Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Klub mu na 3 boda od zone ispadanja uz veliku vjerovatnoću da će nakon sljedećeg kola biti u još većoj dubiozi i ono razmišlja o Mirvićevim finansijama 

90!
Nema potrebe da se nervirate, znam da dotičem srž i živac, ali tako vam je i nikako drugačije. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovisi mu od rezultata kmelje. Kada kmeljo ispusi, a sto se dogadja svako kolo, ide prica o pranju para milijarderskih investitora veceg sarajevskog kluba.
NEMA NAZAD
Od nepoznanice svima do borbe za opstanak.Kako smo napredovali, od Brajlovića sa satarom do fensi finger fud.
Forum pamti.

Evo baš u FK Sarajevo imamo primjer koliko su propali milioni sića za nekoga, a taj neko je Vincent Tan. Niko od njih da se zapita zašto je taj čovjek još uvijek u klubu, ja ću vam reći, zato što je uložio neki novac kojeg se ne odriče i ostaće u klubu sve dok mu se ne vrati ili dok se klub ne ugasi. Pričamo o čovjeku koji je milijarder i mnogo veći igrač od Mirvića.
Naravno da krezavi navijači poput aneksa, stroja ili avnoja misle da je amiđa tu jer mu se svidio Sebilj, ali ne, on je tu jer želi svoje pare nazad.
Naravno da krezavi navijači poput aneksa, stroja ili avnoja misle da je amiđa tu jer mu se svidio Sebilj, ali ne, on je tu jer želi svoje pare nazad.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 09:57Evo baš u FK Sarajevo imamo primjer koliko su propali milioni sića za nekoga, a taj neko je Vincent Tan. Niko od njih da se zapita zašto je taj čovjek još uvijek u klubu, ja ću vam reći, zato što je uložio neki novac kojeg se ne odriče i ostaće u klubu sve dok mu se ne vrati ili dok se klub ne ugasi. Pričamo o čovjeku koji je milijarder i mnogo veći igrač od Mirvića.

ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
u 4 naredna kola ocekuju NULA bodova

Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
-
- Kontakt:
puno ovakvih postova navedu ljude na samoubistvoVirtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 09:57Evo baš u FK Sarajevo imamo primjer koliko su propali milioni sića za nekoga, a taj neko je Vincent Tan. Niko od njih da se zapita zašto je taj čovjek još uvijek u klubu, ja ću vam reći, zato što je uložio neki novac kojeg se ne odriče i ostaće u klubu sve dok mu se ne vrati ili dok se klub ne ugasi. Pričamo o čovjeku koji je milijarder i mnogo veći igrač od Mirvića.
skoci slobodno

lakse ce ti biti
ono nama pise o gasenju, a u bolni se jauci cuju u dolini dugova

-
- Kontakt:
brojanje tudjih para je vazda je bila zabava kokuza i bijednika
to im jedino ostaje
-
- Kontakt:
ti si zreo za skupstine najveceg duznika u nasem premijerligaskom fudbalu
da iznosis ideje
kao Ceric nekada

kokuze gdje su vam pare, kokuze?
konkretno pitanje koje nema veze ni sa Tanom ni sa Mirvicem
Virto, budući da Arapi preuzimaju Želju, postoji li šansa da ćeš ovakve potencijalne scenarije pisati i za svoj klub ili je eventualna propast i gašenje zbog investitora rezervisana samo za Sarajevo?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
- egocentrik
- Kontakt:
Podrska za Virtuala ipak je decko psihički bolesnik
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 09:57Evo baš u FK Sarajevo imamo primjer koliko su propali milioni sića za nekoga, a taj neko je Vincent Tan. Niko od njih da se zapita zašto je taj čovjek još uvijek u klubu, ja ću vam reći, zato što je uložio neki novac kojeg se ne odriče i ostaće u klubu sve dok mu se ne vrati ili dok se klub ne ugasi. Pričamo o čovjeku koji je milijarder i mnogo veći igrač od Mirvića.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Naravno da ću pisati, samo da vidimo šta će se desiti. Arapi su još gori, Mirvić je u svom gradu, nije mu svejedno šta će se desiti i to je jedino što je dobro po vas. Život bi mu bio nepodnošljiv da nešto ozbiljnije zajebe.
Za Arape bi to bila samo još jedna investicija u nizu i ništa više od toga, nema emocija. To je u jednu ruku dobro, ali može biti i veoma loše. Ovi sa "emocijama" i koji "vole" klub su unakazili i vas i nas.
S tim da je naša priča malo složenija, zbog imovine.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Željezničar zvanično dio programa NS Saudijske Arabije: Potpisan ugovor s Future Falcons
http://www.klix.ba/clanak/231211056
Znaci dobiti ce priliku da razvijaju mlade saudijske talente

Znaci dobiti ce priliku da razvijaju mlade saudijske talente

Virto,Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:44Naravno da ću pisati, samo da vidimo šta će se desiti. Arapi su još gori, Mirvić je u svom gradu, nije mu svejedno šta će se desiti i to je jedino što je dobro po vas. Život bi mu bio nepodnošljiv da nešto ozbiljnije zajebe.
Za Arape bi to bila samo još jedna investicija u nizu i ništa više od toga, nema emocija. To je u jednu ruku dobro, ali može biti i veoma loše. Ovi sa "emocijama" i koji "vole" klub su unakazili i vas i nas.
S tim da je naša priča malo složenija, zbog imovine.
Zamolio me Mirvic da ti prenesem, da mu u knjige zavedes kupovinu zemlje na Trebevicu u iznosu od 5.000.000,00 EUR. Tu planira praviti vlastitu kucu i nekoliko stambeno-poslovnih objekata, gradnja pocinje na proliece, ako Bog da.
Pa samo zavedi, kad budes imao vremena, hvala puno u njegovo ime.
Pozdrav.
since 1973
-
- Kontakt:
Joj kone naše lijepe. Tri Arapa u prvih 11 i trener na praksi za jedne pripreme prodali klub da sa na njemu vježba Al Jaber hahahahahha tobe jarabi.
Znate li da možete 3 stranca imat u rosteru i da će to bit tri Arapa do 21 godinu ?
Znate li da možete 3 stranca imat u rosteru i da će to bit tri Arapa do 21 godinu ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ne znam bas da li je 1 federalna adekvatna za toboki86 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:49Željezničar zvanično dio programa NS Saudijske Arabije: Potpisan ugovor s Future Falcons
Znaci dobiti ce priliku da razvijaju mlade saudijske talente![]()
![]()
![]()

Što virto ne uđe u skupštinu želje?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, mnon46, Paromlinac, perodeformero, VolimBiH96 i 22 gosta.