Zvonic Peco Ribic Sikalo Jogunovic Kuko Puce Djuliman Halilagic
I uzeli tri boda

Svaka cast! Jednostavno tako se to radi. Puno je to bolja varijanta nego da vam roster cine polovnjaci koji bi uzimali vise para, a rezultat bi bio vjerovatno gori.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 dec 2023, 09:46Protiv Zelje u zapisniku bilo devet igraca koji su ponikli u Velezu ili koji su produkt nase omladinske skole
I uzeli tri boda![]()
Ako si ovdje mislio na arapski kapital da je par hiljada maraka,onda ok ja sam lažovVirtu4l je napisao/la: ↑06 nov 2023, 22:13Kakav će to biti derbi.Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 22:06
Ulaze im saudici u klub,culi da je zidov jedan u BiH,zele biti ispred cionista.
Imat ce Zeljo neogranicen budzet.![]()
Arapski protiv Židovskog kapitala.
![]()
Valjda je normalno da dobijes pomoc od vlasti kad radis stadion? Neko nije marke uluzio u stadion 30 godina i svu lovu usmjeri na igracki kadar dok je neko krenuo od obicne livade i stalno mora ulagati u infrastrukturu. Ove godine smo dobili veci iznos iskljucivo zbog nove tribine koja ce stadionu donijeti Cat 4 gdje ce i reprezentacija moci igrati. Koliko je samo zadnjih godina uradjeno na nasem stadionu, 2 tribine, krov na vipu, reflektori, pomocni teren, caffe bar, toaleti... Svaki klub kad krene u neki veci projekat dobit ce od vlasti pomoc, to je normalno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 04:07Opet meni nije jasno zasto su zalili ti milioneri pare do sada,zasto nisu mogli prije stopera dovest jer im je skup? Kad procitam ovo rekao bi covjek Mirvic mala maca za ove multimilijarde koji zale svaki cent. Prije par godina ste mi govorili sve teski milioneri u upravi a dovodili ste neke izbjeglice realno. Sto se toga tice isto znam da od politike imate ogromne novce,neka barem i ti debili daju pare za nesto. Nije mi jasno isto po kojoj osnovi ti politicari dodijeljuju pare? Svuda u svijetu se na osnovu rezultata odvaja novac,nece Real isto dobiti koji osvoji LP i Malaga. Sto se tice stranki kad imas jednog politicara u klubu to je odma problem,mrsko mi sad pisat i zasto.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:16@mosarjvosa evo da ti napišem i o politici a nek stoji i za ostale.Uvijek se to piše o Veležu i potencira a niko neće da kaže ko su ti ljudi koji su u klubu.
Kevelj -čovjek koji ima tri firme.
Rahimić i Preißler -ljudi koji u BiH trenutno imaju dvije firme, trenutno je u izgradnji vjetropark vrijednosti 130 miliona.
U Njemačkoj već imaju isti takav vjetropark.
Porodica Svenson -vlasnici dvije fabrike jedna u BiH,jedna u Švedskoj.Glavni investitori u klubu koji igra švedsku premijer ligu.
Marić -direktor firme čiji su vlasnici iz Dubaija.
Mirza Teletović -Vitalis
Husnić -vlasnik dva hotela i građevinske firme.
Frenjo -generalni uvoznik Citroen Peugeot/tržni centar/benzinske pumpe.
Badzak -čovjek čija firma sve velike tržne centre u BiH opskrbljuje sa voćem i povrćem.
Tu dodaj još Hifu,Asu osiguranje,As grupaciju, Unicredit,Telemah.
Od državnih firmi jedino Bh telekom i Igman su nam sponzori.
Znači sve realni sektor i privatne pare.To što mnogi ne mogu sebi naći sponzore pa onda pričaju politika to je njihov problem.
Pa dublje i ne treba istraživati.Suvorov je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:21Kad je na Borcevim utakmicama bila neka sepatisticka poruka koja poziva na odvajanje? I koja je to poruka?
Nemoj samo reci ona pjesma Titula nam ne treba.
Ajde da te cujem.
A znam da je sa Z nestoBalorda je napisao/la: ↑10 dec 2023, 07:58Nije ovo Zip bola, ovo je onaj ludi zagorkillafrommanilla je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:51Zip kralju,
kad te covjek pita koliko je ko napredovao u 7 godina, pitanje se odnosi na polazne tacke. Vi ste prije 7 godina bili otprilike na istom nivou kao i sad, a mi smo bili na pragu ispadanja u trecu ligu.
