Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovdje je jasno da će Borac ove sezone uraditi sve za titulu. Ranijih sezona su im klubovi iz RS-a itekako otkidali bodove ali ove sezone se ništa ne prepušta slučaju.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Taj Real iz BL nebi bio 5-ti na tabeli da nisu sve kuci igrali i da se nije desila najveca lakrdija i kriminal od kad postoji fudbal. Od nas su trebali zijaniti prvu a ni drugu nas nisu mogli dobiti,eto toliko su bolji.
-
- Kontakt:
Kakvo poniženje za igrače Sloge i općenito tzv. srpske klubove kad se ovako moraju sklanjati Borcu. A naročito poniženje za navijače Borca kad ovo gledaju, ali šta drugo očekivati od takvih kad se međusobno ponižavaju 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Pa radili ste sve to....namjestali i titule i ispadanja iz lige, i to sve cini mi se ponovili dva puta. Cemu licemjerje? Sad cemo da ganjamo pravdu, a prije je sve bilo ruzicasto?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:42Ljudi na celu nasih klubova su gori i od Vice i ovih balegara iz BL,kad neces da dignes glas na sve ovo i ti si ucesnik. Da ovo radi neki BH klub Zeljo,Velez,Sarajevo,Sloboda svi bi se digli,pljuvali,uprave svih klubova bi pisali saopstenja i zalili se,mediji bi digli nevidjenu hajku,navijaci itd sad svi nijemi posmatraci.
-
- Kontakt:
Ti klubovi koji mrze Bl i Borac i koji odigraju posteno,PL nece vidjeti dok je Vice,ovi poslusni ce dobiti terene to barem svi znaju.Bazinga12345 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:43Ovdje je jasno da će Borac ove sezone uraditi sve za titulu. Ranijih sezona su im klubovi iz RS-a itekako otkidali bodove ali ove sezone se ništa ne prepušta slučaju.
-
- Kontakt:
Bravo, sve receno i u srz.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:42Ljudi na celu nasih klubova su gori i od Vice i ovih balegara iz BL,kad neces da dignes glas na sve ovo i ti si ucesnik. Da ovo radi neki BH klub Zeljo,Velez,Sarajevo,Sloboda svi bi se digli,pljuvali,uprave svih klubova bi pisali saopstenja i zalili se,mediji bi digli nevidjenu hajku,navijaci itd sad svi nijemi posmatraci.
Volim tebe, više od sebe
Drugu ste dobili poguranac s crvenim, inace ne bi dali gol Borcu da se igralo 3 dana. I to dobro znas.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:44Taj Real iz BL nebi bio 5-ti na tabeli da nisu sve kuci igrali i da se nije desila najveca lakrdija i kriminal od kad postoji fudbal. Od nas su trebali zijaniti prvu a ni drugu nas nisu mogli dobiti,eto toliko su bolji.
A kazes Borac bi bio 5, ko bi to bio ispred njih i Zrinjskog kvalitetom?
-
- Kontakt:
Mi da smo to radili bjezali bi drugom 20 bodova,da su nam ovako stelili vec na polusezoni bi bili sampioni. Nasa igra tad i sudjenje na nasim tekmama za ovo je Bundes liga,uostalom pojma nemam ni ciji si navijac.EastOne je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:45Pa radili ste sve to....namjestali i titule i ispadanja iz lige, i to sve cini mi se ponovili dva puta. Cemu licemjerje? Sad cemo da ganjamo pravdu, a prije je sve bilo ruzicasto?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:42Ljudi na celu nasih klubova su gori i od Vice i ovih balegara iz BL,kad neces da dignes glas na sve ovo i ti si ucesnik. Da ovo radi neki BH klub Zeljo,Velez,Sarajevo,Sloboda svi bi se digli,pljuvali,uprave svih klubova bi pisali saopstenja i zalili se,mediji bi digli nevidjenu hajku,navijaci itd sad svi nijemi posmatraci.
Sa ovom igrom Borac nije daleko od grupa LP, bice zanimljivo ljeto...
