Premijer liga BiH - aktuelno

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 10 dec 2023, 09:46

Protiv Zelje u zapisniku bilo devet igraca koji su ponikli u Velezu ili koji su produkt nase omladinske skole

Zvonic Peco Ribic Sikalo Jogunovic Kuko Puce Djuliman Halilagic

I uzeli tri boda :tokralju:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 10 dec 2023, 10:16

CampobelloDiMazara je napisao/la:
10 dec 2023, 09:46
Protiv Zelje u zapisniku bilo devet igraca koji su ponikli u Velezu ili koji su produkt nase omladinske skole

Svaka cast! Jednostavno tako se to radi. Puno je to bolja varijanta nego da vam roster cine polovnjaci koji bi uzimali vise para, a rezultat bi bio vjerovatno gori.

Generalno najveci problem je sto se omalovazavaju nasih klubova.

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 10 dec 2023, 10:21

slika

slika

U rezultatskoj krizi, petak 18h, hladno vrijeme, Manijaci su stvarno dobar primjer kako se istinski klub voli, naklon do poda, najjaci smo u drzavi :tokralju:
Crni Cerak 🐦‍⬛

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 10 dec 2023, 10:28

Virtu4l je napisao/la:
06 nov 2023, 22:13
Antipolitika3 je napisao/la:
06 nov 2023, 22:06

Ulaze im saudici u klub,culi da je zidov jedan u BiH,zele biti ispred cionista.
Imat ce Zeljo neogranicen budzet. :o
Kakav će to biti derbi. :mrgreen: Arapski protiv Židovskog kapitala. :rol:

Samo nek se istorija ne ponavlja. :mrgreen:
Ako si ovdje mislio na arapski kapital da je par hiljada maraka,onda ok ja sam lažov :bih:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 10 dec 2023, 10:33

mosarajvosa83 je napisao/la:
10 dec 2023, 04:07
Espiritosanto je napisao/la:
09 dec 2023, 23:16
@mosarjvosa evo da ti napišem i o politici a nek stoji i za ostale.Uvijek se to piše o Veležu i potencira a niko neće da kaže ko su ti ljudi koji su u klubu.
Kevelj -čovjek koji ima tri firme.
Rahimić i Preißler -ljudi koji u BiH trenutno imaju dvije firme, trenutno je u izgradnji vjetropark vrijednosti 130 miliona.
U Njemačkoj već imaju isti takav vjetropark.
Porodica Svenson -vlasnici dvije fabrike jedna u BiH,jedna u Švedskoj.Glavni investitori u klubu koji igra švedsku premijer ligu.
Marić -direktor firme čiji su vlasnici iz Dubaija.
Mirza Teletović -Vitalis
Husnić -vlasnik dva hotela i građevinske firme.
Frenjo -generalni uvoznik Citroen Peugeot/tržni centar/benzinske pumpe.
Badzak -čovjek čija firma sve velike tržne centre u BiH opskrbljuje sa voćem i povrćem.
Tu dodaj još Hifu,Asu osiguranje,As grupaciju, Unicredit,Telemah.
Od državnih firmi jedino Bh telekom i Igman su nam sponzori.
Znači sve realni sektor i privatne pare.To što mnogi ne mogu sebi naći sponzore pa onda pričaju politika to je njihov problem.
Opet meni nije jasno zasto su zalili ti milioneri pare do sada,zasto nisu mogli prije stopera dovest jer im je skup? Kad procitam ovo rekao bi covjek Mirvic mala maca za ove multimilijarde koji zale svaki cent. Prije par godina ste mi govorili sve teski milioneri u upravi a dovodili ste neke izbjeglice realno. Sto se toga tice isto znam da od politike imate ogromne novce,neka barem i ti debili daju pare za nesto. Nije mi jasno isto po kojoj osnovi ti politicari dodijeljuju pare? Svuda u svijetu se na osnovu rezultata odvaja novac,nece Real isto dobiti koji osvoji LP i Malaga. Sto se tice stranki kad imas jednog politicara u klubu to je odma problem,mrsko mi sad pisat i zasto.
Valjda je normalno da dobijes pomoc od vlasti kad radis stadion? Neko nije marke uluzio u stadion 30 godina i svu lovu usmjeri na igracki kadar dok je neko krenuo od obicne livade i stalno mora ulagati u infrastrukturu. Ove godine smo dobili veci iznos iskljucivo zbog nove tribine koja ce stadionu donijeti Cat 4 gdje ce i reprezentacija moci igrati. Koliko je samo zadnjih godina uradjeno na nasem stadionu, 2 tribine, krov na vipu, reflektori, pomocni teren, caffe bar, toaleti... Svaki klub kad krene u neki veci projekat dobit ce od vlasti pomoc, to je normalno.
Pa evo vi cesto pricate o novom stadionu, sta jel to stvarno mislite da ce doci neka budala uloziti svojih 20 miliona da napravi stadion od nule? Hoce u kur.cu, kako ga mozete napraviti jedino ako vam politika napravi.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 10 dec 2023, 10:38

Suvorov je napisao/la:
09 dec 2023, 16:21
1921ljoze je napisao/la:
09 dec 2023, 16:15
Suvorov je napisao/la:
09 dec 2023, 16:10

Kako vi branite Palestinu? Preko Klix komentara i skandiranja po stadionima?

