FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kvote za sutra
1,30 5,50 8,70
1,30 5,50 8,70
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma više njih završi ko Ramić nego što proigraju i dokažu da su neka klasa. Na jednog Bilbiju ide ko zna koliko ovih ko Ramić, Jukić i ta srednja žalost, nego čim Bilbija prne dođe neko ko @bordobijeli da nam kaže kako to miriše.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Nisam hvalio Ramica nego me fascinira kako Zrinjski ima strpljenja s igracima i to im donosi rezultate. Uopšte ne mislim da su Rustemovic, Bekici, Ramić, Memija, Jukić itd neke igracine al jednostavno imaju dobar ambijent i po meni je to razlog zašto imaju vise titula u BiH nego FKS. Oni od osrednjih Igraca naprave dobre, od dobrih naprave odlične.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 23 nov 2023, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Gledam i ovog iz Slobode sto smo ga prizeljkivali,lik otkaz u Lokomotivi jedan mec nije odigrao. Mi takve prizeljkujemo a nisu u stanju jedan mec u HNL odigrat,radje dovest nekog ko igra tu ligu nego ove nase izvikane antitalente. Sto manje BH igraca u timu ekipa ce biti uspjesnija.
tek navecer pocinju padavine . Mislim da oko 18:00 nece biti pljuskova bas
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Što je najluđe, vratit ce se u Slobodumosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:41Gledam i ovog iz Slobode sto smo ga prizeljkivali,lik otkaz u Lokomotivi jedan mec nije odigrao. Mi takve prizeljkujemo a nisu u stanju jedan mec u HNL odigrat,radje dovest nekog ko igra tu ligu nego ove nase izvikane antitalente. Sto manje BH igraca u timu ekipa ce biti uspjesnija.

-
- Kontakt:
Samo sto dalje od nas,nek dokazuju svoj talent negdje drugo. Sto manje krampi iz nase lige to bolje,rezultati repke,uspjeh igraca iz ove lige sve govore i njihovi transferi,sto manje BH igraca i to je put do uspjeha kao u Zrinjskom,luzerski mentalitet,nekvalitet,mahalastina i sve ostalo. Rozman je primjer klasicni.Lucas je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:06Što je najluđe, vratit ce se u Slobodumosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:41Gledam i ovog iz Slobode sto smo ga prizeljkivali,lik otkaz u Lokomotivi jedan mec nije odigrao. Mi takve prizeljkujemo a nisu u stanju jedan mec u HNL odigrat,radje dovest nekog ko igra tu ligu nego ove nase izvikane antitalente. Sto manje BH igraca u timu ekipa ce biti uspjesnija.![]()
Tu imaš navijače kao no1 krivce. Niko neće da mu istok psuje majku. Pidro je imao našu ponudu da se vrati, momak neće da čuje. On mi lično govori. Druga stvar, evo Rendulić primjer o njihovom strpljenju.bordobijeli je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:39Nisam hvalio Ramica nego me fascinira kako Zrinjski ima strpljenja s igracima i to im donosi rezultate. Uopšte ne mislim da su Rustemovic, Bekici, Ramić, Memija, Jukić itd neke igracine al jednostavno imaju dobar ambijent i po meni je to razlog zašto imaju vise titula u BiH nego FKS. Oni od osrednjih Igraca naprave dobre, od dobrih naprave odlične.
Do psihe igrača, bojkota i td. Ako je tanak psihički tu mu podrška puno znači, ako je bojkot onda treba psovanje pa i presretanje na cesti. Pogubljeni smo što se tiče navijačke svijesti. Jedan cigo sa Gorice ti podere dres i baci ga, ti ga opravdavaš jer je dobar, mora da napravi niz sranja da bi ga napali.
