ti si zreo za skupstine najveceg duznika u nasem premijerligaskom fudbalu
da iznosis ideje
kao Ceric nekada
kokuze gdje su vam pare, kokuze?
konkretno pitanje koje nema veze ni sa Tanom ni sa Mirvicem
ti si zreo za skupstine najveceg duznika u nasem premijerligaskom fudbalu
Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 09:57Evo baš u FK Sarajevo imamo primjer koliko su propali milioni sića za nekoga, a taj neko je Vincent Tan. Niko od njih da se zapita zašto je taj čovjek još uvijek u klubu, ja ću vam reći, zato što je uložio neki novac kojeg se ne odriče i ostaće u klubu sve dok mu se ne vrati ili dok se klub ne ugasi. Pričamo o čovjeku koji je milijarder i mnogo veći igrač od Mirvića.
Naravno da krezavi navijači poput aneksa, stroja ili avnoja misle da je amiđa tu jer mu se svidio Sebilj, ali ne, on je tu jer želi svoje pare nazad.
Naravno da ću pisati, samo da vidimo šta će se desiti. Arapi su još gori, Mirvić je u svom gradu, nije mu svejedno šta će se desiti i to je jedino što je dobro po vas. Život bi mu bio nepodnošljiv da nešto ozbiljnije zajebe.
Virto,Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:44Naravno da ću pisati, samo da vidimo šta će se desiti. Arapi su još gori, Mirvić je u svom gradu, nije mu svejedno šta će se desiti i to je jedino što je dobro po vas. Život bi mu bio nepodnošljiv da nešto ozbiljnije zajebe.
Za Arape bi to bila samo još jedna investicija u nizu i ništa više od toga, nema emocija. To je u jednu ruku dobro, ali može biti i veoma loše. Ovi sa "emocijama" i koji "vole" klub su unakazili i vas i nas.
S tim da je naša priča malo složenija, zbog imovine.
Ne znam bas da li je 1 federalna adekvatna za toboki86 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:49Željezničar zvanično dio programa NS Saudijske Arabije: Potpisan ugovor s Future Falcons
http://www.klix.ba/clanak/231211056
Znaci dobiti ce priliku da razvijaju mlade saudijske talente![]()
![]()
![]()
Konacno rjesenje, filijala truhle djece seika

@OnlyLeft22donDondon je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:14ahzahaahahahhahahha plac
majke mi niko ne mrzi Zelju zbog Zelje,Grbavice,Osima...
nego dje nadju ovakve levate poput Virte,pa takvih pun ku*ac i u stvarnosti,do podne laze sam sebe a od podne sve oko sebe
ee cega se ono dosjetilo,Tan drzi sarajevo dok se ne ugasi ili ne povrati pare a arapima je zeljo samo jos jedna investicija u zivotu ahahahhahahha
Kao da ovaj prvi nikad nigdje nije ulozio ahahhahahahah
daj glasanje za kantu godine,postaje neizdrzivo,ovaj se bas trudi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Guest1945, Paromlinac, Perotti i 13 gostiju.