U usta te jeebem licemjerna.
Sta si se upalio
Mi mozemo poslati pomoc i poruke podrske
A vi godinama evo hocete da se odvojite stalno neke poruke povici ovo ono....al nikad jbg
Kad je na Borcevim utakmicama bila neka sepatisticka poruka koja poziva na odvajanje? I koja je to poruka?

Nemoj samo reci ona pjesma Titula nam ne treba. :urnebes:
Ajde da te cujem.
Pa dublje i ne treba istraživati.
Srbija Srbija, Marš na Drinu, Kosovo je hahaha...
Da ne pričamo o vjerskoj mržnji, govori nam sve Ferhadija džamija, a kod nas Srba i Hrvata u grupama na desetine. Crkve ne okrznute, kameni spomenici ne lažu. Je..mo vam tatu Mileta.
🇵🇸

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 dec 2023, 10:43

Balorda je napisao/la:
10 dec 2023, 07:58
killafrommanilla je napisao/la:
09 dec 2023, 22:51
Zip kralju,

kad te covjek pita koliko je ko napredovao u 7 godina, pitanje se odnosi na polazne tacke. Vi ste prije 7 godina bili otprilike na istom nivou kao i sad, a mi smo bili na pragu ispadanja u trecu ligu.

Nije niko rekao da je Velez uspjesniji, bolji, jaci, veci itd. Ali vi 2016 i vi 2023 - koja je razlika? U kojem ste segmentu tako drasticno napredovali?
Nije ovo Zip bola, ovo je onaj ludi zagor :mrgreen:
A znam da je sa Z nesto :mrgreen:

Prejak, mijesa babe i zabe, pita kako ova uprava nije dovela Hasicevoj stopera :rol: Uz naravno, pricu crnogorskog bolesnika o politici koji je jos 2017. najavljivao jug, pucanje cireva, a 2019. vec ozbiljno krenuo u radove i najavio da ce biti gotovi do 100. rodjendana kluba :mrgreen:

A dok u medjuvremenu, Srdjan Mandic osvoji mandat samo na osnovu price o Kosevu, dok kod nas niko nije smio Velez u usta uzeti za izbornu kampanju :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 10 dec 2023, 10:44

Orden43 je napisao/la:
10 dec 2023, 10:21
slika

slika

U rezultatskoj krizi, petak 18h, hladno vrijeme, Manijaci su stvarno dobar primjer kako se istinski klub voli, naklon do poda, najjaci smo u drzavi :tokralju:
Pa slavili ste rođendan i pozivali na sve strane i derbi kola i 4000 da si pametan stidio bi se

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 10 dec 2023, 10:49

@mosarjvosa evo da ti napišem i o politici a nek stoji i za ostale.Uvijek se to piše o Veležu i potencira a niko neće da kaže ko su ti ljudi koji su u klubu.
Rahimić i Preißler -ljudi koji u BiH trenutno imaju dvije firme, trenutno je u izgradnji vjetropark vrijednosti 130 miliona.
Porodica Svenson -vlasnici dvije fabrike jedna u BiH,jedna u Švedskoj.Glavni investitori u klubu koji igra švedsku premijer ligu.
Mirza Teletović -Vitalis
Badzak -čovjek čija firma sve velike tržne centre u BiH opskrbljuje sa voćem i povrćem.
Znači sve realni sektor i privatne pare.To što mnogi ne mogu sebi naći sponzore pa onda pričaju politika to je njihov problem.
Opet meni nije jasno zasto su zalili ti milioneri pare do sada,zasto nisu mogli prije stopera dovest jer im je skup? Kad procitam ovo rekao bi covjek Mirvic mala maca za ove multimilijarde koji zale svaki cent. Prije par godina ste mi govorili sve teski milioneri u upravi a dovodili ste neke izbjeglice realno. Sto se toga tice isto znam da od politike imate ogromne novce,neka barem i ti debili daju pare za nesto. Nije mi jasno isto po kojoj osnovi ti politicari dodijeljuju pare? Svuda u svijetu se na osnovu rezultata odvaja novac,nece Real isto dobiti koji osvoji LP i Malaga. Sto se tice stranki kad imas jednog politicara u klubu to je odma problem,mrsko mi sad pisat i zasto.
Meni nije jasno o kojima uspjesima pričaš?
Za vrijeme Mirvićevog mandata mi i vi isti broj puta igrali europu.Mi uzeli jedan kup vi nijedan.Evo trenutno u bod razlika.
I to sve sa izbjeglicama kako ih zoveš.
Kod nas politika a kod vas nije?
Pa na dresu nosite grb kantona Sarajevo,jel to onako ili je kantonalna vlada dala neke pare?
Ili kantonalna vlada nije politika,to je humanitarna organizacija.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 dec 2023, 10:55

zeljovolimte je napisao/la:
10 dec 2023, 10:16
CampobelloDiMazara je napisao/la:
10 dec 2023, 09:46