Gubili smo poluvrijeme jedno i u toku izlaska sve tri tribine zagrmišen igraj bordo bijeli ole. Izašli na drugo, pokidali, startova more, poginuli na terenu. To se od nas traži, a ne da se **** nekom majka i td. Pa ni ja ne bi davao sve od sebe, a ne neki plaćenik.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Vidis ima i koristi od tribine,Pidro nece kod nas to nam je odma benefit. Protiv sam onog sto istok radi,medjutim ako nisu u stanju da se nosis sa pritiskom ili ako si mekan kao Pidro nemoj ni pokusat da dodjes u Sarajevo,nije to za njih neka se drze nekih lijevih klubova.Torino je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:29Tu imaš navijače kao no1 krivce. Niko neće da mu istok psuje majku. Pidro je imao našu ponudu da se vrati, momak neće da čuje. On mi lično govori. Druga stvar, evo Rendulić primjer o njihovom strpljenju.bordobijeli je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:39Nisam hvalio Ramica nego me fascinira kako Zrinjski ima strpljenja s igracima i to im donosi rezultate. Uopšte ne mislim da su Rustemovic, Bekici, Ramić, Memija, Jukić itd neke igracine al jednostavno imaju dobar ambijent i po meni je to razlog zašto imaju vise titula u BiH nego FKS. Oni od osrednjih Igraca naprave dobre, od dobrih naprave odlične.
Do psihe igrača, bojkota i td. Ako je tanak psihički tu mu podrška puno znači, ako je bojkot onda treba psovanje pa i presretanje na cesti. Pogubljeni smo što se tiče navijačke svijesti. Jedan cigo sa Gorice ti podere dres i baci ga, ti ga opravdavaš jer je dobar, mora da napravi niz sranja da bi ga napali.
Gubili smo poluvrijeme jedno i u toku izlaska sve tri tribine zagrmišen igraj bordo bijeli ole. Izašli na drugo, pokidali, startova more, poginuli na terenu. To se od nas traži, a ne da se **** nekom majka i td. Pa ni ja ne bi davao sve od sebe, a ne neki plaćenik.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bandić sutra na centru.
ISTINA ZA VEDRANA!
Omjer 9-3-3 sa Bandićem.
Znači Duraković još nije oporavljen , Renan se vraća s Veležom , mogla bi sutra teška utakmica biti , tipujem 1:0 - Hasić

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvanično potvrđeno danas
Šta je s Oliveirom?
- napoleon72
- Kontakt:
Psuje se na svim stadionima na svijetu. Terry je pricao kako mu stari i stric psuju s tribina dok je igrao za Chelsea, pa rasisticki povici sirom Evrope itd. A ni taj istok nece psovat nikom ko se bori i trudi. Ziljkicu se psuje jer nece da potrci, a evo i Renan je u losoj formi pa mu niko ne psuje, ili Avramovskom. Jer ginu i trude se.Torino je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:29Tu imaš navijače kao no1 krivce. Niko neće da mu istok psuje majku. Pidro je imao našu ponudu da se vrati, momak neće da čuje. On mi lično govori. Druga stvar, evo Rendulić primjer o njihovom strpljenju.bordobijeli je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:39Nisam hvalio Ramica nego me fascinira kako Zrinjski ima strpljenja s igracima i to im donosi rezultate. Uopšte ne mislim da su Rustemovic, Bekici, Ramić, Memija, Jukić itd neke igracine al jednostavno imaju dobar ambijent i po meni je to razlog zašto imaju vise titula u BiH nego FKS. Oni od osrednjih Igraca naprave dobre, od dobrih naprave odlične.
A Pidro ce s tim stavom daleko dogurat. Ako ti slusas sta ti par mongoloida s jedne tribine na stadionu dovikuju i zbog tog glavom nisi na terenu, yebo ti svoju karijeru.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Bordo10, bordobijeli, bordobijelisampion, Grk1234, Hamagara, HyperOS, Imamkarbarum, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, Kaunas, keli, kogmagie46, Lavcina, ledesma, makron, miguelramos, mire971, OzmoodPinglewood, Pena, PeppermintSA, plisek, Posejdon, riki46, Rule_hz, Seipronto, SilaMoc1946, TETRAPAK, Vanja8, Varijantas8 i 316 gostiju.