Ima Velezu petaka da zavale do 30 minute...

RA bolje ne dolazite , ceka vas horor na terenu...

TC nema šanse da ispadne, previše kvalitetnih igrača je tu. Sve će jasnije biti nakon zimskog transfer roka, pretpostavljam da će Igman angažirati neke kvalitetne igrače, Gošk isto. Željo ako bude dovodi igrače kao ovaj iz 4. ranga Hrvatske biti će veselo, a smatram da će i oni dovesti neke kvalitetne igrače ako je istina ovo za Arape.Suvorov je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:56Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Ne vjerujem da ce ispasti jer je konkurencija preslaba, Igman, GOSK, Tuzla City itd. Dovoljno je da budes ispred jednog i imas opstanak.
Šta je tebe za Borcem, vidiš da šaljemo malog plavog u drugu liguNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:05Od pocetka sezone, oni su jedine dobre utakmice odigrali protiv Borca. Kuci ih rasuli, tamo zamalo remizirali, vjerovatno i bi remizirali da nije bilo navlacenja. Da se zapitas gdje bi Borac bio bez Vice. Da li bi uopste cetvrto mjesto dohvatili?
Amin, saljite. Ali mislim da je postena liga da bi i vi bili blize dnu nego tituli.AvantiBL je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:57Šta je tebe za Borcem, vidiš da šaljemo malog plavog u drugu liguNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:05Od pocetka sezone, oni su jedine dobre utakmice odigrali protiv Borca. Kuci ih rasuli, tamo zamalo remizirali, vjerovatno i bi remizirali da nije bilo navlacenja. Da se zapitas gdje bi Borac bio bez Vice. Da li bi uopste cetvrto mjesto dohvatili?![]()
Neka prvo cemo plavu kuju izbacit pa onda daljeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:00Amin, saljite. Ali mislim da je postena liga da bi i vi bili blize dnu nego tituli.AvantiBL je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:57Šta je tebe za Borcem, vidiš da šaljemo malog plavog u drugu liguNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:05Od pocetka sezone, oni su jedine dobre utakmice odigrali protiv Borca. Kuci ih rasuli, tamo zamalo remizirali, vjerovatno i bi remizirali da nije bilo navlacenja. Da se zapitas gdje bi Borac bio bez Vice. Da li bi uopste cetvrto mjesto dohvatili?![]()
De vi malo zapocnite svoj niz. Ne mozes se uzdati samo u druge, a tvoj klub ocajan na terenu. Ovako kako ste krenuli, mrka kapa.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:11
Nadam se da TC nastavlja niz i u Konjicu i tako nam obezbjeđuje topliju zimsku pauzu
GOLEMA SI SISO AZMIRA HUSICAsvrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:11
Nadam se da TC nastavlja niz i u Konjicu i tako nam obezbjeđuje topliju zimsku pauzu
Neka ih ovako do zimske pauze, da dignemo prednost na 16 bodovaDamirT je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:14De vi malo zapocnite svoj niz. Ne mozes se uzdati samo u druge, a tvoj klub ocajan na terenu. Ovako kako ste krenuli, mrka kapa.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:11
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 19 gostiju.