FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 11 dec 2023, 20:13

Objektivac1946 je napisao/la:
11 dec 2023, 19:49
H8Z7 je napisao/la:
11 dec 2023, 19:48
Nirton je napisao/la:
11 dec 2023, 19:45

Idemo direktore. :salut: :ljepota:
:kafa: imal đe mene tu :?: :rol:
Duguješ meni 20% od zamjene uloga u klubu :kafa:
10% i 35K eura na ruke dalje ne idem :kafa:
Nirton je napisao/la:
11 dec 2023, 19:50
H8Z7 je napisao/la:
11 dec 2023, 19:48
Nirton je napisao/la:
11 dec 2023, 19:45

Idemo direktore. :salut: :ljepota:
:kafa: imal đe mene tu :?: :rol:
Dat će mili predsjednik ugovor 2+1. :mrgreen:
👀✍️🤝🔜 :pray:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 11 dec 2023, 20:14

I nogama i rukama neka kopaju da dodju u Sarajevo, i da daju sve od sebe u nasem dresu. Samo mi i pravimo koliko toliko ozbiljnije transfere igraca.
- FKS -

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 11 dec 2023, 20:16

@H8Z7

Bez zayebancije, što ne pošalješ mail nekom klubu, za početak neka to bude volonterski, vala ako se negdje možeš probiti možeš ovdje, uvalit ću te ja u FAMOS :kafa: , ali da me se sjetiš kad budeš agent postao.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 dec 2023, 20:18

Saha ce se bolje prodati od Vladana. Polako vidjet cete😀
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 dec 2023, 20:19

hordasDoboj je napisao/la:
11 dec 2023, 20:01
MortemHz je napisao/la:
11 dec 2023, 19:41
Zaradit ćemo oko 2,500,000 KM za dva golmana u ovom prijelaznom roku, fenomenalan posao kluba.
Sve pohvale svima koji su zaslužni za ovo i još jače treba nastaviti.
Kako mislis za dva? Racunas i transfer Vladana u ovo?
Da, procenti od njegove prodaje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 dec 2023, 20:21

Prodamo sahinovica sa kojim nismo bili zadovoljni za cirka 500 hiljada, a ocekujemo od igraca koje platimo 100 k da pokidaju, jesmo objektivni :D

Jedini smo klub ovdje koji je u stanju svake sezone zaraditi milion, dva od prodaje igrača. Drugi klubovi to ne mogu ni sanjati. To govori da je Sarajevo jedini klub sa renomeom za prodaju igrača u inostranstvu.
I definitivno ta akademija daje rezultata.

Nadam se da ce Muhamed osvjetlati obraz kluba, ima dobre karakteristike da se razvije na nivo Kovacevica.

Video sa predstavljanja na nivou HBO.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 dec 2023, 20:22

Surreal je napisao/la:
11 dec 2023, 20:16
@H8Z7

Bez zayebancije, što ne pošalješ mail nekom klubu, za početak neka to bude volonterski, vala ako se negdje možeš probiti možeš ovdje, uvalit ću te ja u FAMOS :kafa: , ali da me se sjetiš kad budeš agent postao.
Skupljam podatke igrača u arhivu i planiram preko linkedIn krenuti, i neke strane forume također, grupe i sl. Da vidiš podataka valja ono kategorizirati haha. Inače ništa od moje velike želje Adžića iz Budućnosti, izgleda ode u Bolonju :plac:

L'otavo re di Roma F.T.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 11 dec 2023, 20:23

**** ti to al Sahinovic, Dizdarevic i Kova 👏👏👏

Kova je klasa, al kapu skidam za ovu drugu dvojicu. Jest da su mladi, i sve to al trebalo je sve to upakovati.

