10% i 35K eura na ruke dalje ne idem

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
10% i 35K eura na ruke dalje ne idem
Da, procenti od njegove prodaje.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:01Kako mislis za dva? Racunas i transfer Vladana u ovo?
Skupljam podatke igrača u arhivu i planiram preko linkedIn krenuti, i neke strane forume također, grupe i sl. Da vidiš podataka valja ono kategorizirati haha. Inače ništa od moje velike želje Adžića iz Budućnosti, izgleda ode u Bolonju
Ovako isto meni mnogi govore. Koji si na X, nabaci link. Adžića je između ostalih Jacek Kulig najkvalitetniji online scout predstavio, danas Sabljića iz Zrinjskog.
Sve ispod brdo golova, bla, bla... Sve si mi rekao sa ovim, **** ga.PeppermintSA je napisao/la: ↑11 dec 2023, 18:02upravo se hvali jer je došao iz Engleske, budući da smo nacija kompleksaša. Navedi mi jednu utakmicu u kojoj je izdomirao. Dakle, dovedeš igrača koji je donedavno igrao Premier i Bundesligu da ti igra bh. ligu. Sve ispod brdo golova, asistencija, držanja cijelog veznog reda itd. je klasični promašaj. Ono što je frajer pokazao je u pet deka sa malim Buljubašićem.Morpheus je napisao/la: ↑11 dec 2023, 17:52Izvini, ali ne pričaj gluposti.PeppermintSA je napisao/la: ↑11 dec 2023, 17:44Ziljkića smo trebali prodati ljetos kad je imao brdo ponuda. Avram nije onaj nivo koji nama treba - nekonstantan, često povrijeđen, a preskup da bi bio igrač koji ulazi svake treće tekme dvadesetak minuta. Vrančić takođe. Realno, igrač je s preozbiljnim CV-em, ali izuzev toga gotovo ništa nije pokazao. Da se ne preziva Vrančić i da je došao iz Surdulice ili Osijeka, svi bi ga tjerali. Prosto kad imaš igrača s tim CV-em kojeg plaćaš koliko ga plaćaš, očekuje se da to bude lik koji će ti rješavati utakmice, imati 6-8 golova po sezoni i 10-ak asistencija. Preusmjeriti te pare na kvalitetna pojačanja, i to ne na 4 pojačanja, već na 2 ili max 3. Da znaš šta si kupio i da ti ona prave razliku.![]()
Možeš misliti hvali se igrač koji je do jučer dobro igrao u Engleskoj i to u dvije najjače lige.
Da se Oliveira preziva Oliverić, da je bijelac i da je došao iz Rudeša ne bi se ovako puno hvalio. To ti je ta logika.![]()
Maloprije sam to vidio da su ga objavili, kao talent dana ili tako nešto. A čini mi se da su ga na temi Zrinjskog zezali tačnije sa su nekog igrača odbili zbog njega (ako sam zamjenio Sabljića sa nekim neka oproste). Ima par mjeseci kako se ovim bavim, a za to vrijeme moj najvrijedniji pronalazak bio je Trivante Stewart, ljetos sam ga ovdje postavio a on par dana kasnije završio u Salerntani za 100k €. Poslije ću postaviti link od X jer još nisam napravio nalog, kako sam već rekao skupljam podatke igrača.Felixians4 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:29Ovako isto meni mnogi govore. Koji si na X, nabaci link. Adžića je između ostalih Jacek Kulig najkvalitetniji online scout predstavio, danas Sabljića iz Zrinjskog.
Ja sam radio shortlist i preporučivao neke no name igrače,a danas su to reprezentativci, vrijedni 20+milijuna, najbolji igrači ozbiljnih liga, npr. Pavlidis, Veerman, Undav, Hamer, Juranović..
Upravo Rakow doveo Frana Tudora među prvima kog su hajdukovci sprdali, a ja tvrdio da mu je to idealan potez i da će Rakow za godinu dana biti iznad Hajduka. Ostalo je povijest. Klub je to savršenog rada, ima na googleu i naših tekstova o usponu kluba za koji je najzaslužniji predsjednik istog, vizionar.
Isto tako, Brighton/Union su doveli tog Undava i Nieuwkoopa koji su bili free, na my shortlist.
Senijade, evo kontaktiraj nas dvojicu pfff
pa ja bih za bilo kog besplatno radio u početku, u košarci i nogometu godinama imam dokumentirano na forumima i mailovima konkretno što sam pisao, koje igrače argumentirano predlagao/branio i kako su i za koje iznose završavali. ali hbg, valja znati analitiku, video, imati kontakte, biti komunikativan, a ja čamim u sobi godinama i čekam smrt.H8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:37Maloprije sam to vidio da su ga objavili, kao talent dana ili tako nešto. A čini mi se da su ga na temi Zrinjskog zezali tačnije sa su nekog igrača odbili zbog njega (ako sam zamjenio Sabljića sa nekim neka oproste). Ima par mjeseci kako se ovim bavim, a za to vrijeme moj najvrijedniji pronalazak bio je Trivante Stewart, ljetos sam ga ovdje postavio a on par dana kasnije završio u Salerntani za 100k €. Poslije ću postaviti link od X jer još nisam napravio nalog, kako sam već rekao skupljam podatke igrača.Felixians4 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:29Ovako isto meni mnogi govore. Koji si na X, nabaci link. Adžića je između ostalih Jacek Kulig najkvalitetniji online scout predstavio, danas Sabljića iz Zrinjskog.
Ja sam radio shortlist i preporučivao neke no name igrače,a danas su to reprezentativci, vrijedni 20+milijuna, najbolji igrači ozbiljnih liga, npr. Pavlidis, Veerman, Undav, Hamer, Juranović..
