Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Može li Posušje na svom terenu bar do boda protiv Borca
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Trebali su malom ujkanu i materesinu ugazit nogama. Zasluzila je cim je rodila us.tasku nakazu1921ferroviere je napisao/la: ↑15 dec 2023, 11:13Ma brate nema opravdanja da malca 8 klosara gazi pred majkominvincible1921 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 11:11Nije da nije i toga bilo tamo do ranih 2000ih...mahom na zapadnoj strani1921ferroviere je napisao/la: ↑15 dec 2023, 11:09Sljedeci put uzmete pusku i odma ga na licu mjesta rijesite
Sta i vi glumite ko da ste bronx ili compton
To samo trebas biti covjek da skontas
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ali opravdavati cin nasilja, maltretiranja u nepravednoj "borbi" jer nosi "pogresnu" majicu..
Kakvi su to umovi i koje ste casove odgoja promasili?
Da li bi isto mislili da je neko vas prebijen i osramocen pred majkom.. ili bi isla prica kako ih zadoje mrznjom?
Kakvi su to umovi i koje ste casove odgoja promasili?
Da li bi isto mislili da je neko vas prebijen i osramocen pred majkom.. ili bi isla prica kako ih zadoje mrznjom?
Ne pisi gluposti. VRS je do reintegracije bio u sjevernoj tribini krmetnjaka grbavica.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:20Vjernici nisu kontrolisali LJEPOTICUEspiritosanto je napisao/la: ↑15 dec 2023, 14:05Vi niste iz metropole,vi ste iz RS-a samo ste reintegrisani.
Jer da jesu pri reintegraciji bi minirali i srušili bi sjevernu tribinu
Taj vjernik te je slagao u vezi stadiona
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ali pitari koji osudjuju sukob navijackih grupa grupa na grupu, ali zato podrzavaju ovo izivljavanje jer covjek nosi majicu Ultrasa..
Mozda sam nije ni pripadnik te grupe nego je nosi jer je povezana za Zrinski, mozda Bosnu i Hercegovinu dozivljava kao domovinu, ali treba ga ubiti jer je "ustasa". Ima katolicko ime i prezime..
J*** vam porodice ko god ovo podrzava.
Jadnici!
Mozda sam nije ni pripadnik te grupe nego je nosi jer je povezana za Zrinski, mozda Bosnu i Hercegovinu dozivljava kao domovinu, ali treba ga ubiti jer je "ustasa". Ima katolicko ime i prezime..
J*** vam porodice ko god ovo podrzava.
Jadnici!
Hoce biti tesko gledati ovaj antifudbal.
Teren posusja + snsd navlacenje bodova, rak za oci
Teren posusja + snsd navlacenje bodova, rak za oci
NEMA NAZAD
Kakav troll? Ti podrzavas nasilje nad maloljetnicima pred starateljom? U sta se pretvorila ova drzava Boze sacuvaj.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 dec 2023, 17:06Svaka cast dobar si troll ali u svojoj glavi i preporucio bih da tu zadrzis ovaj neprevazidjeni sarkazam i trolanje
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Pitanje za majku koja nije nista kriva, kako to nevinasce od 16 godina zna ko je vodja RA i kako je to da je slucajno on napadnut. Ja sa 16 nisam znao ko je vodja RA, tribine na koju sam isao sa rodjacima i gostovanja isto. Niko nista ne brani, osudjujem svaki vid nasilja. Jutros sam pisao ovdje iz revolta jer neki pojma nemaju sta pisu. Evo ja na dan derbija i inkognito danima sjednem u c2,pijem kafu, znam nekolicinu momaka i oni znaju mene,sinoc su bili na utakmici i poslali mi klip, podyebajemo se medjusobno, nikad me ruzno niko nije pogledao i da se razumijemo, ne druzim se s njima. Fina rijec,koja dobra fora i zdrava zaEbancija. Sve u svemu,mislim da sta trazis to i dobijes. Prepoznat je po necemu,e sad je li oboljezje imao,to necemo nikad saznati, a je li zatucani huligan koji je pred majkom svijeca ili je lajao po fejzbuku na taj isti RA i provocirao,to je vec njegov problem. I cisto sumnjam da ga je vodja napao,odma da ti kazem.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:42Vođa RA ucestvovao u napadu na 16ogodisnje dijete i skidao mu majicu pred majkom![]()
https://www.ava.z.ba/vijesti/crna-hroni ... ju-mladica
(Tacka izmedju a i z)
Oboje s istocne strane, sto bi rekli manijaci,djevojka zivi malo dublje u zapadnoj strani, na granici hajmo reci, dosao je otpratit kuci i dobio degenek. Divno.