Mali sretno, i donesi nam dodatnih par miliona i sve ti je halal 💪🏻
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 11 dec 2023, 20:26

Sretno momcino! Ma da ti nama ostvaris vrhunsku karijeru, znam da mozes jos puno napredovati.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 11 dec 2023, 20:29

H8Z7 je napisao/la:
11 dec 2023, 20:22
Surreal je napisao/la:
@H8Z7

Skupljam podatke igrača u arhivu i planiram preko linkedIn krenuti, i neke strane forume također, grupe i sl. Da vidiš podataka valja ono kategorizirati haha. Inače ništa od moje velike želje Adžića iz Budućnosti, izgleda ode u Bolonju :plac:
Ovako isto meni mnogi govore. Koji si na X, nabaci link. Adžića je između ostalih Jacek Kulig najkvalitetniji online scout predstavio, danas Sabljića iz Zrinjskog.

Ja sam radio shortlist i preporučivao neke no name igrače,a danas su to reprezentativci, vrijedni 20+milijuna, najbolji igrači ozbiljnih liga, npr. Pavlidis, Veerman, Undav, Hamer, Juranović..

Upravo Rakow doveo Frana Tudora među prvima kog su hajdukovci sprdali, a ja tvrdio da mu je to idealan potez i da će Rakow za godinu dana biti iznad Hajduka. Ostalo je povijest. Klub je to savršenog rada, ima na googleu i naših tekstova o usponu kluba za koji je najzaslužniji predsjednik istog, vizionar.

Isto tako, Brighton/Union su doveli tog Undava i Nieuwkoopa koji su bili free, na my shortlist.

Senijade, evo kontaktiraj nas dvojicu pfff

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 11 dec 2023, 20:30

PeppermintSA je napisao/la:
11 dec 2023, 18:02
Morpheus je napisao/la:
11 dec 2023, 17:52
PeppermintSA je napisao/la:
11 dec 2023, 17:44
Ziljkića smo trebali prodati ljetos kad je imao brdo ponuda. Avram nije onaj nivo koji nama treba - nekonstantan, često povrijeđen, a preskup da bi bio igrač koji ulazi svake treće tekme dvadesetak minuta. Vrančić takođe. Realno, igrač je s preozbiljnim CV-em, ali izuzev toga gotovo ništa nije pokazao. Da se ne preziva Vrančić i da je došao iz Surdulice ili Osijeka, svi bi ga tjerali. Prosto kad imaš igrača s tim CV-em kojeg plaćaš koliko ga plaćaš, očekuje se da to bude lik koji će ti rješavati utakmice, imati 6-8 golova po sezoni i 10-ak asistencija. Preusmjeriti te pare na kvalitetna pojačanja, i to ne na 4 pojačanja, već na 2 ili max 3. Da znaš šta si kupio i da ti ona prave razliku.
Izvini, ali ne pričaj gluposti. :mrgreen: :mrgreen: Možeš misliti hvali se igrač koji je do jučer dobro igrao u Engleskoj i to u dvije najjače lige.

Da se Oliveira preziva Oliverić, da je bijelac i da je došao iz Rudeša ne bi se ovako puno hvalio. To ti je ta logika. :mrgreen:
upravo se hvali jer je došao iz Engleske, budući da smo nacija kompleksaša. Navedi mi jednu utakmicu u kojoj je izdomirao. Dakle, dovedeš igrača koji je donedavno igrao Premier i Bundesligu da ti igra bh. ligu. Sve ispod brdo golova, asistencija, držanja cijelog veznog reda itd. je klasični promašaj. Ono što je frajer pokazao je u pet deka sa malim Buljubašićem.
Sve ispod brdo golova, bla, bla... Sve si mi rekao sa ovim, **** ga. :mrgreen: Nije ovo igrica, ne vode se igraci sa dzojstikom. Imao je dobrih utakmica, Siroki, Sloboda, Zrinjski, meni se cini, itd.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 dec 2023, 20:31

Sretno, Muhamede! Ovo je trenutno najbolje i za tebe i za nas. Potencijal sigurno imas, u zadnje vrijeme nije bas islo pa si nam skakao po zivcima, ali jbg, nek procepi u Poljskoj. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 dec 2023, 20:37

Lijepa vijest u svakom smislu!
Nek mu je sa srećom. Želim mu da napreduje veoma brzo, da bude bolji od Kovačevića i jos brze "zaglavi" u ligama 5 kao starter.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 dec 2023, 20:37

Felixians4 je napisao/la:
11 dec 2023, 20:29
H8Z7 je napisao/la:
Surreal je napisao/la:
@H8Z7

Ovako isto meni mnogi govore. Koji si na X, nabaci link. Adžića je između ostalih Jacek Kulig najkvalitetniji online scout predstavio, danas Sabljića iz Zrinjskog.

