imaju samo jedan cilj, zadržati svoju zicagu u fotelji i obezbjediti sebi novčanu korist.
100%

Gdje su nasi klubovi kad se desi kriminaluk u BL ili bilo gdje drugo? Niko nista, svi sute i to godinama vec. Najbolji primjer ljudi znaju sta ih ceka u BL, sto onda igras? Nemoj igrati. A ne ljudi igraju i znaju sta ce se desavat i onda se cudi na taj kriminaluk. Gdje su proteste od strane klubova? Svi znaci svi znaju da je liga neregularna, sto se onda igra? To ne kontam nikako da svi klubovi u nasoj ligi, su prihvatili kriminaluk i nista ne poduzimaju protiv toga.

Sto se tice igraca u reprezentaciji, boli njiha briga. On bude tu, svoje odigra, i vidimo se drugi put. Svako gleda svoja posla. Kad jedan kapiten suti na ovo, sta ces onda ocekivati od drugi igraca. Niko nece da se mjesa u taj kriminaluk koji se zove savez.

Ja sam mislio da poslje muniba nemoze da bude gore i mislio sam stvarno da poslje ivice osima, sad ce biti sve dobro. Kad ono jos gore od muniba, tako da i poslje vice, dolazi ti jos gori ljudi , nema veze odakle je on. Danas je sve svoj licni interes i novac. Politika gura svoje ljude, nema veze koja partija. Sve je to isto maslo, kriminaluk svugdje ima, i sto je najgore narod je to dozvolio. Lopovi mogu stime proci, jer narod nista ne poduzima.

Pa ljudi samo pogledaj te stadion u luksemburg. Kakav stadion jedan mali mali mali luksemburg ima. Kod njiha fudbal nije kao u brazilu ili u njemackoj. Ali imaju sistem i dobar rad i to se vidi. Kod nas je zenica ili grbavica plafon sto se tice stadiona u BiH. I mi onda hocemo bez dobre infrastrukture, da smo dobri i ozbiljni? Moramo osnovne stvari imat, da bi korak po korak nesto dobro napravili. Ovako ce biti samo razocarenje u bilo kojem segmentu sporta a kamoli zivota.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 nov 2023, 17:26

Bolest treba spriječiti prije nego se prvi simptomi jave. Simptomi kada se jave, gotovo je. Onaj ko je omogućio Vici da bude tu gdje jeste je glavni i odgovorni krivac.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 nov 2023, 17:53

johntravolta123 je napisao/la:
17 nov 2023, 12:05
NoDi80 je napisao/la:
17 nov 2023, 11:04
Bacanje baklji u teren samo kazna repki i placa se iz nasih dzepova
Nedolazak na utakmice takodjer bista nece postici
Ovdje samo batine su rijesenje za sve probleme
To je cinjenica
Cij nasih para ?
Gradjana BiH ?
Nogometni savez nije drzavna institucija i sam se finansira a ne od drzave,gradjana niti poreznih obveznika.
Normalno nasih
Nije ni Dodik Federacija
Pa izvlaci pare iz opstina za vracanje kredita!
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 17 nov 2023, 17:58

NoDi80 je napisao/la:
17 nov 2023, 17:53
johntravolta123 je napisao/la:
17 nov 2023, 12:05
NoDi80 je napisao/la:
17 nov 2023, 11:04
Bacanje baklji u teren samo kazna repki i placa se iz nasih dzepova
Nedolazak na utakmice takodjer bista nece postici
Ovdje samo batine su rijesenje za sve probleme
To je cinjenica
Cij nasih para ?
Gradjana BiH ?
Nogometni savez nije drzavna institucija i sam se finansira a ne od drzave,gradjana niti poreznih obveznika.
Normalno nasih
Nije ni Dodik Federacija
Pa izvlaci pare iz opstina za vracanje kredita!
To ti kralju omogucava trojka.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beduin, dzemil, ErosViverosViv, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Iceplayer, Jabroni, Jegres, juka55, Lobudaraczapamcenje, LondonBlues, Samba71, StevieG8, Uknaac, Vaya i 111 gostiju.