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 15 dec 2023, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Tesko ces taj film gledat,ovo je najofirnije nesto od kad postoji fudbala. Pratin Turkovica ovaj podcast,kaze pitam Nikolica kako prodje tekma,kaze bolje da cutim sve znas hahah
-
scudetto89
- Kontakt:
Pogledaj terena majko ko da je 16 vijek, boze dragi cccc
Sto se tice bodova ljudi dragi cemu se vise zamarati, borac je sampion koliko god se to nama svidjelo, nema se sta utrkivati sa vicinim pulenima
Sto se tice bodova ljudi dragi cemu se vise zamarati, borac je sampion koliko god se to nama svidjelo, nema se sta utrkivati sa vicinim pulenima
04.10.2009 !
Druže niko ovo ne podržava, morate shvatiti razliku između Mostara i Sarajeva, dole su na ratnoj nozi konstantno a kod nas osim ovog akcijanja koje radi gro grupe se ništa ne dešava ako nije derbi. Mi se ovdje družimo, imaš porodica gdje jedan brat navija za Želju drugi za Sarajevo. Ružno je reći ali što tražiš to i fasuješ. Nedavno su bili oni momci koji su došli u Sarajevo u majicama Draže pa su popili degenek i neka su jer je to provokacija, isto bi napisao da neko iz SA ode na Sokolac u majici Nasera Orića, nebitno šta ja o istom mislio ili ti, znaš kako na to gledaju tamo i nećeš sebi tovariti belaj na kosti.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2023, 17:39Ali pitari koji osudjuju sukob navijackih grupa grupa na grupu, ali zato podrzavaju ovo izivljavanje jer covjek nosi majicu Ultrasa..
**** vam porodice ko god ovo podrzava.
Jadnici!
Svakako su mi ove tuče i hvaljenje istima dokaz manjka inteligencije iz čijeg god tabora da dolazi
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Bgt dobro vas je. Kako nekad ne pokrenete neku zdravu temu, tipa scene sa gostovanja, najgora oranica gdje ste bili i slicno
Ti si naša ljubav jedina!
-
scudetto89
- Kontakt:
Pa yebo vam bog majku jel realno
-
Maradona10
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑15 dec 2023, 17:35Ne pisi gluposti. VRS je do reintegracije bio u sjevernoj tribini krmetnjaka grbavica.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:20Vjernici nisu kontrolisali LJEPOTICUEspiritosanto je napisao/la: ↑15 dec 2023, 14:05
Vi niste iz metropole,vi ste iz RS-a samo ste reintegrisani.
Jer da jesu pri reintegraciji bi minirali i srušili bi sjevernu tribinu
Taj vjernik te je slagao u vezi stadiona
Pod čijom kontrolom je bio Željin stadion? Je li bio "no mans land" ?
Tako nekako.Gledao sam mu 1993/4 unutrasnjost sa Šanca( odmah iznad Tranzita), to je pravac jugozapadno od centra na stadionu.Kao na dlanu ...ni ptice nisam vidio.

Trebalo je imati damu do koljena pa bit u sjevernoj tribini
Al oni nisu imali to
- feniksptica
- Kontakt:
Nema sanse da im sad njih 14 puste da izjednače
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Redfire16, Vanja8 i 3 gosta.