Upravo Rakow doveo Frana Tudora među prvima kog su hajdukovci sprdali, a ja tvrdio da mu je to idealan potez i da će Rakow za godinu dana biti iznad Hajduka. Ostalo je povijest. Klub je to savršenog rada, ima na googleu i naših tekstova o usponu kluba za koji je najzaslužniji predsjednik istog, vizionar.
Isto tako, Brighton/Union su doveli tog Undava i Nieuwkoopa koji su bili free, na my shortlist.
EDIT: Što se tiče Sarajeva tu bi besplatno radio ipak je to moj klub![]()
Samo fudbal menadzer, i stranica fm scout. Arsene Wenger je tu istrazivao.H8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:37Maloprije sam to vidio da su ga objavili, kao talent dana ili tako nešto. A čini mi se da su ga na temi Zrinjskog zezali tačnije sa su nekog igrača odbili zbog njega (ako sam zamjenio Sabljića sa nekim neka oproste). Ima par mjeseci kako se ovim bavim, a za to vrijeme moj najvrijedniji pronalazak bio je Trivante Stewart, ljetos sam ga ovdje postavio a on par dana kasnije završio u Salerntani za 100k €. Poslije ću postaviti link od X jer još nisam napravio nalog, kako sam već rekao skupljam podatke igrača.Felixians4 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:29Ovako isto meni mnogi govore. Koji si na X, nabaci link. Adžića je između ostalih Jacek Kulig najkvalitetniji online scout predstavio, danas Sabljića iz Zrinjskog.
Naravno, nije mala stvar doći u klub kao Rakow i Poljsku ligu, a hajmo reći da je dooooosta bolja od naše. Počevši od infrastrukture (mada stadion Rakowa naspram ostalih nije nešto), ulaganja u sport, kadar, navijači. Ali opet nas to dovodi do zaključka koliko je važno imati dobre transfere, evo Kovačević je otišao ima dvije godine, pokazao se oni zadovoljni i nastavljaju suradnju sa nama. Dovoljno govori koliko je važno imati dobre mlade igrače želje uspjeha. Žao mi je Dizdarevića i Šabanovića mislim da su trebali otići u Austriju, Dansku ili Švicarsku tu bi im bilo bolje ali.Felixians4 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:49pa ja bih za bilo kog besplatno radio u početku, u košarci i nogometu godinama imam dokumentirano na forumima i mailovima konkretno što sam pisao, koje igrače argumentirano predlagao/branio i kako su i za koje iznose završavali. ali hbg, valja znati analitiku, video, imati kontakte, biti komunikativan, a ja čamim u sobi godinama i čekam smrt.H8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:37Maloprije sam to vidio da su ga objavili, kao talent dana ili tako nešto. A čini mi se da su ga na temi Zrinjskog zezali tačnije sa su nekog igrača odbili zbog njega (ako sam zamjenio Sabljića sa nekim neka oproste). Ima par mjeseci kako se ovim bavim, a za to vrijeme moj najvrijedniji pronalazak bio je Trivante Stewart, ljetos sam ga ovdje postavio a on par dana kasnije završio u Salerntani za 100k €. Poslije ću postaviti link od X jer još nisam napravio nalog, kako sam već rekao skupljam podatke igrača.Felixians4 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:29
Ovako isto meni mnogi govore. Koji si na X, nabaci link. Adžića je između ostalih Jacek Kulig najkvalitetniji online scout predstavio, danas Sabljića iz Zrinjskog.
nisam više ni u toku, iako imam masu slobodnog vremena od 2020. prestao sam s time postepeno kad sam se razočarao da me nitko ne uviđa pored svih dokaza.
dakle, senijad ibričić sportski direktor. ovo da rakow dovodi direktno kao zamjenu za golmana koji je ispao bingo ponajveći u klupskoj povijesti.. iz istog kluba 20-godišnjeg golmana, velika preporuka.
Niko mu nije psovao, momak je linijski golman i ima dosta kikseva. Možda će uz dobar i uporan rad biti nešto od njega, volio bi da griješim ali mislim da od njega nema ništa i hvala bogu što je otišao i želim mu sreću.SHZ82 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:40sretno Sahinovicu, mnogi ste se ogrijesili od momka i ovde psovali i govorili najgnusnije uvrede na racun momka zbog njegovih gresaka. Momku je 20g i vec sad je napravio vise u zivotu nego svi vi bijednici koji ste mu psovali. Decko vam se hladno popisao u usta.
Sarajevo ide pravim putem, akademija polako izbacuje igrace i bit ce ovo bolje kroz par godina.
Slijedeci veliki transfer je vjerovatno Buljubasic ali nadam se da ce odigrati jos najmanje 2 sezone i otici u transferu visine tipa Cimirot.
Mozda necemo uzimati titule kao na traci zbog uredjenja drzave i imas politicke projekte tipa Borac i Zrinjski ali Sarajevo ce se izgraditi i zivjet od svojih igraca i uspjeha.
Mi cemo svoju snagu pokazati u Europi i kroz izlazne transfere nasih omladinaca.
U svemu ovome nadam se da cemo nekad dobito vijest o stadionu, ili da se Kosevo totalno rekonstruise ili da pravimo svoj stadion, valjda ovo docekamo u slijedecih 3-4 godine
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bing [Bot], crnehorde, FRANK RIBERY, Inspiracija, JavierBosnia, jurisicduska, MokraKifla, mosarajvosa83, napoleon72, perodeformero, sirferguson, Tarapi i 30 gostiju.