Svaka cast! Jednostavno tako se to radi. Puno je to bolja varijanta nego da vam roster cine polovnjaci koji bi uzimali vise para, a rezultat bi bio vjerovatno gori.

Generalno najveci problem je sto se omalovazavaju nasih klubova.
Jel i jedan bio u prvoj postavi ? :D

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 10 dec 2023, 11:03

Anex je napisao/la:
10 dec 2023, 10:44
Orden43 je napisao/la:
slika

slika

Pa slavili ste rođendan i pozivali na sve strane i derbi kola i 4000 da si pametan stidio bi se
Aj ne brukaj se vise i priznaj da vas ima manje od nas

slika
Crni Cerak 🐦‍⬛

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 10 dec 2023, 11:04

Orden43 je napisao/la:
slika

slika

Sine, da ti tata nešto predloži, zamoli čika novinara da uslika prve koji dođu na sjever da ti možeš još bolje da briljiraš.
🇵🇸

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 10 dec 2023, 11:06

10 dec 2023, 10:49
Mirza Teletović -Vitalis
Meni nije jasno o kojima uspjesima pričaš?
Za vrijeme Mirvićevog mandata mi i vi isti broj puta igrali europu.Mi uzeli jedan kup vi nijedan.Evo trenutno u bod razlika.
I to sve sa izbjeglicama kako ih zoveš.
Kod nas politika a kod vas nije?
Pa na dresu nosite grb kantona Sarajevo,jel to onako ili je kantonalna vlada dala neke pare?
Ili kantonalna vlada nije politika,to je humanitarna organizacija.
Oko javnih para je spin navijaca Sarajeva koji su ubacili da se Zeljo samo gura. Velez je tu sasvim slucajno jer ste im blizu na tabeli.

U sustini ljudi igraju na stadionu gdje ne placaju rentu i odrzavanje (nisu mala sredstva), prvi put u historiji kluba da je neko njihov dao marku je Mirvic, pitaj Mandica koliko Centar izdvoji, kanton daje jednaku sumu.
Porezna je na isti nacin otpisala kamate njima kao i prosle godine namaa jer tako zakon nalaze.

FKS je masina koja ulozi tri puta vise od ostalih klubova i na kraju zavise od osvajaca kupa.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 10 dec 2023, 11:06

Anex je napisao/la:
10 dec 2023, 10:44
Orden43 je napisao/la:
slika

slika

Ko se ovdje bori za titulu a ko za opstanak :opaopa:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 10 dec 2023, 11:08

Torino je napisao/la:
10 dec 2023, 11:04
Orden43 je napisao/la:
slika

slika

Sine, da ti tata nešto predloži, zamoli čika novinara da uslika prve koji dođu na sjever da ti možeš još bolje da briljiraš.
Taktika navijac tri stolice, mentalitet nek izgleda da nas ima vise.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 10 dec 2023, 11:14

TurkishAirlines je napisao/la:
09 dec 2023, 23:37
Crnogorsko g.o.v.n.o nekog ismijava 😂😂😂

Pa ima li im iko obraza :urnebes: :urnebes:

slika
Sto si naglo prestao pisati od kako si provaljen da si za 12h napisao cca 40 postova o Zelji 🤣

2000 na Kosevu borba za duplu krunu.
5000 na Grbavici borba za opstanak. :bow:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 10 dec 2023, 11:19

Da je kontra situacija bilo bi 10k na Grbavici, a na Kosevu milja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 dec 2023, 11:22

zeljovolimte je napisao/la:
10 dec 2023, 11:19
Da je kontra situacija bilo bi 10k na Grbavici, a na Kosevu milja
Ne moze FKS doci u situaciju da se bori za opstanak. To je za ove 17045.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 10 dec 2023, 11:29

Orden43 je napisao/la:
slika

slika

Ti je neka slika sa pocetka. Ja sam stigao malo kasnije jer sam radio do 16h i bilo je duplo vise raje nego na toj slici

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 10 dec 2023, 11:31

Koliko ovi pitari više prate Želju i Manijake nego svoj klub, to je nevjerovatno.

Al dobro, 25 godina u svakom smislu ispred vas. Razumijem i zašto toliki kompleksi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, PiazzaGrande, Vanja8 i 20 gostiju.