Jos potpisali polusezonu taman da se ispale bez odgovornosti kada ovi ispadnu

Konacno rjesenje, filijala truhle djece seika
@OnlyLeft22donDondon je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:14ahzahaahahahhahahha plac
majke mi niko ne mrzi Zelju zbog Zelje,Grbavice,Osima...
nego dje nadju ovakve levate poput Virte,pa takvih pun ku*ac i u stvarnosti,do podne laze sam sebe a od podne sve oko sebe
ee cega se ono dosjetilo,Tan drzi sarajevo dok se ne ugasi ili ne povrati pare a arapima je zeljo samo jos jedna investicija u zivotu ahahahhahahha
Kao da ovaj prvi nikad nigdje nije ulozio ahahhahahahah
daj glasanje za kantu godine,postaje neizdrzivo,ovaj se bas trudi
Nek jos 2-3 osobe kazu i ja mogu pokrenutiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:16@OnlyLeft22donDondon je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:14ahzahaahahahhahahha plac
nego dje nadju ovakve levate poput Virte,pa takvih pun ku*ac i u stvarnosti,do podne laze sam sebe a od podne sve oko sebe
ee cega se ono dosjetilo,Tan drzi sarajevo dok se ne ugasi ili ne povrati pare a arapima je zeljo samo jos jedna investicija u zivotu ahahahhahahha
daj glasanje za kantu godine,postaje neizdrzivo,ovaj se bas trudi![]()
Haj pokreni, moj prijedlog da glasamo forumas i taraba/kanta godineOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:22Nek jos 2-3 osobe kazu i ja mogu pokrenutiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:16@OnlyLeft22donDondon je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:14ahzahaahahahhahahha plac
daj glasanje za kantu godine,postaje neizdrzivo,ovaj se bas trudi![]()
Jedan mi je napisao u pp da napravim glasanje za kantu godine, ali da samo budu forumasi sa ove teme
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:27Evo ja drugi. Ima li treci i cetvrti da se zada Only![]()
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, antisisoja1919, Beli98, Bing [Bot], CAZIN, Fudo, hazarder, Kaunas, perodeformero, Vanja8, Varijantas8, Venom, xinxee i 92 gosta.