Ja sam radio shortlist i preporučivao neke no name igrače,a danas su to reprezentativci, vrijedni 20+milijuna, najbolji igrači ozbiljnih liga, npr. Pavlidis, Veerman, Undav, Hamer, Juranović..

Upravo Rakow doveo Frana Tudora među prvima kog su hajdukovci sprdali, a ja tvrdio da mu je to idealan potez i da će Rakow za godinu dana biti iznad Hajduka. Ostalo je povijest. Klub je to savršenog rada, ima na googleu i naših tekstova o usponu kluba za koji je najzaslužniji predsjednik istog, vizionar.

Isto tako, Brighton/Union su doveli tog Undava i Nieuwkoopa koji su bili free, na my shortlist.

Maloprije sam to vidio da su ga objavili, kao talent dana ili tako nešto. A čini mi se da su ga na temi Zrinjskog zezali tačnije sa su nekog igrača odbili zbog njega (ako sam zamjenio Sabljića sa nekim neka oproste). Ima par mjeseci kako se ovim bavim, a za to vrijeme moj najvrijedniji pronalazak bio je Trivante Stewart, ljetos sam ga ovdje postavio a on par dana kasnije završio u Salerntani za 100k €. Poslije ću postaviti link od X jer još nisam napravio nalog, kako sam već rekao skupljam podatke igrača.

EDIT: Što se tiče Sarajeva tu bi besplatno radio ipak je to moj klub ❤️

L'otavo re di Roma F.T.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 11 dec 2023, 20:40

sretno Sahinovicu, mnogi ste se ogrijesili od momka i ovde psovali i govorili najgnusnije uvrede na racun momka zbog njegovih gresaka. Momku je 20g i vec sad je napravio vise u zivotu nego svi vi bijednici koji ste mu psovali. Decko vam se hladno popisao u usta.
Sarajevo ide pravim putem, akademija polako izbacuje igrace i bit ce ovo bolje kroz par godina.
Slijedeci veliki transfer je vjerovatno Buljubasic ali nadam se da ce odigrati jos najmanje 2 sezone i otici u transferu visine tipa Cimirot.
Mozda necemo uzimati titule kao na traci zbog uredjenja drzave i imas politicke projekte tipa Borac i Zrinjski ali Sarajevo ce se izgraditi i zivjet od svojih igraca i uspjeha.
Mi cemo svoju snagu pokazati u Europi i kroz izlazne transfere nasih omladinaca.
U svemu ovome nadam se da cemo nekad dobito vijest o stadionu, ili da se Kosevo totalno rekonstruise ili da pravimo svoj stadion, valjda ovo docekamo u slijedecih 3-4 godine

Nox1994
Kontakt:

Post Postao/la Nox1994 » 11 dec 2023, 20:41

Da je ovog Hasica jos sezonu ostaviti, kada budemo bolje odradili prelazni rok, pa da div napadne sve zivo.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 11 dec 2023, 20:49

H8Z7 je napisao/la:
11 dec 2023, 20:37
H8Z7 je napisao/la:

Maloprije sam to vidio da su ga objavili, kao talent dana ili tako nešto. A čini mi se da su ga na temi Zrinjskog zezali tačnije sa su nekog igrača odbili zbog njega (ako sam zamjenio Sabljića sa nekim neka oproste). Ima par mjeseci kako se ovim bavim, a za to vrijeme moj najvrijedniji pronalazak bio je Trivante Stewart, ljetos sam ga ovdje postavio a on par dana kasnije završio u Salerntani za 100k €. Poslije ću postaviti link od X jer još nisam napravio nalog, kako sam već rekao skupljam podatke igrača.

