Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cim pohvalis Zrinjski odmah se upale ovi Velezovci protiv Zelje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- svrakino1921
- Kontakt:
Vjernici nisu kontrolisali LJEPOTICUEspiritosanto je napisao/la: ↑15 dec 2023, 14:05Vi niste iz metropole,vi ste iz RS-a samo ste reintegrisani.
Jer da jesu pri reintegraciji bi minirali i srušili bi sjevernu tribinu
Taj vjernik te je slagao u vezi stadiona
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:20Cetnici nisu kontrolisali LJEPOTICUEspiritosanto je napisao/la: ↑15 dec 2023, 14:05Vi niste iz metropole,vi ste iz RS-a samo ste reintegrisani.
Taj cetnik te je slagao u vezi stadiona
Ma uzas zivi zgrozavam se svakog vida nasilja. Pogotovo to ne prilici jednom gradu kao sto je Mostar.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Vođa RA ucestvovao u napadu na 16ogodisnje dijete i skidao mu majicu pred majkom 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hvala na informaciji19vendetta87 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:42Vođa RA ucestvovao u napadu na 16ogodisnje dijete i skidao mu majicu pred majkom![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Svaka cast dobar si troll ali u svojoj glavi i preporucio bih da tu zadrzis ovaj neprevazidjeni sarkazam i trolanje
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Cekamo opalu i ostale bafovce da objave imena huligana
pozdrav
pozdrav
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Može li Posušje na svom terenu bar do boda protiv Borca
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Trebali su malom ujkanu i materesinu ugazit nogama. Zasluzila je cim je rodila us.tasku nakazu1921ferroviere je napisao/la: ↑15 dec 2023, 11:13Ma brate nema opravdanja da malca 8 klosara gazi pred majkominvincible1921 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 11:11Nije da nije i toga bilo tamo do ranih 2000ih...mahom na zapadnoj strani1921ferroviere je napisao/la: ↑15 dec 2023, 11:09Sljedeci put uzmete pusku i odma ga na licu mjesta rijesite
Sta i vi glumite ko da ste bronx ili compton
To samo trebas biti covjek da skontas

-
- Kontakt:
Ali opravdavati cin nasilja, maltretiranja u nepravednoj "borbi" jer nosi "pogresnu" majicu..
Kakvi su to umovi i koje ste casove odgoja promasili?
Da li bi isto mislili da je neko vas prebijen i osramocen pred majkom.. ili bi isla prica kako ih zadoje mrznjom?

Kakvi su to umovi i koje ste casove odgoja promasili?
Da li bi isto mislili da je neko vas prebijen i osramocen pred majkom.. ili bi isla prica kako ih zadoje mrznjom?
Ne pisi gluposti. VRS je do reintegracije bio u sjevernoj tribini krmetnjaka grbavica.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:20Vjernici nisu kontrolisali LJEPOTICUEspiritosanto je napisao/la: ↑15 dec 2023, 14:05Vi niste iz metropole,vi ste iz RS-a samo ste reintegrisani.
Taj vjernik te je slagao u vezi stadiona
-
- Kontakt:
Ali pitari koji osudjuju sukob navijackih grupa grupa na grupu, ali zato podrzavaju ovo izivljavanje jer covjek nosi majicu Ultrasa..
Mozda sam nije ni pripadnik te grupe nego je nosi jer je povezana za Zrinski, mozda Bosnu i Hercegovinu dozivljava kao domovinu, ali treba ga ubiti jer je "ustasa". Ima katolicko ime i prezime..
**** vam porodice ko god ovo podrzava.
Jadnici!
Mozda sam nije ni pripadnik te grupe nego je nosi jer je povezana za Zrinski, mozda Bosnu i Hercegovinu dozivljava kao domovinu, ali treba ga ubiti jer je "ustasa". Ima katolicko ime i prezime..
**** vam porodice ko god ovo podrzava.
Jadnici!
Hoce biti tesko gledati ovaj antifudbal.
Teren posusja + snsd navlacenje bodova, rak za oci
Teren posusja + snsd navlacenje bodova, rak za oci
NEMA NAZAD
Kakav troll? Ti podrzavas nasilje nad maloljetnicima pred starateljom? U sta se pretvorila ova drzava Boze sacuvaj.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 dec 2023, 17:06Svaka cast dobar si troll ali u svojoj glavi i preporucio bih da tu zadrzis ovaj neprevazidjeni sarkazam i trolanje
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
-
- Kontakt:
Pitanje za majku koja nije nista kriva, kako to nevinasce od 16 godina zna ko je vodja RA i kako je to da je slucajno on napadnut. Ja sa 16 nisam znao ko je vodja RA, tribine na koju sam isao sa rodjacima i gostovanja isto. Niko nista ne brani, osudjujem svaki vid nasilja. Jutros sam pisao ovdje iz revolta jer neki pojma nemaju sta pisu. Evo ja na dan derbija i inkognito danima sjednem u c2,pijem kafu, znam nekolicinu momaka i oni znaju mene,sinoc su bili na utakmici i poslali mi klip, podyebajemo se medjusobno, nikad me ruzno niko nije pogledao i da se razumijemo, ne druzim se s njima. Fina rijec,koja dobra fora i zdrava zaEbancija. Sve u svemu,mislim da sta trazis to i dobijes. Prepoznat je po necemu,e sad je li oboljezje imao,to necemo nikad saznati, a je li zatucani huligan koji je pred majkom svijeca ili je lajao po fejzbuku na taj isti RA i provocirao,to je vec njegov problem. I cisto sumnjam da ga je vodja napao,odma da ti kazem.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:42Vođa RA ucestvovao u napadu na 16ogodisnje dijete i skidao mu majicu pred majkom![]()
https://www.ava.z.ba/vijesti/crna-hroni ... ju-mladica
(Tacka izmedju a i z)
Oboje s istocne strane, sto bi rekli manijaci,djevojka zivi malo dublje u zapadnoj strani, na granici hajmo reci, dosao je otpratit kuci i dobio degenek. Divno.
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 15 dec 2023, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tesko ces taj film gledat,ovo je najofirnije nesto od kad postoji fudbala. Pratin Turkovica ovaj podcast,kaze pitam Nikolica kako prodje tekma,kaze bolje da cutim sve znas hahah
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.