Ali kako će vas ako Bog da uskoro ugasiti uhu

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Hahah ma ja vama je postao cisti crveni u vasim glavama poguranac hahha niste navikli? Sta je bilo sa prvom? To ti nije bitno? Kad ste kvalitet a mi rupa sto niste 5 zabili jos ste imali sudije u omjeru 99 naspram 1? Toliko ste dobri haha. Nemoj mi nesto dokazivati sto svaki normalan covjek zna,te vlaske lazi i fantazije sam davno prosao i naucio. Za vas smo gospodski klub i institucija u svakom pogleduEastOne je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:46Drugu ste dobili poguranac s crvenim, inace ne bi dali gol Borcu da se igralo 3 dana. I to dobro znas.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:44Taj Real iz BL nebi bio 5-ti na tabeli da nisu sve kuci igrali i da se nije desila najveca lakrdija i kriminal od kad postoji fudbal. Od nas su trebali zijaniti prvu a ni drugu nas nisu mogli dobiti,eto toliko su bolji.
A kazes Borac bi bio 5, ko bi to bio ispred njih i Zrinjskog kvalitetom?
Adje Lukara trpaj, želim hattrick
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Razmsiljajte malo na sebe i kako da izborite opstanak, redovna primanja da imate i ostalo. Nema potrebe da tako pričate zato jer nekog ne volite, a znate koliko je klub stabilan sami sebe lažete. Ponekad je bolje i sutiti, nego svašta pisati ili izgovoriti, pametniji bi bili sigurno. Očistite prvo ispred svojih vrata, pa onda bi možda imali pravo nešto i napisati. A do tada vam savjetujem da šutite i da se borite da vam bude bolje, borba i samo borba i šutnja je zlatoVirtu4l je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:20Danas prćija Ismira Mirvića ide na -9 i pored svih sudijskih lakrdija koje su im dosuđene, odnosno nisu dosuđene protiv njih. Najplaćenija skupina amatera u istoriji lige, zajedno sa najplaćenijom trenerskom prevarom u istoriji lige.
Da su samo dva penala dosuđena protiv njih, recimo Veležu i Igmanu, danas bi bili na -15. Neka se zahvale Ismirovom drugaru Vici što im je ublažio bruku.

Vlasi ko vlasi, očekivano
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ja stvarno ne znam sta sto se ljute navijaci Zelje ovoliko na igrace ?
Mislim, izdas ili rentas klub na odredjeno vrijeme nekom da se uci na tebi i jos ocekujes rezultate.
Zeljo da ovo nije uradio, tesko da bi docekao kraj sezone i sad sa ovakvim kadrom kao ti ces dobiti Tuzlu, Velez...
Ljudi digli hajp, svi ocekivali kolac od 735 milijardi dolara, a zapravo Jozak ih spasio od gasenja...
Nema te se vi sta ljutiti na Upravu, vama je premija da ostanete u ligi, za bilo sta drugo se ne zavaravajte bez veze.
Odavno ste vi svjesni, samo to ne zelite da prihvatite da vas klub ne vode ljudi koji bi trebali voditi, vec vas struje unutar razvlace kao kost za koju se uhvate vise pasa il'ti kerova
Mislim, izdas ili rentas klub na odredjeno vrijeme nekom da se uci na tebi i jos ocekujes rezultate.
Zeljo da ovo nije uradio, tesko da bi docekao kraj sezone i sad sa ovakvim kadrom kao ti ces dobiti Tuzlu, Velez...
Ljudi digli hajp, svi ocekivali kolac od 735 milijardi dolara, a zapravo Jozak ih spasio od gasenja...
Nema te se vi sta ljutiti na Upravu, vama je premija da ostanete u ligi, za bilo sta drugo se ne zavaravajte bez veze.
Odavno ste vi svjesni, samo to ne zelite da prihvatite da vas klub ne vode ljudi koji bi trebali voditi, vec vas struje unutar razvlace kao kost za koju se uhvate vise pasa il'ti kerova
I to dva put...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Hrammm1921 i 24 gosta.