pa ja bih za bilo kog besplatno radio u početku, u košarci i nogometu godinama imam dokumentirano na forumima i mailovima konkretno što sam pisao, koje igrače argumentirano predlagao/branio i kako su i za koje iznose završavali. ali hbg, valja znati analitiku, video, imati kontakte, biti komunikativan, a ja čamim u sobi godinama i čekam smrt.

nisam više ni u toku, iako imam masu slobodnog vremena od 2020. prestao sam s time postepeno kad sam se razočarao da me nitko ne uviđa pored svih dokaza.

dakle, senijad ibričić sportski direktor. ovo da rakow dovodi direktno kao zamjenu za golmana koji je ispao bingo ponajveći u klupskoj povijesti.. iz istog kluba 20-godišnjeg golmana, velika preporuka.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 dec 2023, 20:50

H8Z7 je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:

Samo fudbal menadzer, i stranica fm scout. Arsene Wenger je tu istrazivao.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 dec 2023, 20:56

11 dec 2023, 20:49
H8Z7 je napisao/la:

pa ja bih za bilo kog besplatno radio u početku, u košarci i nogometu godinama imam dokumentirano na forumima i mailovima konkretno što sam pisao, koje igrače argumentirano predlagao/branio i kako su i za koje iznose završavali. ali hbg, valja znati analitiku, video, imati kontakte, biti komunikativan, a ja čamim u sobi godinama i čekam smrt.

nisam više ni u toku, iako imam masu slobodnog vremena od 2020. prestao sam s time postepeno kad sam se razočarao da me nitko ne uviđa pored svih dokaza.

dakle, senijad ibričić sportski direktor. ovo da rakow dovodi direktno kao zamjenu za golmana koji je ispao bingo ponajveći u klupskoj povijesti.. iz istog kluba 20-godišnjeg golmana, velika preporuka.
Naravno, nije mala stvar doći u klub kao Rakow i Poljsku ligu, a hajmo reći da je dooooosta bolja od naše. Počevši od infrastrukture (mada stadion Rakowa naspram ostalih nije nešto), ulaganja u sport, kadar, navijači. Ali opet nas to dovodi do zaključka koliko je važno imati dobre transfere, evo Kovačević je otišao ima dvije godine, pokazao se oni zadovoljni i nastavljaju suradnju sa nama. Dovoljno govori koliko je važno imati dobre mlade igrače želje uspjeha. Žao mi je Dizdarevića i Šabanovića mislim da su trebali otići u Austriju, Dansku ili Švicarsku tu bi im bilo bolje ali.

L'otavo re di Roma F.T.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 dec 2023, 20:56

SHZ82 je napisao/la:
11 dec 2023, 20:40
sretno Sahinovicu, mnogi ste se ogrijesili od momka i ovde psovali i govorili najgnusnije uvrede na racun momka zbog njegovih gresaka. Momku je 20g i vec sad je napravio vise u zivotu nego svi vi bijednici koji ste mu psovali. Decko vam se hladno popisao u usta.
Sarajevo ide pravim putem, akademija polako izbacuje igrace i bit ce ovo bolje kroz par godina.
Slijedeci veliki transfer je vjerovatno Buljubasic ali nadam se da ce odigrati jos najmanje 2 sezone i otici u transferu visine tipa Cimirot.
Mozda necemo uzimati titule kao na traci zbog uredjenja drzave i imas politicke projekte tipa Borac i Zrinjski ali Sarajevo ce se izgraditi i zivjet od svojih igraca i uspjeha.
Mi cemo svoju snagu pokazati u Europi i kroz izlazne transfere nasih omladinaca.
U svemu ovome nadam se da cemo nekad dobito vijest o stadionu, ili da se Kosevo totalno rekonstruise ili da pravimo svoj stadion, valjda ovo docekamo u slijedecih 3-4 godine
Niko mu nije psovao, momak je linijski golman i ima dosta kikseva. Možda će uz dobar i uporan rad biti nešto od njega, volio bi da griješim ali mislim da od njega nema ništa i hvala bogu što je otišao i želim mu sreću.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, Dave, keli, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 50 gostiju.