Nije niko rekao da je Velez uspjesniji, bolji, jaci, veci itd. Ali vi 2016 i vi 2023 - koja je razlika? U kojem ste segmentu tako drasticno napredovali?![]()
Meni nije jasno o kojima uspjesima pričaš?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 04:07Opet meni nije jasno zasto su zalili ti milioneri pare do sada,zasto nisu mogli prije stopera dovest jer im je skup? Kad procitam ovo rekao bi covjek Mirvic mala maca za ove multimilijarde koji zale svaki cent. Prije par godina ste mi govorili sve teski milioneri u upravi a dovodili ste neke izbjeglice realno. Sto se toga tice isto znam da od politike imate ogromne novce,neka barem i ti debili daju pare za nesto. Nije mi jasno isto po kojoj osnovi ti politicari dodijeljuju pare? Svuda u svijetu se na osnovu rezultata odvaja novac,nece Real isto dobiti koji osvoji LP i Malaga. Sto se tice stranki kad imas jednog politicara u klubu to je odma problem,mrsko mi sad pisat i zasto.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:16@mosarjvosa evo da ti napišem i o politici a nek stoji i za ostale.Uvijek se to piše o Veležu i potencira a niko neće da kaže ko su ti ljudi koji su u klubu.
Rahimić i Preißler -ljudi koji u BiH trenutno imaju dvije firme, trenutno je u izgradnji vjetropark vrijednosti 130 miliona.
Porodica Svenson -vlasnici dvije fabrike jedna u BiH,jedna u Švedskoj.Glavni investitori u klubu koji igra švedsku premijer ligu.
Mirza Teletović -Vitalis
Badzak -čovjek čija firma sve velike tržne centre u BiH opskrbljuje sa voćem i povrćem.
Znači sve realni sektor i privatne pare.To što mnogi ne mogu sebi naći sponzore pa onda pričaju politika to je njihov problem.
Jel i jedan bio u prvoj postavi ?zeljovolimte je napisao/la: ↑10 dec 2023, 10:16Svaka cast! Jednostavno tako se to radi. Puno je to bolja varijanta nego da vam roster cine polovnjaci koji bi uzimali vise para, a rezultat bi bio vjerovatno gori.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 dec 2023, 09:46Protiv Zelje u zapisniku bilo devet igraca koji su ponikli u Velezu ili koji su produkt nase omladinske skole
I uzeli tri boda![]()
Generalno najveci problem je sto se omalovazavaju nasih klubova.
Aj ne brukaj se vise i priznaj da vas ima manje od nas
Sine, da ti tata nešto predloži, zamoli čika novinara da uslika prve koji dođu na sjever da ti možeš još bolje da briljiraš.
Oko javnih para je spin navijaca Sarajeva koji su ubacili da se Zeljo samo gura. Velez je tu sasvim slucajno jer ste im blizu na tabeli.Espiritosanto je napisao/la: ↑10 dec 2023, 10:49Meni nije jasno o kojima uspjesima pričaš?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 04:07Opet meni nije jasno zasto su zalili ti milioneri pare do sada,zasto nisu mogli prije stopera dovest jer im je skup? Kad procitam ovo rekao bi covjek Mirvic mala maca za ove multimilijarde koji zale svaki cent. Prije par godina ste mi govorili sve teski milioneri u upravi a dovodili ste neke izbjeglice realno. Sto se toga tice isto znam da od politike imate ogromne novce,neka barem i ti debili daju pare za nesto. Nije mi jasno isto po kojoj osnovi ti politicari dodijeljuju pare? Svuda u svijetu se na osnovu rezultata odvaja novac,nece Real isto dobiti koji osvoji LP i Malaga. Sto se tice stranki kad imas jednog politicara u klubu to je odma problem,mrsko mi sad pisat i zasto.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:16@mosarjvosa evo da ti napišem i o politici a nek stoji i za ostale.Uvijek se to piše o Veležu i potencira a niko neće da kaže ko su ti ljudi koji su u klubu.
Mirza Teletović -Vitalis
Za vrijeme Mirvićevog mandata mi i vi isti broj puta igrali europu.Mi uzeli jedan kup vi nijedan.Evo trenutno u bod razlika.
I to sve sa izbjeglicama kako ih zoveš.
Kod nas politika a kod vas nije?
Pa na dresu nosite grb kantona Sarajevo,jel to onako ili je kantonalna vlada dala neke pare?
Ili kantonalna vlada nije politika,to je humanitarna organizacija.
Sto si naglo prestao pisati od kako si provaljen da si za 12h napisao cca 40 postova o ZeljiTurkishAirlines je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:37Crnogorsko g.o.v.n.o nekog ismijava
Pa ima li im iko obraza![]()
![]()
![]()
Ne moze FKS doci u situaciju da se bori za opstanak. To je za ove 17045..zeljovolimte je napisao/la: ↑10 dec 2023, 11:19Da je kontra situacija bilo bi 10k na Grbavici, a na Kosevu milja
Ti je neka slika sa pocetka. Ja sam stigao malo kasnije jer sam radio do 16h i bilo je duplo vise raje nego na toj slici
Trenutno korisnika/ca: amypitar, AnelMid, aqarius, AvantiBL, Balorda, CentarsutNaClanak921, Direktorcic, Fudbalmozak2, gh0stHZ, Guest1945, Hrammm1921, James1987, JavierBosnia, Lecler, leo1946, svrakino1921, Vanja8, VolimBiH96 i 149 gostiju.